T: 58
57: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2788424
Ploty o wszystkim i o niczym.
Uwaga, Spoilery z życia!
2008: 57 filmów
2010: 220 filmów
2011: 157 filmów
2012: 108 filmów
2013: 126 filmów
2014: 62 filmy
2015: 100 filmów
2016: 84
Słabo, słabiutko... :/ 2017 będzie zdecydowanie lepszy :D
Zobaczymy jaki będzie :) Spotkanie przesunięte na przyszły weekend, więc mi się najbliższe oglądanie też przesunęło :)
Zaraz serial, spanie i znów praca :D
U mnie film był i też już spać, oczy mi się kleją, weekend przeleciał...
Miałam 4/10, 49%, podnioslam na oczko. Kirsten dobrze zagrała aczkolwiek film nudny... :D
60%, fanka tylko 6/10
Już sam tytuł mnie zniechęca :D
Zasnęłam na jakieś 15 minut i obudził mnie kilku sekundowy koszmar, coś strasznego.
Facet na miarę - 57%
Zanim się obudze - 53%, 1 znajomy: 8, 1 chce zobaczyć.
Poslancy - 6/10 (jak Kristen?)
Widzę, widzę - 6/10, 2 znajomych: 3, 7. (yyy... :D ??)
Kiedy indziej napiszę procenty itd.
Kristen jak Kristen, taka cherlawa szkapa w tym filmie z niej była.
Przerażający był ten film! Obie z Martą tak wyzywałyśmy, że szok :D Nie mówię, że zły, ale ciężko strasznie się to oglądało. Ta scena z kotem, te tortury... O matko.
58%, 2 znajomych: 5 (PM), 8
Nic nie oglądam ostatnio, nie czytam, sporo się działo, więc dlatego... Ale w ten weekend chcę wrócić do oglądania i czytania, chociaż na dzisiaj mamy zaplanowane meblowanie pokoju... :)) więc cały dzień zleci... Ale wieczorem chociaż jakiś odcinek.
Hmmm... głowie się co za scena z kotem, bo nie pamiętam normalnie... :o tortury i owszem, ale przecież nie gorsze jak w innych "torturowych" filmach...
A Marta oceniła?? :)
Marta nie oceniła, bo nie ma zielonego pojęcia jak to ocenić :D Obiektywnie rzecz biorąc trzymał w napięciu więc spokojnie jakąś 6 mogłabym mu wystawić, ale bardzo się męczyłam oglądając ten film, przez co w pierwszej chwili chciałam wstawić 2 :D Także zostawiłam bez oceny, może kiedyś mnie natknie i wstawię coś miarodajnego ;)
Poza tym witam wszystkich! ;D
:)) o rety... mną aż tak nie wstrząsnął ten film, a Mój to pewnie już w ogóle zapomniał o tym filmie :P
Co słychać? :)
W sumie jakiś wielkich nowości u mnie nie ma ;) Wciąż to samo miejsce zamieszkania, wciąż brak chęci do czegokolwiek xd
Z takich nowości nowości to mogę się pochwalić, że zostałam poproszona ostatnio o bycie świadkową na ślubie ;) Miłe uczucie ;)
Byłam raz, chociaż teraz z perspektywy czasu i przeżyć nie wiem czy zgodzilabym się ponownie. A to serce z kwiatów ułóż, a to prezenty no i całe oczepiny a to wujek chce tańczyć a to znajomy a to fotograf pincsetne zdjęcie chce... :D :D :D
Ja jeszcze nigdy nie byłam, ale powiedziałam sobie że jeszcze nie mogę się stresować, jeszcze za wcześniev;) Mam nadzieję że będzie dobrze ;)
To ja się obecnie modlę, że mnie ktoś nie poprosi, bo już się ze ślubu nawet chcę wykręcić i kombinuję czy mi się uda uciec do tego czasu za granicę...
A Lidl lubię, bardzo często są fajne rzeczy w promocjach i mają trochę takich "swoich" dobrych produktów.
Mi to się kilka ślubów szykuje w przyszłym roku, jeśli mnie faktycznie każdy zaprosi xd Eh i za każdym razem martwić się kogo ze sobą wziąć xddd
Napisałabym z facetem, ale może to zbyt oczywista odpowiedź. Do przyszłego roku to możesz własny ślub planować, więc się nie martw.
