PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)

ocenił(a) serial na 8
Suzan_26

Może nawet przed 4 odcinkiem. Jak na razie to szalejemy z tymi postami. :P

ocenił(a) serial na 8
Lellandra

A co! Jak fany to fany! XD

ocenił(a) serial na 10
Suzan_26

Hahaha :D no dokładnie! ale dyskusje tu są niezłe :P

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Ach, ten limit wypowiedzi :(. A tu taka ciekawa dyskusja!

ocenił(a) serial na 7
klaudia_915

zgadzam się, codziennie sobie wchodze na to forum i patrze jak sobie gadacie.

ocenił(a) serial na 10
Syrakuz

Muszę się nauczyć oszczędności, ale jak to zrobić kiedy tyle rzeczy się dzieje?!

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

No wiadomo prawdziwi merlinomaniacy z nas :P
klaudia_915 też mnie to wkurza ;/

użytkownik usunięty
rasp_filmweb

Ja też mam jeszcze limit ;x. Ale kończy mi się 30 lub 31 października :D. Więc jeszcze przed 5 odcinkiem. Muszę oszczędzać komentarze ;p. ;d. .Miny Arthura <jak zobaczy, że Merlin czaruje> na pewno nigdy nie zapomnę ;p. ;d. Jejku.. Nie mogę się już doczekać trzech najbliższych odcinków ;d;d.

ocenił(a) serial na 10

Więc przez 30 dni jest 6 komentarzy na dzień, przez następne 60 dni 12 komentarzy i dopiero wtedy jest zdejmowany? No to fajnie. To dopiero mi zdejmą w styczniu, jak sezon już się skończy! WTF? Nie będę mogła z Wami nawet podyskutować za dużo ;/
Hahaha ja też nie :D Wystarczy sobie przypomnieć jego minę pod koniec 3 odcinka, jak Merlin go tą rękawicą walnął :D

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Współczuję i jestem z Tobą :). Mi się kończy niestety w okolicach finału.
Ale ta mina była świetna :D!

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Przekichane z tymi limitami :) ja na szczęście mam już to konto na tyle długo, że nic takiego nie mam ;)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Zazdroszczę ;)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Ja nawet nie wiedziałam, że są jakieś limity :P Jak założyłam konto to dłuuuugo się nigdzie nie udzielałam

ocenił(a) serial na 8
agga_95

Limity musieli wprowadzić po tej akcji z Avatarem chyba.
Ja na szczęście mam już konto od kilku dobrych lat. :)

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Jakiej akcji z Avatarem? Jestem chyba niedoinformowana :D

ocenił(a) serial na 8
agga_95

A zakładali konta i obniżali ocenę czy coś. Świry i tyle. Ale było to na tak dużą skalę, że administracja powprowadzała różne ograniczenia.

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
agga_95

Ja tak samo ;) wogóle to zaczęłam udzielac się tak dużo dopiero na tym forum :D

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Ja też :D Na innych jakoś nie miałam odwagi :>

ocenił(a) serial na 9
Suzan_26

Hehe, wracam ze szkoły i już 2 strony postów do nadrabiania :D Coraz sprawniej nam to idzie! Jak nic 1000 będziemy mieć jutro przed odcinkiem

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Już jest 810! Do załóżmy 10 odcinka zapewne będą 2 nowe tematy ;). Ta kontynuacja została założona 12 dni temu :D

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Mnie się wydaje, że nawet więcej :P
A tak jeszcze na temat tych limitów... gdybym o nich wiedziała, to bym założyła sobie konto w sierpniu, jak zaczęłam forum śledzić ;)

ocenił(a) serial na 9
klaudia_915

8 minut i już 6 postów więcej :P

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Jedno można o nas powiedzieć: rozkręciliśmy się i to na całego! ;P

ocenił(a) serial na 9
klaudia_915

A to dopiero 3 odcinki minęły :P

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Co będzie dalej? :P

klaudia_915

będziemy zakładać dalej tematy i komentować, proste :D musimy w końcu gdzieś pisać ;p

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

I wylać nasze uczucia związane z oczekiwaniem na najważniejszą rzecz: wyjawienie Arturowi przez Merlina prawdy :D

klaudia_915

doookładnie, musimy wyładować gdzieś nasze myśli :P a jest ich jak widać wiele :D około 800 koment w około 2 tygodni, hehe nieźle xD

