T:41
Poprzedni (40): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2393101
To mnie wyprzedziłaś ;P
Mi się udało dopiero skończyć 666, ale spokojnie noc jeszcze młoda ;P
A i zaczęliśmy oglądać OUaT, cała nasza szajka ;D Dopiero pilot, ale zapowiada się bardzo ciekawie ;)
Ale jeszcze nie do końca jestem na bieżąco także tak połowicznie się chwalę :D
Już całkiem, do końca? :)
Fajnie tak grupowo, ale jak np. serial okaże się wciągający to musicie czekać na siebie nawzajem... :p Żeby każdy miał czas itp. pamiętam też kiedyś w 3 oglądaliśmy serial z koleżanką, to różnie to było... :p
Już koniec, po serialu ;P Dobry, szkoda że nie ma dalszego ciągu, ale zakończył się nawet przyzwoicie ;)
Dość często się spotykamy w takim gronie, nawet dzisiaj specjalnie, żeby już zacząć ;P Ale takie czekanie też może być fajne, większa frajda ;) Cieszę się jednak, że TWD tak pomału oglądaliśmy, bo było więcej czasu na przemyślenia i przeżywanie tego co się działo ;) I te emocje do kolejnego odcinka. Ja zawsze wszystko potrafię zmienić na plus ;D
Jednak dla mnie dwójka to wystarczająco, nie wiem, może też już inaczej myślę, bo praktycznie od zaraz razem oglądaliśmy wszystko (szybko zamieszkaliśmy razem), więc zawsze każde każdego miało pod ręką ;)
Ja nie lubię czekać... :/ A widzę, że znowu szykują się przerwy... :/
Właśnie chcieliśmy, coś co będziemy wszyscy oglądać i coś czego jeszcze nikt nie oglądał ;)
Ja jestem cierpliwa (w miarę;p)
Wiem, ale teraz tylko SN jeszcze mnie interesuje ;) TVD już mi dawno przeszło, TO jakoś mi nie podchodzi za bardzo, PLL jedno i to samo. Z niecierpliwością czekam na TWD jeszcze tylko ;) Haven i Lost Girl to na razie odległe sprawy ;P
Grę o Tron na razie wstrzymam, poczekam do książek ;) Koniec spamu ;D
Zaczęłaś Rodzinę..? ;)
Cierpliwa też jestem, ale pod innym względem :D
No mnie jakoś ciągną te moje bieżące... :D
Też czekam, ale to będzie długie czekanie, całe szczęście, że mam czym zapełnić :D
Nie, jeszcze nie, muszę najpierw nadrobić wszystkie bieżące, jutro pewnie nic nie obejrzę, bo wieczór mam zajęty, moooże uda się "Pamiętniki...", ale to pod dużym znakiem zapytania... Ale to będę mieć weekend, więc dam radę :) Od poniedziałku planuję :D
Wiem nawet jakim ;P
Najbardziej TO nie chce mi się oglądać, już chyba wolę TVD ;D
Ja dzisiaj/jutro nadrobię wszystko i postaram się zacząć coś nowego, zakończonego, bo bieżących już mi wystarczy ;)
No raczej, co jakiś czas o tym trąbię :D :PP Hah :p
Co raz bardziej mnie korci, żeby zmienić ocenę, ale poczekam do końca sezonu, żeby zrobić to uczciwie :D
Muszę się opanować :D Hah :P
Ja bardzo skłaniam się ku tej ocenie, no ale tak jakoś wyszło, że jak oceniałam to chyba "Pamiętniki..." wyciągnęły na 8... Jeszcze parę odcinków zostało, dam czas :p
A ile masz bieżących, które oglądasz regularnie, na bieżąco a ile, które czekają "w zawieszeniu"? :P
Teraz lecą: SN, TVD, TO, TWD, PLL - oglądam wszystko na czas zawsze.
Haven i Lost Girl jakoś pod koniec roku chyba ;P wrzesień/listopad
Gra o Tron w kwietniu wraca, ale chyba poczekam z oglądaniem.
