PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122288
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Hmmm... Nie będę wnikać, ale 6 zmysł mi podpowiadał, że coś jest na rzeczy.

Jaka skromniacha, żeby czasem :D U mnie tylko takie fejk "o jaaa... fajnie" xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Paranormalna :D

Daj spokój, od razu więcej wymagają od człowieka, jak wiedzą takie coś xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Nie, po prostu dobrze i uważnie słucham :)

To mi tylko tłumaczyć każą wszystko xD
Nie obrazisz się jak Ci coś napiszę? Zresztą... ch.uj :D Ja zwykle właśnie jak słyszę, że ktoś studiuje prawo, to mi się wydaje takim mundrolem świętojebliwym za przeproszeniem, przynajmniej z mojego doświadczenia tak bywa :D
Ale pewnie są wyjątki :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

A ja się z tym nie kryję, to w sumie nic dziwnego :D

W sumie to nie wiem jak inni albo jak wszyscy, bo znam i takich i takich, ale ja akurat jestem takim służbistą jeb.anym i się otwarcie przyznaję do tego, nawet na czerwonym nie przejdę.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Transparentu też nie nosisz! Poczułam się chwilę Sherlockiem, a ta od razu sprowadza na ziemię xD

Nie to w sumie miałam na myśli, ale w to też już nie wnikam :P
Na czerwonym akurat przechodzę notorycznie :D Ale ogólnie też jestem bardzo praworządna, pomijając aktywność w internecie xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wnikaj, ciekawy temat! :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Nie, bez przesady.... :D Tyle jest ciekawszych w które bym chciała wniknąć, a się będę wypytywać o statystycznego studenta prawa :D

Zresztą głupio by mi było gdyby jednak okazało się, że moje założenia na Twój temat nie pokryły się do końca z rzeczywistością. Niby się wydajesz taka przystępna <się nie podjaraj tam czasem, żaden komplement xD> a potem się okażesz takim właśnie typowym baranem, co to ma klapki na oczach i nie umie sam myśleć :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

A coś takiego masz na myśli :D Haha, to wolę myśleć, że tak nie jest, lubię w sumie też to trochę w tych studiach, że dają taką fajną bazę do przemyśleń niektórych rzeczy, którymi sama bym się nie zainteresowała bo lenistwo i marazm :D

Spadam się myć i spać, bo zasypiam na siedząco :P
A jutro jak nie zapomnę to wstawię coś dla Ciebie!
Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Też nie do końca to miałam na myśli, ale wprost tego nie napiszę :D

Jak ja nie lubię niespodzianek! I jak ja mam teraz usnąć? Zepsuła mi noc!
Chociaż Ty się wyśpij :*

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Przeczytałam to jeszcze wczoraj i też miałam zepsutą, bo nie chcesz napisać wprost, a ja się głowię. I jeszcze wykrzykniki, a dopiero co mówiła, żeby nie krzyczeć :(

A oto co chciałam pokazać:

http://i.imgur.com/l492OE7.jpg
http://i.imgur.com/nyvypWU.jpg

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Przepraszam, nie chciałam Ci zepsuć nocy :(
Już się nie głów, nie powinnam była poruszać takiego tematu, ale jakoś miałam wtedy dobry dzień i przypływ otwartości i miłości względem Ciebie i się zagalopowałam troszkę. Postaram się pilnować :)

Te wykrzykniki to dlatego dałam, bo Ty we wcześniejszym poście też dałaś i chciałam podkreślić emocje :D
Ale obiecuję, że nigdy więcej nie podniosę na Ciebie głosu :)

Ojej! Śliczny rudzielec! Dziękuję :*
Chyba taki jeszcze młody jest, bo taki jakiś króciutki się wydaje. Inna sprawa, że przy mojej kociej wydrze wszystkie kotki mi się wydają małe :D

Biega koło mnie od kilku godzin taki zgubiony labrador i nie wiem co zrobić, a nie mam gdzie go wziąć :(

