PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dobranoc ;)
kasiu! Jakie siostry! Jak tu tap madl się zaczęło!xD

użytkownik usunięty

no przecież już oglądam :D

użytkownik usunięty

Dżoana - Jesteś egzotyk <3 xD

użytkownik usunięty

Nie podoba mi się ta... Za niska.

użytkownik usunięty

Mnie się nie podoba taka pseudo pewność siebie, super telewizyjna przebojowość itd. a czy zaniska to nie zauważyłam nawet bo i tak obcasy fest ;p

użytkownik usunięty

Kasia, ale oni szukają takich własnie dziewczyn! Przebojowych, z charyzma, co maja swoje zdanie. Sarkazm.
Przypomniala mi się moja imienniczka z pierwszej edycji. Lubilam nicole ;p

Oglądacie ? ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Pytosz a wiesz xD
czeeeeeść!;)

użytkownik usunięty

tylko niestety one są do bólu sztuczne jak dla mnie ;c

użytkownik usunięty

Oo, a ta ma dziecko piecioletnie -,-

użytkownik usunięty

zajebista, najlepiej zostawić dziecko i iśc kręcić dupą na wybiegu..

użytkownik usunięty

I jej synek na bank widział, ze nie jest do końca szczęśliwa. Ba! Pewnie sam ja namówił do tego, żeby tam wystąpiła...

użytkownik usunięty

Niektórych to aż mi szkoda, chuda laska, a ten jej schabiki widzi ;p

użytkownik usunięty

On ją polizał! xD

użytkownik usunięty

Akurat tamta nie była chuda...;p
a ta jest straszna.. Ta co się oblewala tym sokiem..

użytkownik usunięty

ta jest śliczna :D

użytkownik usunięty

Fakt :) ale ja się chyba znów czepiam..taka dziwna, pusta się wydaje.
"kocham modę". Ludzie! Tez mam słabość do niej, ale kurde...

Niektóre to mnie po prostu zabijają tekstami.
Ta jak o tych snach jak zaczęła..

użytkownik usunięty
alkamb

a gdzie Karolina? czemu z nami nie komentuje? :D

zaraz będzie ciekawa 'postać' ..

użytkownik usunięty
alkamb

To była ta od soku, nie? Ona przeszła? Nie widziałam akurat tego, bo szukałam tabletek..
Jestem ciekawa jak on/ona (?) wyglada..

użytkownik usunięty

tak, ta z tatuażem, snami i sokiem przeszła xD

użytkownik usunięty

Przecież i tak ja wypieprza, bo się nie nadaje. Boże, same brzydkie i nie nadające się laski przyszly. Okej, wiem, sama nie należę do najladniejsYxh, ale kurde, ja ram nie poszłam!
Sory za błędy, ale pisze z tel.
Jezu, jak długo walkuja temat michaliny/Michała..

użytkownik usunięty

W Polsce lubią takie rzeczy :p
Jak dla mnie ładna była ta w ciemnych włosach i żadna inna niestety :P ale one nie mają być ładne tylko interesujące niby..

użytkownik usunięty

Tsaaa... Jak na razie to marnie widzę ta edycje pod względem dziewxzyn. No nic, zobaczymy za tydzień, może ktoś mnie przekona jeszce.

Ja za tydzień nie zobaczę ;/

ocenił(a) serial na 7

Póki co, ta edycja jest moim zdaniem lepsza od poprzedniej.

Karolina1

W poprzedniej nie widziałam kastingów ;P

ocenił(a) serial na 7

Zeszłam z laptopa w czasie oglądania;)
Moim zdaniem ta niska ma piękną twarz, ta z dzieckiem też jest śliczna, Ukrainka byłaby ok gdyby nie ten potworny tatuaż... A ta ex-grubaska! Te jej piersi to jakaś masakra! Kończą jej się gdzieś w okolicach pępka... Ale i tak najlepsze są te, które nie przeszły. Dajcie spokój, czy one siebie w lustrze nie widzą? Te ich zęby, te ich TWARZE?!

