T: 46
45: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2433770
Tu się podczepię, żeby już tych domków letniskowych nie przeciągać na ostatnią stronę :)
Zgadzam się co do AB - szkoda jej. Obawiam się, że będzie jej przykro jeśli się dowie o tym zamieszaniu z Lemon. Chociaż wszystko się może zdarzyć, bo tak już jest z HoD, że dziwne zbiegi okoliczności dominują.
Może się przecież okazać, że wcale już nie chciała być z Lavonem tylko go jeszcze będzie z Lemon shippować. Tak jak teraz Joel Wade'a i Zoe.... :/
Mam nadzieję, że skoro sezon krótszy, to już nic głupiego dodatkowo nie wymyślą i może jeszcze kilka miłych pobocznych wątków się trafi, bo co do głównego nie mam niestety złudzeń.
Potwornie mnie wkurza dublowanie tematów odcinkowych. Jest jeden, ale nie... za mało. Trzeba jeszcze 2 dołożyć.
Już 3 forum tak zaliczam i są po 2 tematy o jednym odcinku. Tutaj na TVD nawet 3. Masakra.
Ale i tak GOT bije wszystko. 2 temat założony, "bo tam był bałagan i posty nie takie" Jak ja tam nie lubię zaglądać. Wszystko się mądrzy i głupoty pieprzy, a myślałby kto, że może mądrzejsi ludzie oglądają.
http://ulub.pl/NKbJM2TzWS/ed-sheeran-and-a-great-big-world-ft-christina-aguilera -give-me-love-say-something Podoba mi się :)
http://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
a mnie sie to podoba,no kurde podoba mi sie i co zrobic
ej wezcie zrobcie cos z ta pogoda,oszalec mozna.
Jeszcze była tu normalna widzę :) Ona musi kiedyś się z Biberkiem spotkać, to byłby romans stulecia chyba.
była,z nią jest taki problem,że ma świetny głos i nie potrafi tego wykorzystać,zamiast robić dobrą muzykę woli się macać ręką po ci*pce na scenie ;D zioło wyżarło jej resztę szarych komórek niestety.
A z Bimbera taki artysta jak z koziej dupy trąbą,jego audytorium nie ma jeszcze nawet okresu i włosów łonowych więc niech spiewa sobie po Disneylandach co najwyzej.
Jest obleśna i obrzydliwa. Widziałam jakiś czas temu jej zdjęcia z gejowskiego klubu, w którym miała koncert. Główną atrakcją oprócz jakże wspaniałych i pełnych emocji piosenek, było ujeżdżanie wielkiego, gumowego penisa na scenie.
Nie zdziwiłabym się jakby okazało się, że ma poważne problemy seksualne. Przede wszystkim :)
Ona i Justin to zabawki w rękach producentów, sztuczne twory, które jak się znudzą i okażą się już upadłymi gwiazdkami nie zarabiające ani centa, zostaną zapomniane. Przeżute i odstawione w kącik rozpaczy. Nikt im nie pomoże i nikt się nimi nie zainteresuje. Gwiazdą się bywa, człowiekiem zawsze trzeba pozostać.
Jest obrzydliwa i to jest fakt,nie wiem czy jej tak odpier/doliło po tym jak się z Liamem rozstała czy już wcześniej,aż tak nie śledzę jej kariery poza tymi krzykliwymi nagłówkami na pudelku na które rzucę okiem,ale zobaczyłam to nagranie i mnie wcięło.Pomijając fakt,że Jolene to genialna piosenka i wykonania Dolly Parton nikt nie przebije,ale moim zdaniem poradziła sobie świetnie.Szkoda,bo ma potencjał ale skoro ujeżdża gumowego penisa i liże młotek to w tym momencie stoi w jednym szeregu z Justinem,który co prawda młotka nie liże ale ma tak beznadziejne teksty,muzyke,image i generalnie jest po prostu szczylem któremu się chyba coś pod kopułą pomyliło.
Btw.gdzie oglądałaś "Długie,gorące lato" ? w Internecie nie ma wcale wersji z napisami albo z lektorem;/
Niestety online już nie oglądam odkąd zamknęli mojego kinomaniaka, dlatego biorę wszystko z hamstera.
fu*ck no,dasz wiarę,że jak już się zdecyduję na jakiś film,to albo wyskakują limity,albo nie ma napisów,bo z lektorem nie oglądam,albo nagle w ogóle tego filmu w necie nie ma. Szczęście pauliny w :D
Długie gorące lato jest świetne, nie krępuj się tylko nakarm chomiczka i działaj ;) Paul Newman jest tam wizualnie bardzo kuszący :)
http://2.bp.blogspot.com/-B5g2iy5fbEU/UO68_K6SsVI/AAAAAAAADaQ/_joIX6XGNEQ/s1600/ tumblr_mcmzbzrIJc1rjvsngo1_500.png
Poza tym ogromna chemia między nim, a jego żoną, z którą był ponad 50 lat. Ona na planie tego filmu w ciąże zaszła, nikt jej się pewnie nie dziwi :D
Mam to samo ciągle :D Od kiedy zaczęłam piracić to trochę łatwiej, ale i tak pod górkę xD
Znalazłam na facebooku Stephena, uwielbiam go za to jak prowadzi swoj profil, genialny jest :D
Paulina... Inaczej typowałam chyba xD
Też się pod tym podpisuję. Przeraża mnie czasem jak łatwo jest znaleźć durnego lektora, a wersję z napisami czy choćby "czystą" (bo taką też czasem wolę) to ni cholery.
