PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
coconutP

Moja mama po prostu dosyć 'nowocześnie' gotuje ;D

Ze ślimaków to jadłam winniczki, bo koleżanki tata hodował specjalnie po to xD Smakowały trochę jak grzyby .. ? Cięzko okreslić ;P

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jak już gadamy o jedzeniu ;p Ogląda któraś kuchenne rewolucje?

użytkownik usunięty
coconutP

Czasami właśnie jak jestem u mamy bo ona lubi te wszystkie tvn'owskie programy ;D

ocenił(a) serial na 9

Ja czasami .... jak nie mam nic do roboty ;p

Teraz mnie tak wzięło i oglądam. Temat jedzenia mnie nakłonił ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ja oglądam kuchenne rewolucje czasami, jak akurat trafię;)
W ogóle to witam cię po przerwie;)

Kasia, na którym temacie ta kłótnica, bo muszę to zobaczyć?
W ogóle to: 'przez przydadek/pomylke wpadlem akurat na Twoj numer gg' rozłożyło mnie na łopatki xD A to ci pomyłeczka! hahah

A ma któraś z was zamiar oglądać serial Luck?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Cześć : *

Luck ? Nie słyszałam ... ;p

użytkownik usunięty
Karolina1

Pomyłeczka xDD HE HE..

temat - SZYBCIEJ MOŻNA OBEJRZEĆ Z NAPISAMI VAMPIRE DIARIES NIŻ PLOTKARĘ

ocenił(a) serial na 9

Nareszcie jakieś życie na tym LOC-u :D

ocenił(a) serial na 9

Widziała to ;p

Plotkara wcale nie jest popularna w Polsce. Na pewno jest mniej popularna niż VD. ...Moje koleżanki nie wiedziały nawet, że coś takiego istnieje, dopóki im nie powiedziałam.

ocenił(a) serial na 7

Aaaa, myślałam, że chodzi o tamto forum;)

Co do Luck:
http://www.filmweb.pl/serial/Luck-2011-570077
Przyznam, że ja o tym usłyszałam przez przypadek, czytając o 'karierze' Weroniki Rosati za oceanem;) Ona właśnie gra w tym serialu jakąś epizodyczną rolę. Ja jestem strasznie ciekawa, ze względu na Hoffmana w obsadzie, podejrzewam, że za coś kiepskiego by się nie brał;) No i zwiastun jest bardzo zachęcający moim zdaniem:
http://w700.wrzuta.pl/film/7b7CWAkeEzD/lansik.pl_-_weronika_rosati_luck_-_zwiast un

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

http://s11.allstarpics.net/images/orig/x/4/x444ss8xw6jgwxjs.jpg
Chuck ze starych czasów :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Wygląda jak 15-letni chłopiec na tym zdjęciu;)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Myślicie, że Nate i Ivy będą nową parą ? :P

http://images5.fanpop.com/image/photos/26100000/Promotional-Photos-5-06-I-Am-Num ber-Nine-gossip-girl-26122665-333-500.jpg

użytkownik usunięty
Karolina1

lansik :D

a ja wlasnie na pudelku, myslicie ze Beyonce udaje ciaze? :D

ocenił(a) serial na 9

To ona jest w ciąży O.o ?

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Od razu widać, kto z nas czyta pudla, a kto nie;D

użytkownik usunięty
Karolina1

no, jak na dłoni ;p

ocenił(a) serial na 9

haha ;p

Chyba zacznę xd Bo nie jestem w temacie ;p

ocenił(a) serial na 7

Link jest lansikowy, ale ja akurat zobaczyłam to na pudelku, gdyż lansika nie czytam;D Wstawiłabym link z youtube, ale nie mogę znaleźć;/

Nie no, sądzę, że naprawdę jest w ciąży, ale ten brzuch to powiększyła sobie na to rozdanie nagród (co to było? VMA?) dla lansu;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Myślę, że będą nową parą bo były gdzieś zdjęcia ich soczystego kissa.

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem, czy ten związek będzie z obu stron bezinteresowny, ale tak, sądzę, że będą parą albo parą na niby:)

użytkownik usunięty
Karolina1

dobra laski, ide sobie bo jeszcze troche nauki na jutro i zajecia od 8 ;o
dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 9

Dobranoc ;p

ocenił(a) serial na 7

Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A co sądzicie o tej Donnie czy jak jej tam ? ;p

Ck o co będzie biegać w tej scenie :
http://images5.fanpop.com/image/photos/26100000/Promotional-Photos-5-06-I-Am-Num ber-Nine-gossip-girl-26122660-500-333.jpg

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dianie;D Trochę to jest śmieszne, że ona jest wiecznie taka napalona na tego Nate'a;D Menopauza, czy jak?

