PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
Karolina1

Mam ochotę na coś słodkiego, nawet się ruszę do sklepu, ale nie wiem co mam kupić.. doradźcie mi coś.. xD

ocenił(a) serial na 7

Budyń? Kisiel? Czekoladę? Ciasteczka pieguski? Oreo? Same smakowitości, wybierz, na co masz ochotę;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Idę, na razie :D

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

W ogóle co słychać? Zarzućmy jakiś temat, proszę;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Kurdę, nie wiem, jak wejdę do sklepu to mnie natchnie.. Jestem dzisiaj sama w domu z telewizorem mojej ciotki, który zajmuje pół ściany, więc muszę mieć coś do jedzenia żeby się dołować na tap madl :D

Jestem bardzo kiepska w zarzucaniu nowych tematów..

ocenił(a) serial na 7

A co się dołuje w Tap Madl? Chyba nie te głupiutkie pseudomodelki, które są przekonane, że zrobią oszałamiającą karierę, mimo wzrostu 1,60 m., wielkiej pupy i braku podstaw angielskiego?

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie no śmieję się ;) Ale mam obsesję trochę na punkcje mojej wagi :P

ocenił(a) serial na 7

Ja na szczęście z tym nie mam problemu. Jem bardzo dużo, a cały czas mam rozmiar 34-36. Właściwie ostatnio mam problem, bo chyba schudłam przez wakacje i spodnie na mnie wiszą;/ Ogólnie nie czuję jakiejś presji, żeby być szczupła. Wiadomo, nie chciałabym ważyć 80 kilo ale uważam, że dziewczyny, które mają trochę ciałka wyglądają nieraz dużo lepiej od tych super szczupłych.

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja myślę, że najważniejsze to być proporcjonalnym, a mi tego brakuje, bo jestem typową gruchą, która ma u góry 36, a na dole 38, a nawet do 40 dochodzi xD

Czytam w ogóle jakies poradniki studenta teraz.. boje sie strasznie juz :P

ocenił(a) serial na 7

A no to rzeczywiście może być problem... Pamiętam jedną nauczycielką ode mnie z gimnazjum, góra - jakieś 38, ładna z twarzy, ogólnie całkiem atrakcyjna kobieta, ale dół... No jakieś 44, nawet 46 spokojnie. Nie żartuję, miała tak, za przeproszeniem, rozsadzoną dupę, że jak ją pierwszy raz zobaczyłam, to nie mogłam zrozumieć, jak to w ogóle jest możliwe...

Wcale ci się nie dziwię, że się stresujesz. Ja ostatnio zaczęłam się zastanawiać, jak ja się utrzymam na tych studiach. Moich rodziców raczej nie stać na to, żeby co miesiąc wysyłać mi te 1500 czy 2000 zł na utrzymanie, więc będę musiała sama sobie jakoś dorobić i zupełnie nie wiem, jak to będzie...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja miałam w LO taką nauczycielkę :D Poza tym, że nie była ładna z twarzy xD Ale jej figura przy mojej to nie była gruszka, a GRUCHA. Ze 44 spokojnie :P

Nic mi nie mow nawet o tej kasie.. 460zł za samo mieszkanie w 2 osobowym pokoju zaplace, nie wiem co to bedzie, musze szukac pracy ;p

ocenił(a) serial na 7

No właśnie mnie to przeraża, naprawdę. Podobno na korkach można sporo wyciągnąć, więc ja chyba za to się wezmę. W sumie dzieciaki z podstawówki, czy nawet gimnazjum, to mogę uczyć równie dobrze historii co chemii;D Są też chyba jakieś stypendia, czy coś... Nie wiem, będę się martwiła za rok. A 460 płacisz za samo mieszkanie, czy łącznie z opłatami, jak światło, gaz etc?

użytkownik usunięty
Karolina1

Na szczęscie wszystko się zamyka w tych 460zł, nawet internet. Ale warunki nie są jakieś ekstrac i na 11 piętrze, a ja mam lęk wysokości ;p Ja zwykle pracuję w weekendy jako hostessa, może tam też mi się uda, bo do korków to trzeba coś umieć.. xD

ocenił(a) serial na 7

Daj spokój, przecież powtórzyć epoki literackie z gimnazjalistą to chyba nie jest wielki problem:D Poradzisz sobie na pewno;)
Ja na razie schodzę, pewnie i tak wkrótce tu znowu zawitam, więc na razie:)

użytkownik usunięty
Karolina1

Okej, to ja pędze do sklepu ;)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Wróciłam!

