PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Aaaa, dostałam kwiaty od Chucka!:D

Dziękuję bardzo:*

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

http://kwejk.pl/obrazek/597532/jest,sliczna.html :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Aniu, Wiesz gdzie w kedzierzynie jest ulica Łokietka?;p
Karolina, dzięki, ze wybaczasz ;)

ocenił(a) serial na 9

Tak mniej więcej :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Gratki dla Jastrzębia :D

ocenił(a) serial na 7

Nie ma za co, wpadnij na pończochy, trzeba oficjalnie zatwierdzić odpowiedzi;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Mam nadzieję że i ja uzyskałam przebaczenie :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Oczywiście, że tak;) Chuck z kwiatami mnie w zupełności przekupił;P

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja nikogo nie maltretuję :D Wtf :D
Napisałam, że będę wieczorem, ale teraz widzę, że się nie wysłało, mam problemy z internetem :P

użytkownik usunięty

Heloł, tak postanowiłam wstąpić nim udam się na uczelnię ;D

użytkownik usunięty

Gadam sama do siebie :D

użytkownik usunięty

A co tam, sama skończę tą część xD
Poparzyłam sobie nogę ;/

ocenił(a) serial na 9

biedulka ;/ jak to się stało ?

A tak po za ty to hej !
Widzę, że Ci odbija ;p Niestety ( a może stety ? ) nie przerwę Ci twojego monologu, bo wpadłam tylko na chwilkę. Muszę się wziąć za lekcję : ( i w końcu nadrobić SN, bo zatrzymałam się na 2 sezonie, a jest ich 7 ;p Nie mam czasu na oglądanie .. .. ciągle ta durna szkoła ;/

użytkownik usunięty
coconutP

Oblałam się wrzątkiem, a ściślej herbatą ;) ja to zawsze coś odwalę.

ocenił(a) serial na 9

uuu...
Ja pamiętam, że jak miałam 5 lat i byłam nad morzem, oparzyłam się straszliwie, bo dotknęłam jakiejś tam rury czy coś tam. Całe wakacje spędziłam w bandażu chodząc na zastrzyki przeciw tężcowe : (\

Ja lecę :P Paaa ;*

ocenił(a) serial na 9
coconutP

No co ty durna szkoła ? kto do niej chodzi ? :P Mój ostatni wniosek : nie robie nic poza uczeniem sie i mam zalamke ...
A co u was ? Oprócz oparzenia Kasi

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ide za chwilkę ogladac nowe mieszkanie po raz 923897378647475 ;) mimo ze nie mam skory na stopie ;)

a tak w ogole hej ;*

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Nie licząc durnej szkoły jakoś leci ;p Dziś postanowiłam położyć się wcześniej, bo rano jak wstaje jestem nieprzytomna ;p Zobaczymy co z tego wyjdzie... Poczytam książkę i pójdę 'spać' ;) Ostatnio się w ogóle nie wysypiam ..
Babka z fizy dowaliła nam dodatkową (czyt. obowiązkową) lekcję fizyki na 8 lekcji. Koszmar. Nie żeby przedmiot, ale babka... Brrr...
W środę idziemy w końcu do kina na Bitwę Warszawską, ale w 2D i wszyscy się z tego powodu cieszą xD

Kasiu, a smarowałaś to jakąś maścią na oparzenia ? Jak nie to radzę to zrobić :) Mam nadzieję, że się wykuruję i radze nie wciskać Ci się w szpilki ;*

Do jutra ;)
Paa <3

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Hej;) Jest ktoś?

Kasia, współczuję oparzenia. A co właściwie z tym waszym mieszkaniem? Dlaczego nie pasuje wam to, w którym mieszkacie teraz?

My też idziemy na Bitwę Warszawską w 2d, ale dopiero w piątek, cieszę się z braku lekcji, bo z samego seansu to tak średnio:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hello :D

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Chuck-chuck-bass-601657_1332_1920. jpg

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Posmarowałam maścią, już wygląda troszke lepiej ;p

A w mieszkaniu jest zimno, nie ma pralki, nie mozemy zapraszac gosci nawet na sekunde i wlascicielka wlazi jak nas nie ma, ale eureka znalazylysmy chyba cos i sie wyprowadzamy ;))

ocenił(a) serial na 9

To super :D Bez nachalnych pośredników? :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Cieszę się twoim szczęściem Kasiu Katarzyno;)
A teraz idę spać;) Nie zabawiłam długo, bo tak się zaaferowałam tę Ligą;D Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc Karo Karolino ;) Ja idę się uczyć !

ocenił(a) serial na 9

Kasiu nie zostawiaj mnie :D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Co tu takie pustki ? :P
Co tam u was ?
Wpadłam na chwilkę. Nie mogę zbytnio się teraz udzielać, bo zaraz ręka mi odpadnie. Zgubiłam zeszyt i musiałam cały przepisać :/

Oglądałyście już Plotkarę ? ;)

Paa ;* Może będę potem, ale nie obiecuje ;p

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej co tu taki zastój? Pewnie pokarało za nadmiar wolnego czasu :P
Oglądałam Plotkare i teraz zaczne juz tylko krzyczeć : oddajcie mi moją starą Blair !!!!

