Temat 53 :D
Poprzedni:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2636893?page=20
Bo plany się zmieniły :P
Ale już coś obejrzałam i może jutro też obejrzę to co sobie ściągnęłam ;)
Happy Halloween! :P
To będę wyczekiwac :D
Nie chcesz ze mną coś Willisa obejrzeć :p
Jakoś obojętna jestem na to święto. Chociaż dekoracje potrafią być fajne :-)
No w sumie nie wiem czy obejrzę. Zmęczona jakoś jestem :D
A co teraz masz w planie? W sumie mogłabym Die Hard, całą serię obejrzeć, ale to nie w tym tygodniu raczej :)
Dekoracje są super <3
Łeee... Myślałam, że popatrze :p No ale to możesz się wyciągnąć, odpoczywać i oglądać :-)
Ja lecę po kolei, dzisiaj mam akurat mały maraton grindhouse'a, jak skończę to chyba skisne... :D Straszne to to nie jest, ale nawet i nie śmieszne...
A tą serię akurat omijam póki co, bo nie skończona, wybierz co innego :p
Może włączę... Mam dwugodzinny film w sumie jeden. A jak nie, to może jutro.
To może zajrzę w filmografię zaraz :P
A tam nieskończona :D
Więźnia Labiryntu 2 xD
Każdy tu je zna Anulka :D Anulka i jej zasady to jest nierozłączna część tego forum :D
Zajrzałam, ale w sumie z tych które Ci zostały to jakoś nic mi się nie rzuciło w oczy dla mnie. Chociaż kilka z tych wcześniejszych mam w planie. Sin City chociażby wciąż :D
No w końcu moglybysmy coś pooglądać razem :p
A co do Twojego filmu jeszcze - nieskończona seria książkowa :D
Jeszcze się trafi coś :D A znowu ja nie mam aż tyle tego czasu teraz :)
A tam, ale wiem - zasady :D
http://www.filmweb.pl/film/Billy+Bathgate-1991-4191 ktos bedzie chetny? :D 52% :PP
Widzę, po chwilowej tendencji zwyżkowej znów świetne oceny :D
A ja w końcu wczoraj obejrzałam dopiero ten mój, ale w tym tygodniu już nic się nie szykuje. No chyba, że pójdę do kina :)
A przestań... :D spodziewałam się lepszych filmów z nim... :p 7 i 8 jak na lekarstwo wystawilam :p reszta gnioty wg mnie :p Ale jeszcze mam kilka plus książkowe, ale nie oczekuję cudów :p
Do końca tygodnia chcę obejrzeć wszystkie filmy, które na daną chwilę mogę obejrzeć, później seriale, do końca roku chce skończyć filmografie :-)
Na co?? :-)
Nawet nie sprawdzałam co grają szczerze powiem. To był tylko taki luźny pomysł żeby iść :D Chociaż w tym tygodniu zdaje się wychodzi "Spectre", więc pewnie będzie masa ludzi, to nawet nie wiem czy będę głosować za tym kinem :D
A jak masz oceniony Armageddon, tak z ciekawości? Nie wyłapałam czy oglądałaś teraz.
Kilka miałyśmy podobnie nawet, a kilka typu Pulp Fiction już nie :D Chociaż ja aż tylu znowu z nim filmów chyba jednak nie widziałam :D Niby taki popularny aktor i lubię go, a jednak aż tak mi się nie kojarzy z jakimś moim ulubionym filmem.
Ja nie widziałam żadnego Bonda :D Jakoś mnie nie ciągnie... :p
Na 6, ale nie powtarzałam teraz, ja też nie miałam dużo filmów obejrzanych, kilka -w tym "Osaczony" i "Ktoś całkiem obcy" na 7 i 8, więc wysoko, plus miałam świadomość pochwał dla innych filmów, plus ja sama odnosiłam wrażenie dobrego aktora. Teraz patrząc tylko i wyłącznie po ocenach to masakra, ale mimo wszystko uważam, że jest dobrym aktorem, chociaż monotonnym, podobnie jak E.Murphy :p
Ja żadnego z Danielem.
U mnie 7 mimo wszystko, dobrze mi się kojarzy i to zakończenie :D Chociaż pewnie teraz by mi się wydawał śmieszny.
Aktor charakterystyczny :D No ale jak planujesz seriale, to już będzie może trochę inny :)
Oglądamy to co na profilu, do tego czytamy ciągle i później ekranizacje, ogólnie dobry czas oglądaniowy i czytaniowy :-)
pracujemy do tego, jest dobrze :-)
A u Ciebie?
Pracuję, ale oglądam bardzo mało. Oczywiście porównując z moimi możliwościami sprzed 3-4 lat. Aktualnie to na bieżąco The Originals, The walking dead i Gotham. Nie mam weny na oglądanie, ani czasu.
