T: 51
Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524
Wróć, to hiperłacze jest teraz na górze :D Tyle że kolor czcionki się nie odróżnia i trudno mi to w ogóle zauważyć.
Próbowałam wczoraj obejrzeć The Girl Next Door, widziałam tylko na wyrywki, nie oceniam tego nawet. Koszmar, psychoza, nie wiem co powiedzieć. :/
Amerykanska zbrodnia - jak dla mnie lepsze... Ale jak ten wywarl takie wrazenie to... w sumie nie radze :p
No właśnie przeczytałam dwa bardzo szczegółowe opisy najpierw i wynikało z nich, że American Crime jest bardziej załagodzony i nie oddaje aż tak tej tragedii więc chciałam się rzucić na głęboką wodę. Może kiedyś obczaję ten drugi też na wyrywki, póki co bałam się w nocy iść do wc xD
Rozumiem, że ważne żeby ukazać że coś takiego miało miejsce i nie zapomnieć o tej tragedii, ale jednak tworzyć film gdzie nie dzieje się właściwie nic poza cierpieniem tej biednej dziewczyny to trzeba mieć trochę nierówno pod sufitem.
Doszlas do tego juz? Bo ten moj sposob nie dziala jednak... Stracilam 15 minut na motanie sie, bo bylam niemalze pewna, ze ten odcinek juz ogladalam, ale filmweb uparcie sie mnie ciagle pyta "ogladalas?", tak, kuzwa, ogladalam! Niestety filmweb nie chce tego zaakceptowac... :D
Zastanawia mnie tez jak moge dodac ocene do aktora? Ale ogolna a nie za poszczegolny film...
Ohhh... I nie ma tez przy tytulowym poscie kto i kiedy dodal ostatni wpis... :o Tez z tego korzystalam! :/
Ja też :( Szczególnie jak było więcej stron w temacie i można sobie było poszukać tej konkretnej odpowiedzi na którejś z wcześniejszych stron :P
Ale teraz jak wyjdziesz z tematu, i klikniesz w ostatni post -> "dzisiaj", to zaprowadzi Cię do niego bezpośrednio, a nie tak jak kiedyś, że pokazywało tylko kiedy był on na ostatniej stronie :D
Okazało się że muszę zacząć the flasha bo zaczęli mi crossovery robić i ni chu ja nie obejrzę 1x08 nie oglądając 1x01
Tak więc wczoraj zaczęłam i muszę stwierdzić, że da się oglądać :D
Ja przestałam oglądać, bo zaczęli mi crossovery robić xD
Oglądać się da, ale takie głupoty, że więcej fanu mam z nabijania się z odcinka niż oglądania :D
To samo, jak oglądam to sama do siebie się śmieje ba czasami takie głupoty odstawiają, że szkoda gadać :D
Dzisiaj widziałam fragment "przez ramię" i chyba wrócę do oglądania, bo się uśmiałam nieźle :D
Powoli i do przodu ;) Ogólnie u mnie też w porządku. Tylko szkoda, że na niczym skupić się nie mogę i niczego nie pamiętam. Czy tęskniłam? :) Pewnie, że tak. W szczególności z rozmowami na szkejpie.
Styczeń już za to dość lajtowy, tylko że trochę w domu będę siedziała co jest równoznaczne z brakiem internetu :D
Wiesz co, najpierw rozbudzasz moje myśli, a potem stwierdzasz, że jednak nic mi nie dasz - to okropne.