Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.
Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji !
Mam koło siebie butelkę wody w razie czego xd
Wymyśliłam sobie, że podpale brzegi kartki postarzając ją. Fajnie to wygląda, ale palony papier niemiłosiernie cuchnie. Będę musiała porządnie wywietrzyć pokój :)
Ja często bawilam się kiedyś własnie swieczkami. Ale raczej nie ze względów estetycznych kartek, ale po prostu lubilam ten zapach xD
Oo, Rybnik, bylam tam wczoraj : D. Kurcze a mialysmy sie spotkać, zpaomniałam że lsitopad już. xD Jakbyś jechała następnym razem znowu o ile będziesz jechać to tego, daj znać. ; D
Grupa Chair na fejsie, Alkamb, może podeślesz linka? To też się zapiszę. : D
I cześć Wam, tak w ogole :*
Skończyłam ;p Dom stoi cały :)
Papa Kasiu :)
Fuu... ja też się zmywam, bo capi jak nie wiem ;p Muszę wywietrzyć pokój, a niestety laptop mi pada, więc szkoda by mi było go odłączyć ;p
Paaa paa, będę może za jakieś 20-30 min xd
Nareszcie jestem w Jastrzębiu. Teraz tylko znaleźć halę, odebrać bilety na mecz i wbijać na podbój siatkarskiego parkietu.
Odezwe si jak bd wracać, paa;*
Właśnie tak się zastanawiałam .... Bo już druga osoba ją tak nazywa ;p I obie te osoby nazywają się Kasia xd
Chyba się za Alą stęskniłyście ;)
yhh... na razię leżę w łóżku z laptopem, bo boli mnie głowa xd Potem będę robić lekcję i obejrzę sobie jakiś film ;p
Nie mam pojęcia ;p Może wyciągnij jakąś koleżankę na spacer ? pogadacie sobie.
U nas dzisiaj urodziny mojej współlokatorki, także nie będę obecna, miłego ;*
(i gdzie ta karolina?!)
Jestem! Gardło mam tak zdarte, ze ledwo mówię. Ale mam autografy imienne! Ha! A z Michałem kubiakiem prowadzilam fascynująca rozmowę (sarkazm) o moim imieniu. Pytał się jak się pisze!;pp
działo si coś?;>
Ja w końcu dokończyłam odc. wampirów, ach ta końcówka.. ;D
I jak Ci się podobały rybnicko-jastrzębskie okolice? ;DDD
Kasia za mną tęskni, słodko ;* <nie wiem czy któraś słyszała jak Niemcy mówią słodko, idzie umrzeć ze śmiechu xD >
Ja dzisiaj rano poszłam na tenisa potem na farbowanie włosów potem na regulacje brwi, wróciłam na obiad i pojechałam z koleżanka na sesje ;P Ale za szybko nam słońce zaszło wiec mało zdjęć : (
Teraz idziemy z mama i bratem oglądać Poranek Kojota. To mój rodzinny film po prostu xD
A i też oglądałam, końcówkę bądź co bądź, Fineasza i Ferba ;D
Link do grupy, ta jest chyba najliczniejsza i najbardziej aktywna:
http://www.facebook.com/pages/Save-Chuck-and-Blair-Gossip-Girl/209257739104057
Macie to jest słodkie :P
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215390_215801418430846_2136383719 80484_899697_5426516_n.jpg
Oczywiście, że fanka Deleny!! A jakżeby inaczej, Stefka wole nie komentować. xDD
Dzięki za link do grupy, już lajkuje. ;DD
A zdjęcie słodkie, aaa <3
Nie... tylko co do tego imienia pytałam się, czemu Kasie mówią na Cb Ala ;D
Widzę, że Angela jest team Damon -.-
Angela dopisz się ;p
Teamy:
AntyElena: Kasia Mała, Ania
Stelena: Kasia Duża, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia Duża, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia Duża, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia Duża, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina, Dagmara
Klefan: Ania, Karolina, Kasia Duża, Patrycja
Tyroline: Karolina, Kasia Duża, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia Duża, Ania, Ala
Ezria: Kasia Duża, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia Duża, Patrycja, Ala, Kasia Mała, Ania, Ula
TVD: Kasia Duża, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula, Kasia Mała
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala, Kasia Mała
House: Ania, Ala, Kasia Duża, Karolina, Patrycja, Kasia Mała, Dagmara, Natalia
HIMYM: Ania, Angela, Natalia
Grey's Anatomy: Kasia Mała
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia Duża, Karolina, Kasia Mała, Dagmara
Jak podobały mi się te okolice? Takie zadupie trochę. Do tego zgubilismu się kilka razy. A potem był wypadek i wgl cudem zdazylam na mecz. No ale kit. Jakbys kiedyś spotkała ktoregos z siatkarzy jastrzębskiego węgla.. Pozdrow ;pp
No oczywiście, przecież nie Stefana xDDD
Okej, a zatem dopisuję sie do:
Delena, Tyler, Caroline, Damon, Ezra(chodzi o tego z PLL?), następnie z seriali: PLL, HIMYM ale widzę że już zostałam dopisana, TVD i w sumie 90210 ale widzę że grupa nie utowrzona to nic tam.. ;DD
No masz rację że zadupie haha, kurcze miałysmy się spotkać i lipa. : P
Jakbyś jeszcze kiedyś jechała to daj znać. ;DD
Wiem, ze mialysmy się spotkać, ale nie dałoby rady dzisiaj- jechalam z rodzicami koleżanki. Zawiezli nas pod hale i stamtąd nas odebrali :)
a nastepnym razem.. Chyba dopiero po Nowym Roku, teraz jest miesiąc przerwy w meczach, a potem jadę do Bełchatowa znów ;p
jakie plany na wieczór?;>
No no, spoko, rozumiem. : D
No okejka, tak tylko mówię z góry, może następnym razem się uda. ; D
Moje plany na wieczór, hmm.. Chyba coś pooglądam, jakiś w ogóle taki leniwy mam te dzień, nic mi się nie chce.. xD
Chociaż w zasadzie to nie dziwne, dziwne by bylo gdybym napisała że coś mi się chce, także no.. xDD
A jak tam Wasze plany?
idę wziąć prysznic, a potem mam talent chyba obejrze. Jest dzisiaj ktoś fajny?;p
Nie mam pojęcia, nie oglądam tego. : D
W ogóle tydzień temu byłam w Jastrzębiu w Galerii, a tam.. Tancerze z you can dance! :D Ta Paulina co była w finale w 6 edycji i Tito z pierwszej ; D.
A teraz siedzę z jogurtem naturalnym na twarzy, chyba też niedlugo się wybiorę pod prysznic, cóż za plan ambitny. : P
Przejezdzalam koło tej galerii ;p
jak to siedzisz z jogurtem na twarzy?xD ja mam jakas kreskę na xzole od markera. Koleżanka mnie popisała'
Haha no zapewne, obok Mcdonalda ;D
No z naturalnym jogurtem, służy mi za maseczke, milusia skóra jest później w dotyku ;DD
Ok przepraszam za pomyłke :) Myslałam o Nikoli napisałam Ala. I oczywiście za obydwoma tęsknie :)
Na moją skórę nic nie dziala
Haha, no mnie też, trochę nauki i ogólnie obijańsko totalnie, rozleniwiłam się dzisiaj na maksa, haha : D
Hej dziewczyny :)
Jak świętujemy 7 listopada ? Ma ktoś pomysły ?
Ja mam taki jeden że sie rozczulamy i pokazujemy wczystkie ulubione ich sceny i fanmady :)