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

I o to chodzi! Ale wydaje mi się, że przy 5 odcinku nie zadziała nawet przycisk "odśwież", taki będzie tłok ;P

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Wie ktoś czy Artur dowie się w tym sezonie prawdy o Merlinie?

klaudia_915

mamy taką nadzieję, ale sądzę iż T A K ! :D gdyż w piątym sezonie jak już zauważyliście, ciągle poruszają temat magii. Merlin w każdym odcinku ma moment, gry Arthur o mało co się nie dowiaduje o jego magii, więc ja osobiście uważam ( a zarazem mam taką nadzieję), że w tym sezonie :)

martyna111b

ps. sory za błędy i ten chaotyzm :)

ocenił(a) serial na 8
martyna111b

Będziemy też zastanawiać się nad przyszłością Merlina, dyskutować, odliczać minuty do premiery i pisać posty zupełnie niezwiązane z tematem - proste XD

ocenił(a) serial na 10
agga_95

I świetnie!!! :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Czekaj, czyli jutro będzie temat o nazwie: kontunuacja kontynuacji tematu sezon 5? :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Jeśli się postaramy, to czemu nie?;)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

tak :D a później kontynuacja kontynuacji kontynuacji tematu sezon 5 xD Oj pod koniec sezonu dłuuuugie będą nazwy tych tematów

agga_95

hahaha, ciekawe, ciekawe :) Zastanawiam się jaką nazwę będzie miał ostatni temat :) musimy go jakoś zacnie, epicko nazwać :D jakieś pomysły?

ocenił(a) serial na 10
martyna111b

Jest tylko problem, że nie wiemy, który bd ostatni :D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Tak sobie myślę, że gdyby tego nie było, to nie miałabym za bardzo z kim pogadać o tym serialu ( oprócz brata,ale ile nowego można dowiedzieć się od jednej osoby?). Jestem otoczona ludźmi, dla których "Merlin" znaczy tyle co nic... To straszne....:(

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

Moja przyjaciółka jeszcze ani razu nie oglądała "na żywo" w internecie, za wsze pare dni po nowy odcinek, więc ja ciągle jej mówię co było, choć bez ważnych spoilerów ;) za to moja druga przyjaciółka nie ogląda wogóle, ale jak ja jej streszczam, to ona z kolei mówi tej drugiej co było :D tym sposobem (spoiler 4 odcinka) dowiedziała się, że Uther wie o magii Merlina i prawie powiedział Arturowi :) biedna :D

ocenił(a) serial na 10
Roksolana_13

Znam to, a kiedy zaczynasz opowiadać o nim wśród znajomych to mina pt." Wariatka! Co ona w tym widzi?!". Ale tu jest dużo osób, dla których Merlin jest głównym tematem do rozmów :D

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Cieszę się, że są takie osoby :D Ostatnio chciałam namówić koleżankę do oglądania "Merlina", a ona "to o tym śmiesznym człowieczku i tym brzydkim Arturze?" Myślałam, że... och...

ocenił(a) serial na 9
klaudia_915

Dokładnie! Ja mogę gadać o Merlinie tylko z przyjaciółką, z którą się zaprzyjaźniłam właśnie dzięki Merlinowi :D A reszta zawsze stwierdza: Merlin? Przecież to takie głupie, jak wy to możecie oglądać?! Ooooo jak słyszę taką reakcję to mam ochotę komuś zrobić krzywdę :>

ocenił(a) serial na 8
Roksolana_13

Dokładnie. Moja koleżanka to pewnie obejrzy dopiero jak na polsacie będzie leciało, bo tak to w internecie jej się nie chce. :( Czasem trochę mamie opowiem, ale ją to tak średnio interesuje. Czasem tylko w tv oglądamy razem.
Dobrze, że jest to forum. :)

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

To forum jest wybawieniem :)

ocenił(a) serial na 9
klaudia_915

takie AM - Anonimowi Merlinomaniacy :D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

to u mnie tylko jedna koleżanka lubi ten serial, a druga ciągle narzeka, że stale o tym gadamy. A jak wyobrażacie sobie moment kiedy Artur poznaje prawde?

ocenił(a) serial na 9
Milka3105

Najpierw SZOK, a później moment olśnienia: aha, to dlatego wszystko mi się udawało... :D
A tak na serio to nie wiem :P Czego bym nie wymyśliła, twórcy pewnie zrobią coś lepszego.