T: 58
57: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2788424
Ploty o wszystkim i o niczym.
Uwaga, Spoilery z życia!
Na początku sapiesz, ale wtedy też cwiczysz krótko, więc nie opłaca się włączać odcinka :p
Ja na początku cwiczylam z tv, program muzyczny a później jak już doszłam do czasu długości odcinka to już na tyle długo cwiczylam, że wszelki ból i stekanie przeszły :)
U mnie ma być podobno tak sobie... Ale zobaczymy bliżej świąt.
W sumie widuję jedną dziewczynę na siłowni, która nawet w trakcie książkę czyta, podziwiam że jej się litery nie rozmazują :D
Dzisiaj zawitało u mnie kilka promieni słońca także lecę na spacer ^^
Ja próbowałam :D Ale trochę mi skakalo no i przede wszystkim ręce bolały, bo tu trzeba uważać na koło tu trzymać na odpowiedniej wysokości i odległości - przez 40 minut, ciężko... :p
Dzisiaj u mnie też ładnie, słonecznie, 15-16 godzina ma być 19 stopni :) Ale to chyba pójdziemy na balkon z szisza :) ja może poczytam, mam plan dzisiaj skończyć książkę, chociaż ciężko... Albo pifko :D
Teraz robię pieczoną ciecierzyce - zamiast chipsów, do serialu :)
Nie, te filmy które "widziałam" w marcu tylko oceniłam na początku marca i tak to się wyświetla. Widziałam je jeszcze w lutym ;/ No i tak jak przewidywałam, mamy już kwiecień i nie widziałam ani jednego filmu.
Oglądałam, w zeszłym tygodniu nadrobiłam TO i TBBT wreszcie. Dzisiaj pewnie obejrzę te odcinki z tego tygodnia.
A Ty oglądasz w końcu to TO?
W buteleczce czy na zdjęciach wygląda całkiem ładnie, ale na moich paznokciach mnie nie urzekł za specjalnie. Na urodziny dostałam 3 lakiery GR od siostry i tylko czerwień jest naprawdę piękna, pozostałe 2 są takie mało dla mnie, bo oprócz tego co pokazałam mam jeszcze taki morski, zielono-niebieski, a nie lubię tego koloru.
No pewnie, nie zmarnuje się, w końcu ma wielorakie zastosowanie.
Ja jeszcze przed wypłatą sobie pozwoliłam na perfumy i balsam do włosów, a zaraz po wypłacie na buty... I wszystko chwalone przez innych, a ja ani do jednej z tych rzeczy nie byłam przekonana ;) No ale, ja mam problemy z zakupami, rzadko kiedy się z czegoś tak naprawdę cieszę.
Fajnie, tak aktywnie wam się wiosna i lato zapowiada. Mnie się niestety nadal nie chce :/ Niby nawet ostatnio wcześniej wstaje po tych nocach i staram się więcej na dworze przebywać, ale mimo wszystko ciężko mi znaleźć mobilizację do czegokolwiek. Zero radości z życia :D
Czy lubię tę pracę? Nie wiem... Z jednej strony jak mnie czasem ktoś pyta, to mówię że lubię, ale ciężko powiedzieć. Na pewno jej ogromnym plusem jest to, że pozwala mi się oderwać od innych problemów, bo jak już tam jestem, to nie mam czasu myśleć o czymkolwiek innym, z czym zawsze miałam kłopot, bo jak się czymś stresowałam, to siedziało mi to w głowie 24/7, a teraz mam przynajmniej te 9 godzin spokoju w ciągu dnia :D Od poniedziałku mam ostatni tydzień nocek i wracam na popołudniówki, zobaczymy jak będę się z tym czuła i jak szybko będę mieć dość :)
Widziałam 2 odcinki z 4 sezonu, czekam na 3,tam gdzie oglądamy, jeszcze nie ma... :o dziwne...
PB 2x3 :D a we wtorek już nowy odcinek... :/
Lubię turkusowy :) i w zeszłym tygodniu nie pomalowalam aż do teraz, nie wiem czy dzisiaj pomaluje... :D
A rower masz? :) albo rolki, też fajna sprawa ;)
Ostatecznie zostają te domowe przyjemności jak oglądanie, czytanie czy nawet granie :D
Może w międzyczasie ale bez spiny porozgladaj się za czymś innym? Ale wiesz, bez celu zwolnienia i konkretnej decyzji tylko a nóż może gdzieś coś wyhaczysz, zawsze to będzie jakiś wybór i może zmiany na lepsze.
