PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka - Ania
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP - Patrycja
15. Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta – Agata
18. Yellow_Kar - Karolina
19. Sazemka
20. Karolina_4400 – Karolina
21. dap88 - Daria

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja zawsze na poczcie sprawdzam postcrossing :)
Wnoszę alby kolejny twórca wstępu uwzględnił funkcję . Pozwolę sobie nadać te funkcje , ale pozwalam sobie równie prosząc o mi nadanie zastępcy matki założycielki :)

Albowiem nadaję :
Katarzynie, login blair-waldorf miano Najwyższej Sędziny stowarzyszenia LOC
Karolinie , login Karolina1 miano Sędziny i Oskarżyciela stowarzyszenia LOC, a także Głównej Strażniczki Porządku na LOCu
Alicji , login Alkamb miano Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem/ Chuckiem Bassem
Nikoli , login MotherChucker (razem ze mną jesli pozwolicie ) miano Zastępczyni Matki Założycielki

Chciałabym wymyślić coś fajnego dla Uli i Patrycji ale moje genialne pomyśly się ukończyły , dla Uli coś myślałam głównej wyszukiwarki nowych hobby (postcrossing ) :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Świetnie napisane, mnie się moja funkcja niezmiernie podoba;)

Ula może być Dyrektorem Sekcji Postrossingu (SP) działającej w obrębie LOCu oraz głównym konsultantem do spraw rekreacji.:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A czy mogę ja otrzymać moją funkcję Zastępcy Matki Założycielki i Obrońcy w procesach ? Sama sobie nie nadam i trzeba jeszcze Angie zapytać :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Oczywista, oczywista! Ja jestem bardzo za;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dziękuje :) Nie znalazłam sobie żadnej konkretnej i ambitnej funkcji wiec pomyśłam ze skoro jestem tu zawsze to chyba mogę się postarać o taka funkcję :) To samo tyczy się Nikoli , oczywiście to wszystko będzie rozpisane w następnej części , więc każdy moze sam cos wymyślić :)

użytkownik usunięty
Karolina1

No ja go widziałam już na forach różnych seriali i wszędzie wypisuje takie elokwentne przemyślenia.. :P

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Dobrze, ja też już schodzę;) Dobranoc;)

Mam nadzieję, że wszystkie pamiętają: http://pajacyk.pl/ !

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja też . Dobranoc :) Kolorowych snów :)

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Cieszę się że i mnie pytacie o zdanie choć to i tak nawet niepotrzebne bo wiadomo iż jestem za, super sie sprawujecie czego nie można powiedziec o mnie, bo często się pojawiam tylko raz na dzień, napiszę coś i mnie już nie ma..
Ale wybaczcie, po prostu często już idę od kompa coby odpocząć, a jak siedzę w domu to na chwilę wejdę na forum a później ciągle seriale ;DD. Ale i tak powolutku wracam do formy, bo znowu piszę troszkę częściej. : D
Może i ja bym się sprawdziła w jakiejś innej funkcji niż tylko matka założycielka? W sensie żebym poczuła się jakaś pożyteczna tutaj, ahahaha. :D No nic, to tyle póki co, bo niedługo lecę do kościoła z rodzicami, na 10, więc wyjątkowo już jestem ogarnięta, kwiatek we włosy wpięty, oczy pomalowane, ciuchy wyprasowane, więc chyba jest wszystko jak trzeba. : D Ostatnio jestem uzależniona od koturn, totalnie, dostałam od cioci takie nowiuśkie, tyle że w kolorze czerwonym i nie wiem, założę je dziś ale mam nadzieję że nie będę w nich kiczowato wyglądać, bo ja zazwyczaj kupuję w odcieniachczarnego czy szarego. ; D No ale okej.. xD Ja to mam problemy, nie ma co. ;D
I w ogóle to dzień dobry, postaram się tu jeszcze dzisiaj trochę popisać, no chyba że na spontana znowu gdzieś wyjdę, w każdym razie na wszelki wypadek MIŁEGO DNIA! ;**

użytkownik usunięty
kilmenyy

Dzień dobry ! ;)
Fajny pomysł z tymi fukncjami. Bd zastęonczynią matki założyczielki, pasuje mi, nic tutaj w sumei nie robię :P
Jakie plany na dzisiaj? U mnie jest znów b. ciepło ! :)

ocenił(a) serial na 8

Moje plany jakieś mega ambitne nie są, przed chwilą wróciłam z kościoła, w powrotnej drodze spotkałam kolegę to się nagadaliśmy odnośnie kolonii, bo dopiero z Bułgarii wrócił więc jest tak nakręcony jak ja, ciągle wspomnienia tylko itd.; DD
A teraz siedzę sobie grzecznie i myślę żeby zacząć 3 sezon Skins, a później chyba się z przyjaciółką widzę, mam nadzieję że jej nic nie wypali nagle, bo nie chce mi się z rodzicami nudzić w domu. ;DD
I też jest ciepluśko! Aa, oby się tak utrzymało na dłuższy czas. :)

kilmenyy

Dzień Dobry!

