Temat 53 :D
Poprzedni:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2636893?page=20
Mi sie wydaje, ze nie, nie tylek, tylko albo sam dol plecow, albo aparacik poprawiala :p
W srode jade zostawic kotka do weterynarza, wieczorem odbiore :)
I jak Kryminalni? Telenowela? Dużo romansów?
I nic nie wrzuciła :(
Dol pleców to już praktycznie tyłek xD
To trzymam kciuki za kicię i Ciebie, żebyś aż tak nie przeżywała :*
Nie, wg mnie nie bardzo, bylo kilka watkow krecacych sie wokol milosci, ale to bylo takie tlo, nic razacego i nachalnego :p Ocenilam na 7, bo jednak taki typ serialu, ze nie da sie non stop ogladac, ostatni sezon ktoregos dnia przysiadlam i obejrzalam 6 czy 7 odcinkow zostaly mi 2 ostatnie, ale juz mi sie nie chcialo :P Nie ma po prostu tego napiecia i powiazania miedzy odcinkami... :) Ale podobalo mi sie nawet :)
Chcialam teraz cos wrzucic, ale ostatnio formatowalismy laptopa i teraz nie widze nigdzie blututa :D zeby poprzesylac zdjecia, bo wszystko na telefonie... Nie wiem, to sie okaze bardzo proste pewnie, ale musze Mojego poprosic o instrukcje, bo no nie wiem normalnie :P Postaram sie na dniach jakos cos wrzucic, nie wiem kiedy dokladnie, ale szybko, pamietam, ze obiecalam :))
:D
:D
To może ja trafiałam na take momenty tylko xD W sumie od zawsze miałam wyczucie czasu :D
No takie seriale też są spoko :)
A to by prościej bylo wpisać w wyszukiwanie i by się Bluetooth znalazł :D
Ale poczekam :)
Na plus tez obsada goscinna, bo jak to w tego typu serialach bywa w kazdym odcinku sa nowe osoby i baaardo duzo osob sie przewinelo przez serial, znanych, mniej znanych :)
No ale ja wole takie "ciagiem" :p chociaz wiem, ze mam duzo zaznaczonych wlasnie tego typu i bede je ogladac :)
Pewnie tak, ale lepiej poczekaj :D
Zawsze lubię takie gościnne występy takich znanych osób. Szczególnie w amerykańskich sitcomach mi się to podoba :)
No dobra :D
A jak u Ciebie ogladanie? Co teraz na tapecie? Kiedy wrocisz do maratonow? :D
Ja juz zaliczylam filmy (lipa... :p wiec duza szansa, ze Tobie chociaz pierwsza czesc by sie spodobala :P) teraz serial zaczelam - 1 odcinek ogladam :D :D :D
Nie prędko wrócę. Tzn myślę, ze może jak się jakos ułoży to na Halloween jakiś seansik horrorów dopiero. Tak to nawet nie mam żadnych planów. Zazwyczaj jakoś o tej porze roku juz tak śledzę te wszystkie premiery i w ogóle, a teraz nie bardzo. No ale stres mi zabrał przyjemność praktycznie z wszystkiego :/
No to skoczę zobaczyć jak resztę oceniłaś, bo widzialam tylko 1cz :)
U mnie jezeli wszystko dobrze pojdzie to teraz bede miala duzo czasu dla siebie, wiec bede zmniejszac moje listy "chce zobaczyc"... Chociaz i tak bedzie to pewnie ledwo zauwazalne biorac pod uwage ilosc... :D
Tak czy siak Cie szpieguje :D Wiec bede widziec :P Ale wracaj szybko, niech Ci sie wszystko pomyslnie uklada :)
Mam nadzieje, ze jak wrocisz to bedziemy mogly pogadac o TVD i Originalsach :D
TVD mam sezon w plecy. Chociaż dokonczylabym ten serial... :)
No ale TO pewnie prędzej :P
Nie dziękuję :*
No to u mnie na odwrot :) Ty sie zmus do TVD, ja Originals, no ale u mnie to pewne, ze nadrobie. Kurcze musimy zaczac ogladac... Moze od jutra, bo dzisiaj do pracy ja wieczorem ide...
Powinno Ci sprawnie pójść. Dużo się działo w tym sezonie i jakoś tak może dupy nie urwał, ale jednak tak z ciekawością śledziłam co się stanie w następnym odcinku. Zresztą TO to chyba zaraz po premierze oglądałam, czasem nawet bez napisów.
No pierwszy sezon nie byl mistrzostwem, wiec stad ta moja niechec, ale bede ogladac.
Czyli to moja wyobraznia chyba tylko :)
To oglądaj oglądaj, będę miała kogo podglądać, bo ostatnio jakaś posucha znów. Jedynie co to quizy rozwiązują xD
Ja chyba ze 2-3 sobie rozwiazalam :PP
U mnie tez duzego ruchu nie ma, ale czasami jest zryw :D
To ja tylu może nie rozwiązałam xD To już musi być coś totalnie abstrakcyjnego dla mnie żebym się nawet za strzelanie nie brała :P Jeszcze nigdzie 0 nie było, a ze 2-3 100% się udało.
No bo to są takie zrywy właśnie. Albo nikt albo nagle nie nadążasz z wyśledzeniem :P
Zaraz sprawdzam, tylko nie wiem tych dwóch.
Chodzi o to "ile wiesz o serialach" i adaptacje czego? :D Trochę było tych quizów i niektóre się podobnie nazywały :)
Leo miałam 83%
Co Ty wiesz o serialach 81% Chyba że: Czy rozpoznasz serial po kadrze? - 100% ^^
Adaptacje książek 66% :/
Aaa i po namyśle doszłam do wniosku, że mi się bardzo podobało jednak Cool for the summer, bo chyba mi się podoba ta piosenka :D Ciągle to nucę xD
http://www.filmweb.pl/serial/Nie+r%C3%B3b+scen-2015-734328 polecam! :) Krociutkie odcinki, baaardzo zabawny, usmialam sie, pozytywne zaskoczenie :))
Z tych kilku oficjalnych duetow ten najlepszy, <sluchamdoporzygu> :D
http://www.ytpak.com/watch?v=zAnSr5N3c8E
http://www.vevo.com/watch/ben-haenow/second-hand-heart-%28official-video%29/GB11 01501264 musialam :D
Przesłuchałam i co tu dużo pisać :D Nie za bardzo. Nie moje klimaty totalnie :D
No pewnie bym nie przełączyła stacji gdybym ją usłyszała w radiu, także to już coś :D No ale absolutnie mi się nie spodobała. To nie znaczy, że jest okropna i w ogóle, ale nawet nie jestem w stanie sobie odtworzyć już tej melodii :D
Nadal źle się dzieje w państwie Dyńskim. Także nie wchodzę za bardzo :(
Obejrzałabym jakiś film czy serial, ale nie mogę. Może w weekend.
Eh, moje życie.
Hej :-)
Ojej... no ale na pewno się ułoży ;)
Ja mam teraz czas maratonowy :D Jest dobrze :-)
Mam nadzieję, bo jestem już wykończona.
To cieszę się, że u Ciebie dobrze. Też mam ochotę na jakieś maratony. Jak tylko zrobi się lepiej to oglądam :)
Ja znam ten ból... Ale będzie dobrze :-) Trzymam kciuki i czekam na Twój powrót ;)