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

* Tfu... Spaniel xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dobijasz mnie tym zawsze :D

6 lat ma, więc już nie taka młoda, tucznik jeden :P

I co w końcu z tym piesełem się stało? Trzeba do TOZu dzwonić w takiej sytuacji :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Tyle tego... A konkretnie? :D

Czyli jednak patrzę przez pryzmat mojej wielgarnej kocicy, wszystkie kotki oprócz mainkunów to przy niej mikrusy :D

Po kilku rozmowach na ten temat doszliśmy do wniosku, że ktoś w okolicy takiego psiaka miał i niewykluczone, że go tak luzem puszcza. Pies jest zadbany, ma obrożę i ciągle spaceruje w tych samych rejonach także może po prostu ma leniwego właściciela :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Takim "wiem ale nie powiem" "a już nic" "nieważne" "nic Ci więcej nie powiem" i inne takie, typowa kobieta :D

No chyba, bo ruda Grażyna waży teraz z 8kg xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A widzisz, obstawiałam coś innego.
Typowa? Chyba tylko jak widzę pająka na grubych nogach xD

Po prostu zanim zacznę o coś pytać staram się zastanowić czy mnie nie byłoby głupio w odwrotnej sytuacji, zmieniłam zdanie jak do mnie dotarła głupota tego co chcę napisać :)
Poza tym to "Dobijasz mnie tym zawsze" - Przecież ja nigdy nic podobnego nie zrobiłam, no ale OK :D

Eee.. to moja mniej, ale inaczej ma wagę rozłożoną, Takie zapadnięte boki i "niskie zawieszenie" :D A tutaj taki rudy wałek :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Właśnie bardzo często tak robisz, haha, że coś zaczynasz mówić, później się z tego wykręcasz albo tłumaczysz i po co to wszystko, ja nie siedzę z notesem i nie oceniam xD

No, rudy wałek dokładnie, jak wstanie to ledwo łapy widać :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Właściwie to nie wiem jak odpowiedzieć na taką uwagę, żeby nie wyszło że się tłumaczę. Może rzeczywiście, tak jak pisałam, lepiej trzymać się neutralnych tematów, bo z innymi sobie widocznie nie radzę.

To moja ma piękne, długie łapki^^

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Oj przestań, radzisz sobie, tylko po co się tak wycofywać, nie gadamy chyba o niczym aż tak ważnym albo krępującym, żeby się tym na tyle przejmować :D

http://i.imgur.com/Tm9Ygps.jpg na to czekałam ! :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Eh, nadal się z tym nie zgadzam, ale kompletnie nie wiem co napisać żeby nie wyszło, że próbuję się wymigać w nieuprzejmy sposób. Po prostu już nic nie dodam chyba, a i tak wiadomo, że skończy się na fochu, unikaniu i tymczasowej niechęci do Ciebie xD

Plakat wygląda strasznie :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

O matkoo, to teraz ja już się nic nie odzywam bo zaraz mnie tutaj znienawidzisz, a nawet nie będę wiedziała za co xD

Okropieństwo i fotoszop, ale śmieszy mnie to niezmiernie, ciekawa jestem jak będzie wyglądał w całości na obcasie itd. I że tak te brwi ukryli wielgachne :>

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Może ja się wytłumaczę wobec tego, to co napisałam to jest tylko moja bardzo subiektywna opinia oparta jedynie na wypowiedziach z filmwebu, więc pewnie jest zła, nieprawdziwa, głupia i w ogóle, jeżeli Cię jakoś uraziła to przepraszam najmocniej.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Możliwe, aczkolwiek nie wygląda to zachęcająco. Mam mieszane uczucia w stosunku do takich osób, nawet odgrywanych przez Darrena.