Widzę, że niedużo mnie ominęło wczoraj. No ja się świetnie wczoraj bawiłam. Na początku było nudno, ale potem się rozkręciło. Wytańczyłam się za wsze czasy :D Ale niestety zaczął mnie później brzuch boleć z wiadomych powodów i musiałam zakończyć swoją zabawę. ;( Końcówkę imprezy spędziłam podpierając się o stół i jęcząc.
Bardzo podoba mi się funkcja Dyrektorem Sekcji Postrossingu (SP) :d Więc o ile wszyscy się zgadzają możecie mi ją nadać xD
Może już dziś uda nam się wykończyć miejsce w tym temacie?
Nie mam planów na dziś. No chyba, że koleżanka do mnie wpadnie, bo koniecznie chciała się spotkać ;))

użytkownik usunięty
Magoria

hejejejeje :) wiecie co, ja bym, chętnie założyła nowy, ale jutro mnie nie będzie cały dzień, a we wtorek dopiero po 16 pewnie, a do tej pory chyba już skończycie ten off top, więc może niech ktoś inny to zrobi ;c
btw. też chcę być strażniczką porządku! :D będziemy z Karoliną jak służby specjalne 8) przydałaby się dla kogoś funkcja łącznika z Ligą Obrony Damona, czy raczej z Beauty, jakbyśmy chciały coś im podkraść :)
Widzę, że Angie (ale mi się podoba tak mówić, normalnie jak w Skinsach :D) tutaj ostro nadrabia bo nas pozaniedbywała, dobrze maleńka, oby tak dalej xD

ocenił(a) serial na 9

Ja mogę przygotować wieczorkiem nową część jeśli sie zgadzacie i oczywiście jakoś podrasuję te tytuły :)
Strasznie chciałabym sobie tu z wami pogadać , ale niestety mam mały zjazd rodziny i nie mogę siedzieć przed komputerem . Ale myślę ze do wieczora aż tak nie zaszalejecie i nie dokończycie 2 stron , abym zdążyła to ogarnać , bo teraz na pewno nie dam rady, ale przed północą będzie gotowe :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja póki co znikam na spacer pokorzystać trochę ze słońca póki jest :)

ocenił(a) serial na 9

Wpadłam tylko na chwilę się przywitać. Także : hej ! :P Wczoraj wróciłam późnym wieczorem z nad jeziora i po prostu byłam wykończona. Pływaliśmy kajakami i normalnie ręce mi odpadały, nie byłam w stanie nic napisać. Dziś również przez cały dzień mnie nie było w domu i właśnie muszę niedługo wyjść i raczej na 100% mnie już dziś nie będzie. Nie wiem o czym pisałyście, kiedy mnie nie było, ale spróbuję nadrobić to jutro. :)

Papa i do jutra, a że już mnie później nie będzie mówię wam na zaś dobranoc :**
Udanego wieczoru ;)

xoxo

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Hej Patrycja !!! Jaką chcesz funkcję ?

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Kasiu, nie mam zielonego pojęcia - wymyśl mi coś ciekawego :) Muszę kończyć, bo piszę z telefonu.

Do jutra ;D

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Jeśli oczywiście możesz...... Muszę lecieć. Z góry dziękuję.

buziaki ;*

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Cześć dziewczęta;) Ja zaraz schodzę, ale wrócę za jakieś dwie godzinki lub wcześniej i kończymy dziś ten temat!;)

PS. Podebatujcie trochę nad funkcją dla Patrycji:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Podebatowałabym ale nie mam bardzo z kim...

użytkownik usunięty
fusiatko44

debatujmy! :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Hej , ja usuwam tylko te panie co nie znamy imienia , a z resztą mozemy rozprawić się po początku roku , czyli po powrocie wszystkich z wakacji .

użytkownik usunięty
fusiatko44

ale co to zmienia czy znamy ich imię czy nie skoro też napisały góra jeden post?

ocenił(a) serial na 9

No ale ja tak nie mogę wywalić , nie mam serca , skoro już znam jej imię ...

