PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122293
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

OK, wiem jak to wyglada :D i ze pasuje :P
No moze nie doslownie wow, bo takie cos to by wywolalo auto, 2-tygodniowa wycieczka lub inna kosztowna atrakcja :P I wiem, ze nikt mi tu nie doradzi nic emocjonalnego czy intymnego, bo jak napisalas, trzeba znac, ale im wiecej pomyslow tym wieksze mam pole do popisu i moze cos wykombinuje... :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A może nie silić się na prezent oryginalny tylko postawić bardziej własnie na "otoczkę" ?
Możesz do zjedzenia zrobić coś dobrego jeśli lubisz gotować albo porobić coś fajnego :) No chyba że to jakieś okrągłe urodziny i musi być symbolicznie jakoś, to wtedy faktycznie prezent by się przydał jakiś bardziej znaczący :)

No tak, tutaj ostatnio takie tłumy, że zaraz zostaniesz zasypana pomysłami :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Tort i jedzenie mam w miare zaplanowane, tylko jeszcze jakis prezent musze wykombinowac...
Nie widzi mi sie wizja nafaszerowania kogos jedzeniem, napojenia winem i zaciagniecia do lozka... Moze jestem dziwna, ale taki scenariusz moze byc nawet codziennie... A urodziny powinny byc jednak bardziej wyjatkowe... odmienne :p

Taaa... Moze moje wolanie o pomoc kogos przyciagnie... (naiwna ja... :D)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Codziennie jesz tort?! :D
No to wracamy do punktu wyjścia - ciężko (i trochę jednak głupio) doradzić komuś co powinien kupić, zwłaszcza że Ty jednak ewidentnie szukasz czegoś wyjątkowego :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pomijam tort :P
Co bys wolala? OK, ten tort :D / jedzenie, te wszystkie pier.doly otoczkowe i seks :D :PP czy tort :D / jedzenie, te wszystkie pier.doly otoczkowe, seks :D i jakis fajny, mily prezent? :D :D :D
I nie, nie uwazam, ze to jest materialne czy lizusostwo, po prostu ma byc milo i dobrze :D

OK, dzieki za rady, bardzo mi pomoglas :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

o ho... filmwebowa cenzura dala o sobie znac :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ależ pytanie - no jasne, że zestaw powiększony, ale ja jestem materialistką, to mnie nie pytaj :D
Wiesz, chciałam tylko zauważyć, że czasem jest tak, że człowiek na siłę szuka czegoś wyjątkowego licząc, że ta druga osoba dozna tego "wow", a tu się okazuje, że wow nie ma, a tylko się niepotrzebnie nerwy straciło, a można było postawić na coś prostszego, na luzie.

Jeśli chłopak równie wymagający co Ty w kwestii tych prezentów, to i tak masz przej.bane i tyle :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

:D
Wiem, wiem... Z jednej strony nie lubie prezentow, bo czesto nie wiem co kupic, rzadko mam ten komfort, ze zbliza sie jakas czyjas okazja i od razu wiem co kupic :p Ale z drugiej strony nawet jak mam problem z wyborem to denerwuje sie jak mam cos wybrac, ale jak juz podejme jakas decyzje to lubie kupowac prezenty, pozniej pakowac i dawac i obserwowac reakcje :)

Nie jest az tak wymagajacy, generalnie nie przyklada az tak wielkiej wagi do tych rzeczy. Tort i impreza niespodzianka by go zadowolily plus najblizsze osoby :) Ale jezeli dodam do tego cos wiecej to wiem, ze na pewno by byl zadowolony, cos nieoklepanego :p Nosz cholera... Kazdy by byl a kto mowi, ze nie, ten klamie :) Wiec nie dziw mi sie :PP

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja też tak z reguły mam. Jasne, jak przyjdzie do głowy coś super to warto się o to postarać, no ale jak nic do głowy nie przychodzi w danym momencie to świat się nie skończy jak się kupi coś prostego i sprawdzonego :)

Wiadomo, każdy by był zadowolony gdyby dostał coś wyjątkowego, co nie jest równoznaczne z tym, że byłby zdruzgotany jeśli nie dostanie :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Cos wykombinuje :D Tym bardziej, ze on o prezenty dla mnie sie stara... Dlatego teraz mam okazje sie odwdzieczyc i zrobie to! :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie wyświetla się moja odp? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

NO CO JEST ? :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Teraz wszystko sie wyswietla, cala Twoja panika :D :D :D :PP

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Bo mnie się ciągle nie wyświetlają, odświeżam i nic, a powiadomienie mi wisi i nic nie pokazuje.