Nie tyle co uraziło, a zasmuciło, bo u mnie teraz naprawdę słabo, kompletnie się pogubiłam i nawet taka głupota mnie rusza.
Podejrzewam, że nic złego nie miałaś na myśli dlatego nie wałkujmy już tego, proszę.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja się nie zastanawiałam nad tym w sumie nigdy, rola to rola, niestety i tak tego nie zobaczę i nie ocenię więc tylko sobie focie mogę obczaić. A mam NIESTETY znajomych, którzy specjalnie, żeby go zobaczyć lecą do NY i mnie zazdrość skrycie zżera :P

Oglądałaś już GOT albo zamierzasz te co wyciekły?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Sama nie wiem, chyba się wstrzymam, jak z resztą filmów i seriali ostatnimi czasy.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja mam dalej zepsuty komputer i wszystko leży i kwiczy, ale z tym chyba znajdę sposób :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

I znowu nie widzę swoich postów, czy ten filmweb oszalał ;(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Wszystkiego najlepszego :)

Masz w prezencie puchatego kota:
http://oi59.tinypic.com/14xl5h.jpg

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dziękuję bardzo, strasznie mi miło, że pamiętałaś :* A kotek <3

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Chyba "WS" najbardziej, po zwiastunie to moja mama chciała nawet iść na to do kina :)
Tylko też nie mam pojęcia nawet czy dubbing już jest, bo za drugim razem w domu to oglądałam, też oryginał...

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

"Jak wytresować smoka" widziałam 1 część i nie podobało mi się :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A ile dałaś? :)
Mnie się początek średnio własnie podobał, taka trochę Merida, ale inaczej :D Nic specjalnego. Ale odkąd znajduje tego Sczerbatka <3 jest już lepiej i końcówka mnie pozytywnie zaskoczyła. Dałam w sumie 8/10, ale długo biłam się z myślami czy nie 7 jednak.
Dwójka lepsza według mnie :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

5, jak przywiekszosci animacji :D No srednie dla mnie sa te bajki... :PP Ale 3 moich znajomych dalo 7 a jeden nawet 9, wiec po prostu odnosnie bajek moje oceny sa malo wiarygodne :D :PP
A widze, ze ma byc 3 czesc tej bajki :p 2 nie widzialam :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To już Ci mówię jak u mnie :D
JWS - 6 widziało :)
2x - 9/10 + ♥
1x - 8/10 + ♥
3x - 8/10
Jeden chce zobaczyć :D Podpowiem, że znasz :D
Także jeszcze lepiej niż u Ciebie i żeby było śmieszniej to są osoby, które nie szaleją za animacjami :D

JWS II - 2 chce zobaczyć, żadnego nie znasz :D Ja 8/10 :)
JWS III - Dodałam do "chcę zobaczyć" :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

2 czesc: 2 widzialo: 7 i 10 :o i jedna osoba chce zobaczyc.
3 czesc na razie cisza :p

Ja mam w planach troche bajek, ale... jeny jak zaczne tlumaczyc dlaczego to wyjde na wariatke :D Ale co mi tam. Jak pisze sama do siebie w temacie to moj pokrecony wybor kolejnosci i ogolnie system ogladania wypada przy tym calkiem normalnie :D
Mam troche bajek, ale tylko przez filmografie serduszkowych aktorow i tylko polskich aktorow z polskich dubbingow :) Bede miala okazje poogladac, bo od czasu do czasu trafi mi sie obejrzec, no ale dupy mi nie urywa... Moze zle wybieram, nie wiem. Ale z kazda bajka zrazam sie bardziej i jak pomysle, ze mam wlaczyc ot tak sobie, to nie chce, wole w internetach posiedziec czy ksiazke poczytac, no albo oczywiscie jakis normalny film obejrzec :P A tak przynajmniej cos mnie bedzie "kusilo" do tych bajek :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Twoja sympatia do bajek zakończyła się po prostu na Królu Lwie :D
Ja jakoś tak polubiłam bardzo, chociaż rzeczywiście te najbardziej współczesne są kiepskie. Kilka perełek się trafiło, ale reszta to jednak nie to samo co kiedyś :)

