T: 58
57: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2788424
Ploty o wszystkim i o niczym.
Uwaga, Spoilery z życia!
No ale to jednak też ciężko czasami, bo to że nie mogę spać nie jest równoznaczne z tym że nie jestem zmęczona :|
Mam tabletki i nie działały na mnie jak brałam. A przy moim trybie życia to ciężko mi wprowadzić jakąkolwiek metodę.
Okazało się, że nocki do końca miesiąca. Dobrze, że chociaż kasa z tego wieksza.
A wczoraj i dzisiaj jak? :)
No w sumie racja...
No a jeżeli teraz masz ciągle na noc to po powrocie od razu to coś stosować :p Sytuacja nie pozwoli zapomnieć i wyjdzie regularnie :p
No to zawsze pociesza. Mi z kolei od kwietnia pozmieniaja tak, że sobota co druga będzie pracująca a bez dodatku... Bo na tygodniu 7 godzin dziennie. Dobrze i źle...
Wczoraj i dzisiaj autem, bo już naprawione :)) Tylko wtorek szliśmy do i z pracy. Całkiem fajnie tylko policzki zmarzly :D
No może dzisiaj wezmę zaraz po pracy, to jak dojadę/poleżę trochę to mnie zmuli.
No faktycznie dobrze i źle... Chociaż ja już chyba wolę nawet być jednego dnia na 12 godzin, a potem mieć więcej takich "pełnych" wolnych dni.
O, no to szybko poszło z tym autem. Nie naspacerowaliście się :D
Spróbuj :)
No ja akurat nie mogę tak pracować, chociaż taki system też wydaje się fajny :)
No nie :D Mój ma już rower(ja przy okazji mam już prezent urodzinowy z głowy :D) , moj jutro /sobota powinien być :))))
Spróbuję, tylko muszę te tabletki znaleźć ;)
No lepsze to niż 2 tygodnie pod rząd po 6 dni w tygodniu, żeby wyrobić niedogodzony - jak ja :D
O, fajnie :D Ale on wie, czy niespodzianka? :)
Staram się je dostrzegać, ale nie jest łatwo :D
To przynajmniej będzie się podobać :)
Hehe OK :D
Pomalowałam w końcu paznokcie lakierem który dostałam na urodziny. Ponad 2 miesiące biedaczek czekał aż się zbiorę :P
Ja ostatnio wrocilam do malowania, ale w niczym to nie przypomina mjego dawnego malowania... Teraz raz na tydzien maluje :D :D :D
Jaki lakier?? :)
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31360,babydream-fur-mama-pflegel-olejek-do-pie legnacji-ciala.html co myslisz o tym olejku na wlosy?? :D Bo poki co sporadycznie uzywam oliwy z oliwek, ale chyba to nie to dla mnie... Mialam ten arganowy kupic, ale serio teraz wszystko sie tak skumulowalo, ze musze liczyc sie z kazdym groszem... A za dobry arganowy okolo kilkunastu euro lub w gore... Ten 2-3 a moze warto? :)
xXX 2: 45%
xXx 3: 48%
Mama: 63%
No i wygląda na to, że w marcu nie zobaczę żadnego filmu, co jest równoznaczne z tym, że w kwietniu powinnam zobaczyć 20 :D (nawiązuje do postanowienia noworocznego Kejt) :D
No pamiętam, że kiedyś to była codzienność :D
W sumie ja też częściej malowałam kiedyś, no ale teraz nie ma kiedy nawet.
Taki fiolet od Golden Rose: http://goldenrose.bg/img/server/products/texture/55.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-yeC9ySG6MYo/V4dJNudldVI/AAAAAAAANSg/c-zxfYHEXwImBU_2c mfqG20bnd1_dBAGwCKgB/s1600/DSC07434.JPG
Tylko o nim słyszałam, że dobry, ale sama nigdy nie sprawdziłam, więc ciężko się wypowiedzieć. Za to szampony i krem z tej serii bardzo lubię ;)
Przydało by się olejowanie moim włosom, ale na to też wiecznie czasu mi brakuje.
