Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka - Ania
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP - Patrycja
15. Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta – Agata
18. Yellow_Kar - Karolina
19. Sazemka
20. Karolina_4400 – Karolina
21. dap88 - Daria
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji!
jeżyny też były :) mniaaam :>
a zdjęcie z papierosem też lubię :p
http://kwejk.pl/obrazek/339397/maliny,%3C3.html
http://www.kwejk.pl/obrazek/281633/maliny.html
Haha, wracając do żółtej kartki to jako założycelka LOCU ktora teraz tak rzadko się udziela, jestem gotowa ponieść karę, ale na jak dlugi czas muszę mieć ten avatar w profilu? ;DD
a co do osób, które zupełnie się nie udzielały, nie udzielają i nie będą udzielać to chyba zgodzicie się ze mną, że nie potrzeba nam fikcyjnych członkiń? oczywiście wiadomo, że ktoś może chwilowo nie mieć czasu, internetu, wyjechać, więc bez skrajności :)
ok, zmieniłam, czyli jutro moge już wrocić do starego? ;DD
no niee, żeby mi żółtą kartkę wlepiać, zapamiętam sobie! ;DDD hahaha
Karny jeżyk xD
Widzicie matka założycielka jest dobrym przykładem dla wszystkich :) Jestem z niej dumna :)
No mówię ze jestem z niej dumna xD
No ale z racji ze tak ładnie się postarała to moze pozwolimy jej już to zmienić o północy co ?
Hahaha, no co, jako żalożycielka locu chyba nie miałam wyjścia, musiałam się jakoś zrekompensować za nieobecność xDDDD. No ale nie obrazę się jeżeli mi skrócicie tę karę, naprawdę! ahahah :D
W sumie ja jestem za skróceniem ;p
To matka założycielka, a my pokazałyśmy, że kara faktycznie funkcjonuje :)
To wiesz zrobimy tak poczekamy jeszcze na Karoline , zeby zobaczyła potem myślę ze mozesz zmienić :)
Jeee, jak dobrze! :D :D
Ahahaha, ale z tą żółtą kartką do dobry pomysł, teraz to już totalnie się będe pilnować coby nie otrzymac jej ponownie. ;DDD
OJ, tam przecież Vanesska w tej pięknej pomarańczowej kreacji w Twoim awatarze przepięknie się prezentuje ;D
No tak, nie jest źle, już mnie korciło żeby se ten drugi dać dla jaj, ale odpuściłam. ;DDD
Ok, ok jestem, widzę i serce mi rośnie z radości, że nasza matka założycielka daje tak piękny przykład!
No to proszę, jeszcze tylko godzinka uciechy, a potem cię uwolnimy;)
Parasolki strasznie dziwne... Wszystkie, absolutnie wszystkie dialogi były śpiewane, rozumiem, że musical, ale bez przesady... Wyśpiewywać teksty typu: 'Trzeba sprawdzić zapłon' albo 'Śmierdzisz benzyną' było dość śmieszne, w negatywnym tego słowa znaczeniu, poza tym historia dość prosta i banalna, aktorsko ok, ale nic poza tym. Nie rozumiem zachwytów nad tym filmem.
A 'Książę i aktoreczka' całkiem pozytywnie - fajne zdjęcia, świetna MM i fajna, lekka historia;)
Ja tam bym mogła patrzeć na ten awatar cały czas xD Już wolę pomarańczową Vanessę, niż pandę-Taylor Momsen ;D
Ahaha :D. No dla mnie ten avatar też przerażający nie jest, kreacja może nie zachwyca, ale ona sama ładna. ;DD
No tak, właśnie chyba od tej pory nie będziemy dawać wyboru tylko będziemy karać samą pandą;)
o kurde, no to poważna sprawa :P ja zrobiłam sernik na zimno i teraz go próbuję :D bo zaraz jak mój brat się rzuci..
Dzisiaj dołączyłam do was po południu, mam nadzieję, że za niedługo poznam was wszystkie :D Tak wgl. to ile macie lat? :)) Trzeba od czegoś zacząć :D
mm, ale smaka mi zrobilaś. :D
a ja nawijam z kolegą, słucham muzyki i czekam aż mi minie limit na finałowy odc. skins 2 sezonu. ;D
Ja za niecałe dwa tygodnie skończę 18. No co Kasia pytałaś to odpowiadam :D Nie mam pomysłu na dzisiejszy wieczór.
A ja siedzę i skaczę sobie od jednego forum do drugiego, pewnie zaraz włączę kolejny odcinek 'Przyjaciół' (ależ jestem monotematyczna) iii... i nic poza tym. Lat 17, 18 w październiku;)