T:49 Poprzedni: (48) : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2469587
Haha moja rodzina na szczęście zerowe zainteresowanie wykazuje w takich sprawach, ale kto wie czym im się kiedyś nie odwidzi po latach :D
Serio Cię nienawidzą xD Ale zazdroszczę, ja jestem oczkiem w głowie, wszystko muszą wiedzieć :D
Wiem xD Ale już tak przywykłam, że wszelakie oznaki zainteresowania teraz mnie drażnią bo nie jestem przyzwyczajona i nie wiem jak na takie coś reagować :P
Trochę to smutne :D No ale postaram się już nie okazywać Ci zainteresowania w takim razie :D
To się odnosiło do rodziny :D Będąc całe życie samemu teraz wszelakie ruchy z ich strony odbieram jako wpieprzanie się w nie swoje sprawy :P
Si... takie 5,5 ale nie dało rady na 6 :P
Albo jestem już stara albo faktycznie "Król Lew" mnie "skrzywdził" co do bajek... :D
Te piosenki... większość ładna itp., ale momentami taki bełkot, że nic nie rozumiałam, ja, osoba dorosła a gdzie dziecko, gdzie ono jest głównym odbiorcą...? :p
A Ty ile dałaś? :)
Od pewnego czasu zauważyłam dziwną tendencję w bajkach z tą mową właśnie, nie pochwalam takiego niechlujnego języka w bajkach :P Ale Zaplątani i tak <3
Może pominę, krótkometrażowe :D
Król Lew 10 <3
http://www.filmweb.pl/Alvin.I.Wiewiorki 8 :D uwielbiam całą serię :D Teodor <3
http://www.filmweb.pl/film/Shrek+Forever-2010-133925 8
i to by było na tyle... :D Reszta 7 i niżej :D :D :D
W sensie inne Disneya też? Wow :D A ten Shrek to najsłabszy dla mnie, tylko 6 ma :P Wolę 1 i 2 :P
W sensie inne Disneya też? - nie rozumiem o co kaman... :D
A dla mnie właśnie fajna część :D Aż dziwię się sobie, bo zazwyczaj pierwsze części lepsze, ale będę musiała kiedyś sobie odświeżyć całą serię i wtedy zobaczę jak wszystkie się prezentują w ciągu :D
http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/08/a81e30bd-ee2d-4647-91ed-bd84fb748768_origin al.jpg
:D
Raz się zdarzyło :D
Tak nie, ale za to przedwczoraj w ramach mycia głowy w pośpiechu umyłam samą grzywkę, a resztę spięłam licząc, że przy moim wzroście mało kto zauważy jak wygląda reszta xD
OMG,w akcie desperacji też tak robiłam,często jak wieczorem byłam zbyt zmęczona,żeby myć całą głowę,a rano juz czasu brakowalo :D
Ja jak umyję głowę wieczorem to i tak muszę grzywkę rano, bo się nie da jej ułożyć za Chiny :D
58%
Haha, drugi raz już jest taka sytuacja, że wrzucasz tu nową rekomendację, a to jest serial dopiero co rozpoczęty przez Rose :D
Filmweb chyba wie, że lubisz współczesne seriale i Ci podrzuca nowe w rekomendacjach :D Chociaż nie wiem czy w tym jest jakaś logika skoro ja mam ciągle anime xD
Serio?? :)
Taa... i tak samo podrzuca mi filmy dokumentalne o górach bądź wszelkich osobach związanych z górami i chyba wszystkie muzyczne dokumentalne biografie :D :o Przecież lubię :D
No bo wcześniej dałaś to http://www.filmweb.pl/serial/Finding+Carter-2014-715355 No nie? :D
Filmweba nie rozgryziesz, próbowałam ale poległam xD
Tak, tak, wrzucałam, ale nie wiedziałam, że ten też zaczęła :p