użytkownik usunięty
fusiatko44

no to ja założę i wywalę bez skrupułów xD nie można tak wrażliwie do tego podchodzić :)

ocenił(a) serial na 8

Blair, ja też lubię jak ktoś mówi do mnie Angie. : D Swoją drogą obejrzałam dziś 1 odc. 3 sezonu Skinsów i masakra po prostu hahaha, zaraz odpalam 2. ; D
I jak Wam minął dzionek? Ja dziś byłam u przjaciółki i gadalyśmy na skype z jakimś Rosjaninem, śmiesznie było bo prawie wgl go nie rozumiałyśmy no chyba że przekleństwa. ;DD
A zaraz czas będzie pójść i się ogarnąć w łazience, coby później wygodnie w piżamce oglądać sobie serialik. : P

kilmenyy

Cześć dziewczynki.
Mi dzień minął dość nudnie. Teraz się głodna zrobiłam i zaraz powędruję do kuchni zrobić sobie coś jeść ;)

użytkownik usunięty
Magoria

..powraca temat nr jedne.. jedzenie.. :D a też coś sobie zrobię, mój brat kupił dzisiaj Nutelle <3333

użytkownik usunięty
kilmenyy

a ja weszłam dzisiaj na gadu gadu i fejsbuka pierwszy raz od niepamiętnych czasów i nadrabiam jakieś zaległości i znajomości ;p

użytkownik usunięty

O, brat kupił ci nutellę. mój zjadł nutellę ... :P
Jezu, nareszcie znalazłam czaas, zeby tu wejść :)

użytkownik usunięty

no mój też zjadł.. jakieś 80% :P

Witamy. Ja właśnie jem kanapki a'la tosty z mikrofalówki ;p Po prostu lubię mieć roztopiony ser ;p

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Wchodzę a tutaj jak zwykle gadanie o jedzeniu... :D No więc ja jestem po naleśnikach;)
W ogóle to wpadłam na pomysł: skoro temat jedzenia przewija tu się średnio 18 razy na dzień to możemy utworzyć jakąś funkcję właśnie z tym związaną;]

użytkownik usunięty
Karolina1

Kolejna funkcja, w której pożyteczna raczej nie bd ;p

Haha. To kto tą funkcję dostanie?
A propos jedzenia, zna któraś z was jakiś fajny przepis na muffinki, bo planuję zrobić :D

użytkownik usunięty
Magoria

O taką funkcję to się chyba połowa forum może starać.. ;p

ocenił(a) serial na 7

No na pewno nie ja... Wśród wielu moich znajomych wciąż panuje przekonanie, że przypalam nawet wodę;] Co prawda w te wakacje znacznie udoskonaliłam swoje zdolności kulinarne, ale naleśniki i gofry wciąż pozostają szczytem moich możliwości:D

użytkownik usunięty
Karolina1

E tam, to ja dzisiaj zrobiłam kotlety ! <szpan> xD
A co do przepisu na muffinki. Zawsze robię te z Dr Oetkera, a tam wszystko już gotowe w sumie ;p

użytkownik usunięty

Kasiu, specjalnie dla Ciebie przejrzałam cały pierwszy off top, więcej niż 1 post napisały Lena_, Aniula_Anka, Carmelove, Dzastulaa_, 1 lub 2 posty napisały też Mitenka i Carmunia, zaraz przejrzę pozostałe tematy, bo mnie sumienie gryzie, że jestem za surowa :)

Karolina, dobrze że nie wodę po parówkach :D

ocenił(a) serial na 9

Ok zrób to proszę , bo ja się za bardzo tym stresuję , ze źle coś napisze a ty w końcu po humanie :)

Ja uwielbiam gotować :)

ocenił(a) serial na 7

Ja dziś zrobiłam dewolaje! To dopiero szpan;]
Ale zupy i tak nie ugotuję;(

Ja właśnie chciałam zrobić te muffinki od podstaw. Bo takie z pudełka to już robiłam ;p

ocenił(a) serial na 9

To co Kasia robisz to w końcu czy nie ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja spadam. Do jutra :*

użytkownik usunięty
fusiatko44

dzisiaj to nie bardzo wiem czy zdążę bo zbieram się do spania, ale jak wytrzymacie do wtorku po południu to zrobię.. chyba że ktoś jest inny chętny?

użytkownik usunięty

off top 2 - DreamsAreMyLife, troszkę Carmunia i Dzastulaa_ się udzielały, off top 3 Sazemka i Dzastulaa_ również :)

ale śledztwo prowadzę..

użytkownik usunięty

dap88 napisała tylko, ze chce dołączyć :)

poza tym dobranoc Nicola :D
i przepraszam, że tak sama sobie odpowiadam, ale nie działa mi edytuj ;p

ocenił(a) serial na 9

Sąd dziala :)