Kontynuowanie poprzedniego tematu - osiągnięto limi 1000 odp. ;)
Możliwe spojlery :)
Jak tylko zdążę :-) Ty czekasz na napisy czy podobnie jak Ascello rodzinka odwiedza? ;D
Tym razem ja odwiedzam rodzinkę, dokładnie dziadków, a rodzice nie pozwolą się wyrwać :( .
Wspieramy Cię mentalnie i nie wchodź na forum póki nie obejrzysz ;D pewnie dyskusja będzie gwałtowna ;)
Dzięki za wsparcie :D. Zastosuję się do rady, ale pewnie w poniedziałek jak obejrzę to będzie około 200 postów w "5 sezon - kontynuacja, kontynuacji" :D
A tak poza tym, to Nimfadora_2 - świetny avatar ;)
Dzięki ;D co do nowego tematu to ta nazwa kontynuacja kontynuacji mi sie strasznie podoba :-)
Każdy wie o co chodzi i nowe osoby dołączające do dyskusji będą miały szacunek do nas, Merlinofanowców, że udało się nam napisać 1000 wypowiedzi w 13 dni! ;p
Słuchajcie, a może pobijemy rekord Guinessa (nie jestem pewna jak to się pisze, jak coś źle to sorki) w komentarzach na forum dyskusyjnym i więcej osób zainteresuje się Merlinem? Bo jednak poza tym, że jest nas tak dużo, to mało kto słyszał i oglądał Merlina. ;(
Będziemy sławni :D
Nie wiem czy coś takiego podchodzi pod rekordy do księgi :-) ale czemu nie ;P
I damy radę założyć nową kontynuację tematu jeszcze przed odcinkiem 4 piątego sezonu. :D
Ja też, ale obejrzę dopiero jutro rano jak już będą napisy albo wieczorem z lektorem.... Dlaczego czas tak wolno płynie?...
Dziś może być nieźle :-). Zobaczymy, może wreszcie ktoś, ktokolwiek (żywy!) Dowie sie o magii Merlina;D
Haha :D "żywy" jest tutaj słowem kluczowym :D Ale jak ktoś się wkrótce nie dowie, to chyba stracę cierpliwość i jak mówiła agga_95 jadę tam z widłami :P
Jestem strasznie ciekawa co się wydarzy i jaki będzie zwiastun. Skoro w 5 odcinku znowu będzie poruszany temat magii to może Artur wreszcie się dowie. Mnie zastanawia czemu w opisie 6 odcinka pisze, że Artur i rycerze jadą na ratunek Gwen a nie ma nic o Merlinie. Czemu on nie jedzie?!
Oby tak właśnie było! . Choć jeśli miałby go wygnać, to błagam, nie więcej niż na jeden-dwa odcinki! ;p.
Może specjalnie nic nie będą wspominać w zwiastunach o magii żebyśmy mieli większą niespodzianke? Nic nie wspomną w zwiastunach i tu taki hurra! ;D
Nawet chciałabym żeby tak było. Bo jak się zobaczy w zwiastunie albo przeczyta w opisie to już z góry wiesz co się stanie, a jak przetrzymają to w tajemnicy to większa radocha z oglądania :>
No właśnie, całkowite zaskoczenie, bo się nie spodziewałeś,, narzekałeś że nic o Merlinie w zwiastunach, nic o magii w zwiastunach, a tu największa tajemnica tego serialu jest :-)
Ale byłoby świetnie. Chociaż muszę powstrzymać swój entuzjazm, bo później będę marudzić jak się okaże, że nic nie będzie. :P
Jak się okaże, że w tym sezonie Merlin się nie dowie to będzie duuuże przegięcie ;)
Oj tak... Ale myślę, że powinien się dowiedzieć. W wielu wywiadach aktorzy delikatnie sugerują że tak może się stać...
I pewnie się stanie, trzeba być dobrej myśli. Poza tym producenci chyba nie są samobójcami a nie wiadomo co byśmy z nimi zrobili jakby Artur się nie dowiedział. Jakies propozycje o widłach juz czytałam ;p
Zastanawiam się czy oprócz wideł wziąść również siekierę... trzeba być gotowym na wszystko :D
Widły robią furorę, już kolejna osoba o nich wspomina :-) ja nie mam wideł, ale mogę w nich rzucić kotem ;D
Eeee jest tam coś o Merlinie... Też się chwytam każdej poszlaki która by wskazywała na to, że Artur wreszcie pozna prawdę :D Ale już dzisiaj ok. 22 będziemy mądrzejsi o trailer 5 odcinka :> Oj coś czuję, że ożywiona dyskusja będzie dzisiaj trwała do późnych godzin nocnych!
Ja odpisuję na kilka postów naraz po emisji odcinka i w jednej chwili potrafi być +50 odp.po odświeżeniu strony. To jest coś ;D
Właśnie :D Aż ciężko się połapać :P Tu się włączasz w jedną dyskusję, tam w drugą i już nie wiesz gdzie co pisać. A jak w niedzielę rano włączasz forum to już nawet nie wiesz co czytać tyle tego jest :D
Dzisiaj jak weszłam na forum to miałam do nadrobienia ponad 2 strony ;d ;o. Nieźli jesteśmy ;d. Ale dobrze, że zawsze jest tu z kim popisać ;)).
Osoba pisząca 1000 post jest proszona o przekierowanie i zarazem założenie nowego tematu będącego kontynuacją tego :-) dziękuję :-)
Jeszcze tylko 14 postów i dobrze bo jak byśmy nie zdążyli przed kolejnym odcinkiem to przy tym ruchu na forum z 10 osób by załozylo nowy temat w tej samej sekundzie ;p