PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka - Ania
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP - Patrycja
15. Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta – Agata
18. Yellow_Kar - Karolina
19. Sazemka
20. Karolina_4400 – Karolina
21. dap88 - Daria

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9

Oj ja go tak średnio odbieram , ale szczerze to spodziewałam się tego po nim , na takiego wyglądal . Jak go widziałam u Wojewódzkiego to sprawiał takie średnie wrażenie

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dobranoc Angie :) Tak w ogole to gdzie Ala? Gdzie opowiesci o przystojnym sasiedzie? Gdzie jakas porcja Chucka? Trzeba trzymac forme xD Wspolczuje tego dentysty Karolina, brr, zawsze mnie to stresuje. Cos nowego na glowie? ;)

ocenił(a) serial na 7

Podcięłam tylko końcówki, szału nie ma;)

ocenił(a) serial na 7

Dzięki Bogu technika nie zaszła jeszcze tak daleko, żeby móc wysyłać zarazki wirtualnie;)

Co do Bednarka, nie mogę znieść człowieka, jego pseudozachwycającej aparycji, jego potwornie irytującej maniery w głosie i całej jego osoby. A jak napisałaś, że jeszcze jest kapryśny, to w ogóle nim gardzę:D
Moje koleżanki go kochają, były na koncercie w zeszłym roku w Brzegu, czy skąd on tam jest... W każdym bądź razie po koncercie stały jakoś niedaleko niego (to wtedy wszystko było jeszcze kameralne, bez ochrony, barierek etc., nie wiem jak teraz) i któraś zbyt głośno wyraziła się pochlebnie na temat jego tyłka i on to usłyszał;]

użytkownik usunięty
Karolina1

W sumei do kolesia nic nie mam, nie znam go osobiście. Ale zmieniłam o nim zdanie po obejrzeniu właśnie Wojewódzkiego z nim. Irytował mnie tam. Ake nadal podoba mi się jego głos ;p

ocenił(a) serial na 7

Ja nie widziałam tego programu, może kiedyś obejrzę w internecie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150759510460328&set=a.1015066722515532 8.699544.118350410327&type=1&ref=nf
Busz na wierzchu musi być;]

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Nie wiem, co się dzieje z tym linkiem. Zaraz po wysłaniu jest ok, a jak odświeżę stronę to się jakoś 'rozszczepia':D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nie wiem co wy macie do tego buszu jak byście nie powiedziały to bym nawet nie zauwazyla

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Mnie się to strasznie rzuca w oczy... Bardzo nie lubię zarośniętych facetów. Jeżeli ma troszkę owłosienia na klacie to ok, niech sobie będzie, ale takie chaszcze to coś strasznego:D
W ogóle to chyba należę to mniejszości kobiet, które wolą, żeby faceci golili się pod pachami... Większość moich znajomych twierdzi, że to niemęskie, ale dla mnie włosy pod pachami są obleśne po prostu.

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja w ogole nie cierpie wlosow w niewlasciwych miejscach na facecie, fuj fuj. Jak moj chlopak przyjezdza nieogolony to jest afera xD

ocenił(a) serial na 7

I bardzo dobrze, niech się uczy!;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

No bo jak inaczej :) ;*

Co do Bednarka..... nie podoba mi się jego maniera w głosie < jak to wcześniej napisała Karolina > i jego zachowanie, ale nie znam go osobiście, więc tak na prawdę nie wiem jaki jest.

użytkownik usunięty

Byli jeszcze w zeszlym tygodniu jacys bokserzy, nie znam sie na tym kompletnie ale ze slaw zawital Michalczewski. Tamtych z kumpelami rozpoznawalysmy po limach pod oczami itp. xD

użytkownik usunięty

hahaha xD w sumei są jakieś plusy twojej pracy ;p
Jak zawitają kiedyś jacys sportowcy, załatw mi autograf, hihi xD

ocenił(a) serial na 7

Wow, 'zazdroszczę'... ;D
Moim zdaniem boks powinien być zakazany, kto to widział, żeby w XXI wieku ludzie mogli się legalnie bić? No dla mnie to jest chore, to nie jest żaden sport. Sport uprawia się dla zdrowia i przyjemności, a nie po to, żeby ktoś cię publicznie sprał i jeszcze dostał za to nagrodę...

użytkownik usunięty
Karolina1

Tak samo mysle, jeszcze te MMA i inne podobne. Niestety Nicola ale przez moja absencje chorobowa juz tam raczej nie popracuje.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dokładnie !
Ja chyba sie nigdy nie zastanawiałam , wiem tylko ze kobiety to by je mogły mieć tylko na głowie :) Wiadomo bez buszu ale jak ma troche to ujdzie

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Jeżeli chodzi o kobiety to się zgadzam.:)

No Ed ma niestety totalny BUSZ moim zdaniem;P

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A co do sportu... uprawiacie jakiś ? Ja od dawna akrobatykę, ale zastanawiam się czy tego nie rzucić.... mam dosyć tych stroi :/

