T: 58
57: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2788424
Ploty o wszystkim i o niczym.
Uwaga, Spoilery z życia!
Wysiadajacy jest pod pracą, ale wsiadajacy około 10 minut ode mnie :p do tego nie wiem czy się orientujesz, ale bilety są drogie, za osobę taki w obie strony czyli dzienny coś ponad 4 euro, a jest nas dwójka... Nie, nie :D
Nie wiem dokładnie, bo nie jeżdżę :D Ale tak mi się kojarzy. Ale u Ciebie to w ogóle hardkor, no ale to Berlin... :p Ile wychodzi miesięczny? Tak dużo jeździsz? :)
Jedynie "Lolita" mam w planach :) Pierwszej nawet nie ma na LC :D
Kotkowa ewentualnie by mogla zainteresowac, ostatnia podejrzewam byla by dobra kara :D :D :D
Tak sobie, ale jak mus to mus :P
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/54501/sila-strachu/wszyscy/17 To ta :P
Nie rozumiem, jaka kara? :D
Nie wiem jak ja jej nie znalazłam... :D
No jak ktoś by mnie chciał ukarać to by mi mógł kazać przeczytać taką książkę :D
Ja też nie wiem :D Może coś wyszukiwarka oszukała, kilka chyba jest książek o tym tytule i jakiś film. Kupiłam ją za złotówkę także jak będzie słaba to nie będzie wielkiej straty :P
O kurde, a czemu? :D Nie czytałam nic Grossa jeszcze ale ta cała kontrowersja wokół tego mnie przyciąga. Lubie w ogóle takie książki, w których jest z czym polemizować.
Jackie - 43%, 1 znajomy: 6, 1 znajoma chce zobaczyć
Camp x ray - miałam 53%, słaba trochę ta 7, ale w sumie z drugiej strony... lubię takie filmy a i Kristen pasowała mi i niech w przekroju ocen ma coś wyższego :)
Śmieszy mnie trochę. No ale lubię Zieloną Milę czy Skazanych na Shawshank, to nie wiem...
Kot w akwarium, ta scena.
Nie, życie ogólnie znów.
80%, 3 znajomych - 10,8,8 2 chce zobaczyć
Wkurzało mnie jakoś. Może powinnam przemyśleć oceny niektórych filmów, bo duża część wydaje mi się nieaktualna. Powinnam kiedyś nad tym przysiąść, ale nie mam kiedy oczywiście.
52%, 1 znajomy: 8, 1 znajomy chce zobaczyć.
Co słychać? Lepiej? :)
Moja propozycja nadal aktualna :)
Nie wiem czy lepiej. Tak samo raczej. Jeszcze jakoś muszę tydzień dociągnąć i mam wolne i może wtedy coś zrobię wokół siebie, bo teraz dzień za dniem i nie mam czasu. Mam do obejrzenia milion filmów przed Oscarami, to będę na bieżąco pewnie jednak wrzucać te procenty. Powinnam oglądać ze 3 filmy dziennie xD Zaraz włączę kolejny.
A ile wolnego i co planujesz?
Trzymam kciuki :))
Ja przez wypad do Polski mam małe zaległości i przerwę w ćwiczeniach... :/
Tydzień. Najpierw do znajomych, potem muszę ogarnąć lekarzy, może gdzieś do fizjoterapeuty się umówię też, nie zaszkodziła by mi kosmetyczka... Może jeszcze gdzieś wyskoczę. Wszystko byle tylko nie skończyć z butelką wina w łóżku xD
Miałam 44%.
Brzmi fajnie i dosyć rozrywkowo a i nawet wino nie jest złe :D Wieczór można poświęcić, byle by w nawyk nie weszło :D