OUaT nie liczę, bo to taki dodatkowy ;P
To w sumie jeszcze nie ma tragedii, ale dla mnie to i tak by było za dużo :D 5 - 7(w szczytowym momencie :D)
Ja uciekam ćwiczyć, bo znowu się zasiedziałam, później śniadanie, sklep i książka, także może jakoś po południu wpadnę lub późnym wieczorkiem :D
PA :*
Nie ma, nie ma ;D PLL zaraz się kończy kilka odc zostało, TWD tak samo. Także ten moment szczytowy nie trwa długo ;P Zaczynają się też w innych terminach ;)
Jakoś tak mi się udało, że się w miarę przeplatają i nie ma kulminacji za często ;P
Także hiatusy mi nie straszne, bo można chwilę odetchnąć i jest czas na coś innego ;)
Ja idę dokończyć SN i też się biorę za siebie ;D
Pa ;*
http://stopklatka.pl/-/98856999,23-porady-dla-polskich-filmowcow?utm_source=face book.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_stopklatkapl :)
To ja tak patriotycznie :D http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140306%2FLUBARTOW% 2F140309663
http://fm.tuba.pl/?auto=~sd41Ty4GKG0 dlaczego taki zespół musiał się rozpaść? Nie żebym była zagorzałą fanką, ale naprawdę fajne były te płyty i piosenki... Ona ma naprawdę dobry głos :)
Z tego, co wiem, to w planach jest reaktywacja zespołu z Dodą, ale czy naprawdę i kiedy ewentualnie do tego dojdzie to nie wiadomo. Ponoć trwają z nią rozmowy na ten temat, ale coś za długo im to idzie, więc... Chyba się nie doczekamy powrotu Virgin, a szkoda. Z mojego punktu widzenia, pierwsza ich płyta była świetna. Ale każda kolejna niestety coraz gorsza.
To by było chyba najlepsze co by mogła dla siebie teraz zrobić, wrócić do Virgin. Wiadomo, ona jest taką osobą, że zawsze będzie miała tyle samo fanów co antyfanów, ale z Virgin uważam, że mogłaby naprawdę pokazać swoje mocne strony. Nie tylko wygibasy, skąpe ciuszki i gadka, którą ma ciętą, ale wg mnie nie głupią ale to nie wystarczy, bo ona chyba jest piosenkarką a ta cała otoczka to przy okazji a od "solówki" chyba priorytety się co raz bardziej zamieniaja...
Czy gorsze? Nie sądzę, każda płyta była dobra z fajnymi kawałkami :)
Gdzieś Cię szukałam. Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad czymś. Czemu oglądasz te tragiczne filmy o dinozaurach 3D, piraniach, śnieżnych armagedonach i rekinach?:D
Bo jestem w fan klubie Kina Klasy Z - czytałaś o tym? Ten klub jest w filmwebie :) E te "tragiczne" filmy to nic innego, jak zakamuflowane dobrze komedie. Jeśli to dostrzeżesz, to zaczniesz się na nich dobrze bawić. Np. dzisiaj obejrzałam "Bait - w szczękach rekina 3D" i miałam niezłą bekę. I oto właśnie chodzi w tym filmach - teoretycznie mają przerażać, a tak naprawdę bawią i to na maksa.
Pierwsze słyszę:) Musiałam zapytać, bo przyznaję, że o niektórych filmach słyszę dopiero kiedy widzę, że je oceniłaś;)
Naprawdę można na nich świetnie się bawić, pod warunkiem, że zacznie się na nie patrzeć zupełnie inaczej. Jeśli chcesz spróbować, to odsyłam do pana Valdoraptora, założyciela w/w klubu i jego filmów http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Tablica+informacyjna+emisji+film%C3%B3w+klasy+ Z,2196106?page=2#post_11700267
Chyba nic... ;/
Ja oglądam Dextera ;P Wrócę jak obejrzę całość, bo inaczej nigdy nie skończę. Jestem na 4x07. Czyli jeszcze kilka dni na pewno mi to zajmie.
