T: 56
Poprzedni (55): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2766851
Aha... czyli nie żadne fanowskie domysły, a raczej oficjalne.
Dziękuję za informację :)
Proszę bardzo;) Mnie ta informacja załamała totalnie. Mam zamiar się napić. Zresztą, już otworzyłam browara.
No nie ukrywam, że wolałabym odwrotną sytuację, że TO wraca normalnie :D
To na zdrowie :D
Zdrowie! Mnie nie trzeba tego mówić. Zdecydowanie wolę TO niż VD aktualnie. Będzie petycja wystosowana w tej sprawie. Mam zamiar czynnie ją wspierać i podpisać jako pierwsza;D
Oglądam TVD. Ale od 7 sezonu tylko chyba z przyzwyczajenia. No i nie ukrywam,że nie było odcinka w s7,żebym na nim nie ziewała,albo przynajmniej się nie wkurzała. Kochałam TVD,ale tylko do końca 4 sezonu. Potem lubiłam. Teraz mnie nudzi. Nadal jednak mam nadzieję na fajny sezon 8. Ale szczerze w to wątpię. Nie ma szans. TO wygrywa z VD w przedbiegach już od samego początku,jak dla mnie,oczywiście.
A jak się finał podobał? Czy nie podobał? Mi się dosyć podobał chociaż nie wbił w fotel :p Jestem chyba już jedną z nielicznych osób, które nie jadą po serialu mimo wszystko :D
TO widziałam tylko 1 sezon, bez szału, 7/10... Chciałam nadrobić wszystko w końcu przed tym sezonem a tu przesunięcie :D
Finał, a właściwie ostatnie minuty, dały mi nadzieje, o których pisałam. No ale nie nastawiam się. Pewnie w 3 odcinki Denzo wróci do "normalności". A potem pewnie będzie na nas czekała kolejna Defanowa masakra. Życzyłabym sobie,żeby tak nie było.
Nie jestem z tych, którzy odwracają się od serialu i jadą po nim. Lubię ponarzekać,tak po polsku, po naszemu, po prostu;D
TO jest moim ulubieńcem od 1 odcinka. No,ale nie ukrywajmy. Pewnie ma to związek z moją podświadomą platoniczną miłością, always and forver, do Elijahy;D
O Oryginalnych to pogadać tu możesz ze Slutty lub Madame :-) Bo ja no nie w temacie trochę :p tylko TVD na bieżąco.
Scena Stefan-Damon pod koniec odcinka była całkiem fajna, serio im się to udało :-)
Zło ciekawi, co to, kto to :D A ostatnie ujęcie to już zupełnie było dla mnie Damonowe :-) Enzo jest dla mnie dość obojętny :p
A mnie przez caały sezon wkurzał Defan. Wieczne narzekanie Stefa na Damona i Damon aka dupa wołowa. Tak też wyglądał dla mnie ostatni ich dialog w s7,niestety. Enzo lubię. Sponiewierali tą postacią strasznie odkąd się pojawił,a potencjał ma ogromny. I w tych ostatnich odcinkach s7 mi się podobał. Widziałam światełko w tunelu. Gdyby nie wkurzająca Bon Bon-świrusko-łowczyni od siedmiu boleści,to byłoby idealnie;D
Mi szkoda było Mary-Lou i Nory :-) I przyznam szczerze, że była chwila, że nabrałam się na bliską śmierć Enza :p Ale później to przemyslalam, że przecież nie mogliby go zabić :D
Podobał mi się też o dziwo Matt w ostatnich odcinkach :-)
Z Heretyków nikogo mi nie było szkoda. Jedynie to,że Valerie odeszła- uważałam,że Stefkowi przydałaby się bardziej stateczna, "poukładana" i poważna babka. Z Caroline było fajnie jak się przyjaźnili. Jako para nie pasują mi do siebie. A już na pewno nie po tej całej akcji w s7 z ciążami i nienawiścią,że ją zostawił;/
Przyznam się szczerze,że w ostatnim ujęciu byłam pewna,że Denzo wieszają Alarica! No podobieństwo uderzające. Z pewnością to jednak podpucha.
Valerie była fajna. Postać z każdym odcinkiem lubiłam bardziej i jak polubiłam na dobre to o... Ale to typowe :D Caroline mi nawet pasuje do Stefana, bo do Alarica to absolutnie :p
Przyznam szczerze, że nie zwróciłam uwagi :o Ale M.Davis ma grać w 8 sezonie, więc to nie mógł być on :p
Widziałam już TO, ale nic nie będę pisać poza tym, że nawet mi się podobało jak wybrnęli z tej całej sytuacji.
