T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D
Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678
Ze wszystkim sie zgadzam! :)) jedynie w ostatnim druga czesc zdania nie bardzo, bo nie wiem czy o kosmosie cos ogladalam... :p lubie zwierzeta, oceany ;)
Z przedziału 60-70? ;D
OK.... tryb Dynia-detektyw ;D
Myślałam o "Złoto dla zuchwałych", może "Działa Navarony"...?
Ale zaryzykuję i powiem... hmmm... "Jak rozpętałem II wojnę światową" ;D
Nie :D
Ale 3 typ ostatnio nawet chcielismy obejrzec, ale nie bylo nic porzadnego w online, trzebabedzie sciagnac kiedys w Polsce :D Bo jednak 4 godziny to przydalaby sie ladna jakosc z dzwiekiem :p
OK :D Ten jeden zdradze, zaczelam A to i B dokoncze :p
http://www.filmweb.pl/film/Bitwa+o+Ardeny-1965-33261 :D Nie wiem czy znany, ja go wygralam a dopoki to sie nie stalo nie wiedzialam o jego istnieniu :p
Na to bym w życiu nie wpadła ;D Pierwsze słyszę ;D
Ale sugerując się pierwszym komentarzem na tamtym forum, nie jestem zdziwiona ;D
I poza tym fajne sa te maratony z tego co widze :)
I w ogole - bylas w koncu na jakims ostatnio? :)
Od Hobbita nic nie było ;)
To nie zależy tylko ode mnie, ale chciałabym pójść w końcu ;)
Postarali się bardziej teraz ;)
Aha, to nie wiedzialam, ale to nie byliscie na nim w koncu, co nie?
Rozumiem :)
Pisalas, ze chyba nie pojdziecie, bo z praca kolidowalo, ale to bylo na okolo 2 tygodnie wczesniej a pozniej jak sie sprawa rozwiazala to juz sie nie spisalysmy.
Kolejny mój post z cyklu covery.
http://www.youtube.com/watch?v=jtas4gZxE_w to mi się podoba, teledysk głównie mam na myśli ;p
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Eqbojbu5Z-w tym ludzie zachwycają, a mi się strasznie nie podoba głos tego chłopaka. Teledysk też ciekawy.
http://www.youtube.com/watch?v=Bk-TkZtdTWE podoba mi się bardzo te wykonanie. Właśnie słucham wykonań tego Jamisona ;D
Oryginał też fajny, ale nie jestem przekonana do teledysku.
Akurat teraz nie z powodu GEMA, tylko z powodu urzadzenia... Ale wiesz co? Jutro w dzien odslucham :) Bo z pol godziny bede potrzebowacc na to :D a teraz ide sie ogarnac i do lozka czytac i spac, bo jakas taka senna jestem...
Juz poszedl do kata za kare :) i to nie jest zart :p
Ja odsłuchałam ;)
Nie wiem w sumie co napisać. Piosenka jest przyjemna. Głos tego kolesia który Ci się nie podoba, rzeczywiście taki sobie, ale jakaś tragedia.
Właśnie! Miałam zobaczyć teledysk Shakiry&Rihanny ;D
Bardzo ją lubię :D Ta piosenka mi się wcale nie podoba, ale Shakira jest sama w sobie piękna i ma fajny głos.
Miło, że odsłuchałaś ;*
I jak? Zobaczyłaś? Bo jestem ciekawa czy też nie będziesz "w sumie wiedziała co napisać" :D
A myślisz, że dlaczego nic nie piszę ;D
Kejt w sumie wyżej podsumowała. Zresztą Rihanna też mi się wyjątkowo podobała ;)
A ten wers: "I do anything for that BOY" Kto potrzebuje faceta... tam jest Shakira ;D
Hahaha, zabiłaś mnie xD
Ja jak to pierwszy raz oglądałam to mi cały teledysk towarzyszyła myśl "Quinntana song" xD
No coś w tym jest ;D Gdyby nie śpiewały w kółko "I can't remember to forget you" to w ogóle nie uwierzyłabym, że w tej historii był jakiś facet ;)
No cóż, jak widzę taki teledysk to na szybko kalkuluję, że to one miały jakiś romans.