Ok. Idę posprzątać mojej śwince morskiej klatkę :) potem do łazienki się ogarnąć i wracam :P

użytkownik usunięty
coconutP

Swinka morska, wow, uwielbiam zwierzaczki. A co do sportu, jak tylko o stroj chodzi to nie rezygnuj ;P P

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Akrobatyka... Zazdroszczę ci strasznie, nie rezygnuj dziewczyno! I to jeszcze z tak błahego powodu jak stroje... Ja nie uprawiam żadnego sportu, mam problem ze zrobieniem przewrotu w tył;) Jeżdżę trochę na rowerze, ale to tak sobie - rekreacyjnie, nie nazwałabym tego 'uprawianiem sportu':D
Miałam kiedyś świnkę morską - Pysię, jak byłam mała. Ale uciekła;(

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Ej no co się dzieje z tą Lise (postanowiłam w ramach protestu nie pisać o niej po imieniu;])?! Na tamtym forum pisze a tu nawet nie zajrzy!

użytkownik usunięty
Karolina1

Tez sie zastanawiam, moze sie zrazila czyms? tak duzo wczesniej pisala, jakbym jej na 2 forum nie widziala to bym sie zmartwila ;/

ocenił(a) serial na 9

Też tak sobie myślę ze chyba czymś się zraziła , bo innej opcji nie ma

ocenił(a) serial na 7

No ale czym właściwie mogła się zrazić? Chyba nie tą głupią karą, przecież to tylko zabawa;) Zresztą już przed karą nie pisała...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja już do niej więcej nie piszę , bo wyjdę na jakiegos natręta !

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

A pisałaś do niej? Gdzie? Tutaj, czy na tamtym forum?

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie wiem wlasciwie czym by sie mogla zrazic, ale taka dziwna sytuacja, ze sama nie wiem ;p ;p

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Pisałam jej na tamtym forum coś i wtedy się pojawiła na chwię i tylo jej widział ...

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ale też myślałam nad tym co z nią. Kiedyś bywała tu często. Nie gadajcie, że chodzi o tą karę. To raczej forma zabawy...
Patrcyja, nie rzucaj ! ;)

użytkownik usunięty

Na pewno nie kara bo nie pisala juz wczesniej.. zaraz wroce, dobre dziecko zrobi sobie i mamie platki :)

ocenił(a) serial na 9

Pewnie że nie ! I też uważam ze Patrycja nie powinna rzucać akrobatyki !!!

ocenił(a) serial na 7

Jest to zagadka godna Sherlocka Holmes'a! Ja bym do niej nawet napisała, ale miałam z nią w sumie średni kontakt... Ona pisała najwięcej wtedy, kiedy ja się za bardzo nie udzielałam, a gdy ja się zaczęłam udzielać, ona przestała. Może to ja stanowię problem?;]

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

ooo... To już sama nie wiem, co o tym myśleć. Naprawdę nie mam pojęcia, co takiego napisałyśmy, co mogłoby ją obrazić.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Karolina no chyba oszalałaś !!! to już jest teoria spiskowa . Może po prostu woli tamto forum . Ja wiedziałam ze tak bedzie ze ono wdmuchnie nam LOCerki

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja tam juz wgl nie wchodzę... Jak mam czas to zaglądam tutaj, bo jakoś wolę was ;p
Teoria spiskowa Karoliny mnie rozwaliła. Może ja też przestanę się udzielać, bo ty tu jesteś teraz?xDD

użytkownik usunięty

Karolina on line! uciekajmy! :)

ocenił(a) serial na 7

Bardzo śmieszne...

użytkownik usunięty
Karolina1

Oj takie niewinne zarciki :)

ocenił(a) serial na 7

Oj no, ŻARTOWAŁAM. Nie sądzę, żebym wywierała aż taki wpływ na ludzi;)
Ja jestem i tu i tam więc chyba można to jakoś pogodzić...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja tez to godze. I dodaje pytanie, a Alka to gdzie przepadla?

ocenił(a) serial na 9

Ala zgineła w akcji ! Ja wchodzę tylko na tamto forum zeby popatrzeć czy nie ma jakiś newsów o 5 sezonie :)

ocenił(a) serial na 7

Właśnie się zastanawiam także... Dostała taką zaszczytną funkcją i co?

użytkownik usunięty
Karolina1

Okej Karola (lubisz jak yak do ciebie się mówi?xDD), wiem ze to był żart ! ;p

ocenił(a) serial na 7

Nie przeszkadza mi to, więc możesz mówić, jeżeli ci tak wygodniej;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

O ja właśnie chciałam napisać Karolcia :)
Ala po prostu szuka nowości z Chuckiem :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Możliwe. Tak się zatraciła w tych poszukiwaniach, że nie ma czasu na pisanie na forum.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Zostało nam 5 postów, kończymy to;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Zaszalalysmy :D mam nadzieje, ze jak Ala wroci to z Chuckiem.

ocenił(a) serial na 7

Ostatni!