T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D
Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678
Nawet z beznadziejnych sytuacjach są zawsze jakieś plusy ;)
Oby tak dalej ;) Jak daleko jesteś w swoim postanowieniu?
No jasne, ale fakt faktem wolalabym sytuacje taka jak do tej pory, mimo wszystko :D
W tym z "przeczytanym wzrostem"? :) Nie jestem nawet na biezaco niestety... :/ Ale teraz postaram sie dogonic i nawet moze uda sie zrobic jakis zapas, bo jak laptop wroci to znowu ksiazki ucierpia a na pewno przez kilka pierwszych dni... :D
Ale i tak jestem w "szoku", ale pozytywnie, bo to 6 ksiazka w tym roku (mam nadzieje, ze alien tego nieczyta, bo mnie wysmieje:p) w zeszlym to przez caly rok tyle przeczytalam, no moze kilka wiecej, ale to i tak kolosalna roznica! :)
No ale takie mam postanowienie :) Zrobie je :D
No wiadomo ;P
Jak już taka różnica to świetnie, zwłaszcza że dopiero luty się zaczął ;)
Życzę Ci tego ;))
:) Troche rozumiem :p Ale ja bymnie mogla tylko jednego, za bardzo lubie tez filmy i ksiazki, zeby tak bardzo je odsunac :p
Intruza - przeczytalas? :)
Po prostu za dużo by było tego i bym chyba zwariowała ;P Albo straciła wiarę, że bam radę temu wszystkiemu ;D
Jest dobrze tak jak jest ;) Przynajmniej na razie ;)
yyyy nie ;P Gdzieś się zawiesiłam na środku, ale był taki czas że w ogóle nie miałam na to czasu, odwlekałam, odwlekałam i coraz ciężej było się zabrać, bo nie pamiętałam dokładnie co się działo. Muszę teraz od początku ;)
No oczywiscie :))
"i" jest dosyc szybko, ale po drodze beda wpadac tez dalsze literki alfabetu -modyfikacja schematu :D - ale no tak czy siak mysle nie bardzo dlugo ;)
Z innymi tez bym mogla przypilowac ;) :D
Tak calkowicie nie moge Wam dac spokoju od mojego spamu :D
Z gory przepraszam, ale nie bede wklejac nic bezposrednio z YouTuba, bo nie mam nerwow do niego, po prostu nie idzie... :/
http://avril-lavigne.pl/index.php?function=show_all&no=6829 smieszni sa Ci japonczycy :D obskoczyli ja po wystepie jakszarancza a w trakcie to tylko czekalam az zaczna tanczyc za raczki z radosci tak michy cieszyli :D
Piosenka jak dla mnie straszna, ale Hello Kitty gifty fajne ;D
Dzisiaj nawet chodziłam w Hello Kitty ;D
Ja nawet lubie, chociaz teledysk...specyficzny :D
A slyszalas jej "Hello Kitty"?? :D Ciekawa jestem opinii :)
STRASZNA po prostu ;D
Jedynie refren nie jest taki zły, po paru głębszych pewnie bym i śpiewała ;D Już zresztą go nucę ;P
Ja jak pierwszy raz przesluchalam to mialam takie "OMG WTF??!!" bo przeciez jak puscic komus kto choc troszke znajej piosenki to nikt by nie powiedzial "ooo, Avril" :) Szok :D
Ale posluchalam kilka razy, zreszta jak cala plyte, zeby sie osluchac z piosenkami i powiem Ci, ze mimo ze jest bardzo nie w jej stylu to podoba mi sie :D Taki troche mozgojeb, ale nie mozna zaprzeczyc, ze nie wpadaw ucho :D
Ma sie szykowac kolejny singiel i chodza plotki, ze moze to byc ta piosenka :) Japonczyki to oszaleja i posikaja sie :D
No Japończycy może i się posikają z tą piosenką, ale dla mnie ona jest jakaś taka... hałaśliwa, ale nie w takim dobrym znaczeniu hałasu ;) Taka jakaś wręcz wulgarna. Nie...