Ja wiem, że to pewnie miało na celu ściągnąć męską widownię, ale dla mnie to jest nadal jasny przekaz xd Tylko ten "boy" i te "he" nie pasują ;D
No tak, bo na damską część widowni to kompletnie nie działa. Wręcz zniesmaczona się czuję! ;D
Nie umiem sobie wybrać filmu ;( Siedzę i siedzę i zagapiam się na pulpit ;D
Może powinnam czuć się zniesmaczona? ;D Pewnie tak, ale chyba jednak trzeba się bardziej wysilić żeby mnie doprowadzić do takiego stanu, gdzieś mi się zatarła granica ;D
Ostatecznie wybrałam sen ;)
Ja się już zaczynam o siebie poważnie obawiać, bo się trzeba naprawdę cholernie wysilić żebym była zniesmaczona.. xD
Czyli tak jak ja ;)
Eureka! Nie wiem dlaczego wczesniej na to nie wpadlam... Przeciez moge do tv podlaczyc dysk i ogladac filmy :D :D :D Tylko, ze nie odtwarza z normalnymi (niewtopionymi) napisami... :D A ja 90% filmow mam wlasnie z normalnymi napisami... Ehhh... Ale przynajmniej zawsze wybor bedzie wiekszy a nie 4 filmy :D
Nie, nie wpadlam w sumie, bo jak ogladalismy "Skazanego..." to mielismy na dysku laptopowym, online to tez laptop, wiec potrzebne nambylo HDMI. Z przenosnego w sumie malo ogladalismy a jak juz to i tak podlaczalismy mimo wszystko przez laptopa :p tak odruchowo, wiesz...
No a teraz katastrofa sie stala i glowka pracuje, glowka kombinuje i prosze :))
Rozumiem ;) Mnie też się czasem tak zdarza, że potrafię coś okrętkę robić i dopiero ktoś przychodzi i mi musi powiedzieć, że przecież można prościej ;)
Trzy bobry! (że tak "zasucharzę" od rana)
Mykam na szóstkę ;) Jak nie wrócę nigdy - znaczy, że umarłam ;D
Nawet tak nie mów!!
Bry :*
Gdzie oglądałaś Sierpień w hrabstwie Osage? Jest już jakaś ładna wersja w internecie czy byłaś w kinie? Bo bardzo chcę obejrzeć ten film ;D
No i widziałam że Grawitacja Ci się spodobała, ja miałam nie oglądać bo każdy tak hejtuję, ale skoro moja soulmate polubiła, to i ja może polubię :D
Rzutem na taśmę... ostatnie odświeżenie robiłam ;)
Byłam w kinie ;) Także nie sprawdzałam nawet czy jest gdzieś. Ale przed kinem sprawdzałam i rzeczywiście nie było jeszcze.
Wiesz co? Film na pewno warto obejrzeć w IMAXie, bo inaczej jednak traci. Ale mimo wszystko pisanie, że jest nudny to przesada. Przecież od razu wiadomo o czym ten film jest. To tylko 1:25 de facto, więc można wysiedzieć tyle czasu w kosmosie. A film momentami chwyta za serce. Oczywiście rozumiem, że dla niektórych to pewnie zbyt przepełnione patosem i żenujące, ale dla mnie nie. Na IMDB ma ponad 8 wciąż, a u nas tyle jadu na ten film idzie, że aż mi się żal zrobiło. Dałabym 7-7,5 ale uznałam, że dam więcej, bo mimo wszystko poczułam, że jest o czymś więcej. No i płakałam, trochę wstyd, ale się przyznam, haha ;D
Dobrze że odświeżyłaś <3
Dobra, to poszukam dzisiaj sobie trochę tych oskarowych filmów, żebym miała jako takie porównanie :)
Ja właśnie go nawet nie zaznaczałam, bo pomyślałam, że się pewnie wynudzę, ale dzisiaj go ściągnę i obejrzę w najbliższym czasie;)
Oo właśnie, miałam sobie konto na IMDB założyć ;)
Przeżyłam jednak ;)
Btw, babcia też mówi do mnie Kasiczku ;)
Gwarancji nie ma, że Ci się spodoba, ale myślę że warto, chociażby dla zdjęć.
Też się zbieram za to założenie, w sumie bardzo często z IMDB korzystam, bo tam jest dużo fajnych opcji, jak chociażby FAQ czy Cytaty ;) Lepiej założyć teraz, póki nie ma jeszcze takiego problemu z "przenoszeniem ocen" ;)
Nawet nie wiesz jak się cieszę <3 Też kiedyś robiłam 6, znam ten ból :D
No właśnie :D To może sobie założymy dzisiaj, albo w weekend? :D
Nie wiem czy czasem nie chodziło mi o wizytę u babci w tamtym kontekście ;D
No... w sumie, czemu nie ;)