Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.
Sugeruję Warszawę. ;)
Jak było na zlocie, bo jeszcze nie słyszałam relacji, oprócz tego, że fajnie? :D
No właśnie też jestem ciekawa co mnie ominęło :) Coś gdzieś przeczytałam o jakiejś walce na miecze ;p
ZAJEBIOZA!! Miałyśmy ogroooomny ekran, dostałyśmy ciacho z logiem serialu! aż żal było kroić! Dziewczyny się ze mnie śmiały, że gdyby tam był Alex zamiast loga to bym nie dała pokroić :D! No i oglądałyśmy strasznie dużo odcinków, nie tylko finał, później poszłyśmy na rynek i prałyśmy się na drewniane miecze. Później połaziłyśmy po krakowie i poszłyśmy do schroniska dalej oglądać ulubione odcinki i się wydurniać... co można zobaczyć na filmikach. Później było gadanie na skypie i w ogóle. Ja chcę już kolejny zlot!!! A jak oglądałyśmy odcinki w restauracji to tacy ludzie którzy siedzieli koło nas popatrzyli się dziwnie na ekran jak Morgana się wydarła "I want him dead" :D
A później jak oglądałyśmy odcinek w którym Merlin chciał zabić Artura to taki facet się przyłączył xD
Sory za chaotyczną wypowiedź, ale kopiowałam posty z głównego tematu :D
"ludzie którzy siedzieli koło nas popatrzyli się dziwnie na ekran jak Morgana się wydarła "I want him dead" :D"
Nie dziwię im się ;D
Jak będziecie w miarę pewne, co do terminu, to daj znać, żebym mogła załatwić sobie urlop :)
Ojejku. Ale byłoby super jakbyś wpadła. To ja nawet z gorączką bym przyjechała żeby cię poznać ;p No ale nie mam zamiaru znów się rozchorować.
A bylas wtedy chora? Jesli tak, to wspolczuje <przytula>
A ja bym chciala poznac Was wszystkie. No i wreszcie zobaczylabym Krakow:)
A ja moglabym wpasc?Najlepiej byloby w
lipcu badz sierpniu,bo na wakacje wpadam do Polski ; )
A ja na wakacje wyjeżdżam z Polski... Ale drugiego zlotu nie chciałabym opuścić:)
Ja mam tak jak Martyna - lipiec, albo sierpień. Inne miesiące niestety u mnie odpadają :(