Coś mnie zaczynało brać grypowego, ale sobie obiecałam, że się nie dam. Boli mnie ciągle głowa tak od zatok i chodzę taka rozbita, ale nie chcę iść na zwolnienie. Wczoraj miałam jeden dzień przerwy, po sześciodniowym maratonie (cały praktycznie spędziłam w łóżku), a dzisiaj zaczynam kolejny... też 6 dni. No ale to niedogodziny z poprzednich 2 miesięcy, już wolę je wyrobić na nocy niż na porannych zmianach, bo tam one dają 2x bardziej w kość. Minus jest taki, że wszystkie moje wiosenne plany czekają sobie w kolejce, a ja nawet palcem nie ruszyłam, żeby cokolwiek zrobić :/
Mi zostały 2 filmy z Vinem :p
W ogóle oglądamy "Skazany na śmierć", skończyliśmy 1x10 :D w kwietniu wraca przecież ten miniserial :)) A Mój widział 1 i kawałek 2 sezonu tylko, więc oglądamy całość :)
Widziałaś Originals??
W marcu widziałaś 5,więc jeszcze 5 byś musiała zobaczyć a masz 6 dni do pierwszego :))
Dzisiaj chciałabym pomalować paznokcie :D W Polsce miałam sporo lakierów od GR, lubiłam, tutaj niestety nie ma... A kolor bardzo fajny, taki wiosenny ;)
Ja na tygodniu jakoś będę chyba musiała wybrać się do drogerii - albo dopiero po wypłacie... :D - i kupię, jak nie do włosów to do ciała wykorzystam :)
A ogólnie zadowolona jesteś z tej pracy, lubisz?
Rowery już sprawdzone, piątek, sobota jezdzilismy, po śniadaniu jedziemy sprawdzić trasy do pracy, która krótsza i jakąś rundke gdzieś :) wracamy i oglądanie :)
Anulka, może Ty poratujesz :D Widziałaś gdzieś w Niemczech papierosy Djarum Cherry? Chodzą za mną strasznie, a w Polsce okazało się, że mamy zakazane smakowe papierosy xD
Pierwsze słyszę :o :D za papierosami już się nie rozglądam, ale jak będę kolejnym razem to mogę zobaczyć.
Oki, jakbyś mogła przy okazji to byłoby super bo będę teraz je tropić, zakazany owoc to kusi :D
Jak to zakazali smakowych papierosów? :o :D
Co za ocena... :D
6/10 (książka 7/10), 4 znajomych : 3,4,6,bez oceny.
A do 19 czy 20 mają wycofać mentole. W sumie to dobrze jak by o tym tak pomyśleć.
A ja wczoraj słuchałam soundtracka ;)
Nom, ustawa taka weszła, ale to podobno w całej Europie, nie chce mi się sprawdzać ale tak koleżanka powiedziała.
Nie wiele widziałam takich wybitnie złych filmów :D
Nawet nie słyszałam o tym, wow :o
Hmmm... No nie zgodzę się :D widziałam mnóstwo gorszych :D
Ja też nie słyszałam, a to chyba już od maja zeszłego roku xD Taka ze mnie palaczka weekendowa xD
Na pewno, ale ja ogólnie nie dość, że mało oglądam to jeszcze jak wydaje mi się, że coś będzie złe to po prostu nie oglądam, także wielu gniotów udaje mi się uniknąć :D
W Rewe są Duplo karmelowe :P
Sprawdziłam dzisiaj w takim kiosku Lotto i nie widziałam tych papierosów...
No ja niestety mnóstwo gniotow zaliczyłam także mam porównanie :D
Ooo, to może się wybiorę któregoś dnia :)
Nie ma ich już nigdzie niestety, przekopałyśmy z dziewczynami internet i znajomych spoza PL. No trudno, miałyśmy taki kaprys i trzeba się obejść się ze smakiem :D
Aż tak to niee, po prostu niedługo moje ćwierć wieku i tak sobie z koleżankami wymyśliłyśmy 'powrót do przeszłości' licealnej, a wtedy to były nieodłączne papierosy :D
Nie wyłączają mi się w ogóle te cyferki przy powiadomieniach :<
Lepiej rzucić lub przerzucić się na szisze :D jak ja ostatnio... Ale przynajmniej ładny zapach i nie trzeba co godzinę :D
Mi też...