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
anulka88

Teraz się nie wyświetlają Twoje odpowiedzi xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Stęskniłam się, a dalej jestem w sumie w dupie z komputerem i nie mam jak tu zaglądać :( Co tak wszyscy pomarli poza wami...

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

My - sila tematu :D - jestesmy, najwazniejsze :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Haha :D

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Miałam być na Ciebie zła, ale za bardzo tęsknię i nie mam już siły na focha :(
Pewnie zmądrzały :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Na mnie się nie złości tylko przytula :*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Jestem przy Tobie bezsilna :/
https://38.media.tumblr.com/855ae2b98296c32b08567d471725a2f0/tumblr_n39rn0Yjcp1t pegqko1_400.gif

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jak słodkooooooooooooooooooo ;*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Proszę bardzo :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie widziałam wczoraj tej odpowiedzi, dzisiaj nawet nie było powiadomienia, co ten filmweb :/

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ciągle czegoś nie wyświetla.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Myślałam, że moje komentarze zniknęły na chwilę, ale jednak nie... : //

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Aha, teraz nagle są xD

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Wesołych Świąt i niech śnieg przestanie padać :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

U mnie bez sniegu, ale od poniedzialku do wczoraj kilkanascie razy na dzien grad sie zrywal, ciemno sie robilo a za chwile slonce i tak w kolko... :D Apokalipsa normalnie :P
Wesolych i Mokrego Dyngusa :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

U mnie wszystko - grad, śnieg, deszcz. Do tego wiatr straszny i zimnoooo :/ Ale słoneczko też co chwilę wychodzi :D
Nie obchodzę, ale dziękuję :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

POMOCY!
Może jeszcze tutaj wejdziecie dziś :D

Potrzebuję jakiś film na jutro, który mogłaby obejrzeć cała rodzina, tzn. niech nie będzie to horror, fantastyka, jakiś straszny melodramat ani erotyczny xD
Może być jakaś animacja, ale taka, żeby dorośli nie umarli z nudów.

Jeżeli przychodzi wam coś na myśl to podzielcie się proszę :>

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Najłatwiej będzie przejrzeć gatunek komedia-familijny, ale chyba właśnie to robisz :)

Jeśli chodzi o animacje, to polecałabym coś z Dreamworksa :)
Może "Pingwiny z Madagaskaru" tylko nie wiem czy jest już gdzieś dostępna wersja z dubbingiem, ja oglądałam oryginał jeszcze i uśmiałam się dosyć :D
Albo "Jak wytresować smoka" - mnie się aż tak nie podobało, ale dużo osób w sumie to chwali strasznie. 2 część według mnie lepsza :D
No chyba że "Wielka szóstka", też się świetnie na tym bawiłam. Dwa razy oglądałam i to nawet z osobami które nie są aż takimi fanami animacji :) No i zdecydowanie jest zabawne, nawet dla "dorosłych" :D Zresztą płakać też się na tym popłakałam xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nom, przeglądam xD
Właśnie ściągam Pingwiny :D Ściągnęłam jeszcze Hotel Transylvania. Ooo,dzięki wielkie :* zapomniałam o Wielkiej Szóstce, też poleci. Smoka chyba już wszyscy widzieli (tylko nie ja............. )

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Hotel jest spoko, ale dupy nie urywa :)
Muszę tę Pingwiny sobie z dubbingiem obejrzeć, bo ang. dialogi były w niektórych momentach naprawdę fajne i jestem ciekawa jak przetłumaczyli :D

