PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka - Ania
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP - Patrycja
15. Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta – Agata
18. Yellow_Kar - Karolina
19. Sazemka
20. Karolina_4400 – Karolina
21. dap88 - Daria

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

No to zaczynaj;) Jak ci się nie spodoba, zawsze możesz zrezygnować, więc co szkodzi spróbować?

Karolina1

Otóż to. Niedługo będziemy musiały zmienić nazwę na Liga Obrony Chucka i Postcrosserki.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Możemy założyć Klub Postcrossingu wewnątrz szeregów LOC;)

ocenił(a) serial na 9

I będziemy to tłumaczyć po raz hymmm. 4 xD ale co tam :)

O ciasto ... ale bym zjadła :)

Karolina1

To będzie trudne. Moim egzotycznym krajem jest jak na razie Nikaragua.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Wiem i zazdroszczę!

Karolina1

Na pewno też dostaniesz z jakiegoś egzotycznego kraju pocztówkę! Tylko zapewne nie na samym początku, ale dostaniesz. A jak już dostaniesz to się oczywiście pochwal!

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Z pewnością nie omieszkam;)

użytkownik usunięty
Magoria

Dobra panienki, ja lece spac. Jutro znowu praca+prawko wiec dopiero w sobote zajrze. Buziaki :)

ocenił(a) serial na 7

Ok, pa;) Ja też za chwilkę spadam na film;)

Dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

No i idę;) Dobranoc wszystkim;)

Karolina1

Nie pamiętam czy była dzienna dawka Chucka, ale jak była to będzie na jutro ;))
http://fc02.deviantart.net/fs32/f/2008/227/4/9/Chuck_Bass_by_evilninjakittens.jp g
http://fc05.deviantart.net/fs36/f/2008/259/d/3/Chuck_Bass_by_carlocharmed89.jpg
http://th05.deviantart.net/fs40/PRE/i/2009/029/c/f/He__s_Chuck_Bass_by_Rougaroux .jpg
http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/241/e/8/chuck_bass_by_smile4purple-d2xl0z 4.jpg
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/008/8/c/Chuck_Bass__by_franznicolee.jpg
http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/273/5/b/chuck_and_blair_by_miss_lazurde-d 2zs7vc.png
http://fc05.deviantart.net/fs36/i/2008/271/0/7/Chuck_Bass_by_seeriouuslyy.jpg
I mały fanmade:
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/229/2/8/Blair__Chuck__and_Baby_Bass_by_Ki ssingButterfly.jpg

Dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Eh...Wrocław przegrał 3:1 ;( ale co tam...

O ciasto ! marchewkowe ;P w życiu nie jadłam, chyba namówię mamę żeby upiekła, albo sama się za to zabiorę :)

Ja też już się żegnam.

Dobranoc i kolorowych snów :)

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Dzień dobry ! :*
O.o Jestem pierwsza, aż dziwne :)
Co tam u was ? Jakie macie plany na dziś ? Ja dziś siedzę w domu :(

coconutP

Dzień Dobry.
Mnie dzisiaj znów czeka sprzątanie. Ale przynajmniej tym razem nie muszę zajmować się obiadem, bo zamawiamy pizze xD
No i jeszcze przydałoby mi się zdecydować w czym pójdę jutro na 18. A rano byłam właśnie po prezent z koleżanka ; ))

użytkownik usunięty
Magoria

A dzień dobry ;p Ja się nudzę, jak zawsze rano o tej godzinie.
W sumie ... nie jest już rano ! xD

ocenił(a) serial na 9

Eh..u mnie pada i wieje,pada i wieje. Nie ma nawet jak z domu wyjść. A u was jaka pogoda ?

użytkownik usunięty
coconutP

A u mnie bardzo ciepło dzisiaj akurat :)

ocenił(a) serial na 9

Zazdroszczę ;P

coconutP

U mnie jest strasznie gorąco.

ocenił(a) serial na 9
Magoria

U mnie też się zrobiło gorąco i duszno na dodatek.

Właśnie oglądam Plotkarę, teraz jest przerwa :)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej dziewczyny :) U mnie też strasznie gorąco , ale podobno na północy jakies nawalnice , mam nadzieje ze u Ali i Kasi wszytko ok:)
Byłam dziś u fryzjera , pierwszy raz o pół roku , bo cały czas zapuszczam włosy , teraz sobie je wyrównałam :)
Co słychac ? Jakieś ciekawe plany na weekend?:)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

O.. u mnie też zrobiło się nie ciekawie. Zrobiło się ciemno, zaczęło lać i grzmieć, wiatr szaleje ;p
Co do weekendu - to zależy od pogody - nie wiem czy to takie ciekawe, ale jak będzie chłodniej to jadę do lasu, a jak będzie gorąco to nad wodę :P Jak będzie padać to będę siedzieć w domu xD a wy ? jakie macie plany ?

