A więc juz nie da się kontynuowac poprzedniego wątku:P Zaraz wkleję najważniejsze spoilery.
W finale jest konferencja w Empire - mozliwe ze mówi YES i sprzedaje hotel, a mozliwe ze po prawdopodobnym wyjeździe Dana Blair decyduje się oswiadczyc Chukowi. Albo mówi YES samemu sobie i odpuszcza sobie B raz na zawsze.
Josh Schwartz just tweeted: "Big news for gossip girl viewers coming soon. Minds blown..."
chyba tylko jego, Safran jest powalony. To miało być yes kt zaskoczy samego Chucka, gdyby chciał sprzedać Empire to czemu by go to zaskoczyło? A Blair pozwolił już odejść wiele razy, także też żadne zaskoczenie.
Matko Boska
TRAGEDIA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
April 17, 2012FAKE EMPIRE AND WARNER BROS. TELEVISION TO RELEASE “GOSSIP GIRL: EPILOGUES” EXCLUSIVELY ON NETFLIXJosh Schwartz and Stephanie Savage of entertainment company Fake Empire have come to an agreement with The CW to end the long-running ‘Gossip Girl’ series after the conclusion of its current season. In an unprecedented move, however, the company has reached a deal with Warner Bros. Television to conclude the series with a 7-hour miniseries tentatively titled ‘Gossip Girl: Epilogues,’ available exclusively through the Netflix streaming service.“When Josh and I set out to adapt the ‘Gossip Girl’ novels into a television series we knew it’d be a struggle,” said Savage. “We’ve had our highs and lows, but we are all very proud of what we’ve accomplished. Ending it after this many years is bittersweet, but we’re very excited about what comes next.” With more than 20 million streaming members in the United States, Canada and Latin America, Netflix, Inc. is the world’s leading Internet subscription service for enjoying movies and TV shows. For about US$7.99 a month, Netflix members can instantly watch unlimited movies and TV episodes streamed over the Internet to PCs, Macs and TVs. In all, more than 700 devices that stream from Netflix are available.“My previous show, ‘Chuck,’ ended before its time. We were given a fair shake, but I don’t think anyone working on it really wanted it to end so soon,” said Schwartz. “With ‘Gossip Girl,’ I think we all feel the story has come to its natural conclusion. After the season 5 finale the landscape of the show is changed dramatically, in a very final way. All the major character arcs reach an endpoint of sorts. We didn’t originally plan it to be that way, but it came organically. When the writing was on the wall, it made sense to morph it more clearly into a series finale.”“‘Epilogues,’” he continued, “isn’t something that we would’ve been able to do even five years ago. I love that technology has evolved in such a way that television can shift outside of its traditional constraints like this and kind of live on.”The ‘Gossip Girl’ series finale airs on Monday, May 14 at 8/7c on The CW, with a DVD box set collecting The Complete Final Season expected in August 2012. “‘Epilogues’ will pick up from where the series finale is left off, with these characters picking up the pieces and regrouping from the bomb that goes off, essentially reshaping all their lives and moving on,” said Savage. “The first and last episodes will focus on the entire group, while the other five will focus individually on the characters of Serena, Blair, Chuck, Dan and Nate. The format we envision is more movie-like and intimate than the show. We want to give these characters closure and do them justice.”‘Gossip Girl: Epilogues,’ penned entirely by Schwartz and Savage, will enter production this summer, with a weekly release schedule expected tobegin sometime in the fall.Media Contacts:For Warner Bros. Television GroupScott Rowe(818) 954-5806scott.rowe@warnerbros.com
To chyba znak, że 5 sezon i Dair to niewypał. Dobrze, że Safran epilogu nie napisze, więc może Plotkara wróci do dobrego poziomu nawet jeśli ma to być 7 odcinków.
Jest oznaczona datą ....juz dzisiejszą - ale wyciekło wczesniej - mozliwe ze to wyciek prasowy - a Schwarz uprzedzał na twitterze ze moze dla fanów GG być coś rozbrajającego......
Ale to by się nie zgadzało z zapowiedziami 6 seoznu - jak by oni mogli tak kłamac. Jak będzie separacja bohaterów to jak oni niby by mieli zrobic wątek SB i przeciez oni te cliffhangery narobili w finale. To straszne wiesci bo 5 sezon nie był pisany jako finałowy - dla mnie to tragedia by się tak miało to skonczyc ....