Ale już Ci mówiłam, że ja Avril wolę w takich klimatach "I'm with you" czy "Don't tell me" ;D Jakoś tak łatwiej mi się odnaleźć w takich piosenkach niż w takich jak "Girlfriend" UGH... Czy czymś takim, bo wykrzykiwany zlepek przypadkowych zwrotów ciężko mi już nawet nazwać ;)
No ale może za 20 razem faktycznie bym tej piosence uległa ;D
U nas mysle, ze tez sie moze przyjac, eska lubi taka lupanke :D
Ten zlepek przypadkowych zwrotow to japonski, Avril tak ich kocha, ze troszke sie uczy jezyka i postanowila ukazac swoja wiedze i wykorzystac ja w piosence :D ka ka ka kawai :D
Hmmm... To moze "Give You What You Like" (tez typuja, piosenka swietna, ale troche watpie na singiel... :/) lub "Hush Hush" sie spodoba?? :)
A "Let Me Go" z mezem? Ja jestem zawiedziona takim slabym wynikiem, dla mnie to byl pewnik... :/
Nie to miałam na myśli. Japoński zrozumiałam ;D Chodziło o to, że słowa bez ładu i składu, bez sensu. A przy tym muzyka nie rekompensuje tego w żaden sposób.
Taaa... teraz każdy jak chce być cool, to pieprzy, że kocha Japonię, na śniadanie je sushi, no a najładniejszy z widoków to kwitnąca wiśnia <3 ;) Nie mówiąc już o irytujących mnie fankach Harajuku, co za dużo to niezdrowo ;D
Przesłucham później ;)
Teraz sobie coś włączę, "do usłyszenia" ;)
Tak? Nie slyszalam takiego trendu :p A uniej tonie jest nagle zachowanie...
OK, poczekam :)
Ja chyba tez :D
Oj Ania, Ania ;D
Przesłuchałam ;)
"Let it go" już słyszałam wcześniej i uważam, że jest spoko. Zdecydowanie wolę Avril w takim repertuarze.
Pozostałe 2 też są OK.
"GYWYL" ma przyjemną melodię do tego ;)
Tak właśnie czytam pobieżnie sobie i po chwili było takie "chwila, co?" i powrót do Twojego posta xDDD
Matko, wystarczy że Demi Lovato śpiewa Let it go, jeszcze Avril brakuje (bez urazy dla fanów ;D).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kHue-HaXXzg
Ale masakra według mnie, głos Demi mi się też nie podoba. To już Miley ma lepszy muszę przyznać (chociaż te jej lizanie młotków i inne głupoty zupełnie zniechęcają do próby przesłuchania czegokolwiek xd).
Nie takie złe. No ale z Idiną to się nie ma co mierzyć ;)
Miley ma coś ciekawego w głosie. Kurczę, szkoda że tym młotkiem, zje.bała taką świetną piosenkę. Póki nie widziałam teledysku byłam naprawdę pod wrażeniem.
