Witajcie! Nazywam się Dr. Bulgot,co zresztą widać po moim loginie.Z pewnością zastanawiacie
się,dlaczego założyłem ten temat. Po prostu ,skoro moi arcywrogowie założyli podobne tematy, to
czemu ja nie mam swojego? A po drugie może to się przydać do jakiegoś planu zemsty na
pingwinach. Ale przejdźmy do tematu. Polega on na tym że wy zadajecie nurtujące was pytania ,a
ja na nie odpowiadam.
Nomen omen, nie odpowiedziałeś ;P
Dało się, możesz mi wierzyć. Zresztą są takie sytuacje, że brat i siostra się, no, 'bardzo bardzo lubią'. Pytanie jak każde inne.
1. Odpowiedziałem,tylko ty najwyraźniej nie zrozumiałeś wypowiedzi.
2.Podejrzewam ,że takie pytania są rezultatem oglądania niektórych obrazków na DeviantArt.com (albo czytania jakiś dziwnych opowiadań).
1. Wiem, że można domyślić sie z odpowiedzi, ale ja tak pod kątem, jakby ktoś musiał dosłowniej xd
2. Nie i nie. Pod wpływem rozmów z RR :P I na twoje szczęście takich obrazków nie uraczyłem :P A opo znalazłem tylko jedno xd Moje xD
1. Wiem,że to skutek rozmowy z RR ,ale ona właśnie mogła widzieć takie obrazki.
2. Twoje opowiadania są dziwne ,ale fajne.
1. Nie, raczej nie xd Nie wiesz o czym rozmawialiśmy i obstawię, że może ci być trudno z odgadnięciem xD Ale może ci się uda. Próbuj dalej xD
2. A tam, od razu dziwne. Po prostu inne xP
1. Nie chce mi się zgadywać o czym rozmawialiście. Nie muszę tego wiedzieć.
2. Niech ci będzie....
Nie przesadzaj xD Lepsze to niż np.
'Czy podoba ci się Skipper?' nie? xD
Już wolę taki paring, niż wiadomo jaki ;_;
Ja widzialam zdjecia na necie jak ty z Doris... No wiesz..buzi, buzi xD Chyba, ze u was ( delfinow ) to znaczy przywitanie sie z siostra ?
No to skoro nie miales nigdy dziewczyny, to moze miales chlopaka ?
Dobra, troche mi odbija... Ale czekam na odpowiedz xD
Na razie, czy w ogóle? xp W każdym razie, jeśli prześlesz, będę zobowiązany :3
1. Ty też ? Wystarczy już ,że n00bers napisał takie bzdury w swoim opowiadaniu... Chyba po raz pierwszy opowiadanie na jego blogu nie było fajne. Mogłem nie zdradzać wam moich podejrzeń....
2.Nie. Aż taki nienormalny nie jestem.
3. Widać że ci odbija,ale cóż każdemu to się zdarza:)
Heh : D Mogłeś jej nie odpisywać...
A teraz mi powiedz, czemu nie chcesz mieć dzieci? Przecież one są takie urocze? ^^
A chcesz mieć w ogóle dziewczyne?
Zapomniałaś chyba, że Doktorek nie lubi opowiadać o 'swojej jakże mrocznej i potwornej przeszłości' :)
Niby sami swoi, ale moim zdaniem powie: 'Przeszłość jest zbyt straszna' na 85%.
Jezu, ludzie, wy naprawdę tacy jesteście, czy sobie jaja robicie?! Przecież wiadomo, że to nie jest Bulgot, przecież Bulgot nie istnieje, to postać animowana, fikcyjna, ona nie istnieje (i jeszcze raz…). Ten temat, jak się założę, został zrobiony dla beki. A wy się tak w to angażujecie…
Oj daj spokój. To zabawa. Wszyscy doskonale wiemy, że jest kiepskim Bulgotem, ale zadać kilka pytań nie zaszkodzi. ;P
No cóż, taka cane nienormalności, nie? xd
Fajnie tak pozadawać amatorowi oytanka ;) Można pośmiać się czasami xd
Tak, pewnie, pośmiać się, poczuć przez chwilę, że "Bulgot istnieje". Ale rzucanie się na niego, że to nie on, jest po prostu śmieszniejsze niż cała ta sytuacja xD
No, to ja się różnię, ostatnio jestem zbyt przewrażliwiona xD
A jakże! xdd mi już fanatyzm minął bezpowrotnie xD
Cóż, na mój gust, masz do tego prawo ;)
1. Oglądasz MLP ? XD
2. Twoja ulubiona postać z ''Piraci z Karaibów''?
3. Gdzie jesteś teraz na wakacjach ?
To tyle :)
1. Niby po co miałbym oglądać te kolorowe konie?
2. Davy Jones i oczywiście Jack Sparow:)
3. W mojej bazie.
Chciałbyś by kiedyś Skipper się do ciebie przyłączył? Oczywiście gdybyś zrobił mu pranie mózgu lub on sam zmienił stronę (co się pewnie nigdy nie zdarzy, ale gdyby... ).
Połączyłbyś siły ze Skipperem gdybyście mieli wspólnego wroga?
Potrafiłbyś mu zaufać?
1. Mogłoby być ciekawie.
2. Być może.....
3. Co do tego niestety nie mam pewności.....
Dzięki.
Co byś zrobił gdybyś natrafił na rannego Skippera? Dobił czy jednak pomógł i może zrobił pranie mózgu?
To samo z pozostałymi pingwinami i Julianem? Doniłbyś?
Wiesz, że łączą cię z Hansem?
Cenisz coś w samym Skipperze?
Znałeś jako delfin Płetewka Manfrediego i Johnsona? Kojarzysz, pamiętasz ich w ogóle?