Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122810
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 58

57: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2788424

Ploty o wszystkim i o niczym.
Uwaga, Spoilery z życia!

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Cooo?? :D

O rety, żebym ja z Originals była lepsza od ciebie to koniec świata :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No mówię Ci, ostatnio nie oglądam kompletnie nic, włączam co najwyżej jakieś losowe odcinki Supernatural i zasypiam w trakcie :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

jw - urlop, urlop :))

A to cooo było do wyboru :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie no, nie spędzę urlopu oglądając seriale, bez przesady :D

? :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No nie tylko po to, ale to też na pewno wyjdzie ;p

No napisałaś "Ojej... co za wybór :D Dylan..." :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ale ja w sensie, że co to za wybór serialu :D
A Dylan to była miłość. Chociaż jak byłam młodsza to wolałam Brandona :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Zły? :D akurat na lato :D plus zawsze chciałam obejrzeć całość, bo oglądałam bardzo wyrywkowo 100 lat temu, plus filmografia goscinna od dwóch osób serduszkowych :D

U mnie zawsze był Dylan :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No w sumie... Parę... no może więcej niż parę... z 10 lat temu (xD) też tak w wakacje to oglądałam nałogowo na jakimś polsacie czy tv4 i wtedy odżyła miłość do Dylana właśnie :)

To masz lepszy gust, ale co się dziwić. Moja ostatnia "miłość" to dramat xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jaka? Mów prędko :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie ma co mówić, ogólnie ośmieszam własne upodobania xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Oczywiście że jest! No nie daj się prosić. Widać, że zapomniałaś, że mi się nie zaczyna czegoś i nie kończy :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ale tutaj nie ma czego kończyć naprawdę :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Alem ja ciekawa twej ostatniej miłości :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Tam było "miłość", wiec autentycznie nie ma o czym mówić. A o tej bez cudzysłowu to nawet na kozetce nie rozmawiałam i wątpię żebym prędko chciała z kimkolwiek o tym rozmawiać :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No wiem, że to jakaś przenosnia, dlatego też i ciekawa jestem :D a ty mi utrudniasz :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No po prostu mam slaby gust i dopiero po jakimś czasie dociera do mnie co ja sobie najlepszego myślałam.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No i nie powie zostawi wniewiedzy i oczekiwaniu... Ehhh... :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Miałam 65%, 3 znajomych oceniło: 7,8,9
1 chce zobaczyć

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Batman: 72%, jeden znajomy 7, jeden chce zobaczyć

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Batman - 62%, 1 znajomy 6, 1 znajoma chce zobaczyć.
Lego - 52%, 1 znajomy : 8

Na posta urlopowego odpisze z domu :p

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Teraz tak patrzę jeszcze raz na te oceny i OKej, "w drodze" było nudne ale no 1 :D
I "dom snów" :o 2 i 4,slabiutko :o dobry jest ;)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No Ty też masz takie i to przy bardziej dyskusyjnych filmach moim zdaniem :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Odnośnie mojego pierwszego zastrzeżenia czy drugiego?
Chociaż oba mają skrajna ocene 1,2 - ja rzadko aż tak srogo oceniam :D

Staram się jak mogę i staram się ciągle nadrabiać zaległości i staram się być w tej średniej :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie widziałam tych filmów więc ciężko mi ocenić, ale myślę że niektórym wystarczy sama obecność Kristen w filmie :D

Ja chciałabym seriale, ale kiedy :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Bardzo możliwe, Mój to już cierpiał katusze :D
No ale "dom snów" jest bez Kristen, całkiem fajna obsada, fabuła, no jestem trochę oburzona twoimi ocenami znajomych :D

Nadrob najpierw zaległe, i przy "wakacjach" coś zacznij. My ostatnio znowu coś zamulamy, po odcinku dziennie... Ale lepiej slimaczyc się niż w ogóle :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Cóż, nie odpowiadam za gust moich znajomych :D

Nic raczej nie zaczynam. Niedługo w sumie GoT ruszy. Grunt żebym nadrobiła te zaległe :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No wiem, wiem, ale oburzona jestem :D

Czekam z Originals :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

:D

A już się skończyło? :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jutro ostatni odcinek?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Serio? O matko... XD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Yyy, no co? Ja już śpię chyba, bonicnie czaje :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To dobranoc :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Baywatch - 58%,1 znajomy: 7, 1 znajoma chce zobaczyć.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

53% 1 znajomy 6, 1 chce zobaczyć

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Miałam 43% :p

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Już za Tobą tęsknię - 69%, 1 znajomy: 7

ocenił(a) serial na 9
anulka88

13 godzin... - 66%, 1 znajomy: 7

ocenił(a) serial na 1
anulka88

68% :)

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nowa rekomendacja :p
http://www.filmweb.pl/film/Ósmoklasiści+nie+płaczą-2012-672723 71%, 1 znajomy: 9

Nadrobilas coś z Originals? Ja już po finale :) Nawet mi się podobał :D no ale czekać do zimy... :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

62% kiedyś chciałam nawet zobaczyć ten film.

