PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122066
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Obejrzała już ktoś? Nocny seans o 2 ;)

WhiteDemon

wampirołak ??:D

bliss6

Tak i będzie chodził na trzech nogach
- wampir na 2
- wilkołak na 4
- hybryda na 3 :-P

Greg_Mar

to dopiero będzie seksi ;) plus wilczy ogon ;)

bliss6

No to już zależy z której strony on wyrośnie :-P

WhiteDemon

Pewnie dlatego Damon wiedział, co robi, wciskając w jej usta swój krwawiący nadgarstek. Każdy sposób jest dobry, by skopać Klausowi tyłek (przy okazji, bardzo seksowny)

xena_4

XDXD

xena_4

Użes Klaus... co siez gustami tych dziewczyn porobiło 0_o... ehhh...

Greg_Mar

Ja właśnie też się nad tym zastanawiam, jego starsza wersja ( retrospekcje) jeszcze akceptowalna, ale ta obecna, ło matko, toż to siok.

biedroneczka_90_8

Nie wiem, jak to było w przypadku innych dziewczyn, ale... Mnie po prostu strasznie kręcą jasnowłosi Brytyjczycy. I to dlatego zwróciłam uwagę na Josepha Morgana (Klaus).

xena_4

O wreszcie jakiś argument, po prostu lubisz blond Brytoli i masz do tego prawo, ja za nimi nie przepadam, ale Daniel Craig niczego sobie, ot taki wyjątek (wg. mnie).

biedroneczka_90_8

A co? Nie dawałam wcześniej argumentów? Przecież wiele razy pisałam o swojej fascynacji blondynami. No i ten akcent.... To muzyka dla moich uszu (wiem, dziwna jestem)

xena_4

Spoko nie aż taka dziwna mnie kręcą np Ukrainki :-P

Greg_Mar

A ja lubię Mongołów ( nie no żart), każdy ma swój gust a o gustach się podobno nie dyskutuje.

xena_4

mnie sie jedynie w klausie podoba akcent. jego twarzowe mnie nie zachwyca.

red_nails

o! :-)

biedroneczka_90_8

E, no mi się podoba Craig też, jest przystojniak i w ogóle, ale jeśli chodzi o urodę to sorki, wg mojego gustum to Józek przebija go na głowę, no hejXD

biedroneczka_90_8

Mnie się Brytyjczycy też z reguły niespecjalnie widzą, ale są wyjątki właśnieXD

biedroneczka_90_8

Ja tam w ogóle nie wiem co kobiety widzą w facetach, jak bym był kobieta to bym i tak bym wolał kobiety :-)

Ale na serio u nas na dzielni tak to wyglądał chyba najbrzydszy z paczki 0_o...

http://www.tvdaddict.com/wp-content/uploads/2011/01/Joseph_Morgan.jpg

Rozumiem jak by to był Pierce Brosman ale ten gość :-p

Greg_Mar

A nie wziąłeś pod uwagę, że dziewczyny mają zróżnicowany gust i nie każdej musi się podobać to samo? Poza tym, pamiętaj - jako facet , patrzysz na innych facetów inaczej, niż my.

xena_4

No to mówię tak na dobrą sprawę to tak nie wiadomo co kobiecie podoba się w facecie. Dla faceta sprawa prosta, ładna babka, czyli face, miseczki, nogi i idziemy sprawdzić jak sie da z nią jeszcze pogadać o czymś więcej niż tipsach to jest super, jak tylko o tipsach to gorzej :-P

A Ty podałaś taki konkret niekonkretny czyli Brytol blond... Czyli może to być już z face ktokolwiek. No ja mówię mnie na serio trudno zrozumieć dlatego dopytuję :-)
Moja poprzednia super lufa to lubiła facetów z nadwaga i chciała bym przytył ze 20-25 kilo 0_o... Ty zaś Brytoli lubisz no rozumiesz ja jako facet w szoku jestem :-P za nic nie idzie zrozumieć kobiet :-p

Greg_Mar

My już dobrze wiemy co w Was widzimy a Pierce jest beznadziejny, tak samo jak Vall.

biedroneczka_90_8

Zgadzam się, co do Pierce'a. On nigdy mi się nie podobał.

xena_4

No pasztet jak się patrzy, ale Vall jeszcze gorszy a fe.

biedroneczka_90_8

O kurde oplułem monitor przez Ciebie! :-p

Greg_Mar

Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że według Ciebie Pierce jest ładniusi ?

biedroneczka_90_8

Nie wiem kiedyś wszedłem na forum matrymonialne i kobiety pisały czego chcą i pisza przystojny mężczyzna... Tylko co to znaczy? No jak myślę kto może być dla kobiety przystojny to myślę jak facet, przykład mnie podoba sie Nina Dobrev:

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100827013928/degrassi/images/4/4d/Nina-D obrev-nina-dobrev-7969434-1024-768.jpg

Pierce Brosnan

http://handson.provocateuse.com/images/photos/pierce_brosnan_05.jpg

no to logicznym dla mnie jest że kobietom powinno się podobać to co jest odwrotne czyli facet ale z takimi męskimi cechami odwrotnie proporcjonalne do moich... Hmmm.... No wiec Pierce pasuje do założeń... A tu sie okazuje że on w ogóle nie odpowiada????

Greg_Mar

odwrotnie proporcjonalne do moich upodobań... <-- Zjadłem wyraz.

Greg_Mar

Nie, nie odpowiada. Coś w tym złego?

biedroneczka_90_8

Uuuuuuuuuu... No to ja już nic nie rozumiem...