Nie jest to takie pokręcone :) Dziwaczniej wypadłaś jak tłumaczyłaś "metodę alfabetyczną" oraz system oczek xD Żartuję oczywiście :D
Dubbing wcale prostą sprawą nie jest, czasem może położyć cały film, więc nie dziwi mnie to, żeby chcieć sprawdzić jak pójdzie komuś kogo się lubi :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Czyli szybko :D Ledwo sie zaczela i od razu skonczyla :D
A co z moimi oczkami jest nie tak? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Wszystko z nimi w porządku, tak tylko żartowałam, bo wiem, że tam też jest większy plan :D
Ostatnio znów się zastanawiałam co oznaczają dwa oczka, bo 3 i 1 to wiem :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

2 mam nieduzo... Jezeli zaznaczylam cos 3 oczkami, to obejrze to na pewno, bo to filmografowe, ale jezeli przy tym bylo cos powiazane i wiem, ze jest to dostepne (bo jezeli cos ma kilkadziesiat glosow to raczej tego nie znajde a juz na pewno nie online :P) to dawalam 2 oczka. Ale pozniej albo nie zaznaczalam, bede to analizowac na biezaco jak bede dochodzic do tych filmow, albo dawalam 1 oczko. A wiem czemu Cie to teraz zastanawia, ostatnio dalam dla filmu 2 oczka. Zastanawialam sie nad tym ile dac :D :o Bo ani to filmografia, ani adaptacja. Zaznaczylam, bo Avril dala teraz piosenke do tego filmu. Pomyslisz "to nawet dla piosenki chce obejrzec"?! :D musialabym z minimum kolejnych 50 filmow dodac gdybym chciala po soundtrackach ulubionych wykonawcow patrzec :D To chyba jedyna taka sytuacja gdzie zaznaczylam film przez taka kategorie. piosenka mi sie bardzo podoba a i film wydaje sie byc nieglupi :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Naturalnie, że dlatego się zastanawiałam :D
I tak, pomyślałam dokładnie tak jak to opisałaś :D

Chociaż ja i tak Cię podziwiam za ten porządek, ja daje ile mi do łba strzeli w danym momencie i jak się kliknie. Muszę w końcu dojść z tym do ładu.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pieprznieta jestem z tymi moimi systemami, ale lubie je :))

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

I dodam, ze te role dubbingowe to tylko animacje zaznaczalam, filmy czy seriale dubbingowane oczywiscie pomijalam. Moja milosc jest duza, moge obejrzec kazdy film, kazdy cykl, nawet 10-cio czesciowy, moge czekac kilka lat na pokonczenie, bajki tak samo. Ale jakis - czesto - wynalazek z wyciszonym oryginalnym glosem i dubbing dla normalnych postaci... Nie... Tam moja milosc niestety nie siega... :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Też by mi się takiego serialu nie chciało :) Chociaż mam w planach powtórzyć kilka animowanych z dzieciństwa :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ale mowisz serial animowany czy serial dubbingowany?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Animowany - dubbingowany :D
Chociaż teraz dopiero załapałam o co Ci chodziło :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Aha, wiem. Takim nie mam nic przeciwko :)
No mi chodzi o normalne filmy dubbingowane, np. Fantastyczna czworka, wiem ze zrobili dubbing, dzieki Bogu ze sciagnelam z napisami :D
lub normalne seriale dubbingowane, typu te mlodziezowe z Disney tv czy cos. No masakra normalnie...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Fakt, to jest masakra :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

I to nie chodzi o to, ze to Disney tv, poziom jest jaki jest, serio, gdyby nie te dubbingi, mialabym wiecej seriali czy filmow.
Jedyny dubbingowany film jaki toleruje, akceptuje i uwielbiam to cykl "Alvin..." :D :D :D No ale to tez nie jest taki do konca normalny film... :P wiec dlatego wybaczam :)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Przygotowane na święta? Ja idę robić sałatkę :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja nic w tym roku nic nie zrobiłam, zazwyczaj coś tam jednak robię, bo mnie zmuszą, a w tym roku NIC :D No oprócz zakupów :)