A najgorsze jest to, że obejrzałam kilka wysoko rekomendowanych i... wcale złe nie były :D Podobały się, mniej lub bardziej, ale podobały :o
A ona to nawet skomentowała, że zaczęła... i stąd wiem :D Może jakoś umknęło w natłoku :)
Mi z filmów rekomendują raczej klasykę i te z Top, także mam duże prawdopodobieństwo że mi się spodoba. Chociaż nie mogę się uwolnić od rekomendacji filmów Ingmara Bergmana. Widziałam 3 jego filmy już chyba i żadnego nie oceniłam, bo nie wiedziałam jaką ocenę wystawić, a kusiła mnie 1 :D Takie coś mi się rzadko zdarza... Ale filmweb widocznie wie więcej xD
Nie no... nie wiedziałam, że ten co dzisiaj, teraz, wyżej wstawiłam też zaczęła :D :D :D
Oj... to mi takie rzeczy rekomendują, że czasami aż oczom nie wierzę :D poczynając od gatunku, przez obsadę, fabułę na roku produkcji kończąc :D :p
Obsada, fabuła i rok produkcji już takiego znaczenia nie mają, wszechstronna jestem :D No ale to anime... xD
anime też mam, oczywiście, filmy, seriale, może coś innego Ci polecić niż Twoje rekomendacje? :D
Wiesz... nie oglądałam chyba nigdy anime... nie wiem... ale wolałabym to niż dokumentalny film o Smoleńsku :D A filmweb jest nieugięty :D
Dziękuję, na razie nie potrzebuję rekomendacji, mam tyle filmów w planach, że to głowa boli :D Teraz właśnie siedzę i myślę który wybrać :D
No z tym Smoleńskiem to rzeczywiście szaleją :D Ale i tak sobie myślę, że nie jest źle, zacznę się martwić jak mnie będą rekomendować te z gatunku "religijny" i "biblijny" :D
Naprawdę wolałabym nawet te :))
Ja to się zacznę martwić jak zaczną mi rekomendować "nieme" :D
Nieme też by mnie trochę zdziwiło, ale jak oglądałam ten "najstarszy film świata" który trwa kilka sekund
http://www.filmweb.pl/film/Roundhay+Garden+Scene-1888-232599 to przeczytałam na forum, że ludzie to też mieli w rekomendacji xD
OK, post zbiorowy zrobię :D
Malina:
Też sobie wcześniej planuję co mam powiedzieć, a potem w rozmowie totalnie o tym zapominam i leci spontan i moje jąkanie się i pieprzenie głupot xD
Z tymi konsultantami to akurat nie mam problemu, nigdy nie pozwalam im się wdać w gadkę, tutaj akurat asertywność się przydaje. Ostatnio nawet powiedziałam jednej pani z Timobajla, że sobie nie życzę dalszego nękania mnie telefonami i przestali dzwonić :)
No to grzywka to już potworne lenistwo... Ale znam jeszcze gorszy numer - golenie nogi do połowy łydki "bo w tych 3/4 mało widać" xD
Anulka:
"Zaplątani" 8/10 + <3
Lekkie i sympatyczne, fajny humor :) Z tym dubbingiem rzeczywiście coś jest, mają czasem taką manierę, że nie idzie zrozumieć, ale akurat w tej bajce mi to nie przeszkadzało. Na tle tych "świeżych" ta się całkiem dobrze prezentuje.
Shrek forever - 6/10, za parę tekstów. typu "kto jest moją kizią mizią" :D Ciągle to zresztą powtarzam xD
Poza tym też uważam, że te stare bajki miały w sobie jakąś magię, muzyka i piosenki w tych starych były piękne i to nie mówię o tych "starych" z lat 90, tylko właśnie klasyka Disneya z lat 40/50. Na obronę nowszych bajek można jedynie stwierdzić, że obecnie są zabawniejsze mimo wszystko, dużo nawiązań w nich jest, to też się może podobać :)