PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia

Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)

Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7
alkamb

BŁAGAM! Zostawmy temat szkoły i matury na dobre!
Bo będę zmuszona wnieść o ustanowienie kary za poruszanie tego tematu...

Karolina1

Jestem za ;D

fusiatko44

ja jestem ;P

ocenił(a) serial na 9

Sąd działa :)

ocenił(a) serial na 9

ocenił(a) serial na 9

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Komputer mi sie schrzanił...

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Właśnie widzę;) Weszłam na tamto forum nadrabiać i nawet nie zauważyłam, że zleciało mi 20 minut - masakra...
Co tam u was słychać?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Co u mnie , w sumie to nic nowego , strata bieda jak zawsze

użytkownik usunięty
fusiatko44

naprawdę nie chcę zaczynać tematu jedzenia, ale mam ochotę na coś słodkiego, a nic nie ma ;c
i w ogóle w przyszłym tygodniu zaczynam jazdy <boisię> :P

ocenił(a) serial na 9

Oj tam będzie dobrze. nie ty pierwsza zaczynasz :) będę trzymać kciuki bardzo mocno

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

No u mnie podobnie...

użytkownik usunięty
Karolina1

dzieki, przyda sie wsparcie :P

ocenił(a) serial na 7

Ja chyba w końcu się muszę zapisać na ten kurs. Też się potwornie boję. Co do jedzenia: ja dziś jadłam pyszne domowej roboty krążki, które niestety przypłaciłam bąblem od poparzenia na palcu...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Takie smażone kółka co sie troche sera też dodaje białego ? My to nazywamy oponki :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

My nie dodajemy sera. Moja babcia kiedyś zrobiła z serem, ale inaczej na to mówiła, a nam (czyli jej najukochańszym wnuczusiom) nie smakowało, więc teraz już robi bez sera, z takiego normalnego ciasta jak np. pączki;)

Bardzo zła nazwa 'oponki' - zaraz nieprzyjemnie kojarzy się z potencjalnymi skutkami zbyt częstego spożywania tych przysmaków.

ocenił(a) serial na 9

Hej :)

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Cześć;)

Witam ;))

ocenił(a) serial na 7
Magoria

No hej;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jakie rozwinięte wypowiedzi :P

użytkownik usunięty
Karolina1

jakis festiwal witania :D
hej :D

ocenił(a) serial na 7

No właśnie poczułam się jak jakiś odźwierny:)

użytkownik usunięty
Karolina1

nuuudze się.. co robimy dziewczyny?

ocenił(a) serial na 7

yyy... Porozmawiajmy?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

internet mi padł :/ dla tego mnie nie było.

tak, porozmawiajmy :D Ale o czym ?

użytkownik usunięty
coconutP

nie jestem zbyt twórcza w wymyślaniu tematów do rozmów ;c
a co do prawa jazdy jeszcze Karo, lepiej zacznij szybko, żebyś się wyrobiła w 1 semestrze bo później matura i jazdy to nic przyjemnego, sporo osób w mojej klasie tak zrobiło i mieli problem ;p poza tym to ja w ogóle nie widzę siebie za kierownicą ; x

ocenił(a) serial na 9

Uwaga Swinoujście od jutra Kasia na drodze ! xD
Żartuje :)

ocenił(a) serial na 7

Ja zaczęłabym już dawno, ale mam urodziny dopiero pod koniec października, więc chciałam to zrobić tak, żeby móc zdawać zaraz po urodzinach. I też zdecydowanie nie widzę się za kierownicą, nigdy wcześniej nie jeździłam, absolutnie nigdy, a ty? Ja jak kiedyś wsiadłam na skuter (pieprzony skuter, który umiałby obsłużyć 5-latek z zespołem Downa) mojego brata to wjechałam w płot sąsiada...;/ Także moje obawy są jak najbardziej uzasadnione.