A co do tej sceny - nie mam pojęcia, w sumie to nie kręcą mnie za bardzo takie spekulacje na podstawie zdjęć. I tak zawsze wychodzi zupełnie inaczej niż wszyscy przewidują, więc wolę poczekać na odcinek:P

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Oj tam, oj tam. Donna - Diana ;p Nie wielka różnica xd Zapomniało mi się ;p
Czemu ten chłop nie znajdzie sobie w końcu jakiejś babki w swoim wieku >?

Menopauza ;p haha, pewnie tak.

Dobra, ja lecę ; *
Przyznam się, ze jeszcze nawet lekcji nie zrobiłam. Mam dziś kompletnego lecia ;p

Dobranoc wszystkim :D

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc, dobranoc;)

Zostałam chyba sama...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jestem :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

No, my tu jedne pracujemy na reputację LOCu i wyrabiamy 300% normy:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Chyba czas na rewolucje :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Sugerujesz zrzucenie tamtych z piedestału i przechwycenie władzy we własne ręce?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Tak. Władza w ręce proletariatu :D

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Zapożyczmy sobie jakieś hasła marksistowskie, ale to już jutro, bo teraz idę spać;) Dobranoc;)

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/10/f75d796861bcc98f6f50dbe8bdda1621.g if?1319059065 - znalazłam na kwejku coś, co chyba ucieszy fanów SN, albo i nie, nie wiem;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc :D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dean ; *

Karolina1

Dean <3

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ooo.. Hej :D
co tam ?

z dedykacją dla Cb Ala : http://kwejk.pl/obrazek/588745/jensen.html

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej ;p

Jest ktoś ?

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Widzę, że nikogo nie ma ;p To ja też się zmywam i lecę oglądać PLL i VD ;*

Karolina1

Hello!
Pojawiam si ei przepraszam bardzo ! BARDZO ! za swoja nieobecność.
Ale nie uwierzycie ile miałam nauki w tym tygodniu, a wszytko za sprawa odrabiana poprzedniego. W każdym razie już wracam do żywych ;P
Dziś po 21 jadę na noc kina ;DD pewnie będę w domu po 6 rano xD A na 9 jadę na tenisa.. krejzol :P

Oglądałyście już Pamiętniki...? To co powiem nie ucieszy Patrycji ale te sceny Damon-Elena <3

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Oglądałam, oglądałam ;p Trzymają poziom ! :D

Eh... e tam scena Deleny :/ ;p Nie przeszkadza mi, żeby Elena sobie trochę z nim poromansidłowała ;p Ale koniec końców ma być ze Stefkiem i już ! ♥

coconutP

Pewnie będzie :(

Pamiętniki mocno podniosły poprzeczkę jeśli chodzi o seriale, jeszcze w tym sezonie nie było złego odcinka.
Ale ja po prostu jestem tak zajarana Delena i tym jak oni razem ładnie wyglądają <3

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Mam nadzieję :)

Szkoda że Plotkara nie trzyma takiego poziomu ;(

Stelena ♥

http://kwejk.pl/obrazek/588745/jensen.html - Dean ;p

coconutP

Stelena </3 ------> Delena ♥

No fakt Plotkara jakoś powoli leci ale jakoś bez porywu ;(

Co do Jensena to zawsze jak patrze na to zdjęcie to zastanawiam sie czy jest oryginalne czy tylko jakiś Photoshopo maniak je przerobił. Nie ze mam jakieś ale co do idealnej klaty Jensena ale z tego zdjęcia retusz się aż wylewa...

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Nie chce mi się kłócić xd O gustach się nie dyskutuje ;p

Photoshop na bank ;p

Plotkara miała strasznie słaby start, później już odrobinkę lepiej, ale strasznie brakuje mi tej starej Plotkary z 2/3 sezonu ;(

coconutP

Miałyśmy umowę nie kłócimy sie o Stefcia i Damona ;D

Mi tez brakuje takiej Plotkary. Jak skończyli szkolę zaczęło robić sie głupio bo brakowało tych szkolnych intryg ;/

alkamb

Skrócę wasz spór. TYROLINE ♥

alkamb

A i pytanie do kartkowiczek - co oznacza ze kartka jest Expired - znaczy co w związku z tym?

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja Ci nie pomogę, ale expired - znaczy wygasły, przedawniony.