:D :D :D
Jakas taka zaganiana jestem... :/
Poprawiam sie :D
Moja łódź podwodna: 54%, 1 znajoma chce zobaczyc.
La La Land: 56%, 1 znajomy: 9.
Kocha, lubi, szanuje: 62%, 6 znajomych: 7, 7, 8, 8, 10 <3, brak oceny.
Drive: 51%, mam zaznaczony na oczko, 5 znajomych: 6, 7, 8, 8, 9.
Bękarty wojny: 62%, 8 znajomych: 7, 8, 8, 8, 8, 8, 8, 8, 8 :D :D :D 1 znajoma chce zobaczyc.
Klik: I robisz, co chcesz: 7/10, 5 znajomych: 6, 6, 7, 7, 7. 1 znajoma chce zobaczyc.
haha, bo Ty zawsze piszesz i się przyzwyczaiłam :D
No to styczniowe:
Łapcie tę dziewczynę 54%
Zathura - Kosmiczna przygoda 48% 3 znajomych: 9,5,9
Posłańcy 43% 2 znajomych 5,7 i 1 chce zobaczyć
Posłańcy 2: Na przeklętej ziemi 45%
W świecie kobiet 56% 2 znajomych: 8,6
Dziennik nimfomanki 47% 2 znajomych: 7,6
Trudna miłość 54%
Pochwale się w ogóle, że mam póki co postanowienie oglądać minimum 10 filmów miesięcznie, to może w końcu trochę opróżnię tę listę ponad 300 pozycji xD
Tylko że zazwyczaj na jedno skreślenie dorzucam kilka nowych...
:))
Też mam postanowienie oprozniac moje listy... idzie tak sobie... :D więcej dodaje niż usuwam :D
Ale na dniach wracam do "Na wariackich papierach", bo krece znowu hula hop :))
Muszę skończyć tego Willisa, żeby móc zacząć kolejną osobę :D
Trzymam kciuki za Ciebie :))
Czytasz coś??
Na razie mam zapał, zobaczymy co będzie dalej. Do kina też planuję częściej chodzić, bo jakoś sobie odpuściłam.
Nic, mam jakiś zastój umysłowy, ani nic nie czytam ani magisterki nie piszę, cały czas jestem zmęczona :(
Przeczytałam trochę tego "Pochłaniacza" Bondy ostatnio w pociągu ale to było takie beznadziejne, że przerwałam po jakichś 3 rozdziałach.
Od kilku lat nie byłam w kinie :o
Ale nawet w Polsce nie chodziłam często... ze 2-3 razy w roku może...?
Ja czasu nie mam na nic ostatnio, mało oglądam, w książce też utknelam przez to, ale muszę się bardziej zorganizować po prostu.
Ja kiedyś chodziłam częściej i chciałabym do tego wrócić.
To chyba dlatego, że ta zima już tak dobija :P
Trzyma zima w Polsce?
Chociaż u mnie też trochę śniegu z minusem ciągle jest, ale 11.02 jedziemy do Polski, mam nadzieję, że będzie z -20 ze śniegiem po pas :D :D :D
Dzisiaj szukałam w Martkauf karmelowego Duplo, nie było... :/
Ja teraz w sumie więcej w Berlinie. Ani tu ani tu nie jest jakoś super zimno, ale ja już mam dosyć tej szarości :P
Wtedy to już niech mi się śnieg nawet na oczy nie pokazuje bo chyba obłędu dostanę :D
Ja kupiłam w Kauflandzie jeśli masz na myśli to, które wysłałam Dyni :P
Ale to była limitowana edycja!
Przykro mi, ja zamawiam śnieg :D
Tak, to. Wiem, że limitowana, ale one i tak zawsze trochę są dostępne, nie że tydzień i wycofują.
Kauflandzie niemieckim oczywiście? :)
Tak, niemieckim. Ja kupowałam pod koniec listopada :P
Ja osobiście nie czułam jakiejś ogromnej różnicy w smaku, ale chciałam, żeby Dynia miała jakiś produkt w rankingu do przodu haha.