Scena K&H jak zwykle najlepsza.
I jeszcze: "But I do know this my littlest wolf, I will do right by you." <3
Nie mogłam się zalogować. Już Ci odpisałam, nie szukałam nawet online szczerze powiem.
Znajdź szybko, bo jestem ciekawa co Ty sądzisz :D
No niedosyt jest, ale cieszę się, że nikt nie umarł. Przynajmniej nie muszę się martwić pół roku o to.
Otóż to. Kol został proszę proszę. Dobrze, że Rebb cała.Uf
Dlaczego nie ostrzegłaś mnie przed scenami EiH?
Nie rozumiem o co chodziło Vincentowi trochę. Najpierw sam dał Marcelowi to serum, a odcinek później pretensje, że chce się zemścić :D
Ja zrozumiałam to tak, że Marcel miał zrobić porządek tylko z Klausem i resztą. Zrobił natomiast jatkę z The Strix, gliniarz to zobaczył, więc w sumie Marcel zrobił to w sposób niechlujny. Nie tego oczekiwał Vinc wobec Marcela.
Nie chciałam Ci psuć przyjemności z oglądania. Też mnie wkurzyli i to jeszcze pierwsza scena. No nie. Ale ja wiem swoje. Każda scena K&H jest lepsza od E&H. I jeszcze jak mu dzisiaj powiedziała, że go nie zostawi i nie ucieknie z Hope <3
Masz rację, dobrze to wyjaśniłaś. Cóż, to nie jest mój dzień jeśli chodzi o zdolności intelektualne hahaha :D
Migrena mi na mózg oddziałuje :D
W końcu pełnia, także jesteś usprawiedliwiona w nietrzeźwym myśleniu ;)
Szczerze? Nie podobał mi się ten finał...
Mogę to zwalić nawet i na to xD
Ten zeszłoroczny na pewno lepszy. Ten faktycznie nic szczególnego. Pewnie ich do tego skasują po 4 sezonie tak coś czuję.
Też tak mi się wydaje i tak jak gdzieś wcześniej pisałyśmy, może będzie tylko połowa odcinków. Eh szkoda. A może z aktorami nie dogadali się i wyszło jak wyszło?
Czas już na mnie. Kolorowych snów, bez kosmatych myśli ;D
Dobranoc, do jutra.
Bateria mi pada i muszę się napić xD o reszcie napiszę później, ale ogólnie to mi się podoba xD
Papa miłego wieczoru :D
Tzn. pokazuje tylko, ze dali nowa, nie ze moja nowa torebka, ze kupilam :D Ale i tak "moja" bardziej mi sie podoba, chociaz ta tez jest bardzo ladna :)
Aaa, już myślałam, że znowu zakupiłaś :D
Zrobiłam wczoraj mech, wyglądał całkiem fajnie, ale w smaku to w sumie takie... ciasto, haha. Nic odkrywczego :D
Za to dzisiaj mama przyjeżdża i obiecała drożdżowe z kruszonką i truskawkami <3
Zdjęcia:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/13238935_1345905365436427_384353 721791343021_n.jpg?oh=74c2bb857a34ef09e6a5212fb2fdf355&oe=57413603
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/13237658_1345905398769757_140437 0940039772407_n.jpg?oh=2c1cc9a9b6417a9a3ae0a7c3e2bf0d8b&oe=5740FBC8
nie było granata akurat w sklepie : /
A dlaczego prawie nie masz kremu? :D
Ale dobre? :p efektowne jest bardzo :-)
Nie jadłam w sumie takiego nigdy. Z owocami jak już to na zimno. Chociaż tak sobie przepadam. Albo po prostu źle trafialam. Ale teraz nadrabiam ciasta i obiady :-)
Pod spodem był xD Może tak na zdjęciu jakoś płasko wyszło :D
Dobre, ale raczej wiecej nie zrobie, znam lepsze :D
No, mówiłam że nie czuć szpinaku w ogóle, a znowu ten biszkopt to nawet trochę za słodki jak dla mnie. A krem jak krem :P Ale pewnie zrobię kiedyś jeszcze w jakiejś małej tortownicy, bo wygląda naprawdę oryginalnie.
Słusznie. Ja też na 100% dam mniej następnym razem.
Pisałam do Ciebie, ale zignoruj, bo już widzę :D
Zapomniałam to skomentować :D
Twoja ładniejsza, ta mi się nawet za bardzo nie podoba :)