Może nie będzie tak źle :))
Ja już widziałam ten nowy też. I co myślisz? W sumie nawet ciekawe. Tak strasznie narzekałam na ten motyw z dzieckiem, a teraz interesujące mi się to wydaje. No ale ta mała gra jak kłoda niestety :D
Ten serial to za pieniądze mogłabym jedynie obejrzeć, wiesz :D
O, turkusowy! Zapomniałam jak się ten kolor nazywa. Tzn taki turkusowy-niebieski lubię, ale to jest taki ten bardziej zielony. A ja nie lubię takiego odcienia zieleni. Ogólnie zielone paznokcie odpadają. Ale pewnie pomaluje, może zyska.
Mam co zabawne i rower i rolki. I 2 lata ani jedno ani drugie nie używane. Rower może dłużej nawet... No niestety.
Na nic z powyższych nie mam ochoty. Mam koło łózka stosik do czytania i tak sobie leży.
Wiem, że powinnam, ale jak sobie pomyślę o tym to mi niedobrze. Tkwię mocno w mojej strefie komfortu ostatnio.
No jeszcze nie widziałam :D
:D :D :D 2x07 :))
Zielony fajny, ale zależy jaki a i to tylko wiosną /latem :)
Ehhh... To nie wiem jak pomóc. Musisz się po prostu do czegoś przełamać a później może już poleci :)
To dla mnie to jeden z tych kolorów na nie, zdecydowanie.
Mnie się raczej nie da pomóc :) Parę osób próbowało i tylko strata czasu to jest. Jak się sama nie wezmę i coś mnie jednak do życia nie zmobilizuje, to nic mi nie pomoże i nikt tego za mnie nie zrobi.
Czekam na napisy do 4x04 :)
Całkiem fajnie się zaczyna sezon, lubię Vincenta, niezmiennie nie lubię Marcela :D
PB 2x20 :D
:(
Ja dzisiaj obejrzę, bez ;)
Nic mi to nie mówi, nie mam pojęcia ile ten serial miał sezonów, wiem tylko że za dużo, heehee sorry :D
Spoko, ja jestem bądź co bądź przyzwyczajona do takiego stanu rzeczy.
4 :D Tak tylko informuję :D
A filmweb teraz faktycznie zagina czasoprzestrzeń :D
Już zdążyłam sprawdzić, obstawiałam, że z 6, no ale dobrze chociaż, że już na siłę tego nie ciągnęli, to na plus.
Jeszcze nie patrzyłam w sumie na inne rzeczy czy się coś zmieniło, boję się normalnie przejrzeć ten portal, bo coraz gorzej się robi.
Miałam dzisiaj wrócić do Łodzi, bo oczywiście wczoraj wielka awantura, ale doszłam do wniosku, że sobie trochę jednak odpocznę. Tylko niestety przy otwieraniu wina palec przecięty ;)
Coś tam wyżej widziałam o stroju sportowym... ja sobie chyba kupię cały ekwipunek, może się wezmę tak to.
3x02
Nie pamiętam czemu tak nie lubisz tego serialu? :/
A wino chociaż dobre? :D
To trzymam kciuki :) i czekam na relację :p
Bo mi się sama koncepcja wydawała głupia, ta mapa na plecach, to że go powinni złapać i zastrzelić w tydzień, ale on przecież taki bystry, że hej. No i odrazę jakąś czułam do głównego aktora, nie ukrywam. Wszystkim się tak podobał, a ja jak go pierwszy raz zobaczyłam, to myślałam, że to jakieś żarty są.
Taki sikacz, pół lampki dopiero wypiłam, bo się zajęłam.
Się skończy na chceniu, no ale zobaczymy xD
Ehhh... To pewnie żal ci tych, którzy jaraja się sequelem :D
Ja niespodziewanie też alkoholowo zakonczylam niedzielę :D
Mimo to trzymam kciuki :)
Oglądam seriale typu Teen wolf, nie mam prawa nikogo "żałować" ;)
Mnie strasznie słabo idzie, ale zaraz sobie jakiś film(y) włączę.
To nie dziękuję :)
Dawno nie wstawiałam rekomendacji, bo dziwnie to ostatnio działa, ale teraz mi jakaś wyskoczyła nowa i nawet zaznaczyłam:
http://www.filmweb.pl/film/Sk%C5%82%C3%B3ceni+z+%C5%BCyciem-1961-31783
79% i jeden chce zobaczyć
48%
Moje ciagle5w sumie bez zmian, tylko miejsca się zmieniają, brak nowych tytułów :p
Jest nowa rekomendacja :p
http://www.filmweb.pl/film/Nadejdzie+dzień-2016-752117 71%
Mój: 75% w moim guście, 4 znajomych: 9,8,8,7<3
Twoja rekomendacja: 77% ;)
Pierwszy dzień na popołudniówce po ponad miesięcznej przerwie jakoś mi zleciał ;)
60%,2 znajomych : 8 i 10,1 znajoma chce zobaczyć.