Greg_Mar

A czego, że Pierce jest brzydalem? Tu nie ma nic nadzwyczajnego, po prostu Bozia poskąpiła urody, talentu zresztą też.

biedroneczka_90_8

No to jak ten gość jest brzydal :-P
http://handson.provocateuse.com/images/photos/pierce_brosnan_05.jpg
to kto jest ładny 0_o... Jestem w szoku nał :-p

Greg_Mar

Wiem, że to, co powiem uznasz za oklepane i głupie, ale ja np. lubię Deep'a i na Bail'a też lubię popatrzreć, może nie są megaprzystojni, nie mają pięknie wyrzeźbionych klat, ale mają w sobie to coś.

biedroneczka_90_8

Ale z urody? To na co patrzysz myśląc o nich?

biedroneczka_90_8

Depp a nie Deep, please ;)
Mnie też ten gość urzeka.
Gość nie musi być nie wiadomo jaki, z niewiadomo jaką klatą. Ja zwracam głównie uwagę na oczy. One mówią wszystko.
Np. mnie urzekły oczy Mistera Eko z Lostów;) Nie widziałam Adewala Akinnuoye-Agbaje (musiałam skopiować:P) w innych produkcjach, ale jak ujrzałam jego oczy po raz pierwszy w Lostach, to wymiękłam.

biedroneczka_90_8

zgadzam sie. nigdy nie rozumialam tych calych zachwytow nad tym panem.

red_nails

To w końcu kto się nim zachwycał że dostawał rolę amantów, no bo przecież dlatego je dostawał bo za niego uchodził... Ale jak to możliwe skoro na 4 kobiety żadnej sie nie podoba??? 0_o...

Greg_Mar

media go wykreowaly na bozyszcze kobiet i kazdy mysli/myslal, ze tak jest w rzeczywistosci.

red_nails

Czyli on został wykreowany i wcale nie jest przystojny?

Greg_Mar

Tak właśnie, smutna prawda.

Greg_Mar

dla mnie wiekszosc tych panow okreslanych jako marzenie wszystkich kobiet jest wykreowana.

red_nails

To co zwraca Twoją uwagę jeśli tak na prawdę nie ma kobiecego kanonu? Bo tak by to wynikało...

Greg_Mar

jesli chodzi o moj gust do mezczyzn to jest on tak roznorodny, ze dzieki temu trudny do zdefiniowania. nie mam zadnej listy cech pozadanych. tylko jedno w tej kwestii jest pewne - mowie stanowcze nie dlugim wlosom :D

Greg_Mar

Ja jak już napisałam powyżej zwracam uwagę na oczy.
I w przeciwieństwie do red_nails mówię tak długim włosom ;) Np. Klaus wg. mnie o wiele lepiej wyglądał w retrospekcjach.
Ale przede wszystkim patrzę na charakter. Tak, o wiele ważniejsze niż klata.

http://www.kwejk.pl/obrazek/64100/bad,boys.html
to idealnie pasuje do naszej dyskusji ;)

red_nails

A jakXD

Greg_Mar

No proszę. Chwilę mnie tu nie było, a tu taka rozmowa. Nie do końca zgadzam się z twoją teorią, Greg. Tak, jak różne są kobiety, tak różne są ich gusta. Jednym spodoba się laluś, a innym prawdziwy facet. Jedne będą się zachwycać Piercem, Damonem, Klausem, a inne nie. Cztery głosy przeciwko Pierce'owi jeszcze o niczym nie świadczy.
Dla przykładu - jak już wspomniałam, wolę blondynów, gdy według statystyki, dziewczyny wolą brunetów. Więc, jestem w mniejszości.Nigdy nie wiesz, na kogo trafisz.

xena_4

No widzisz mnie to trudno zrozumieć i tak samo trudno zrozumieć innym facetom, ja staram sie to pojąć i dlatego pytam.
Wytłumaczę to. To jest foto Ani Rubik:
http://sexygames.pl/wp-content/uploads/2009/07/Anja-Rubik.jpg
No i każdy facet normalny nie gej powie że jest ona piękna! i nie ważne czy on preferuje czarne, blond, rude, na 100 normalnych facetów 100 powie ona jest piękna. KAŻDY, potem najwyżej z charakteru jak jest wredna to może obrzydzić to fakt i to tak obrzydzić że nawet nie daje sie potem na nią patrzeć, bo sam to przerobiłem. Ale fizycznie KAŻDEMU FACETOWI ODPOWIADA...
A z kobietami dałem przykład Brosnana i 4 z 4 powiedziałyście ze on jest feee 0_o...
No myslałem że kobiety powiedzą że Brosman jest OK ewentualnie później coś nie tak... A tu zupełnie co innego...

Greg_Mar

Mój facet twierdzi, że to najbrzydsza modelka jaką kiedykolwiek widział. Sugerujesz, że jest w związku z tym nienormalny? Skoro twierdzisz, że 100 na 100 powie, że jest piękna, pytanie moje brzmi - czy pytałeś o to 100 mężczyzn?

Pytanie za 100 punktów - Skoro Klaus jest hybrydą, to co będzie jeśli w trakcie przemiany w wilkołaka ugryzie sam siebie? :D:D:D

pkjm

Sugeruję że może kłamać :-P No żaden facet nie powie swojej kobiecie że są od niej ładniejsze :-PPP Długo by nie pożył ;-) Co do 100 mężczyzn to możesz być tego pewna :-) ale czy mnie uwierzysz czy nie to już Twoja sprawa :-)