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ja niestety nie mam wcale planów , mój plan to siedzenie w domu jak zawsze ...
Nie no ale pogodę mamy świetną w te wakacje nie ma co...

fusiatko44

Moje plany... jutro wieczorem idę na imprezę. Osiemnastka dobrej koleżanki. A tak po za tym to chyba nic więcej ;))

ocenił(a) serial na 9
Magoria

O ale fajnie Ula :) Jaki prezent szykujecie ?

fusiatko44

Kupiłyśmy jej takie filiżanki, bo ona lubi takie rzeczy ;))

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Ciekawy pomysł :) Ja strasznie lubię kubki , choć wiem ze wszyscy uważają to za marny pomysł z Mikołajków :)

fusiatko44

Ja też lubię kubki. W Grecji kupiłam sobie taki z napisem "I ♥ GR".

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Na tym waszym obozie chyba wszyscy kupowali wszystko z tym napisem . Mój znajomy przywiózł koszulki a nawet podkładkę na myszkę :)

fusiatko44

Dużo osób kupowało koszulki. Mi się podobał kubek. OJ tam, fajne są takie napisy :D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Pewnie że fajne :) Ja bym chciala taką z Chuckiem :)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Halo , co to ma byc , czyżbyście wszystkie poszły na imprezę czy co ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

udało mi się zajrzeć dzisiaj ;D
o 4 rano taką burzę miałam, że aż się obudziłam i musiałam wyłączyć zasilanie od urządzeń, bo blizutko za oknem pioruny ;o

ocenił(a) serial na 7

Jestem i się odzywam, bo w końcu trafię na karnego jeżyka;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

wtedy będziesz musiala skazać sama siebie . Musimy ustalic po jakim czasie ustalamy karnego jeża :) Wnoszę do dwuczłonowego sadu o ustalenie tej kwestii :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

wiecie, ja myślę że do każdego indywidualnie chyba bo każdy inaczej się udziela, niektórzy mają lepsze okresy i gorsze i cięzko ich karać gdy są osoby, któe nas olewają zupełnie :( chyba że macie lepszy pomysł :)

ocenił(a) serial na 9

To ja po prostu myślę ze Karolina jako oskarżyciel będzie podstawiać pod sąd , Kasia wymierzać karę , Karolina zatwierdzać a ja mogę bronić .)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

No i ok, ja się zgadzam. W ogóle to zastanawiam się, czy przy pisaniu kolejnego tematu nie powinnyśmy wykreślić niektórych dziewczyn z listy. Nie chodzi mi (tym razem;]) o karanie ich, ale skoro i tak się W OGÓLE nie udzielają, to czy naprawdę potrzebujemy takich fikcyjnych członków?

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja jestem za wykreśleniem, jak komuś będzie zależało żeby wrócić to zawsze może się odezwać :) lepiej żeby było nas mniej ale dających z siebie wszystko :D

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Oj nie dziewczyny to już by nie bylo miłe , a my przecież jesteśmy MIŁE !!! Ja wierzę że niektórzy po prostu gdzies wyjechali , no i moze o tym nie powiedzieli i tyle . Nie mozemy ich wykreślić , bo inni sobie pomyślą ze nie działamy fair , z resztą ktoś powiedział czasem trzeba odpoczywać od komputera .

użytkownik usunięty
fusiatko44

a miłe jest takie zapisanie się i ignorowanie? mówię, że jak komuś będzie zależało żeby wrócić to niech powie słowo i sprawa się wyjaśni :)

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie... Zresztą podejrzewam, że jeżeli ktoś się nie odzywa w ogóle to raczej nie zależy mu specjalnie na uczestnictwie i nie sądzę, że będzie bardzo zawiedziony usunięciem z listy.

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ale tu nie chodzi o te dziewczyny, które się odzywały i przestały, tylko te, które napisały tylko, że chcą się zapisać a potem zamilkły.

użytkownik usunięty
Karolina1

No właśnie, no ale może poczekajmy jeszcze co powie reszta udzielających się.

ocenił(a) serial na 7

Ok. Szkoda, że grono udzielających się też jest już coraz szczuplejsze...

użytkownik usunięty
Karolina1

Mam nadzieję, że to tylko taki sezon ogórkowy, czt. wyjazdowo odwykowy od komputera, a w jesienne wieczory z GG będzie tutaj gwarno i tłoczno :D

użytkownik usunięty

ide do lozka sobie chorowac :)
dobranoc :)