PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37867
6,3 3 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Jak tylko zdążę :-) Ty czekasz na napisy czy podobnie jak Ascello rodzinka odwiedza? ;D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Tym razem ja odwiedzam rodzinkę, dokładnie dziadków, a rodzice nie pozwolą się wyrwać :( .

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Dobrze, że Wy oglądacie to zawsze się czegoś dowiem :)

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Wspieramy Cię mentalnie i nie wchodź na forum póki nie obejrzysz ;D pewnie dyskusja będzie gwałtowna ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Dzięki za wsparcie :D. Zastosuję się do rady, ale pewnie w poniedziałek jak obejrzę to będzie około 200 postów w "5 sezon - kontynuacja, kontynuacji" :D
A tak poza tym, to Nimfadora_2 - świetny avatar ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Dzięki ;D co do nowego tematu to ta nazwa kontynuacja kontynuacji mi sie strasznie podoba :-)

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Każdy wie o co chodzi i nowe osoby dołączające do dyskusji będą miały szacunek do nas, Merlinofanowców, że udało się nam napisać 1000 wypowiedzi w 13 dni! ;p

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Słuchajcie, a może pobijemy rekord Guinessa (nie jestem pewna jak to się pisze, jak coś źle to sorki) w komentarzach na forum dyskusyjnym i więcej osób zainteresuje się Merlinem? Bo jednak poza tym, że jest nas tak dużo, to mało kto słyszał i oglądał Merlina. ;(
Będziemy sławni :D

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

Nie wiem czy coś takiego podchodzi pod rekordy do księgi :-) ale czemu nie ;P

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Jest rekord w komentarzach na facebooku, to dlaczego nie tu? ;P

ocenił(a) serial na 10
klaudia_915

To o tym nie słyszałam ;D to dalej, razem! ;)

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Oooo nowa motywacja do komentowania i rozmów :D

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Pozostało 6 h. :)

Lellandra

5 h 40 minut i MERLIN :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Oh, ekscytujace....

ocenił(a) serial na 10
monika1144

I damy radę założyć nową kontynuację tematu jeszcze przed odcinkiem 4 piątego sezonu. :D

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Mnie to już dobija to czekanie i odliczanie ;) Nie mogę się doczekać!

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Ja też, ale obejrzę dopiero jutro rano jak już będą napisy albo wieczorem z lektorem.... Dlaczego czas tak wolno płynie?...

ocenił(a) serial na 10
rasp_filmweb

Dziś może być nieźle :-). Zobaczymy, może wreszcie ktoś, ktokolwiek (żywy!) Dowie sie o magii Merlina;D

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Haha :D "żywy" jest tutaj słowem kluczowym :D Ale jak ktoś się wkrótce nie dowie, to chyba stracę cierpliwość i jak mówiła agga_95 jadę tam z widłami :P

Nimfadora_2

I jeszcze tylko 50 wiadomości i nowy temat ;p

Nimfadora_2

Jestem strasznie ciekawa co się wydarzy i jaki będzie zwiastun. Skoro w 5 odcinku znowu będzie poruszany temat magii to może Artur wreszcie się dowie. Mnie zastanawia czemu w opisie 6 odcinka pisze, że Artur i rycerze jadą na ratunek Gwen a nie ma nic o Merlinie. Czemu on nie jedzie?!

carolina8977

Bo Artur wygnał go za to, że jest magiem! Proste!

użytkownik usunięty
ayramia128

Oby tak właśnie było! . Choć jeśli miałby go wygnać, to błagam, nie więcej niż na jeden-dwa odcinki! ;p.

ocenił(a) serial na 10

Może specjalnie nic nie będą wspominać w zwiastunach o magii żebyśmy mieli większą niespodzianke? Nic nie wspomną w zwiastunach i tu taki hurra! ;D