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Przyłączam się do krzyczenia ;p !!! Spaprali tą postać jak nie wiem co, tak samo jak i Chuck'a ! : ( Normalnie płakać mi się chce .... Mogli zakończyć na 3 sezonie. Jedynym plusem jest to, że Lei w końcu zrobiła w miarę porządek z brwiami ....
Nie będę spoilerować. Pogadamy jak wszystkie obejrzycie. Ja czekam na napisy, bo niektórych fragmentów nie zrozumiałam ..

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Hej ! Czemu nikogo nie ma ?!

Zaraz zacznę tak jak Kasia pisać sama do siebie ;)

O .. Patrycja jest. Cześć, jak się masz ? :D

ocenił(a) serial na 9
coconutP

A dobrze, a ty ?

Przykro mi, ale muszę lecieć, bo Twoje towarzystwo nie jest mi wystarczające. Paa ; )
haahaa

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Jest ktoś? :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

hahahahaha Patrycja, padłam :D

przeprowadzam się, jestem w szale pakowania ;D
pozniej wpadne ;)

ocenił(a) serial na 7

Ja jestem;] Odcinek obejrzę pewnie dopiero w weekend, bo czasu brak a lenistwo zniechęca mnie do oglądania bez napisów;D Ale póki co przemiana Chucka mi odpowiada, Blair jest na razie dziwna - sama nie wiem, czy lepsza czy gorsza;)

Kiedy dokładnie się wynosicie Kasia? Od początku listopada czy już teraz?

użytkownik usunięty
Karolina1

Zawiozłam dziś część rzeczy, jadę jutro do domu 'na święta', wracam w środę, zabieram resztę rzeczy i już tam mieszkam, w pięknej dzielnicy rataje ;)

Odcinek może jutro o mamy obejrzę ;)
Nie ciągnie mnie jak zawsze, poza tym jestem zła o nasze wyniki w Lidze, więc tym bardziej ;P

ocenił(a) serial na 7

Ja nie jestem zła, jestem w....a!

Zazdroszczę ci strasznie, i co? Nadal mieszkacie we dwie, czy kogoś dobrałyście?

użytkownik usunięty
Karolina1

Chciałam napisać grzecznie :D

Teraz mieszkamy w 1 pokoju my, a w drugim taka dziewczyna z 1 roku, bo to w sumie do niej sie wprowadzamy ;d

ocenił(a) serial na 7

Aha;) Oby fajna ta dziewczyna, żebyście nie trafiły gorzej niż poprzednio:P

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja na razie mieszkam jak na stacji :D Ale tylko do jutra, rodzice wracają po 5 dniowej nieobecności ;/

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Całkiem spoko, pogadałyśmy z nią w sumie o wszystkim ;) Właściciele ogólnie mają to mieszkanie raczej gdzieś bo mieszkają w Warszawie, tylko kasa ma być na czas ;)

ocenił(a) serial na 9

To jak się przeprowadzisz to wpadamy na ostrą parapetówkę :D I rozpoczniemy tradycję Zjazdów LOC-u :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

hahaha ;d nie wiem czy cche was ogladac ;//

ocenił(a) serial na 7

Spoko... Zrobimy zjazd bez ciebie, powiedz tylko, kiedy zwolnisz nam mieszkanko i zostaw klucz pod wycieraczką.

użytkownik usunięty
Karolina1

Wejdź na pończochy lepiej i pogrąż się ze mną w szyderstwie ;d

ocenił(a) serial na 9

Sprzeciw :D Proszę mnie tu nie zostawiać :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ale tutaj też zostajemy, heloł :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja świetnie radzę sobie z podzielnością uwagi, więc ogarnianie dwóch for na raz to dla mnie pikuś po prostu, także don't worry;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Pozwolicie, że przesunę? Co tam słychać? Mnie chce się jeść, ale nie chce mi się ruszyć dupska do lodówki...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja dzisiaj jadłam na kolację czekoladowy ryż naszego autorstwa ;d

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Hej. Gdzie sa zpisy do tej ligii?

ocenił(a) serial na 9
coco19

Kasiu jak ja bym chciała kiedyś spróbować coś twojej kuchni ;D