To dobrze. Jaki pierwszy dzień taka i reszta ;)
76% 2 znajomych 7/10, 3 chce zobaczyć
No następne 2 były już męczące i irytujące, ale nic. Mam teraz 2 dni wolnego (dzisiaj i jutro) i uznałam, że sobie odpocznę. Nigdzie nie jadę, siedzę w domu, słucham muzyki, żarcie na wynos, winko i teraz film :)
65%,mam zaznaczony, 2 znajomych : 6, 8. 2 chce zobaczyć.
Ja jutro wolne, w sobotę do pracy, później w gary :D i 2 dni obzarstwa :D
Podoba mi się twoje wolne :))
A po wolnym jak do pracy?
"Anulka skomentowała Twoją wypowiedź... za 51 minut" xDDD
Brawo filmweb, coraz lepiej xD
Lojalność... - 69%
Tak poza tym to widzę znowu zmiany na fw... I oczywiście powiadomienia działają po prostu super. Zacina się i nie mogę "zdjąć" tej cyferki mimo że już odczytałam.
Nie obchodzę, ale dziękuję :) Wszystkiego dobrego.
Pracowałam tylko w sobotę i dzisiaj i jutro mam wolne, a do pracy we wtorek.
No jakoś nie... A w tym roku to już kompletnie nie.
Prawdę mówiąc nigdy chyba nawet nie jadłam tego śniadania Wielkanocnego z rodziną, nawet z dzieciństwa nie pamiętam. W tym roku w ogóle jedzenia nie mam :D Ale generalnie też nigdy żadnych mazurków ani nic, nawet chyba w życiu nie jadłam. Ot, weekend jak weekend, nawet gorszy, bo nie ma gdzie iść... :D
Ja niby nie zrobiłam dużo a po wszystkim wyszło tyle, że nie pytaj...
Bardzo chciałam mazurka, ale okoliczności zmusiły, że nie ma, ale tak się zaparlam, że na następny weekend zrobię, spóźniony :D
Ale zrobilam 2 babki :D m. in. :D
54% miałam ;)
U mnie była jakaś końcówka kupnej babki to zjadłam kawałek xD
No nie jestem fanką tych świąt krótko mówiąc :D
52%, 1 znajomy: 5
Ja tez wole Boze Narodzenie, ale kazda okazja do wolnego jest dobra :D
Nie no, wolne spoko :) Nie mówię, trochę odpoczęłam - zaraz znów sobie coś włączę :)
http://kellyclarkson.pl/broadway-loves-kelly-clarkson/ :) Moze cos przesluchasz :P
Ja szczerze dopiero co przeczytalam i jeszcze nic nie przesluchalam :D Ale teraz serial (4x01) wiec moze pozniej :D
Widzialas nowe Originals? Mialam nadzieje, ze Marcel zniknie, ale coz... :D
Może... :D
Kurczę, a ja tak go lubię :) Nie znoszę za to Elijhy i strasznie nie lubię jego związku z Hayley, nie mogę na nich patrzeć po prostu, mam ochotę przewijać sceny jak są razem.
I coś mi się wydaje po tym ostatnim odcinku, że dziewczyny się straaasznie do siebie zbliżyły i może coś z tego będzie :D
Elijah trochę się zepsuł, ale nadal go lubię :) Serio wszystkich poza Marcelem :D
I też właśnie zwróciłam uwagę na te sceny, do tego stopnia, że aż oczekiwałam jakiegoś pocałunku cxy coś, no ale nie, ale wydaje mi się, że to pociagna, bo po co by robili takie sceny.
Ja za nim już w VD nie przepadałam pod koniec, ale teraz w TO to już kompletnie nie lubię jego postaci. Hipokryta-moralizator.
No raczej to pociągną, te sceny były aż zbyt wymowne :)
59% miałam, 2 znajomych 9/10
W TVD był fajny :)
Wątek gejowski był trochę irytujący zobaczymy z dziewczynami :D
57%,1 znajomy :8, 2 znajomych chce zobaczyć.
Kolejny film czy starczy na dzisiaj?
Na początku... :)
Ja ich tak lubiłam razem! Tak mi było przykro jak umarł...
Prawdę mówiąc nie lubię Frei, więc wątpię żebym się tym aż tak przejęła :D
Kolejny, jakoś tak po tym ostatnim nabrałam ochoty na tematykę obcych unicestwiających ludzi w obrzydliwy sposób :D Już sobie kanapeczki na seans uszykowałam nawet :D