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Nawet chciałabym żeby tak było. Bo jak się zobaczy w zwiastunie albo przeczyta w opisie to już z góry wiesz co się stanie, a jak przetrzymają to w tajemnicy to większa radocha z oglądania :>

ocenił(a) serial na 10
agga_95

No właśnie, całkowite zaskoczenie, bo się nie spodziewałeś,, narzekałeś że nic o Merlinie w zwiastunach, nic o magii w zwiastunach, a tu największa tajemnica tego serialu jest :-)

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Ale byłoby świetnie. Chociaż muszę powstrzymać swój entuzjazm, bo później będę marudzić jak się okaże, że nic nie będzie. :P

ocenił(a) serial na 10
Lellandra

Jak się okaże, że w tym sezonie Merlin się nie dowie to będzie duuuże przegięcie ;)

ocenił(a) serial na 8
Nimfadora_2

Nawet mi nie mów. xD

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Oj tak... Ale myślę, że powinien się dowiedzieć. W wielu wywiadach aktorzy delikatnie sugerują że tak może się stać...

agga_95

I pewnie się stanie, trzeba być dobrej myśli. Poza tym producenci chyba nie są samobójcami a nie wiadomo co byśmy z nimi zrobili jakby Artur się nie dowiedział. Jakies propozycje o widłach juz czytałam ;p

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Zastanawiam się czy oprócz wideł wziąść również siekierę... trzeba być gotowym na wszystko :D

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Widły robią furorę, już kolejna osoba o nich wspomina :-) ja nie mam wideł, ale mogę w nich rzucić kotem ;D

Nimfadora_2

Kotem :D jak prawdziwa czarownica, mam nadzieje że czarnym ;p

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

hehe mój pomysł normalnie robi furorę :D

Nimfadora_2

Ja bym tego nie przeżyła, kolejny rok czekania!

ocenił(a) serial na 10
carolina8977

Najbardziej to chyba właśnie czekam na ten zwiastun ;P

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Eeee jest tam coś o Merlinie... Też się chwytam każdej poszlaki która by wskazywała na to, że Artur wreszcie pozna prawdę :D Ale już dzisiaj ok. 22 będziemy mądrzejsi o trailer 5 odcinka :> Oj coś czuję, że ożywiona dyskusja będzie dzisiaj trwała do późnych godzin nocnych!

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Ja odpisuję na kilka postów naraz po emisji odcinka i w jednej chwili potrafi być +50 odp.po odświeżeniu strony. To jest coś ;D

ocenił(a) serial na 9
Nimfadora_2

Właśnie :D Aż ciężko się połapać :P Tu się włączasz w jedną dyskusję, tam w drugą i już nie wiesz gdzie co pisać. A jak w niedzielę rano włączasz forum to już nawet nie wiesz co czytać tyle tego jest :D

użytkownik usunięty
Nimfadora_2

Dzisiaj jak weszłam na forum to miałam do nadrobienia ponad 2 strony ;d ;o. Nieźli jesteśmy ;d. Ale dobrze, że zawsze jest tu z kim popisać ;)).

ocenił(a) serial na 10
Nimfadora_2

Osoba pisząca 1000 post jest proszona o przekierowanie i zarazem założenie nowego tematu będącego kontynuacją tego :-) dziękuję :-)

Nimfadora_2

Jeszcze tylko 14 postów i dobrze bo jak byśmy nie zdążyli przed kolejnym odcinkiem to przy tym ruchu na forum z 10 osób by załozylo nowy temat w tej samej sekundzie ;p

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Jakie 14? już tylko 10 xD

ocenił(a) serial na 8
carolina8977

No właśnie. Może ustalmy kto założy, żeby nie było bałaganu. :P

Lellandra

O dobry pomysł. Ja głosuję na Nimfadorę jako załozycielkę tego postu

ocenił(a) serial na 9
Lellandra

Niech będzie ten kto napisze post numer 1000 :)

ocenił(a) serial na 10
agga_95

No i proszę osoba po mnie :-)

Nimfadora_2

No to ja się zgłaszam bo już nie mogę się doczekać nowego tematu. 1000 postów ogłaszam za osiągnięte!