Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.
Sugeruję Warszawę. ;)
Trochę daleeeko do Warszawy mam, ale łączę się z merlinomaniakami:D
Według mnie to nie jest ostatnia seria, strasznie szybko by się musiało wszystko wyjaśnić a to jest chyba niezbyt możliwe w ciągu dwóch odcinków. To nie może być ostatni sezon po prostu, bo ja tak mówię :P
To niestety jest ostatnia seria :( Przecież było już dużo oficjalnych wiadomości...
Ale zjazd jest w Krakowie. :P Ja też nie wierzę jeszcze. Cały czas się łudzę, że może zmienią zdanie. xD O naiwności...
Też naiwnie wierzę. Dlatego spoilerom mówię stanowcze NIE! Będę mogła się łudzić trochę dłużej, jak nie będę wiedzieć co się stanie :D
uu Kraków, już bliżej ale też kawałek :D jeśli nic mi nie przeszkodzi to może nawet się pojawię ;) będę zaglądać tu co jakiś czas więc odświeżajcie wątek:)
OK, zadzwoniłam dzisiaj i zarezerwowalam pokój dla 9 osób. Koszt noclegu to 23zl/osobę i jesli bedziemy chcialy pościel to jeszcze 7,50zl. Z tym to już jak chcecie, ale proszę niech każda wyrazi swoje zdanie, bo musze tam jeszcze zadzwonic.
super:).Przepraszam ale ta moja kumpela powiedziała mi wczoraj ,że nie bedzie nocować bo cos tam jej wypadło.Jak cos to mogę za nia załozyc:/.
Raczej nie będziesz musiała, tylko niech sie każda wypowie co uważa o poscieli, to bym jutro zadzwoniła, zeby to załatwić i spróbuje wymienić pokój. Moim zdaniem powinnysmy wziąć, bo na jedną noc nie opłaca sie jeszcze i tego wieść że sobą.
Więc tak dziewczyny, ogłoszenia: mamy do dyspozycji pokój 12-osobowy ( :D ), ale kazda zapłaci tylko za siebie, 8 osób moze jeszcze byc w nim, nie dopłacając za nikogo i bez zmiany ceny. Więc jakby się też ktoś jeszcze zdecydował, to zapraszamy nawet na ostatnią chwilę:D Z tego co zrouzmiałam, musimy przyjechac przed 16, a opuścić schronisko przed 10 rano następnego dnia. I tutaj do Was pytanie: O której zamierzacie być w Krakowie? Bo ja, jeśli mam byc przed 16, to muszę przyjechac po 14, więc byłoby super, gdybyśmy się jakos umówiły na tą zbiórkę, żeby każdej mniej więcej pasowało:)
Dzisiaj sobie kupiłam czerwoną chustkę:D Już nie mogę się doczekać!
Mi pasuje o każdej godzinie.
W tej restauracji też możemy siedzieć ile wlezie jakby co. A jak byśmy się tak wcześnie spotkały, to można by jeszcze połazić po rynku itp.
A to z dworca do tego schroniska każdy ma dojść sam? czy spotykamy się na dworcu i idziemy razem?
Oj z dworcem w Krakowie i peronami to jest różnie :P Zawsze można się spotkać w galerii krakowskiej, bo jest ona bezpośrednio połączona z dworcem.
ok chyba wszyscy trafią aha i jeszcze jedno mam być w Krakowie na jakąś umówioną godzinę?
Właśnie powinnyśmy się wszystkie umówić na wyznaczoną godzinę. Niech każdy się wypowie o której mu pasuje.
Mi pasuje każda godzina zresztą ty się do mnie dosiadasz w pociągu więc ja się mogę dostosować
Az tak duzo to nas nie ma, jeszcze carolina i Lellandra i bedzie komplet:P reszta to "koleżanki":P
tak! mam wtedy najlepsze połączenie, ale będę chyba trochę po 14, bo bus dojeżdza jakoś tak o 14 no i muszę ogarnąć w ogóle jak tam tarfić:P jeejku, na co ja sie porywam?;) sama do obcego miasta:P ale będzie przygoda;)
super, jeśli każdy się zgadza, żeby bylo po 14 to jutro idę kupic bilety:D żeby potem nie bylo jakichs niespodzianek;)
Ja może nawet trochę wcześniej przyjadę. Uwielbiam Kraków. Także jak coś to 14 w galerii pasuje. Może wymienimy się później telefonami na skypie albo gdzieś jakby się któraś zgubiła, czy coś. :)
Ile wyjdzie na osobę za ten pokój?
Haha, telefony to dobry plan, bo ja właśnie zagubienia w akcji się obawiam:P Chyba 30,50zł (z pościelą;) )
To przy okazji następnej rozmowy skypowej możemy się telefonami wymienić :P
I ważna wiadomość: Szukajcie jakichś fajnych zdjęć z serialu!! Oprócz loga jakieś charakterystyczne motywy potrzebuję, najlepiej na jutro. Powrzucajcie linki. :)
Jeszcze pytanko: czy ktoś będzie jechał pociągiem przez Kielce? Bo jak nie, to ja chyba busem pojadę, będzie szybciej i bez niespodzianek typu stoję w polu godzinę xD
Dawno mnie tu nie było, zgadzam się z postanowieniami. To wymieniamy telefony na skypie. Bardzo dobrze bo byśmy się pogubiły.
Hej, mam pytanko : o której oglądacie Merlina? Bo ja mogłabym przyjść, ale na samo spotkanie i oglądanie, bo jak moja mama twierdzi jestem za młoda na nocowanie z obcymi ludźmi :D Ale mieszkam tak blisko że mogłabym się z wami spotkać i wrócić do domu ^^
Jeszcze nie wiemy o której, ale chyba tak ok. 16? Jeszcze damy znać :> Fajnie by był, gdyby więcej osób się zjawiło ^^
Okej to przyjadę :D Dopiszcie mnie do listy - będę z wami oglądać i spotkam się z wami, ale po odcinku się zmyję :D
Jestem nowa więc do pytam się dla pewności: 1 nie wiem czy będę mogła przyjechać (kasa i matka raczej nie zgodziła się) choć bardzo chcę- odpowiedz dam do czwartku czy nie udało się jej przekonać, 2 jeśli bym nie pojechała to można się przyłączyć na skypie i o której się zaczyna: ok 16?
Hej, słuchajcie moja koleżanka z którą miałam jechać się rozchorowała. :( A moja mama nie zgodzi się żebym pojechała sama także nie będę mogła być z wami na zjeździe. :(
Hey jestem nowa i jestem z Krakowa. Bardzo chętnie się z Wami spotkam. Kiedy jest ten zlot? Przyjmiecie mnie? :)
29 grudnia, ok. 14 w gk
ooo kolejna merlinomaniaczka z krakowa. ile masz lat? :D