T: 51
Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524
Masz uśmiechniętą puszkę :D
http://oi61.tinypic.com/so4vmr.jpg
Ja w domku siedzę chora i się obijam :D
Dopiero dzisiaj ten Twój post się wyświetlił, wczoraj jeszcze wieczorem wchodziłam i go nie było.
Widzę można już lajki dodawać, zaraz dodam na próbę i zobaczę co się stanie :D Powiesz mi potem czy dostałaś powiadomienie o polubieniu Twojego tematu, OK? :D
Taka bardziej zaskoczona ta puszka :D :PP
Ja wrocilam z pracy :D Mialam isc wieczorem jeszcze raz a sie okazalo, ze jutro 2 razy musze, takze dzis mam wolne, obejrze na NDiNZ, musze przed Moim zdarzyc, do 17 mam czas :)
Pamietam czytalam o tych lajkach, ale juz zdarzylam zapomniec, gdybys mi nie przypomniala teraz nie wiem kiedy bym zauwazyla ta lapke, bo widze ja, ale powiadomienia nie mam.
No wiem, to jeszcze nie to, ale chciałam Ci i tak pokazać :D Musisz mi na słowo uwierzyć, że są i takie które się tak śmieją -> ":D" xD
Może jeszcze nie wprowadzili powiadomień na nie, a może one będą kompletnie anonimowe? :)
nie uzywam za bardzo puszkowanych napojow, ale teraz chyba bede na to zwracac uwage... :D
Obstawiam drugie... :p
Niestety to jest taka infekcja i zawalone zatoki i jak się kładę to mi jeszcze gorzej, bo głowa zaczyna boleć, także nie miałam siły nic oglądać :/
No ale dzisiaj już może SPN wieczorem obejrzę, bo (odpukać) po wizycie u lekarza troszkę mi lepiej :)
OK, pospieszylam sie z serialem, nie ma jeszcze odcinka :D Ide jesc, smacznego anulka, dziekuje :)) :D
OK, napisalam dwa posty i po odswiezeniu ich nie ma... Nie wiem czy pisac ak kretynka drugi raz czy to chwilowe wariacje filmwebu i wroca pozniej...
Za dużo ktośów to tu nie wchodzi, więc potraktuję to znów jako pytanie do siebie :D
Myślałam własnie ostatnio o tym Internacie, bo się wahałam czy z dysku nie skasować, może gdybyś to napisała 4 dni temu... Wczoraj zaczęłam przez Martę Supernatural :D
Chociaż tego Internatu w końcu nie skasowałam :)
Zaraz obejrzę finał Hart of Dixie :)
Odpadły mi znów 2 seriale. Szkoda, że tak mało jest dobrych bieżących które by mnie interesowały, a które nie są puszczane tak rzadko.
Teen wolf dopiero pod koniec czerwca :(
Wstydzę się troszkę za siebie, ale co mi tam :D
No to jak pokonczyly Ci się seriale, do tego zaraz wakacje to możesz te dwa sobie zacząć :-) Weź, weź! :-) :-) :-)
Tak, dwa się skończyły, a nadal mam 3 :D I do tego w kwietniu rusza Orphan Black no i GoT.
A dni coraz dłuższe i bardziej słoneczne... No nie oszukujmy się :D
* 3 nie licząc już Better Call Saul, które kończy się na początku kwietnia.
Póki co mam 4 :)
Muszę czasem stwarzać pozory żeby mi nie zrobili interwencji :D
Mam 1,5 godziny do umycia głowy. Niech stracę. Włączę ten pierwszy odcinek! (Tylko dlatego, że filmów z dysku mi się nie chcę oglądać, a na SPN za wcześnie jest :D)
No nie powiem żeby mnie to jakoś zachwyciło. Napchane tych zagadek tyle, że teoretycznie powinno zaciekawić co się stanie, ale tak mnie jakoś Ci bohaterowie jednak nie zainteresowali. Ale sama nie wiem, może właśnie będę sobie włączać tak dla zabicia czasu raz na jakiś czas jak nie mam nic innego do roboty, a trzeba zmyć lakier czy pomalować, zazwyczaj TVD pełniło tę zaszczytną rolę, a teraz jak nie oglądam to bida i pazury w nieładzie :D
E tam, gadanie takie... Mnie się często nie podoba coś co się podoba większości także nie zdziwiłabym się gdyby mnie w ogóle to nie ruszyło :D
Taka prawda :D
No przecież Ci napisałam, że sobie z nudów włączę i może mnie wciągnie. A nóż widelec :P
http://www.filmweb.pl/film/Z%C5%82odziejka+ksi%C4%85%C5%BCek-2013-682014 ktoś będzie chętny na film? :-)
Zostawiłam bez oceny, skomentowałam tylko :)
Niby się dobrze oglądało i kilka ładnych scen było, ale coś mi nie zagrało do końca i nie wiedziałam co dać. Myślę, że teraz bym dała 7.
Pomocy!
Dawać mi tu propozycje na prezent urodzinowy dla chłopaka. Perfumy i ciuchy odpadają :p
O jeny... Wiem, wiem :D Prezenty wizualne swoja droga, chodzi mi o cos "namacalnego" :D Cos "wow" :D