Dopiero widzę tego posta :D
Haha, no tak :) postaram się poszukać, jak nie to przepalo, trudno... :p
W ogóle ostatnio widziałam różowe Mmon Cheerie, jakieś słodkie czy coś. W Polsce jest?? Bo wiem, że Slutty uwielbia czerwone, ja średnio a te różowe bym spróbowała właśnie :)
Widziałam tez to różowe, porównywałam składy itd. ale nie mogłam wyłapać zupełnie czym się różni od czerwonego.
Ja nie przepadam za czerwonym, a tamto niestety było jeszcze droższe więc nie chciałam kupować, żeby też się nie okazało że do chrzanu :P
Ja dzisiaj w Marktkauf szukałam i nie było... obawiam się, że może już nie być... Serio bym spróbowała :)
Ja nie porownywalam, ale obstawiam, że różowe jest z mlecznej czekolady? Czerwone z deserowej/gorzkiej.
Gdzie procenty?? :D
Oszukać przeznaczenie: 5/10, 9 znajomych: 5, 6, 6, 7, 7, 8, 8, 9, 10<3
No ja ich nie widziałam już nigdzie chyba :P Także Dynia może triumfować :D
60% i jeden znajomy dał 6 :P
Dużo Ci tej Kristen jeszcze zostało?
No możliwe, że o tę czekoladę chodzi. Raz była jakaś promocja w netto, ale nie zdążyłam kupić wtedy, może jeszcze będzie to się pokuszę.
Chodzilo mi, ze szukalam tego MC :D Ale w sumie za Duplo tez sie rozejrzalam i tez nie bylo... :/
20 :D Z tego co przegladalam sobie te filmy to tak od 2014 ma sporo filmow rocznie i wlasnie te mnie ciekawia, bo oceny i opisy calkiem wysokie. Mam taki wstepny plan do konca lutego skonczyc :D wyjatkiem do przeczekania moga byc "ksiazkowe" :D
Nie lubie Netto, jest drogim sklepem. Chociaz i tak rankingi w drozyznie wygrywa K+K :D
Aaaa, nie no to Mon Cheri różowe ciągle gdzieś widzę więc na bank nie wycofali ani nic.
Netto drogim sklepem? Boże, powiedz mi gdzie jest taniej, bo do tej pory ten był dla mnie najtańszy xD Może zrewolucjonizujesz moje życie.
O kurcze, 20 to dosyć dużo, nie sądziłam nawet, że ona tyle gra.
Aldi, Lidl :D Kaufland i Martkauf sa srednie, zalezy co, fajne jest to, ze maja normalne, markowe rzeczy w duzym wyborze, ale tez i swoje "marki" tanie i nie zawsze gorsze - Ja! - Kaufland. G+G - Martkauf :)
Skoncz z tym Netto, bo zbankrutujesz :D
A no widac gra :))
W Lidlu to dla mnie nic nie ma, tak samo w Polskim :P
Martkauf nigdy nie widziałam takiego sklepu. Aldi mi zamknęli ale też tam nie było nic ciekawego xD Czyli chyba musze jeździć na wyprawy do Kauflanda :P
Nie umiem tego tak sprecyzować, po prostu zawsze jak tam idę to wracam z pustym koszykiem. Denerwują mnie ogromne opakowania większości rzeczy i dziwactwa jak parówki w słoiku :D
Rewe też nie widziałam nigdzie. W tym tygodniu zamiast do netto poszłam do kauflanda ale w sumie nie kupowałam nic ciekawego.
Po jakich ty Lidlach chodzisz w takim razie, że takie rzeczy znajdujesz xd Ja dość często tam chodzę i nigdy nie narzekałam na takie rzeczy ;D Z tego co kojarzę to często są małe i duże opakowania danego produktu, a parówek w słoiku nigdy nie widziałam xdd
Mówię o Niemieckim, ale że parówek w słoiku nie widziałaś to nie wiem jak to możliwe, od gimnazjum mam z nimi traumę bo wtedy mój chłopak jeden ciągle je jadł xD
POZA TYM DO SPANIA.
No ale wcześniej napisałaś że z polskim lidlem masz podobnie xdd
Wstałam o której musiałam, także nie poganiaj na przyszłość bejb xd