Karolina1

No te nie które było straszne, pewnie poszły ze względu na to z ew poprzedniej edycji przepuścili ta Nicol z wielka szpara miedzy zębami.

użytkownik usunięty
alkamb

Ale nicole nadawala się na modelke, a jak dla mnie żadna z dzisiejszego odcinka nie zrobi kariery. No ale zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Nicole była ładna, a diastema to w sumie nie jest wielki problem, ale one to jakaś porażka po prostu. Przepraszam, że się tak brzydko wyrażę, no ale ryje niektórych z nich były po prostu przerażające. Jedna z nich miała jakąś bulwę zamiast głowy:D

Karolina1

Ja akurat Nicol i Beaty nie lubiłam, były profesjonalne ale z wyglądu moim zdaniem sie nie nadawały, szczególnie ta Beata

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Moim zdaniem były ok, nie jakieś rewelacyjne ale ok. W ogóle w poprzedniej edycji nie było ani jednej dziewczyny, którą uznałabym za piękną. A te dwie (czy nawet trzy bo jeszcze ta od rodziny zastępczej) moim zdaniem są naprawdę śliczne.

użytkownik usunięty
alkamb

Beata była strasznie brzydka, ale za to na zdjęciach wychodziła lepiej od większości z nich ;p
ale najbardziej było
mi żal nicole, mogłaby zajść daleko, a tu kurcze xos z noga się jej stało.

No z tą nogą to było chamstwo...

ocenił(a) serial na 7

No. Szkoda, że przeszła dalej. W sumie ciężko ocenić ich 'zdatność' do zawodu. Taka np. Piszczałka jest moim zdaniem aseksualna i paskudna jak noc, a mimo wszystko radzi sobie chyba najlepiej z całej trójki finalistek.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Nie mam opcji: Edytuj; chciałam napisać, że 'szkoda, że NIE przeszła', a nie 'szkoda, że przeszła';)

Karolina1

Ogólnie ja widzę ze większość modelek to z twarzy nie są najpiękniejsze. Taka Rubik, mi się osobiście nie podoba jej twarz..

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Rubik ma troszkę 'szczurzą' twarz, taką bardzo małą, pociągłą i szczupłą, też mnie nie zachwyca.

Taak rozgadali się o tym. dziwie się ze szybciej nie postanowiła zostać dziewczyną...

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Denerwuje mnie to pisanie po jednej stronie;D
Rozwalił mnie tekst o 'top virgin' i reklamówce na głowie;D
Michalina ok, jest ładna i wysoka ale w sumie po co przez 10 minut roztrząsać temat jej 'przemiany'? Mam wrażenie, że to nie ludzie mają z tym problem, tylko właśnie telewizja. Mnie tam historia hermafrodyty nieszczególnie interesuje. Wiadomo, straszna sprawa dla niej i współczuję jej, ale teraz jest ok, więc po co się tak uzewnętrzniać?

Karolina1

Mi się wydaje ż eto ma taki charakter medialny właśnie. Specjalnie dają te takie historie zeby ludzi ściągnąć bo 'będą ciekawi jak to z nią będzie dalej "

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Żenada. Mnie to serio w ogóle nie rusza. Właściwie to oglądałam cały program, a jak zaczęli gadkę o Michalinie to włączyłam sobie komputer i zajęłam się nim bo nudziło mnie to gadanie o jej dramacie.

Karolina1

No tak bo takie wgłębianie sie jest nudne, potem jak przejdzie to mogą dawać takie a teraz powinni jak najwięcej dawać z kastingów. Na pewno było jeszcze pełno "ciekawych" przypadków

użytkownik usunięty
alkamb

Mnie akurat ona zwisa. Tzn okej, współczuje jej, ale można by ta historie opowiedzieć krócej, a nie roztrzasac tego. .

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie. Ok. Jestem Michalina, byłam Michałem... Nasuwa mi się tekst: 'cool story bro' xd

użytkownik usunięty
Karolina1

Haha xD
a ja teraz myśle Czy czytać lekturę xzy może siedzieć Tutaj dalej. A może spać iść..?;p

ocenił(a) serial na 7

Ja to zaraz idę spać. Jaka lektura?

użytkownik usunięty
Karolina1

Filmweb mi coś zaszwankował.. ;p
Ja chyba skończe wreszcie dziś w nocy 2 sezon PLL.

Ja powinnam czytać lekturę ;P
Ale ostatnio w ogóle nie che mi sie czytać...