PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122288
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja i tak zawsze zapominałam o tym i tak na ślepo czytałam xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Wróć, to hiperłacze jest teraz na górze :D Tyle że kolor czcionki się nie odróżnia i trudno mi to w ogóle zauważyć.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Amen :D :D :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Próbowałam wczoraj obejrzeć The Girl Next Door, widziałam tylko na wyrywki, nie oceniam tego nawet. Koszmar, psychoza, nie wiem co powiedzieć. :/

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Amerykanska zbrodnia - jak dla mnie lepsze... Ale jak ten wywarl takie wrazenie to... w sumie nie radze :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

No właśnie przeczytałam dwa bardzo szczegółowe opisy najpierw i wynikało z nich, że American Crime jest bardziej załagodzony i nie oddaje aż tak tej tragedii więc chciałam się rzucić na głęboką wodę. Może kiedyś obczaję ten drugi też na wyrywki, póki co bałam się w nocy iść do wc xD

Rozumiem, że ważne żeby ukazać że coś takiego miało miejsce i nie zapomnieć o tej tragedii, ale jednak tworzyć film gdzie nie dzieje się właściwie nic poza cierpieniem tej biednej dziewczyny to trzeba mieć trochę nierówno pod sufitem.

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Doszlas do tego juz? Bo ten moj sposob nie dziala jednak... Stracilam 15 minut na motanie sie, bo bylam niemalze pewna, ze ten odcinek juz ogladalam, ale filmweb uparcie sie mnie ciagle pyta "ogladalas?", tak, kuzwa, ogladalam! Niestety filmweb nie chce tego zaakceptowac... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie szukałam nawet, jestem obrażona na ten portal :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Nie Ty jedna...
Hej, ładna fotka *.*

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Hej :D

Dziękować ^^

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Zastanawia mnie tez jak moge dodac ocene do aktora? Ale ogolna a nie za poszczegolny film...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ale za to skomentować rolę można! xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Great... ... ...

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Ohhh... I nie ma tez przy tytulowym poscie kto i kiedy dodal ostatni wpis... :o Tez z tego korzystalam! :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja też :( Szczególnie jak było więcej stron w temacie i można sobie było poszukać tej konkretnej odpowiedzi na którejś z wcześniejszych stron :P

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ale teraz jak wyjdziesz z tematu, i klikniesz w ostatni post -> "dzisiaj", to zaprowadzi Cię do niego bezpośrednio, a nie tak jak kiedyś, że pokazywało tylko kiedy był on na ostatniej stronie :D

ocenił(a) serial na 4
anulka88

GDZIE DO CHU JA PANA JEST MÓJ KOKPIT?
zastrzelcie mnie.

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Masz: http://www.filmweb.pl/oldDashboard
xD

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

bless you :D

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Nie przyzwyczajaj się już, za miesiąc niecały go nie będzie xD

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 4
anulka88

Okazało się że muszę zacząć the flasha bo zaczęli mi crossovery robić i ni chu ja nie obejrzę 1x08 nie oglądając 1x01
Tak więc wczoraj zaczęłam i muszę stwierdzić, że da się oglądać :D

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Ja przestałam oglądać, bo zaczęli mi crossovery robić xD
Oglądać się da, ale takie głupoty, że więcej fanu mam z nabijania się z odcinka niż oglądania :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

To samo, jak oglądam to sama do siebie się śmieje ba czasami takie głupoty odstawiają, że szkoda gadać :D

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Dzisiaj widziałam fragment "przez ramię" i chyba wrócę do oglądania, bo się uśmiałam nieźle :D

anulka88

Co tu się stało znowu?

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

komuś się za bardzo nudziło io

syllwunia14

Są jakieś granice tej nudy - czy nie ma...?

Madame_7

Madame <3

martusia_47

O jej! Kobieto, co słychać u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko w jak najlepszym porządku.

Madame_7

Wszystko może nie, ale jakoś do przodu idzie ;)
A co u Ciebie słychać? :* Tęskniłaś trochę? ;D

martusia_47

Powoli i do przodu ;) Ogólnie u mnie też w porządku. Tylko szkoda, że na niczym skupić się nie mogę i niczego nie pamiętam. Czy tęskniłam? :) Pewnie, że tak. W szczególności z rozmowami na szkejpie.

Madame_7

Aww, ja też :* Musimy się jakoś umówić na skejpika w wolnej chwili ;)

martusia_47

"W wolnej chwili" - eh będzie problem... :)

Madame_7

hahahaha no wiem coś o tym :D Grudzień mam cały zawalony ;D Ale może się kiedyś uda ;)

martusia_47

Nam się zawsze uda :) Skoro masz grudzień zawalony to stycznia już nie odpuszczę ;)

Madame_7

Styczeń już za to dość lajtowy, tylko że trochę w domu będę siedziała co jest równoznaczne z brakiem internetu :D

martusia_47

Oj Marta Marta i co ja teraz zrobię? Popadnę w depresję jak Cię nie zobaczę :(

Madame_7

Prześle Ci jakąś foteczkę przed świętami, to się będziesz mogła patrzeć ile wlezie ;D :*

martusia_47

Dobrze, chcę Cię zobaczyć jako śnieżynkę.

Madame_7

Szkoda tylko że nie mam odpowiedniego stroju :(

martusia_47

Możesz być tylko w samej czapce ^^

Madame_7

hahahahahahahahahhaha :D
Czułam, że to napiszesz :D Niestety czapkę też mam w domu :<

martusia_47

Wiesz co, najpierw rozbudzasz moje myśli, a potem stwierdzasz, że jednak nic mi nie dasz - to okropne.

Madame_7

Foteczkę prześlę, ale chyba nie taką jakbyś chciała :D hahahh :*

martusia_47

Co mi po zdjęciu - ja po prostu dostanę to na żywo :D

Madame_7

Oj Madame :D Mam rozumieć że będziesz zbłąkanym wędrowcem u mnie w wigilie? :D

martusia_47

Nie, bo wolę "sam na sam", a w wigilie to za dużo rodziny ;)

Madame_7

Co racja to racja :D

martusia_47

Straszne głupoty wypisuję przez Ciebie na otwartym forum. Coś we mnie wyzwalasz niedobrego. Starym demonom mówię sio. Oj Marta nie mogę z Tobą prowadzić dyskusji :D