W sumie wszyscy się zachwycają "Jak ukraść Księżyc" i "Minionki rozrabiają", ale tego z kolei ja nie lubię, jako jedyna osoba na świecie poza tymi które nie oglądały :D

A Szóstkę naprawdę polecam, przezabawny, wzruszający i uroczy :)

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

+ Miłego seansu kochana i reszty Świąt :*
Spadam :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Coś tam może wybierze ta moja rodzina wybredna :D Pewnie na Pingwiny padnie albo jakoś przekonam do Szóstki ;D

Mnie to odrzuca wizualnie i już wiem, że mi się nie spodoba, więc nie jesteś jedyna ^^

Idę, bo muszę się przespać ;x Smacznego jutro :*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No i Pingwiny :D

Ale właśnie wizualnie aż tak mi nie przeszkadzało. Po prostu dla mnie to animacja typowo dla dzieci albo dla niewymagających :D

U mnie bardzo nietypowa ta Wielkanoc, bo dzień wcześniej się obchodzi :) Jedzonko też niby jest, ale ja prawie nic nie jadłam :P Ale dziękuję :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nom, bo Szóstkę ściągnęłam w za słabej jakości, a telewizor na pół pokoju i jednak nie fajnie się ogląda.

To, że dla dzieci to też, takie niedorozwinięte to ogólnie rzecz biorąc się wydaje xD

O widzisz :D Ja w tym roku w sumie też nie pojadłam specjalnie, ale to dobrze :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Łochocho! Jak się subtelnie chwali calami! xD

Takie żarty o bekaniu itp :D

:D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To nie mój telewizor xD

Czyli słusznie się wystrzegam :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Myślałam, że napiszesz, że pokój jest mały xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Pokój jak całe moje mieszkanie :(
Kiedy ja się tak dorobię powiedz mi? Zaczęłam dzisiaj nową pracę za nędzne grosze xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Może nie szybko, ale kiedyś się po tych swoich studiach czegoś dorobisz. Nie wiesz nawet jak Ci zazdroszczę tego :(
Gratulacje :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Z moim pechem życiowym to pewnie nic z tego :D Nawet jakbym Harvard ukończyła to by się okazało, że coś jest nie tak xD

Dziękuję, ale nie ma czego, kolejna posada niezwiązana z zawodem na zasadzie 'każdego głupiego przyjmą za taką stawkę' :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Twój pech się kiedyś skończy. Autentycznie zazdroszczę, ja mam bardzo złe skojarzenia z tym kierunkiem, bo byłam strasznie popychana w takim kierunku, więc naturalnie na przekór nie chciałam. A teraz nie ma dnia żebym się nie zastanawiała co ja ze swoim życiem najlepszego nie zrobiłam <śmiech przez łzy> :D

Domyśliłam się, ale mimo wszystko fajnie :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Moja mama zawsze mówi, że mam tego pecha po niej, a u niej się jeszcze nie skończył xD
Ja w sumie tak na siłę poszłam, ale na szczęście się spodobało. Nie wiem, mi się wydaje że kierunek spoko, ale nie ma co tak zakładać, że lepszy od innych. Stereotyp pewnie kolejny. Haha, ja tak o innej rzeczy myślę codziennie, ale teraz powoli znajduję rozwiązanie z bigosu, w który się sama wpakowałam xD Bardzo bolesne, ale niestety.

Fajnie to będzie wypłatę wydawać xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja mam pecha po obojgu rodziców. Oni zresztą są ogólnie tacy nadal zagubieni. Więc ja nawet nie liczę na to już, że znajdę swoje miejsce czy coś.
Stereotyp stereotypem, ale jednak pochwalić jest się czym :)

Nie masz pojęcia jak długą mam taką listę rzeczy, ale u mnie tylko gorzej i gorzej.

Wiadomo :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

O moim "drugim rodzicu" to lepiej nawet nie zaczynać ;)

Ja to się zawstydzam zawsze jak tak właśnie wszyscy 'łaaaał' i inne takie, wolę się nie przyznawać czasami co studiuję. :P