Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.
Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja
Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji !
Pożycz mi ;p Moje drzewo będzie nudne i mało obszerne, bo prawie wcale nie znam swoich przodków xd
Taa ... najlepiej xD A Ferdynand Kiepski to mój chrzestny x)
Mam historię z wice ;/
Ja mam z wice geografie, dzisiaj jak szedł po schodach to prawie sie przewrócił i jest to teraz dowcip szkoły xD
Ogólnie ktoś mu na długi weekend do klasy podłożył diw surowe ryby i jak w środę wróciliśmy to tak capiło.. dziś zresztą też jeszcze ..
Haha xd
Naszej się kiedyś bluzka na lekcji rozpięła ..
Trauma na całe życie xd
Wszystko dzieje się w stacji telewizyjnej. Główny bohater Marcin jest tam prezenterem wiadomości razem ze swoją żoną. Jest ogólnie bardzo znany i lubiany w mediach - ale tak naprawdę to dupek który nie szanuje ludzi. I on postanawia odejść do konkurencji, nie udaje mu sie to bo zapada w śpiączkę do której przyczynił sie kierownik stacji. Jadąc samochodem potrąca faceta który jest identyczny jak ten Marcin. i potem płaci mu by ten go[Marcina] zastępował.
Nie widzę do czego to komentarz ale jeśli dalej o serial to : TAK ;D Aż dziw że polski, gra tam Mecwaldowski a ja go uwielbiam ..
Tak, o serial :)
Eh... chyba nie zacznę oglądać. Mam taką kolejkę, że ho ho xd
Moi nie mają czasu na seriale ;p Mój tata ogląda tylko Ojca Mateusza i House'a, Hansa Klosa i 4 pancernych ;)
U mnie ojciec Mateusz leci sporadycznie, ja tego nie toleruje po prostu.. Cały ten serial wydaje mi sie po prostu... hyy niewiarygodny xD
Haha ;p O dziwo, że mu jeszcze roweru nie zajumali xd Ojciec M. leci u mnie tylko od czasu do czasu. Dobre na takie odmóżdżenie. Po za tym jestem fanką seriali kryminalnych typu: Kości, CSI itd. Dla tego przeważnie leci u mnie AXN ;p
U mnie jest ogólnie fan na science fiction i oglądaliśmy na AXN wszystkie Gwiezdne wrota. A z kryminalnych uwielbiam NCIS
Mam pytanie trochę odchodzące od tematu...
Znacz takie słowo jak " Potorocie" i znasz jego znaczenie?
Pytam bo tak kiedyś powiedziałam na tą Anie z tam madl. i nikt nie skumał co miałam na myśli a u mnie w domu potorocie to dość powszechne słowo.. To znaczy taka bardzo bardzo dupowata pierdoła ;P
Moralność nakazuje mi uczyć sie na sprawdzian, mój plan zapowiadał koniec nauki o godzinie 20 a jest już 22 po a ja nawet nie zaczęłam...
Ej ! A ja myślałam, że skończymy dzisiaj tą część same xD
Jaka 22 ? u mnie zegarek wskazuje 20:26. Co ty godziny nie przestawiłaś ?
Aaa ;p Spoks ;p
Zostań jeszcze 7 minut ;p Potem się zmywam na House'a. Uczyć się muszę na chemię, ale uczynię to na przerwie ;p
Potorocze - potorocie. Nawet podobne xD Potorocze to takie czupiradło, paskuda ;p U mnie się tego nie używa ;p
Jej ... a ja myślałam, że ta Anka odpadnie ! Kurde. Ona jest taka niewydarzona. Zachowuje się jak 5 latka
Ja sie już cieszyłam ze odpadnie a oni ją zostawili... to jest tragedia jakaś ta dziewczyna i ponoć zaszła do finału ?!
E... Mam nadzieję, że jednak to nie prawda, albo niech się zmieni ... w co wątpię xd
Ja też mam nadzieje. To by była jakaś tragedia.. ale może ludzi nie będą na nią głosować... błagam!
Najbardziej mi skoda wtedy Viktorii bo moim zdaniem była najlepsza.
Dobra Alu : *
Ja lecę, House leci. Kurde, ja ten odc widziałam na necie ! No cuż... idę pomóc bratu w lekcjach ;p
Powodzenia na sprawdzianie. Trzymam kciuki za Cb ;P
Dobranoc ♥
Haha, wszystkie polazły już.. xD A ja jestem taka śpiąca że najchętnej już teraz bym się położyła, ale tego nie uczynię.. xDD
Ja wpadłam, bo przypomniałam sobie, że się nie wylogowałam, co ostatnio często mi się zdarza :)
A teraz lecę ;)
Dobranoc Angela : )
Pragnę Wam oznajmić, że przez ten weekend będę bardzo rzadko :(
Zaczynają się moje zmagania z drzewem ;p
Zaraz jadę po kartkę xd
Pragnę oznajmić ze Chemia jest porąbana... będzie 1 jak nic ;//
A na dodatek zgubiłam w szkole szalik ;(
Co za kiczowaty dzień ;(
Pamiętniki Wampirów - poprawiacz humoru ;P
Ja nie wiem jak ze mną dziś może sie jeszcze pojawię, jutro może pod wieczór ..
Patrycja powodzenia z szukaniem rodziny z XV wieku. może jesteś spokrewniona z pierwotnymi xDD
Przepraszam, ze znów was olewam. Ale cóż, miałam dzisiaj poprawę z historii i spr z matmy, tory zjeb.alam za przeproszeniem.
Cóż, życie xD
Na poprawę humoru jutro jadę na mecz, o!
A szalik znajda woźne/sprzataczki Ala ;) chemia się nie przejmuj. Bo po co?xD
Nie mam czasu szukać, bo to jest na poniedziałek, ale dzięki ;)
Zrobię do pradziadków, a dalej najwyżej coś pozmyślam ? Fff.. Kto to sprawdzi ?
Muszę obejrzeć PW, jestem nawet gotowa olać to drzewo ;p
Tak, nie przejmuj się chemią. Ja nic nie rozumiem, dla mnie to czarna magia .. siedzę, gapię się tępym wzrokiem na tablice i myślą o co kaman ;p