Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122810
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 58

57: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2788424

Ploty o wszystkim i o niczym.
Uwaga, Spoilery z życia!

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ubrania czy takie większe dodatki muszę na zywo i tak zobaczyć :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ubrania też muszę. Buty eleganckie, obcasy, sandałki też, ale już sportowe, tenisowki itp 3 pary już tak kupiłam i OK, wystarczy rozmiar i nic cię nie zaskoczy, ale w tych pierwszych jednak a to palce mogą wystawac a to w lydce nie pasować itp.
Torebki też 3 kupiłam przez internet :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No u mnie niestety tak to nie działa :/ Rozmiarowo jestem zbyt niezdefiniowana. Nawet jak ostatnio kupowałam buty sportowe - adidasy, to przymierzałam w Piotrkowie i były za małe o tę połówkę rozmiaru, więc pomyślałam, że znajdę je w Łodzi. No i w Łodzi też nie było, wiec przymierzyłam ten są rozmiar i są dobre - kupiłam :D Do tego u mnie niestety nie dochodzi tylko kwestia rozmiaru - długości stopy. Mam wysokie podbicie i muszą też być odpowiednio szerokie. Ja się w sklepie tyle namierzę, że to masakra :( Nie mówiąc już o jakichś szpilkach...
Chociaż pewnie kiedyś się przemogę, bo oglądać w Internecie lubię :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nie mam duzych problemow o ile znajde swoj rozmiar, ale tez mam sytuacje, ze znajde a cos tam nie pasuje. Ale "sportowe" raczej bezproblemowo :P

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Wczoraj przymierzałam kilka sukienek i bluzek w "swoim" rozmiarze i znów tragedia, więc przez Internet byłaby z tego totalna klapa :D

Za to kupiłam sobie kostium w końcu dwuczęściowy. Idealny nie jest, ale z racji wyprzedaży zaraz nie będzie nic, a jak na 50% taniej to da się przeżyć :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ale ja to pisze odnośnie butów, spodni nie kupuje npprzez neta, takie rzeczy muszę przymierzyć na żywo, jedynie jedną, jedyną sukienkę w kotki zamówiłam przez neta, była dobra :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ostatnio kusiło mnie żeby zamówić sukienkę, bo stacjonarnie nie mieli, a bardzo mi się podobała. Ale odpuściłam tymczasowo, bo i tak za dużo kasy już poszło na ciuchy :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

""Teen Wolf" powraca z finałowymi odcinkami tego lata. Składający się z 10 odcinków sezon 6B "Teen Wolfa" startuje 30 lipca. Obsada pojawi się także w lipcu na Comic-Conie."
:)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Kurczę, rozmawiałyśmy o tym i byłam zdziwiona, że tak dziwnie zakończyli, a tu jednak będzie jeszcze kilka odcinków. Ciekawa jestem czy zmienili zdanie i dokręcili sezon czy po prostu miałam lipne info :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nie wiem, ale z tego co widziałam z przelotnych newsów to chyba był finał a to dokrecone? Ale nie wiem... Pamiętaj, że ja nie oglądam tego serialu i nawet jeżeli coś tam czytałam w zbiorczych newsach to ciężko mi było to połączyć i zrozumieć a i nawet się też przecież nie starałam bo i po co?:D no ale ty powinnaś wiedzieć :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Wiem, że nie oglądasz, ja niby oglądam, a nie wiem :P

Eh, do pracy :/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Na którą?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

13:45
Już jestem, ale kawa i papierosy :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nadal? :D
A ja piwko i szisza :D Pale juz codziennie, ale mala :D No ale to nadal to jest juz "codziennie" :D :D :D Troche z deszczu pod rynne :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No co zrobić. Boli mnie to trochę, bo wydaje mi się, że mogłabym rzucić nawet bez jakichś wspomagaczy, ale to jest kwestia przyzwyczajenia i jakiejś tam przyjemności mimo wszystko. Do tego chodzi też o pracę. Strasznie dużo osób pali i generalnie to jest zawsze pretekst, żeby sobie zejść na przerwę. Gdyby nie to, to pewnie stałabym bite 8 godzin i nawet do łazienki nie poszła :D

No to przyganiał kocioł garnkowi :) Dobrze, że sobie chociaż zdajesz sprawę, że to jest z deszczu pod rynnę. Mała nie mała - to tak jakbyś wypaliła paczkę papierosów naraz. Inaczej wchodzi i wydaje się przez to mniej szkodliwe, ale tak niestety nie jest :/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wiem o tym, ale lubię, pale raz, nie muszę vo godzinę i przede wszystkim zapach jest ładny :)

Mały ten spoiler, a Alaric jeszcze się pojawi gościnnie ;)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Przecie nic nie mówię :D

No jak się ponad 2 lata nie widziało serialu to każdy spoiler jest znaczący :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ruszyłam trochę z TO, myślałam nawet że skończę w weekend, ale się nie udało. Postaram się dzisiaj sobie ściągnąć te pozostałe odcinki i wtedy napiszę co myślę :)

TO mi trochę zaspoilerowało TVD tym gościnnym wystąpieniem Alarica. Ale i tak jakoś miło go było zobaczyć :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://tvl ine.com/2017/07/19/teen-wolf-not-cancelled-season-7-reboot-mtv/

Caroline ma się pojawić w premierze 5 sezonu Originals ;)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Dobił mnie ten news o Caroline. A jeszcze mi Madame pisała, że następny sezon jest ostatni. Trochę szkoda.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Miałam też to napisać, ale w danej chwili nie mogłam a później wyleciało z głowy... :p
To tylko 1 odcinek :D

Napisałaś tylko te 2 posty czy jeszcze gdzieś?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No póki co, ale żeby nie było, że na życzenie fanów jednak na sam koniec będzie z Klausem... :D

Tylko te 2. Ciężko się teraz odnaleźć w tych powiadomieniach. Zresztą ogólnie ciężko mi się odnaleźć :D
A ja nie pominęłam jakiegoś?

Cholera, brzuch boli, a dzisiaj jeszcze do pracy :<

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Spóźnione życzenia imieninowe Anulka :)
Pamiętałam, żeby napisać, ale w końcu tak się źle czułam po pracy, że zapomniałam :/ :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Dziękuję ;) :*