Może inaczej by było jakbym najpierw usłyszała wersję Demi. No, a jak napisałaś z Idiną nie ma się co mierzyć, więc w odwrotnej kolejności.. cóż, dla mnie masakra ;D
Hahaha, no mi się właśnie też spodobała ta piosenka, a po obejrzeniu teledysku się wrażenie zepsuło niestety ;d
Pamiętam, że kiedyś przypadkowo na to trafiłam: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wOwblaKmyVw i byłam w szoku, bo według mnie naprawdę ciekawą barwa głosu.. szkoda, że sobie tak wizerunek zje.bała xD
No dokładnie ;)
No głos fajny, ale aranżacja mi się nie podoba, to tempo i w ogóle ;)
Jolene akceptuje tylko w coverze The White Stripes i Georga z HoD ;D
http://www.youtube.com/watch?v=sLsmT8RYI0w
Właśnie! Jak stoisz z HoD? ;D
O matko, George! <333
Aż psu zazdroszczę.. xd
Żle. Tego co wysłałaś jeszcze nie widziałam.. nie mam zielonego pojęcia gdzie skończyłam. Chyba gdzieś tak po tych wyborach, gdzie Lavone rywalizował z tą idiotką, która weszła między niego i Lemon.. xd
No to sorry za spoiler, ale pamiętam sama jak ja zaczynałam HoD i Kejt mi to przesłała "na zachętę" ;)
George jest zawsze skuteczną zachętą <3 ;)
No właśnie sobie po tym filmiku przypomniałam dlaczego lubię ten serial i dlaczego warto byłoby jednak obejrzeć xD
Oj jest, trzeba przyznać. Jakby nie to, że nie wiem na jakim odcinku skończyłam to bym już pewnie kolejny ładowała ;p
hahah mówiłam że cudowna scena <33
Mi się jeszcze zawsze podobała wersja Lisieckiego z Mam talent ;)
Ty mówiłaś? Myślałam, że to Kejt sprawka ;)
Nie oglądałam MT, ale zachwyty nad nim pamiętam ;D
Bardzo lubie :) Hush Hush jednak najmniej z tych 3, ale mialam nadzieje wlasnie, ze Tobie moze sie spodobac chociaz troche ;)
Kawaiii.. o matko xD
Zdecydowanie pierwszy i ostatni raz tego słucham.
Btw, po japońsku to tam jest chyba tylko te "kawaii", każdy głupi by się nauczył :D
Z Avrilowych to w tej chwili kojarzy mi się tylko "When you're gone", ale fanką tego utworu też wybitną nie jestem. W tych klimatach i z artystek popowych (czy tam popowo-nie-wiadomo-jakich, nie interesuję się, więc jeżeli to nawet nie jest pop to wybaczcie xD) to już wole Perry i jej "Thinking of you" ;p
To przed kawai co spiewa tez, ale teraz nie pamietam kompletnie... No tylko kilka slow wplotla, nie mowie, ze piosenka japonska czy nawet poljaponska :p
Lubie :)
Perry nie ma zlych piosenek, takie typowo radiowe, mozna posluchac, nie wiem jak jest z reszta, tzn. w wywiadach itp. Ale jakos te staniki z bitej smietany nie przemawiaja do mnie... Nie zeby zachowania mialy decydujacy wplyw, ale no ja zwracam na to w pewnym stopniu uwage... Dlatego mam takie zdanie a nie inne o Gadze poza muzyka, Ruhana tez bardzo poszla na dno ze swoim zachowaniem (pamietam ja caly czas z "Pon de replay" czy jak to sie tam pisze i no nie moge...), Avril tez swieta nie jest, kiedys byla inna, teraz niestety bardziej sie skupia na swoich perfumach, swoich ciuchach, Japonii i Hello Kitty...
Lubie jak widac, ze ktos poza teledyskiem tez jest naturalny :)
Perry nie słucham generalnie, ale jak gdzieś leci to też nie przełączam, bo ma parę fajnych piosenek - wpadających w ucho mam na myśli xD
Co do wyglądu to mi jakoś zupełnie nie przeszkadza, nawet uważam, że jej pasuje. Gaga tak samo zresztą.
Ruhany (hahaha, nie wiem czy powinna mnie ta literówka (?) tak rozbawić bardzo.. xDD) nie słucham, tyle co w jakimś radiu usłyszę. Avril zupełnie nie, też przez przypadek znam kilka utworów. Ja w ogóle wolę słuchać męskich głosów - nie pytaj dlaczego, bo nie mam pojęcia ;p
Wszystkie 3 mam podobnie, znam tylko singlowe, radiowe, co do muzyki nie mam zastrzezen raczej, ale poza juz tak:p
Avril lubie, nawet dosyc "bardzo", ale nie jest moja najukochansza :p
Celowa literowka :D
Dobry meski glos nie jest zly :))