Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.
Sugeruję Warszawę. ;)
Kurcze, żałuję że nie mogę jechać... Tak bym Was chciała poznać :((
Cóż, liczę na zdjęcia i filmiki ze zlotu... :)
Ja tak samo :( Chciałabym do Was dołączyć, ale niestety nie dam rady. Mam nadzieję, że zorganizujecie kolejny zlot niedługo :)
Cholercia, chyba jestem na to za stara. Czekam na pelna relacje kiedy bedziecie juz po zlocie ;)
UWAGA! Kto jedzie na zlot, niech pisze do mnie na priv, podam numer telefonu, żebyśmy się odnaleźli jakby co :D
Tak sobie pomyślałam.. może stwórzmy grupę fanów Merlina na fb (tylko grupę, a nie fan profil) i będziemy tam się wypowiadać, umieszczać zdjęcia ze zlotów :)
Ja na pewno nie jadę ale chcę uczestniczyć przez skypa :) To do kogo mam napisać by z Wami być? Do agga_95 czy kogoś innego?
Mój nick: paulisha31
A z tym na facebooku stworzeniu konta grupy merlinomaniaków to świetny pomysł
A jeszcze zapomniałam bym że w tą sobotę chodzi ksiądz po kolędzie :( od g.15 że mogę być troche z przerwami moje oglądanie :/
Utworzyłam grupę. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę pisac na priv. Wyślę link, bo tu nie mogę :)
Jest mi bardzo przykro i smutno ale jestem chora ;( Nie mogę jutro jechać. Może gdyby nie gorączka i rozsądek moich rodziców to bym pojechała ale nic z tego. Strasznie żałuję bo długo na to czekałam. Mam nadzieję, że to kiedyś powtórzymy i wtedy nie dopadnie mnie jakiś wirus :(
Szkoda ,no ale cóż choroba to choroba:(.W takim razie widzimy sie następnym razem.Zdrowiej:)
:O Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Jejku, to w końcu kto nocuje w tym schronisku?bo wiem, że w restauracji trochę osób będzie, ale boje się o ten pokój.... z tego, co pamietam, to zostaje tam: agga, iwek, ja, ...ktoś jeszcze??? no nie wiem, co z tym zrobić
Haha, na razie myślę, że pojadę:D będziemy mialy wybór nie ma co, dla kazdej z nas po 4 łóżka:P Wy z iwkiem jedziecie chyba jednym pociągiem, prawda? więc jeśli tylko my będziemy szły do schroniska to... o której przyjeżdzacie?
Właśnie powinnam dojechać około 14, ale bilet powrotny mogę kupic tylko w Krakowie, więc rozsądnie byłoby od razu to załatwić... bo okaże się, że nie będę mogła potem wrócić:P
właśnie, mogłabyś przy okazji podać jakąś nazwę i adres tej restauracji, bo teraz nagle rodzice zaczęli się dopytywać;) co tam, że ja w sumie organizowałam nocleg... to na pewno jakas pułapka;)
A w którym miejscu? Może w środku, przy głównym wejściu ? Tam koło takiej wielkiej kropkowanej mapy świata..
Bo żebyśmy się nie pogubiły :P