Ja nie palę :D tzn. nie nałogowo, raz na miesiąc na imprezie czy coś tego typu, nigdy mi się nie zdarzyło, żeby 'trzeba' było :D
O, w sumie szisza to fajny zakup! Pomyślę o tym :D
Nie pali, dla niej takie urządzenie to czarna magia by była :D
Wróciłam właśnie z treningu i jestem tak zmęczona, że mam ochotę iść spać o 18, a taki bajzel w domu ;/
Ja to wiem, ale ona pewnie nigdy nie widziała na oczy i zaraz by z jakąś narkomanią skojarzyła :D
A na siłownię chodzę :D
:D
Uuu... :) gratki, ja na siłownię się nie nadaje, nie umialabym wytrzasac swoim sadlem przed innymi :D
W Polsce czy w Niemczech?
Dzięki :D
W Polsce, w Niemczech mi wystarczy, że zasuwam fizycznie :P
Wiesz co, ja nie lubię różnych zajęć takich grupowych fitnessowych, nudzę się i w ogóle jakoś nie dla mnie to, chociaż chodziłam często kiedyś bo myślałam, że schudnę.
A za to teraz jak idę na siłownię z trenerem w dodatku to jest super bezstresowo. Do tego chodzę do takiej tylko dla kobiet także już w ogóle fajnie. Nie jest duża, wczoraj na treningu miałam całą dla siebie nawet bo nikogo nie było w tym czasie :D
W Niemczech jest taka opcja, ze z AOK (nie wiem gdzie jestes ubezpieczona) dostajesz 2 miesiace darmowej silowni (gdzie chcesz, jak chcesz), po uplywie tego czasu juz musisz dalej sama placic :p ostatnio z pracy 2 znajome poszly, ale jak mowilam, ja sie nie nadaje, do tego na poczatek bym musiala wydac sumke na ciuchy/buty/akcesoria/itp. :D :D :D
Ja jestem w Techniker Krankenkasse.
Wiesz co, ja mam buty, które kupiłam do biegania pewnie ze 4 lata temu, a tak to ćwiczę w normalnych leginsach i koszulce na ramiączkach. Tylko stanik sportowy sobie teraz kupiłam w primarku za 5 euro bo jednak to robi różnicę. Nie przejmowałam się żadnym specjalnym ekwipunkiem, może z biegiem czasu coś sobie zakupię, ale ogólnie wychodzę z założenia, że to nie pokaz mody i te ubrania i tak nie są ładne także po co :D
Kiedyś bez trenera jak chodziłam to w sumie nawet ten orbitrek/bieżnia/stepper były fajne. Dla mnie najgorsza zmora na świecie to są te wszelkie ćwiczenia dywanówki także siłownia okazała się dobrym wyborem :D
Byc moze bylaby to kwestia przelamania, ale chyba wole teraz rower, hula hop.
A jak kiedys bedzie dom to jeden pokoj bedzie na mini silownie - bieznia dla mnie, dla Mojego jakis atlas czy sztangi. Ostatnio przegladalam tak pobieznie ceny i to wcale nie kosztuje zawrotnych pieniedzy :P
Ja się zastanawiam nad orbitrekiem, ale bieda u mnie ostatnio finansowa, może coś na urodziny wpadnie :P
Świetna, bieżnia się trochę nudzi jednak :P
A własnie siedzę nad mgr, ja tam czarno to widzę ale promotorka mówi, że do czerwca zdążymy.
Do pracy w poniedziałek, przed świętami to zapieprz będzie i na samą myśl aż ech :D
Ale wzięłam sobie wolne na poniedziałek wielkanocny także fajnie.
Wlaczyc serial i nic nudnego, tak samo jak hula hop :)
Promotor wie lepiej, takze sluchaj :D
My zostajemy tutaj, w ogole w sobote pracuje :D Bo wypada moja sobota pracujaca... :D No ale piatek, niedziela, poniedzialek wolny. Porobie jedzonka, poogladamy, jak bedzie ladnie to moze jakas traska rowerowa :)