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja też :D Moje zakupy to jogurt naturalny i biszkopty xD do tego moja ukochana herbata dilmah karmelowa i jestem szczęśliwa, chyba mało wymagający ze mnie człowiek :)

użytkownik usunięty

oo, biszkopty. Też bym zjadła. A tak wgl to cześć ;p
Oglądacie tap madl za godzinę? ;>

użytkownik usunięty

haha wszyscy czekają na tap madl :D

ocenił(a) serial na 7

Nigdy nie piłam herbaty karmelowej. Szczerze mówiąc nie brzmi to dla mnie zbyt smakowicie, karmel i herbata się w mojej podświadomości wykluczają:)
Tak, wszyscy oglądamy tap madl;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Ona bardziej pachnie niż smakuje, ale chyba wszystkie herbaty 'smakowe' mają to do siebie ;)

Jak tam zdrowie Nikola?

użytkownik usunięty
Karolina1

Herbata karmelowa mnie nie zachęca, może kiedyś spróbuje. Na razie uwielbiam zielona z sokiem cytrynowym.
Odliczenie do tap madl.. Jeszcze 52 minuty ;d

użytkownik usunięty

Ja w ogóle uwielbiam herbaty, a zielone to już szczególnie :D

ocenił(a) serial na 7

Ja też uwielbiam herbaty: czarne, białe, smakowe, ale zielone akurat mnie nie zachwycają:)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

http://www.demoty.pl/ewolucja-31407
Przeraża mnie to zdjęcie...

użytkownik usunięty
Karolina1

uooouuu.. halluksy to nic w porównaniu..

użytkownik usunięty
Karolina1

Ale rozmowa się nawiązała ;p to ja powiem , ze lubię tylko czarna i zielona.;p
a najbardzej to nie znosze jak tata zmusza mnie do picia herbaty z miodem jak jestem chora, tak jak teraz...
45 minuty.

użytkownik usunięty

dobrze, że odliczasz, nie przegapię :D macie jakieś zdanie o Dżoanie K.? ;> jak już jesteśmy w temacie ;p

użytkownik usunięty

W sumie... Nigdy nic do niej nie miałam, ale zaczęło mnie wkurzax jak wszędzie było tylko głośno o tym, ze jest wielka przeciwniczka futer..
Nk k wczoraj ogladalam wojewódzkiego z nią i nie mogłam wytrzymać słysząc jej śmiech takiej pustej lalki. Wcześniej wydawała mi się trochę inteligentna, ale jak zobaczyłam gdy wybucha ciagle śmiechem, zmienilam o niej zdanie.

ocenił(a) serial na 7

A ja się zastanawiam, czy ten jej śmiech i głupie teksty nie świadczą właśnie o jej inteligencji. Czasem wydaje mi się, że ona po prostu wie, że to się podoba i sprzedaje więc specjalnie gra słodką idiotkę. Mam wrażenie, że gdy jest sobą, zupełnie prywatnie, śmieje się z nas wszystkich, którzy kupują ten jej wizerunek:)

ocenił(a) serial na 7

Ja ją lubię. Jest chyba głupiutka i lubi robić wokół siebie szum (co zazwyczaj mi się nie podoba), ale jednocześnie wydaje się być całkiem sympatyczna i jest bardzo śmieszna, więc tak: LUBIĘ JĄ:)
I w sumie chyba bliżej mi do jej stanowiska w sprawie futer niż do opinii Anji Rubik. Może i Krupa za bardzo się tym emocjonuje, niepotrzebnie sięga po wyzwiska i niepotrzebnie robi z tego taki medialny konflikt, ale mimo wszystko - zabijanie zwierząt dla futer to zawsze bezsensowne morderstwo i to, że te norki czy inne zwierzaki są traktowane trochę lepiej niż te hodowane w Chinach, nie zmienia faktu, że są specjalnie hodowane po to, żeby je kiedyś zabić. I po co? Po to, żeby jakaś pusta lala z milionami na koncie mogła się lansować, chodząc w martwych stworzeniach...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja ją lubię, mimo tego, że trochę głupiutka to wydaje się być całkiem sympatyczna, nie lansuje się w drogich ubraniach, podobały mi się zdjęcie gdzie miała koszulkę z se swoimi tekstami z tap madl, fajny dystans do siebie ;) A co do futer, niektóre rzeczy faktycznie są niepotrzebne, ale to że głośno o tym medialnie to tylko może pomóc sytuacji zwierząt, tak mi się wydaję, no i w ogóle to co Joanna dla nich robi jest mega ;p Poza tym nie lubie Anji z jej wiecznie otwartą końską szczeką xD