Ja w sumie ostatni rok mialam mala posuche, ale teraz akurat trafila sie taka okazja i czas, ze moge sobie pozwolic na maratony, wiec korzystam poki moge :)
TVD mam zalegly 7 sezon, Originals od 2 sezonu, na biezaco mam NDiNZ i Wojewodzki :D :D :D
Tyle z biezacych, jak wiadomo wszem i wobec, nie tykam juz "trwajacych" produkcji, tylko zakonczone :PP Tia, tiaaa... nudna jestem :PP
Wszystko się wyświetla :) Chociaż z ciekawości sprawdziłam też z telefonu i z kolei nie wyświetla się u Ciebie "najwyżej ocenione". Może znów coś kombinują?
"Kochankowie..." na 3. O rety :D
8/10 + <3 xD
Juz mi sie wyswietla, nie wiem co to mialo znaczyc, ale dobrze, ze sie naprawilo :D
Seriooo?? :o Ten film byl wyjatkowo glupi i nudny... Opinie w stylu "cieply, rodzinny, interesujacy" tez wg mnie oczywiscie wyssane z palca... Gdzie i w ktorym momencie?? Glowni bohaterowie mdlacy i nijacy, zwlaszcza chlopczyk :D
Ale pojechalam :D
Filmy Andersona takie są :D Taką ma gość konwencję, gra kolorami, przerysowaniem, dziwactwem bohaterów i dialogów, absurdem sytuacji :D
Ja go na przykład kocham xD Autentycznie chciałabym pomieszkać w świecie z jego filmów :) Chociaż zgodzę się, że czegoś w tym filmie zabrakło. Takie 7,5. Ale serce jest, bo j/w :D Mamy zupełnie inny gust. Dla mnie te filmy są po prostu świeże i ciekawe, inne... A przy tym nie jestem żadnym hipsterem czy coś :D
"Grand Budapest..." to już w ogóle apogeum tej konwencji. Zresztą doceniono go wreszcie na Oscarach. Gość ma świetne pomysły, dlatego przyciąga też pierwszą ligę aktorów. Norton chociażby.
Wybacz, ale ja z kolei mogłabym go bronić dzień i noc. Z utęsknieniem czekam na kolejny film, czy chociaż najmniejszy news :D
To byl jego pierwszy film, ktory widzialam, a chce zobaczyc jeszcze jeden - "Fantastyczny Pan Lis", zobaczymy :)
Co do GBH mam 51% a od znajomych jedna 5 i dwoch chce zobaczyc :D
Nadal wierze i czekam, ze odkryjemy cos wspolnego "lal" :)) :D
Ogladasz cos dzisiaj? :) Ja zamierzam, tylko czekam az sie troche zaladuje... urok online... :p
Lis też jest bardzo oryginalny :D Też 8/10 u mnie :D
GBH z tego co pamiętam kilka ocen i raczej tak 6-9 granica :D Ale z przewagą 8/9. Ja mam 8/10 i serce :D
Właśnie ściągam Supernatural. Nie oglądałam seriali od 2 miesięcy. Także z tych "październikowych" mam już po 5 odcinków chyba zaległych. Teraz tak mnie naszło, to sobie może włączę odcinek chociaż.
Bede pamietala o Tobie prze tym filmie, zreszta pewnie sama tez zobaczysz jak obejrze :)
Ja ciagle wampirowe seriale mam w plecy... :/
Macie jakieś doświadczenia z furminatorem?? Wczoraj przyszedł, dzisiaj będę testować
Furminator fur fur fur... Na pogrom splątanemu futerku fur fur fur... Furminator!
Nie, nie mam :( Moja ma długą sierść niby, a tylko zwykłą plastikową szczotkę po mnie. Dla Pani :(
Czy to jest fragment jakiejś reklamy czy co, bo nie rozumiem... :)
I nie przetestowałam... Dzisiaj postaram się to zrobić.
Masz cały czas szansę, żeby być dobrą panią ;)
Nie, to jest piosenka mojego autorstwa o furminatorze.... Przepraszam, zazwyczaj pozostają w mojej głowie, ale jakoś tak wyszło :D
Ale skoro wzięłaś to za reklamę, to znaczy, że MAM TALENT! :D
Już wystarczy, że ostatnio jej laser kupili i się nie bawi nim, a na początku to wręcz się go bała :D Także nie ma co być na siłę dobrą panią, kiedy się ma takiego kota jak ja :D
Tunel pewnie też by leżał...
Ale ta Twoja kotka to chyba ma krótką sierść, no nie? Aż furminator jest Ci potrzebny? Chociaż przy takich mainkunach (tak, upieram się przy spolszczonej wersji :P) to pewnie by się przydał. Pamiętam jak mój wujek mądry swojego w ogóle nie czesał i skończyło się na goleniu kota u kociego fryzjera, bo babka powiedziała, że kołtuny są takie, że już się nic z tym nie da zrobić. Biedny kot wyglądał jakby wpadł pod kosiarkę xD Cały bok miał łysy, a reszta sierści normalnie, długa.
Może jeszcze zrobisz karierę :)
Tak, ma krótkie włosy, ale teraz tyle tego puchu wszędzie lata, że masakra... A czytałam, że ma bardzo dobre opinie to urządzenie, ładnie wyciąga podszerstek, ale trzeba uważać, bo kot właśnie może się zrobić łysy jak się przesadzi :p