PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina
ocenił(a) serial na 9
ayramia128

Boże ten uśmiech!! :3

agga_95

Oo! On jest taki słodki! Sorrki za linki ale muszę! Znalazłam takie oto:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mco7f02mQA1qakpojo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcvhy2pVUP1riif17o4_250.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcvxtpMcor1r9g8o5o1_1280.png
Tak do popatrzenia przed odcinkiem :P Usunąć spacje trzeba

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

drugie najlepsze :D

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

To ja też witam :-) To mój pierwszy post tutaj, ale Wasze dyskusje śledzę uważnie i w końcu postanowiłam sama do Was dołączyć :-)

ocenił(a) serial na 9
Atharjatha

Witamy :D Ciekawe ile jeszcze osób śledzi nasze "inteligentne" rozmowy :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

No niech wszyscy co nas obserwują coś napiszą będzie ciekawie dowiemy się ile nas tu tak naprawdę jest :D

ocenił(a) serial na 9
iwek33

Tak :D Nie krępujcie się, my tylko wyglądamy na takich nienormalnych... :D

ocenił(a) serial na 7
agga_95

Raczej pozytywnie rąbniętych :) Ja udzielam się tutaj dopiero od kilku dni, ale śledziłam wasze fascynujące rozmowy już znacznie wcześniej XD

ocenił(a) serial na 9
PozdrawiamWas

Witajcie, ja tez postanowiłam się ujawnić:) Obserwuję Wasze dyskusję już od bardzo dawna i nie mogę się oprzeć, żeby nie napisać, że jesteście NIESAMOWICI!!! Widać, że jesteście prawdziwymi fanami, zapalonymi i wiernymi i postanowiłam dołączyć do Was jawnie!:) Wasze dyskusje budzą we mnie same pozytywne emocje i zawsze jak chce poprawić sobie humor, to je po prostu czytam, choć czasem dużo tego, naprawdę!:))) A, mam dużo wideł, kotów kilka też, dołączam do moich ulubionych, przecudownych Merlinomaniaków!!! Jesteście obłędni!!! :)

Banioleks

Serdecznie witamy w naszym zwariowanym gronie :)

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

No to co, niecałe 3 godziny i znów pochłonie nas magiczny Camelot! Niesamowite, jak człowiek wszystkie swoje sobotnie plany dostosowuje do godziny emisji Merlina :P

Banioleks

Witamy, witamy :) Fajny awatar Banioleks :P

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

Dzięki:) Mam takiego kicka w domu, to dlatego:) Chodź Wasze-Merlinowe są strasznie kuszące i w ogóle odjechane, że się tak wyrażę:P

ocenił(a) serial na 10
Banioleks

A masz tasak? Bo ja chciałam wziąć ze sobą tasak, ale się okazało, że nie mam żadnego w domu. Grrr...

Witam, witam.

Właściwie wszystkich hurtowo i z góry witam, i zachęcam do dalszych ujawnień. ;)

Ach, żeby te wasze ujawnienia były tak zapowiedzią ujawnienia SAMI-WIECIE-CZEGO w serialu...

ocenił(a) serial na 9
Ascello

Szkoda, że to faktycznie nie idzie ze sobą w parze.... Sami wiecie kogo, dobre:D I potem będą się bali wypowiadać jego imię wszyscy bohaterowie, bo rzuci na nich jakiś urok jeszcze!:P

ocenił(a) serial na 10
PozdrawiamWas

Podoba mi się to określenie "pozytywnie rąbniętych" :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Jasne, jasne. "Wyglądamy" Aha, aha. I wcale żadne z nas, a już na pewno ja, nie używa sarkazmu. Skądże.

xD

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Ah, no szalejecie z tymi postami! :D I Witam wszystkich nowo ujawnionych merlinomaniaków. :)

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

:) I generalnie zabawne jest to, że patrząc na avatar każdego z Was, kojarzę Wasze wypowiedzi, stanowiska obieranie względem różnych tematów i nawet styl wypowiedzi!:) Ale już nie spamuję "ochami" i "achami", czas skupić się na Merlinie:)

ocenił(a) serial na 10
Banioleks

Musisz mieć niezłą pamięć żeby to wszystko zapamiętać:)

ocenił(a) serial na 10
ania2012_2

Aż miło popatrzeć jak z dnia na dzień jest nas więcej a jeszcze tylko 2h 20 minut :)

ocenił(a) serial na 9
ania2012_2

To prawda, do tego jestem wzrokowcem, a poza tym emocjonuje się wpisami, przeżywam je, przetwarzam, wyciągam wnioski i w swojej głowie układam wszystko w jedną, spójną całość. Grunt, że się odnajduję, a łatwe to nie jest! Dużo Was jest, ale co cieszy, bo ja także nie spodziewałam się, że w Polsce jest tylu fanów tego serialu. I pomyśleć, że gdy moja mama mi pokazywała ten serial ponad rok temu, to stwierdziłam "Pfff, co to jest"... :)

ocenił(a) serial na 10
Banioleks

Ach, niedawno zaczęłam powtarzać sobie odcinki poprzednich serii. Widać jak bardzo zmienili się wszyscy bohaterowie, aż nie można w to uwierzyć...