Przeciez caly czas powtarzali, ze to na pewno nie ostatni sezon, ze final nie byl pisany z mysla o koncowce :/ Te 7 dodatkowych godzin nie pozamyka wszystkich watkow. Bardzo sie rozczaruje, jezeli to okaze sie prawda :(
A po co marnować pieniądze by Safran mógł rujnować serial przez kolejny sezon? Smutna wiadomość ale widocznie jedyna słuszna droga, uratować co się da najmniejszym kosztem. Z tego co pamiętam to Schwartz jest za Chair, także wiadomość z mojego punktu widzenia nie jest zła. Nie będzie kolejnego sezonu z Dair, jupi!
Tyle ze ten sezon zmierza w kierunku Dair endgane - jak sądzisz jak oni zmienią to nagle w Chair jak epizody będą wyrwane z kontekstu i będą obracać się wokól pojedynczych bohaterów? Mają rozpie**przyc przyjaźń SB - jak sobie wyobrazac to wszystko posklejac jak będą tylko 2 wspólne odcinki? Pisał nie bedzie tylko Schwarz ale tez Savage która z Safranem uzgadniałą kierunki w jakim ma podązac ten sezon i brała udział w wywiadzie dot. Dair.
Echhh jak walna nagle motyw 100 lat pozniej to wszystko jest mozliwe - nawet Chair jako endgame wychowujace razem gromadke dzieci i Chuck grajacy z nimi w Monopoly i uczacy jak wymienia sie ludzi na nieruchomosci ;D
Sorka, ale jestem z leksza podirytowana ;/
Mam nadzieję ze to tylko profesjonalnie wykonany fake :/ Serial zasługuje na te marne 13 odcinków zamykających z godnoscią juz co by nie mówic kultowy serial mający swój wpływ na popkulturę. GG to była zawsze jedna z ikon stacji CW - kierwszy komercyjny sukces stacji.
Macie stram ludzie
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=8032
2 w nocy i mozna oglądac
Szczerze to po przeczytaniu tego wizja finalu nasuwa mi się tak: Serena sabotuje Dair, Dan wyjeżdża, Blair w rozpaczy rzuca się w stronę Chucku, wraca pierścionek, pada ostateczne YES CHUCK z jej strony. Kaput, koniec sezonu. To moje przewidywania, a teraz bardziej z fantazją:
W epilogu zobaczymy Dana robiącego karierę w Rzymie, Nate, który ostatecznie rozkręcił firmę i -kto wie- może puścił kantem Lole (albo ona jego po tym jak zobaczyła jego seks z Daianą) i koniec końców zejdzie się z Sereną. Może Dan na tym całym wygnaniu spotka Vanessę?
Epickie zakończenie Chair, ślub, Chuck się jakoś poskłada emocjonaln-rodzinnie, nie wiem jak to można sensownie przedstawić.
Gdzieś tam nam mignie Jenny, Eric, Georgina, szczęśliwi Rufus i Lily. Ostatni odcinek to może spotkanie po latach. Albo właśnie odwrtonie -pokazanie, że każdy wybrał swoją drogę i nią podążał, zostawiając stare przyjaźnie za sobą...
No to super epickie to zejscie Chair - B z rozpaczy wraca do Chucka :/ nawet ja mu nie zyczę takiego konca. A Dan z Sereną ? Przez 2 serie ich rozwalali i teraz oni się zejdą w jeden odcinek? I to jeszcze Serena dostanie Dana w nagrodę za to ze sabotowała jego związek z Blair?
Nie, nie i jeszcze raz nie! Ja rozumiem przyspieszony koniec i w ogole, ale chociaz niech te zakonczenie ma jakies rece i nogi.
Juz chyba wole, zeby kazdy poszedl swoja droga, niz takie wciskanie ich na sile w zwiazki, ktore nie maja zadnego sensu.
juz po krzyku - to był fake! A Schwarz moze chce zaskoczyc i powie ze dostaniemy z 18 albo 20 odcinków a nie 13 :P Trzymam kciuki :)
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m2lik9jppn1qcfe0uo1_500.png
Wszystko wyplynelo od tych oszolomow z Chair Factory ;P nie sadzilam, ze moze nam grozic cos gorszego niz Chuckistan, a jednak .... skad Ci ludzie sie biora?! ;P
Alez ci ludzie są załośni. Tylko osmieszają fanów Chair :P Ale co ja się będę martwił. Ja do nich nie nalezę :D
Lekko nierównoważeni fani Chair, a własciwie samego Chucka. Flagują filmy Dair na yt, obrzucają błotem gdzie popadnie itd. Taka skrajna forma :P
Też jestem całym sercem za Chair, ale nijak nie mogę tego zrozumieć... Przecież to tylko ośmiesza i fanów (chociaż ich chyba tak nazwać nie można) i ich ulubioną parę.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2lhltPcfy1rqigsao1_500.png
JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całe szczęscie - to tylko fake !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiedzialam gdzie to wstawic, a temat w koncu zbiorczy ;P Jestem zachwycona tym filmikiem :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sveeuuhQTOU
A więc nowy odcinek.