użytkownik usunięty
Karolina1

haha Kasia, to będzie dobre ostrzeżenie, ale nie zaczynam od jutra i nie w Świnoujściu, bo u nas nie ma nawet takich skomplikowanych ulic, żeby można było przeprowadzić egzamin, tylko w Szczecinie :D
Ja mało tego, że nie jezdziłam, moja styczność z samochodem i znajomość go jest taka znikoma, że ja jestem jak 5 latek z zespołem xD ja nawet na rowerze się potrafię 'zabić' xD

To ja się nieskromnie pochwalę, że dzisiaj mam urodziny. I co do prawa jady to zamierzam robić po maturze. Mogłabym niby zacząć na tych wakacjach, ale ja po prostu nie czuję się gotowa.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Wszystkiego najlepszego w takim razie;) Jak się czujesz, świeżo po wstąpieniu w dorosłość?:)

Karolina1

Nijak. Nie odczuwam różnicy. Poza tym, że dziś bezkarnie mogłam przy rodzicach napić się wina ;p

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ♥ !

ocenił(a) serial na 7

Ja nie wiem nawet po której stronie jest hamulec, a po której gaz... I o ile się nie mylę, jest tam jeszcze 3 pedał, prawda? W ogóle nie mam pojęcia, do czego służy...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ula, najlepsze życzenia w związku z tym ;D ;*
Ja teraz piję z mamą piwo (co za przywilej xD) także Twoje zdrowie :D

Karolina, nie wiem, nie miałam jeszcze żadnej praktyki, a nigdy mnie nie interesowało nic jak ktoś prowadził auto i teraz żałuję xD

ocenił(a) serial na 9

Ula wszystkiego najlepszego :)
A właśnie mówimy kiedy mamy urodziny i to już :) i dodajemy w następnzm wstpie.
Ja mam 19 listopada :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

2 maja ; *

użytkownik usunięty
coconutP

28 kwietnia ;)

btw. oglądam właśnie 19 odcinek PLL jak Emily i Paige są na karaoke, ale Paige zawodzi, matko xD

ocenił(a) serial na 7

22 października;)

Dziękuję Wam ;):*

ocenił(a) serial na 7
Magoria

nmzc;)

Szkoda mi opuszczać forum choćby na sekundę, kiedy dyskusja tak wrze, ale mimo wszystko - spadam na 20 minut na Friends;)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Dobra lecę dziewczyny spać , bo padam jak zwykle
Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja też już lecę. Jutro mnie prawdopodobnie nie będzie.

Dobranoc wszystkim ☺ :)

użytkownik usunięty
coconutP

Ja oglądam maniakalnie PLL więc jestem obecna tylko ciałem ;c
Dobranoc dziewczyny ;*

Dobranoc Wam ;*

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ok, widzę, że wszystkie się zmyły, więc i ja spadam;)
Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Dzień dobry, jestem pierwsza, a tu taka godzina ;p
Muszę się pochwalić, że wczoraj w Spodku było super, ale niestety Polacy przegrali z Czechami. Najważniejsze, że mam 4 autografy (Nowakowski, Ignaczak, Żygadło i Kosok- nie wiem czy wam to coś mówi) i zdjęcia z nimi ;)
Kuzyn koleżanki załatwił mi jeszcze autograf Bartmana na tym zdjęciu, które mam w awatarze. Jaram się tym teraz, haha xd

ocenił(a) serial na 9

Heh :)
Hej Nikola :) Mam nadzieje ze wybaczyłaś mi tą pomyłkę oraz ze już cię nogi nie bolą :)
Kurcze ale bym poszla na taki mecz:)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Jasne, że wybaczyłam, haha xd.
Nogi mnie nie bolą, jestem trochę niewyspana, przedwczoraj mało spałam, wczoraj wróciłam po północy (trochę się nastałam za siatkarzami po meczu...), zanim się ogarnęłam jakoś i zasnęłam to było po 3.. Dzisiaj brat mnie obudził o 6.30...;/
Znów od rana w Katowicach byłam, spotkałam się z koleżanką ze Szczecina, a zaraz lecę z przyjaciólka na zakupy po przybory szkolne. Potem msza, ciocia ma rocznicę ślubu... Czy tylko ja nie lubię takich spotkanek rodzinnych?