ocenił(a) serial na 9
monika1144

I obserwacje tych zmian są właśnie najlepsze!!! A szczególnie mnie urzeka to, jak w pierwszych odcinkach Artur ma takie dłuższe włosy z tyłu i wygląda jak dziecko, a później mężnieje i wygląd też się zmienia:)

ocenił(a) serial na 9
Banioleks

Merlin się strasznie zmienił. Też zmężniał, no i trochę zmienił fryzurę :D

ocenił(a) serial na 10
Banioleks

Oj tak, a Merlin wydaje się jakby sporo sporo się nauczył, kiedyś zwykły chłopak z magicznym talentem, a teraz wielki czarodziej o wielkiej mądrości....

ocenił(a) serial na 10
monika1144

Tak Merlin się bardzo zmienił, od 1 sezonu jego postawa diametralnie się zmieniła wg mnie :)

ocenił(a) serial na 10
asia199m

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam.

ocenił(a) serial na 10
monika1144

cieszę się :)

ocenił(a) serial na 8
Banioleks

Tymbardziej, że tu niektóre awatary są bardzo podobne do siebie. :D

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Oj nie, każdy jest inny:) Tak to widzę. No to co, coraz bliżej...... :)

Banioleks

Niektórzy z nas zmieniają np. co tydzień avatary, więc wiesz :P
A tak ogółem, to moi zacni przyjaciele zbliża się wielkimi krokami nasz uwielbiany serial xD
zostały około 2 godziny 20 minut :) szykujcie się, lecz ja nie obejrzę dziś :( ale za to jutro po południu zawsze wyszperam już odcinek już z napisami online :) < pocieszam się xP >

martyna111b

Ja zmieniłam tylko na dziś, bo będzie dużo Mordreda :)

ocenił(a) serial na 9
ayramia128

Ja zmienię po odcinku na Mordreda :D

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

Ja w zeszłym tygodniu nie oglądałam, bo byłam na Skyfall w kinie i jak się opóźniali z wyświetleniem filmu, to się zastanawiałam, czy nie lepiej było siedzieć w domu i grzecznie czekać na Merlina:P

ocenił(a) serial na 10
Banioleks

Zdecydowanie niezłą. Zwłaszcza, że mamy tu 90% osób z awatarami Merlina 50% z awatarami Morgany, trochę Mordreda i Gwaine'a. Pogubić się można, choć powiem, ze ja też ludzi spokojnie kojarzę.

I tak wiem, że to wychodzi ponad 100%. Po prostu załóżmy, że max to 150%, 100% to wszyscy, którzy się ujawnili, a 50% to ci nie ujawnieni. Jakoś to tak wyjść powinno, ot. xDDD

Ascello

Ja za to mam avatar z dwoma postaciami xD

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

A ja bym chyba z parę na raz avatarów musiała mieć, i i tak nie mogę się zdecydować od jakiego zacząć?

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
monika1144

Oj ja też się nie mogę zdecydować i co trochę zmieniam na inny. :P

Ascello

Nie zapominaj o Arthurze <3

ocenił(a) serial na 10
iwek33

Może nie piszą przez te głupie limity :/ Tylko 6 komentarzy, to jakiś horror :( A co do aktora, który gra dorosłego Mordreda hmm ładnego ma kota, jest bardzo zakochany w swojej dziewczynie, a i aktor z niego fajny :-)

ocenił(a) serial na 10
Atharjatha

Ale serio są takie limity? O_O A przez ile czasu jest się rzeczonym nowym użytkownikiem?

Ascello

Ja tam nigdy żadnych limitów nie miałam.. Dziwne to

ocenił(a) serial na 8
martyna111b

W profilu masz napisane, że jesteś na filmwebie od lutego 2011. xD Także o limitach nie może być mowy. :)
Może dopiero niedawno wprowadzili te limity.

Lellandra

hahahaha, to ja już tak długo to konto mam O.o
xD
daaawno temu założyłam to konto sobie i kompletnie z niego nie korzystałam, do momentu gdy zainteresował mnie nasz ukochany serial Merlin :D
w wakacje leciał 3 sezon i oglądać go zaczęłam, 4 sezon w necie..no i teraz 5. A jeśli chodzi o poprzednie serie, to nie obejrzałam wszystkich odcinków :P
eej a tak odbiegając w ogóle od tematu.. to zawsze zastanawiało mnie ile wy lat macie :D z kim ja w ogóle pisze :) itd. xD

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

Ja mam 20, do ponad połowy stycznia :D
a Ty/Wy?

monika1144

też jestem studentką:) i szczerze mówiąc jestem zaskoczona, ze tutaj jest widownia w tym wieku:P wielu by powiedziało, ze to serial dla młodszych, ale cóż, nie znają się!

ocenił(a) serial na 9
karmelka_

To jest serial dla ludzi w każdym wieku :>

ocenił(a) serial na 9
martyna111b

To ja się mogę wypowiedzieć :>
Mam 17 lat i jestem zwariowaną krakowianką :D