Aż się nie przyznam :D
Ale powiem tyle, że strasznie mnie wynudził ten film... strasznie... :D
Ej no ja nawet wiedziałam jak się skończy (nawet jak ktoś o tym facecie nie słyszał, to wszystkie opisy nie pozostawiają wątpliwości), a bardzo mi się podobał:D No wiem, jeden facet siedzi z uwięzioną ręką, ale nie spodziewałam się tam strzelanin i miłosnych trójkątów. Takie filmy też muszą być;)
No OK, ja też się nie spodziewałam mega akcji, ale jakoś...tak... no nie... nie podobał mi się i tyle. Obejrzałam, bo miał wysoką ocenę itp., ale rozczarowanie :p
Chyba wolę nie wiedzieć na ile oceniłaś. Hahaha :D
A u mnie akurat brak jakiejś wybitnej akcji w filmie to najczęściej jest nawet na plus. Nie dla mnie filmy akcji (chyba, że oferują coś poza tą akcją xd) ;)
3? (znając Ciebie nie zdziwiłabym się bardzo. No chyba, że niżej, wtedy już owszem xD)
Woah. No szósty zmysł normalnie :D Może powinnam zacząć grać w totka? ;p
Razi te 3, razi xDD
Z kim dzisiaj film obejrzeć? Cumberbatchem czy Hiddlestonem? Nie umiem się zdecydować.. ;D
Tak mnie jakoś naszło na nich (wpływ tumblra najpewniej ;d).
Chyba, że kompromis... http://www.filmweb.pl/film/Czas+wojny-2011-554556 xD
np. Mojemu się podobał, 7 to całkiem już wysoko, też mnie to dziwiło... :D No mi nie podeszło :p
Hmmm... Nic nie widziałam z żadnym z nich, ale dodam, że z 1 mam 7 tytułów zaznaczonych, z drugim tylko 2 :D "Czas wojny" oczywiście też (-> książka :D)
No 7 może być, ale 3? :D
Może się zaraz za ten "Czas Wojny" (Koń Wojny de facto, dziwne tłumaczenie xd) zaraz zabiorę ;P
Pamiętam wkurzona byłam po seansie, bo naprawdę myślałam, że coś fajnego, no ale to moja ocena, a jak wiadomo, ja się nie znam :D
Książka jest, także na pewno obejrzę, tym bardziej, że "C" jest dosyć szybko, haha :D No i konik właśnie, lubię jak są zwierzęta :))
Nie no, rzecz gustu. Po prostu mi się naprawdę spodobał i zdziwiła mnie taka niska ocena. Ciebie za to zdziwiła moja, wysoka xD Zależy czego się po tym filmie spodziewałaś. Zresztą chyba się kierujemy innymi kryteriami przy ocenianiu i podobają nam się inne rzeczy, więc to żadna nowość :D
Hahaha, to sobie mniej więcej pomyślałam, ale darowałam już sobie komentarz à propos alfabetu xD
Też zauważyłam, ale pamiętam też, że wspólne oceny też miałyśmy, nawet te wysokie tez się chyba trafiały :D
Chociaż to też nie do końca tak z tym alfabetem, bo teraz czytam na "V" :D Ale to już jest takie zamotanie z poplątaniem, że to tylko ja ogarniam, nawet Mój nie jest w stanie i nie chce mojego systemu ogarnąć :D :PP Ale na razie póki laptop działa (moja teoria się sprawdza :D) to wracam do "po części alfabetycznego systemu" :D
Coś takiego było, faktycznie, ale jednak przerażająca większość naszych ocen diametralnie się różni xD
Mam się generalnie za dosyć inteligentną osobę, ale Twojego systemu chyba nie jestem w stanie ogarnąć, bo o ile kolejność alfabetyczna to dosyć proste i logiczne wyjście to już te V nie wiem jak dopasować. Chyba, że łączysz alfabet i gatunki lub autorów...albo ma to jeszcze jakiś związek z ekranizacją? Albo nie, nie chcę wiedzieć. Mózg mam już dzisiaj wystarczająco przegrzany :D
Fakt, ale zawsze przypominam sobie, że oprócz tych "przepaści" (u Ciebie, ale i u innych dziewczyn tutaj przecież tak samo :D) wysokie oceny też miałam :D :PP
Ostatecznie mogę wyjaśnić gdyby kiedyś naszła Cię ciekawość :D ;)
Pocieszasz się tak? XD
Haha, to na pewno nie dzisiaj. Zresztą będę uciekać już, bo chciałam jeszcze film obejrzeć, a się strasznie późno zrobiło (jak zwykle... moje gospodarowanie czasu, yey -,-) :D
Może to za duże słowo :D Ale coś w ten deseń :PP
No to samo miałam pisać pomału, bo późno a miałam mieć chwilę przerwy tylko w wieczorze a wyszło też jak zwykle :D
To miłego oglądania (rozumiem, że film będzie bez książki :PP)