ocenił(a) serial na 7

Ja szczerze mówiąc lubiłam Anjię do niedawna. Od czasu jej ślubu i wielkiej 'kariery' w Polsce jakoś straciła w moich oczach. Nie spodobał mi się ten lans 'rockową suknią ślubną zaprojektowaną specjalnie dla niej przez Dundasa bla bla bla' i to jej gadanie o wielkiej karierze w modelingu. Fajnie, że odniosła sukces, naprawdę, cieszy mnie każda rodaczka czy rodak, który wybija się w świecie, ale nie znaczy to, że od razu chcę oglądać zdjęcia z jej ślubu i słuchać o jej wspaniałej sukni ślubnej i wyimaginowanym konflikcie z redaktorką amerykańskiego Vogue'a. No i ten wywiad o futrach - porażka.

użytkownik usunięty
Karolina1

Mnie dobiło jej nagie zdjęcie z mężem na jakiejś okładce..

ocenił(a) serial na 7

Tak... 'Gala' bodajże? Albo 'Viva'? Nie pamiętam, w każdym razie trochę żenada. W ogóle to zauważ, że gdy np. pudelek pisze o podobnych sesjach Górniak czy Dody, to zaraz je wyśmiewają i z nich kpią, a jak zrobiła to Rubik to oczywiście świadczy to o jej klasie, profesjonalizmie i Bóg wie czym jeszcze... Moim zdaniem to jest totalne sprzedanie swojej prywatności. W dodatku to zdjęcie jest naprawdę okropne. Jak na profesjonalnych modeli to porażka.

użytkownik usunięty
Karolina1

No, dokładnie tak. Cokolwiek by nie zrobiła to klasa i profesjonalizm..

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Jejku tak mi was brakuje , ale nie mogę zostać . Cały czas mam zamieszanie związane z nową szkołą a i kilka nauczycieli nie uznaje okresu przyzwyczajania do szkoły wiec juz zawalają nauką i jeszcze brata mam na pare dni. Jak już się ogarnę na pewno wrocę do starej normy :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Cześć Kasiu!!!;)
16 minut.

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nam Ciebie też, ale myślę, że wybaczamy i rozumiemy, w końcu nowa szkoła to nie przelewki ;)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Rozumiemy cię doskonale, wiadomo, że ciężko się przestawić w nowej szkole;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Oj, widzę, ze Kasia pytała o moje zdrowie, a ja nie zauważyłam... Cała ja ;p
Rano czułam się dobrze, a potem znów masakra.. Jeszcze konczylam późno i w szkole wysiedziex się nie dało. Ale jak wezmę apiryne teraz to jutro pjde normalnie do szkoły chyba :)
7 minit

ocenił(a) serial na 7

A właściwie co ci jest? Przeziębienie czy coś poważniejszego? Może lepiej, żebyś posiedziała w domu i wykurowała się do końca...

użytkownik usunięty
Karolina1

jakaś grypa..no ja bym siedziała dzisiaj znów w domu, ale jak wstalam rano to gorączki nie miałam i dobrze się czułam. A wolalam kolejnej matematyki nie opuszczać, w piątek mam kartkowke. :)
no i do tego w środę za tydzień spr z chemii, w czwartek z biologii. Już się cieszę.

użytkownik usunięty
Karolina1

I tak Kasiu (młodsza;p), tez tęsknię ;)

użytkownik usunięty

kurczę, już zaraz nasz wspaniały program, a ja się wciągnełam w jakiś film Siostry na Polsacie ;p

ocenił(a) serial na 7

Jakie znowu 'Siostry'? Daj sobie spokój:D

ocenił(a) serial na 9

Dzięki wam dziewczyny :) na prawdę wrócę jak szybko się da . Jak nam nie nawali jutro na biologii na piatek to wpadnę :)
Ale teraz dobranoc wszystkim :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dobra, zaczyna się!

użytkownik usunięty
Karolina1

łuhu :D