Nie, co Ty, nic nie nadrobiłam... Żadnego serialu. Za to tak kompletnie nie wiadomo czemu obejrzałam sobie ze 2 pierwsze sezony X-men animated Series, znowu xD A teraz mam ochotę na Batman AS :D Jakoś tak mnie naszło po prostu.
Urlop nadal nie zaplanowany... Eh. Mieszkanie lekko odgruzowane, ale postaram się ogarnąć resztę w tym tygodniu. Znowu mam problemy ze snem i średnio przez to mogę odpocząć niestety. Jakaś nerwowa chodzę :/
Powinnam się też zabrać za taki ogólny przegląd rzeczy, bo przeprowadzka u rodziców prędzej czy później jednak nastapii, więc przy tej okazji warto by było przejrzeć dobytek. Szczególnie ubrania znów :D No ale tradycyjnie mi się oczywiście nie chce.

Jaką masz pogodę? U mnie słabo. Wczoraj praktycznie deszcz i zimno. Dzisiaj już słonecznie, ale temperatura dla mnie wciąż za mało letnia. Nakupowałam sobie szortów, a łażę w jeansach xD

Z pozytywów to korzystając z wyprzedaży kupiłam w końcu jaśniejszą torebkę. Kompletnie nie to co chciałam, ale takiej jak chciałam po prostu nie ma :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Aha, czyli czas był :D :p
My pomału sobie dziubiemy serial, 2x13 :D

A my już nawet hotel na jeden wrześniowy urlop zarezerwowaliśmy :p
My teraz nadgodziny sobie robimy na oszczędności, bo plany mamy.
Pogoda była taka w kratkę, trochę deszcz, trochę słońce, ale już coraz ładniej się będzie robić :) Też laze w jeansach :p

A jaka to torebka?
My kupiliśmy stelaż żeby tv zawiesić i komode, ale zawiesimy dopiero jak komoda przyjdzie czyli za 3 tygodnie :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja jestem zwolenniczką teorii pt. "Czas jest zawsze, ale to jak nim gospodarujesz to kwestia priorytetów", więc nawet jak się pisze, że nie ma się czasu to on przecież jest. Doba ma 24 godziny dla wszystkich bez wyjątku :D
No mogłam w sumie sobie włączyć to Supernatural czy The Originals, ale akurat tych X-menów to sobie oglądałam na telefonie na youtubie, więc to też trochę inaczej, bo sobie w łóżku oglądałam wieczorem i z rana :D

O, to fajnie. Ja może rozpiszę urlop w ten weekend, bo dzisiaj spojrzałam w grafiki mi się pól urlopowe zawęża... Lipiec mam już zaplanowany trochę grafik i może tylko kilka dni w drugiej połowie się uda, no a koniec sierpnia i początek wrzesnia mam już wypisany grafik na 2 tygodnie, bo kolega bierze urlop i ktoś musi go zastępować, więc padło na mnie. Także podejrzewam, że w środku sierpnia będę mogła wziąć ten długi... Chyba że we wrześniu. Nie wiem.

Fajnie :) To dosyć długo czekania, ale takie meblowanie się zawsze daje frajdę. Zazdroszczę trochę rodzicom tych nowych mebli kuchennych i sprzętów...

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Miało być "i mi się pole urlopowe zawęża" :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Też racja :D przy pracy może nie zawsze można codziennie film obejrzeć, ale odcinek lub te 40 minut na czytanie :) można znaleźć, kwestia co woli się bardziej :D

U nas lipiec raczej z góry jest zarezerwowany dla rodziców, bo tu dzieci mają tylko miesiąc wakacji a na sierpień jak się nie pospieszysz to też nie dostaniesz :p na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy" Wielkanoc i BN też ta sama zasada, ale dochodzi druga, ważniejsza, decydująca - jeżeli np w jednym roku masz oba święta wolne to w następnym na pewno się już nie dostanie, pod rząd nie można, chyba że czeka się do ostatniej chwili i patrzy jak jest z pracą, dużo czy nie i jeżeli nie to może się dostanie.
A masz jakieś plany na urlop?

Mi się marzy duża kuchnia z wyposażeniem i gadżetami :D Ale to dopiero na swoim... :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Na ten już nie zdążę odpisać :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

:D poczekam :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A torebka dokładnie taka: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/accessories/bags/qj427-09x/combined-ma terials-handbag

Póki co się sprawdza ;) Lubię w sumie torebki z reserved, to chyba moja 3.
Marzył mi się taki większy worek, ale w sumie wszędzie są teraz takie teczkowate.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Fajna, nie mam co prawda takiej, ale nawet mi się podobają, może kiedyś sobie sprawie taką w końcu :p
Polecam eBay ;)