Właściwie to było nudno.
Lola oficjalnie wypada z gry. Nate znowu ciągnie do Sereny. Serena to s*ka do kwadratu. Jedyne malutkie OMG było, kiedy Chuck dowiedział się przez ten żalowy filmik na oczach wszystkich, że Daiana jest jego matką.
Jezu, jak mnie wkurzał Nate. Lola już prawie zdemaskowała Serene, a ten JAK ZWYKLE musiał się wylaptać. Ta dwójka pasuje do siebie idealnie. Obydwoje to łomy.
Dan i Blair w tym odcinku nudno, Blair kiedy smazmowała o to przyjęcie była tak wkurzająca, że nie mogłąm na nią patrzeć.
Jak lubisz to dam swoje typy:
chyba najlepszy jaki widziałem
http://www.youtube.com/watch?v=qN1Av12FMrQ
http://www.youtube.com/watch?v=DhT1MLmuJIo
i na wesoło:
http://www.youtube.com/watch?v=k9HxhBhxcz4
Witam wszystkich :) Właśnie postanowiłam dołączyć do waszej grupki i mam nadzieję, że jako fanka Chair nie zostanę pożarta w całości :P
Ale wiesz, jak nie dasz namówić się na kibicowanie Dair to zjemy drugą połowę. :P
Macie cos na poprawe humoru ;P Oto jak Blair "kocha" Nate'a ;P
http://marigoldsky.tumblr.com/post/21267399427
Ot taka drobna aluzja do jego intelektu?! ;D Przeciez on jest redaktorem naczelnym gazeto-blogu ;P nie moze byc calkiem glupi!
Tak całkiem głupi nie jest ale nie da się ukryć, że czasem przytępia. Nie można mieć wszystkiego, nadrabia ciałem. :D
Hahaha masz na mysli slynne juz Natefused?! ;P
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lrk56hWdoM1r0x8apo1_500.jpg
Wątpię, że jego rola w serialu się zmieni. Buuu, zawsze zostaje wspominanie pierwszych sezonów. :P
A tak z innej beczki, mam jakieś dziwne przeczucie, że Bart może nie być ojcem Chucka.
A kto? Jack :P ? No to by było juz mega chore. Matka sypia z kumplem, dziewczyna spała z ojcem. Nie no, to juz jakies zwyrodnienie. :D A moze Rufus :D W sumie Safran mówił w wywiadzie ze kocha relację dwóch zakochanych braci w jednej kobiecie :D --- powtarzam --- BRACI
Właśnie pomyślałam o Jacku. Ale to chyba niemożliwe. Tak czy inaczej Diana ma jakąś tajemnice i czuję, że jest związana z Chuckiem. Dalej nie mogę uwierzyć, że to ona jest jego matką. Ta poprzednia była wiarygodna, sama nazwała Chucka synem.
A może tą tajemnicą jest, że Bart żyje? Ktoś w końcu musi o tym wiedzieć, może Diana. Jakby sie okazało, że kłamała w sprawie Chucka to to już by było takie oklepane, i znowu powtórka z 3 sezonu.
Ahhh, faktycznie, zapomniałam, że jeszcze nikt nie wie o Barcie. Jeżeli to ta tajemnica to słabe, bo już o tym wiemy.
Wiedzą Ci co czytają spojlery, czy tam fora internetowe. A jakieś 70% widzów tego nie robi :) Ale dla reszty faktycznie słaba tajemnica.
Mozliwe ze klamała. Bo byla taka dziwna scena jak niby S podsłuchała Diane, ale chyba Diana zdawała sobie z tego sprawę. I bylo jej to na rękę. Myślę ze to moze przykrywka by ukryc prawdę o Barcie. W następnych odcinkach będą przecież chcieli ustalic jak sekret skrrywa ona z Jackiem. Poza tym ona chyba wpominała "to nie mi musisz dziękować".