Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)
W naszym przypadku to chyba Milady :P Co do 4 odcinka, mam nadzieję, że będzie chociaz w połowie tak fajny jak 3 (ten mnie rozwalił na łopatki :))
Ja też mam taką nadzieje, Milady. Niektórzy z obecnych tutaj uważają, iż zwiastun jest niezadowalający. Natomiast ja sądzę, że i tak będzie ciekawy. Może nie zapowiada się tak fascynująco jak inne odcinki, ale wszak to "Przygody Merlina" - to nigdy nie będzie nudne i nieciekawe. Nieprawdaż, Milady? ;D
Oczywiście Milady :P Ponieważ "Przygody Merlina" i tak są genialne, tutaj nawet gorsze odcinki i tak się ogląda, bo są po prostu przyjemne, Milady :P
Prawdaż, prawdaż. xD Ale to chyba pierwszy raz gdy bardziej czekam na zwiastun odcinka niż na sam odcinek. xD
Mam nadzieję, że po sobocie nie będę musiała użyć mojego przycisku żeby sobie ulżyć. :D Swoją drogą polecam: http://nooooooooooooooo.com/
Hahahahahaha! Spadłam z krzesła - NOOOOOOOOOOO! Ja nie mogę!
Ja czekam zawsze na każdy odcinek, ale często tak jest, że najbardziej wyczekuję zwiastuna następnego odcinka...
Za to ja polecam śmieszny interaktywny filmik (może nie ma nic wspólnego z Merlinem, ale jakoś mi się skojarzył):
https:// www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M - najpierw wybierasz opcję na końcu, a on cię przekierowuje dalej, gdzie powie Ci co możesz zrobić - ja się uśmiałam
Hahaha, omg, boskie!
Wpisałam później "hugs". :D :D Zaraz popróbuję inne opcje. xD
5x04 :
- To jest poważny odcinek w rozwoju związku Artura i Merlina . Dużo mówi się o polityce w porównaniu zemsty.
- Merlin daje Arturowi bezpośredni rozkaz ... i raczej cieszy go.
-Artur wyznaje coś Gwen i chce aby nie mówiła tego nikomu
- Gwaine musi grać niańkę
- Gajusz urzywa magii aby uzdrowić Merlina
- Merlin i Morgana urzyją bardzo potężnej magii
- Ktoś niespodziewanie dołącza do walki
Gajusz używa magii, żeby uzdrowić Merlina... Czyli pewnie znowu poświęci się za Artura.
Taa mam nadzieje że to nie będzie to samo co w jednym z odcinków 4 sezonu gdzie walczył Merlin(a raczej Emrys) i Morgana bo tam to tylko się popychali i to była istna masakra(niestety) ...
Wow, super, już nie mogę się doczekać. A tak nawiasem mówiąc to używa pisze się przez "ż", a nie "rz", ale to nie istotne ;)
O coś czuję, że to może być Mithian. Ale nie wiem... Gwaine jako niania - muszę to zobaczyć!
Kurczę, teraz ciągle sobie to włączam. Nawet dzisiaj jak wróciłam do domu to mama zaczęła się mnie nachalnie pytać czy chcę coś do jedzenia. To wzięłam głośnik na fula, puściłam jej to i już się nie pytała ;D
Zazdroszczę wam, że będziecie mieć możliwość obejrzenia już w sobotę/niedzielę. Ja muszę czekać aż na poniedziałek, aby obejrzeć :(. Dobrze, że jest filmweb !
Biedna Ty. ;c.
Ale zawsze są jakieś plusy:
przynajmniej będziesz miała mniej czekania na piąty odcinek! ;d;d.
Och, ty to potrafisz pocieszyć! ;)
Ja dodam, że jak klaudia_915 będzie oglądać, to już napisy będą i od razu wszystko zrozumie ;)
Na szczęście to dopiero 4 odcinek, 5 dopiero za tydzień, więc ten (podobno) decydujący chyba obejrzysz ;) (chyba, że wcale nie masz możliwości obejrzenia -_-)
Mimo to współczuję, bo gdybym ja nie miała możliwości obejrzenia Merlina, to któryś z ulubionych wazonów mamy poszedł by w p*zdu ;)
O właśnie miałam się spytać. Z jakiej strony ściągacie odcinki? Oprócz oczywiście naszego ch0mika ;)
no ogólnie rzecz biorąc to z ch0mika ściagam, ale w niedziele sa juz do obejrzenia na stronach z napisami nawet
Ale już komentarzy.. xD.
Coś mi się wydaje, że w ten weekend będzie 1000 komentarzy ;p. Zwłaszcza jeśli będziemy komentować odcinek 4 i dalej podejrzewać co będzie 5. ;d.
http://cultfix.co.uk/merlin-series-5-episode-6-synopsis-19400.htm btw coś na temat 6 odcinka : d
Czyli nasza szalona teoria o tym jakoby Artur dowiedział się w 5 odc legła w gruzach? :(
Chociaż nie jest napisane, że Merlin pomaga Arturowi (tylko jego rycerze), a Merlin jedynie wie, że to Morgana za tym stoi.
Następne odcinki obejrzę, ale w ten weekend jestem u dziadków, a nie będzie przy rodzicach możliwości wyskoczenia by obejrzeć, bo zaraz :"Raz na jakiś czas widzisz dziadków, więc zachowuj się. Musisz ustalić priorytety w swoim życiu". Albo "Jeszcze raz to zabronię Ci oglądać". A tego bym nie przeżyła!
ja jak pojawi sie nowy odcinek to krzycze :" cicho rodzino, nie przeszkadzac mi, ja tu Merlina ogladam" i wszyscy wiedzą, że jak ktos wejdzie do pokoju to rzuce czyms w niego więc mam spokój ; )
Ja jak oglądam to zamykam drzwi do pokoju na klucz i wywieszam kartkę "Merlin, nie przeszkadzać!" i każdy wie o co chodzi ;)
Hehe. Zaraz sobie taką zrobię ;)
Najlepiej z napisem:
"Merlin - nie wchodzić - grozi poważnymi powikłaniami!
Nie!!!!! Ale w ważnym momencie np. Merlin wyjawia prawdę o swojej magii Arturowi, i wpada tata "Gdzie moje skrzypce?" to pewnie bym czymś rzuciła ;).
To twój tata jest spoko, bo mój specjalnie mnie zaczepia i śpiewa i gwiżdże i ogólnie cały czas mi przeszkadza jak próbuję skupić się na oglądaniu i tłumaczeniu Merlina na Polski ;D
Co za człowiek ;)
Hah, ja jak oglądam Merlina na żywo to po prostu uprzedzam, żeby nic do mnie nie mówić i nie zawracać mi głowy bo i tak nie odpowiem. xD Co innego jak oglądam ściągnięty nawet bez napisów, bo to zawsze może cofnąć.
Jezu, jakich macie zajebistych rodziców. Moi nic nie wiedzą o mnie i Merlinie, ani zadnym innym filmie/serialu, bo przecież zaraz zaczęli się pytać "co to za głupota?" (tego nienawidzę najbardziej), a oprócz tego jeszcze się drzeć, że to piractwo i że marnuję transfer. Już słyszę to "Krwa, mówiłem, że masz nie oglądać nic w internecie. Czy mogłabyś choć raz posłuchać?" i "g*wno mnie to obchodzi" jako reakcję na jakąkolwiek próbę tłumaczeń...