Zresztą znajomi czasem mi ściągają lektora, za co mam ich ochotę walnąć.
Myślałam o Ani, bo znam taką jedną Malinę, to skojarzenie nieuniknione raczej :D
Jak byłam mała to chciałam mieć Ania na imię,dziś to imię średnio lubię.Albo Wiktoria,też marzenie z dzieciństwa. :)A Ty na imię masz...?
Kasia :) Też od zapieprzenia tego wszędzie niestety...
Też chciałam na imię Ania i Wiktoria też mi się podobało, ale chyba dla lalek bardziej :)
za moich czasów własnie był bardzo boom na Anię,Kasię i Olę ;)
jeszcze miałam fazę na jakieś ruskie Tamary,Tatiany i Nadie,ale na szczęście mi przeszło,jakbym miała teraz urodzić dziecko to postawiłabym na Hanię,Tośke albo Julke :P
Mój rocznik to właśnie najwięcej Anek, Kasiek i Paulin właśnie :)
Ja jakoś tak zawsze te takie uniwersalne imiona ani stare ani nowe. Magda od dawna jest takim nr 1 :) A z męskich to Grzegorz/Paweł :)
a Ty nie czasem moja rówieśniczka? 92?
Magda moja siostra,imię pasuje do niej strasznie,taka Madzia dosłownie,Maaadzia:D
Z męskich to Igor,znam jednego fajnego Grześka więc imię lubię no i moje ulubione Janek <3
Rok starsza -'91 :P
Madzia nie przepadam, bo nie jestem fanką zdrobnień :D Kasiunia to niemalże obelga :)
Z męskich to ogólnie dużo więcej mi się podoba. Znałam i Grześków i Janków fajnych, także też lubię ^^
Aa,wybacz,musiałam pomylić Cię z Kejt :)
ja osobiście wolę,jak mówią na mnie Paula,niż Paulina,nie wiem dlaczego ale gdzieś w serialu była Paulina i była z niej straszna sucz i od tego momentu przestało mi się podobać moje własne imię ;)
A nie mowią na Ciebie Kate? na kuzynke tak mowię,nie wyobrażam sobie powiedzieć do niej Kasia xD
No chyba tak :) W sumie nadal mówię, że mam rok mniej, bo jeszcze się nie przestawiłam xD
Mnie też się chyba zdarzało do niektórych Paulin tak mówić, chociaż do mojej przyjaciółki chyba nigdy tak nie powiedziałam :)
Na studiach wykładowcy, to mi zbrzydło :D
Tata z mamą czasem "Kejti" :D Tak to Kaśek, Kasiczek w sumie siostra do mnie mówi :)
Na chomiczku powinny być napisiki, a jak nie znajdziesz to mogę Ci podesłać;)
Się na tym filmie nie mogłam przestać ślinić^^
Haha,wiem,Ty masz Paulomanię widzę,opis też mnie rozwalił :D
A co do napisów,to jeśli będę miała problem to wiem do kogo uderzać:)
1) Zapewne jest to dobre, ale nie lubię Sheeran'a. Nie umiem tego nawet do końca wytłumaczyć, po prostu słyszę i od razu reakcja alergiczna.
2) Fajniutkie <3 Ale lubię Lanę i ubóstwiam Florence, to nie dziwota :P
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-33547
Kolejny na który czekam...
Chociaż nie jestem zadowolona z Anne Hathaway w obsadzie :/
HOD mnie troszeńkę zaskoczyło w finale.
Wszystko było bardzo do przewidzenia aż tu nagle to. Trochę mi teraz żal jednej postaci, ale przynajmniej jest szansa na ciekawy wątek.
RÓŻOOOOO!
Widziałaś Orphan? :D
Paul mnie rozje bał. W sumie myślałam o takim obrocie sprawy, ale myślałam, że to tylko mój chory, zdeprawowany umysł mi podsyła taki scenariusz xD
Przeczytałam wywiad z Plec (don't judge xD) i wyjaśniła w nim, że tylko Tyler wrócił do ludzkiej formy - teraz nie jest nawet wilkołakiem, a znów człowiekiem z wilkołaczym genem (to wyjaśnia czemu się nie goił).
Alaric i reszta to wampiry.
+ Enzo także w stałej obsadzie ^^
To tak na wypadek gdyby kogoś to interesowało :P