PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. . andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Tradycyjnie nas przesunę? Kto tu jest oprócz mnie i Ani? O czym gadamy?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Chyba reszta się zmyła :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Spoko. Tylko my tutaj jesteśmy przodowniczkami pracy:D
Co tam słychać, poza przygodami z gimnazjalnym bydłem?;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

W sumie to straszny ze mnie leń :D Powinnam czytać źródła do swojej pracy, żeby w październiku nie świecić przed promotorem oczami, ale mi się nie chce :D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej nie mów tak , mamy to bydło wśrod nas :P
Patrycja jest w gimnazjum.

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Nie są najgorsi :D Choć wątpię,żeby 21- letnia studentka cieszyła się autorytetem i posłuchem:D Pożyjemy zobaczymy :P

andziara_karolinka

Będziesz w jakiejś szkole uczyć tak, dobrze zrozumiałam ?

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Tak, dziś zaczęłam praktyki w gimnazjum, najpierw trochę hospitacji, a potem mam prowadzić lekcje.

andziara_karolinka

Siostra mojej najlepszej przyjaciółki zaczęła praktyki w podstawówce u mojego brata, No i oni się bobrze znają i se na Ty mówią a teraz Pani Ewo - oj nie wyobrażam sobie mojego brata xD

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ale ja nie mówią o kulturalnym członkiniach naszego elitarnego stowarzyszenia;)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja lecę walczyć o tv , bo jest Przepis na życie dzis . Nie wiem jak bedzie jutro , bo od czwartku mam mieć nowy plan i jak się okaże ze w czwartek mam biologie to moze się tak zdarzyć ze nie zaglądnę , bo będę musiala się uczyc , tak samo jak by był angielski...
Więc dobranoc wszystkim i do napisania :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dobranoc;) Ja też za jakieś pół godzinki schodzę, bo oczy mi się zamykają same...

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Dobranoc :D

andziara_karolinka

Ja idę na Przepis pa pa ;*

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Pa :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

No to ja też lecę, do jutra :P

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

I ja, dobranoc;)

Karolina1

http://kwejk.pl/obrazek/251376/chuck,bass,%E2%99%A5.html a tak jakoś ;d

użytkownik usunięty
pam001

Przegapiłam i dołączył ktoś nowy? :P

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Hej xD

Przed chwilą wróciłam :) Zaraz idę coś zjeść bo jestem mega głodna
.
Wybaczam to wczorajsze 'gimnazjalne bydło' : Sama uważam, że połowa gimnazjalistów zachowuje się jak rozwydrzone przedszkolaki i cieszy się, że nie zdało do następnej klasy. Dla mnie to żenada : /
Nie wzięłam tego do siebie :D

PS: Widziałyście już zwiastun ? Jak nie to : http://www.youtube.com/watch?v=RrZuqizwqBU&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 9
coconutP

hej ja też jestem na chwile . Bóg mnie chyba opóścil , bo nie wysłuchał moich próśb bo mam jutro na 7 tak jak w tez w inne 3 dni a na dodatek mam tą biologię i co trzeba się uczyć tych durnych nazw bakterii....
Chuck chyba też będzie grał w filmie , bo chyba w nim skacze z dachu czy jak...
moze mi sie uda być później

fusiatko44

Hello ..
Ja też właśnie wróciłam.. lekcje do 15:30 pogięło ich ;/
I jestem teraz smutna ;( Bo chłopak który mi się podoba ma dziewczynę ;(
Normalnie żal ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Cześć dziewczęta :)

ocenił(a) serial na 9
alkamb

http://2.bp.blogspot.com/_BdP8Yt4F1oU/SleaXcifXsI/AAAAAAAAEH8/PN95zTWbZwg/s400/e d-westwick-10.jpg
Ed i malutki piesek , sytuacji nie zmieni ale może poprawi humor choć troszkę :)

użytkownik usunięty
alkamb

Cześć dziewczynki, przepraszam, że mnie nie było ale spędziłam cały dzień w Poznaniu, w rezultacie mam w końcu gdzie mieszkać ;) No i pomyliłam pociągi, ale to norma z moim pechem.

użytkownik usunięty
alkamb

Cześć wam :) Ja dzisiaj byłam w szkole, bo rano czulam się dobrze. Kit z tym, że już potem w szkole mniej... Do tego lekcje do 15.20... Hiszpańskie dwa mialam. Na cholerę mi ten język?!
Alu, nie prZejmuj się. Każdy facet, który mi się podoba, jest zajęty lub po prostu okazuje się debilem szybciej niż powiem "Blair Waldorf"...

ocenił(a) serial na 9

Facet który mi się podobał przez 2 lata okazał się świnią, Później pół szkoły o tym wiedziało :(

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja się nawet nie wypowiadam w męskiej kwestii.. ;)

użytkownik usunięty

Jej, ja jakiegos doświadczenia nie mam (lol), ale Ala, nie ma się czym przejmować. Może z nią szybko zerwie?;>

Trzyma się ;P
Ale po prostu mój fart jest przeogromny ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Faceci się nie reformowalni po prostu. Dlatego wzdycham tylko do aktorów :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja tak samo. I ewentualnie do niektórych sportowców. Bo ja generalnie mam słabość do facetów, którzy są wysportowani ;p

ocenił(a) serial na 9

Dobrze, że mi przypomniałaś Nicola :) Tak, do nie których sportowców też :D

Dobrze ze są ci aktorzy <3

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Tak, śliczni i serca nie złamią :)

użytkownik usunięty
alkamb

na poprawę humoru powraca niezatapialny kapitan.. ;)

http://gossipgirlpl.forumpl.net/t57p60-charlie-ivy-rhodes

ocenił(a) serial na 7

Hej;]
To nie zdecydowałaś się jednak na akademik, Kasia?

PS. Jedna z wysłanych przeze mnie kartek dziś doszła. W końcu.

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie dostałam, jest za dużo chętnych.. ;)

ocenił(a) serial na 7

Aha, rozumiem:)

Wtajemniczcie mnie w kapitana ? :P

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Pytanie nurtujące wszystkie dziewczyny na tamtym forum: 'Dlaczego Kapitan jest Kapitanem? Czy to jego pseudonim a może imię? Dlaczego nigdy nie zostało to wytłumaczone?'. Roztrząsają ten wyjątkowo frapujący je problem chyba w 18 tematach i wciąż nie mogą dojść do konsensusu.

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie zapominajmy o Capitanie :D który jest nowym imieniem Howarda :D

ocenił(a) serial na 7

Tak, bo w końcu skoro Apple może być imieniem, to tym bardziej Capitan (nieważne, że angielskie tłumaczenie Kapitana to Captain).

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

To mają mega problem :D

Karolina1

Aha xD

alkamb

Ja lece robić lekcje ;P
Potem Tap madl xD

ocenił(a) serial na 9
alkamb

pa :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Jutro nie wiem kiedy się pojawię, bo chyba będzie posiedzenie rady pedagogicznej :D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Ja ju zrobiłam na szczęście... I też oglądam dziś Tap Madl;)