PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489795}

Przygody Merlina

Merlin
2008 - 2012
7,4 38 tys. ocen
7,4 10 1 37812
6,3 6 krytyków
Przygody Merlina
powrót do forum serialu Przygody Merlina

Zlot Merlinomaniaków

ocenił(a) serial na 10

Dobra, wszyscy chętni piszą, gdzie najlepiej by im pasowało, żeby do jakiegoś kompromisu dojść.
I może też kiedy.

Sugeruję Warszawę. ;)

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

Jak było na zlocie, bo jeszcze nie słyszałam relacji, oprócz tego, że fajnie? :D

Roksolana_13

No właśnie też jestem ciekawa co mnie ominęło :) Coś gdzieś przeczytałam o jakiejś walce na miecze ;p

użytkownik usunięty
carolina8977

O właśnie! Dawać foty! ;D

ocenił(a) serial na 9
Roksolana_13

ZAJEBIOZA!! Miałyśmy ogroooomny ekran, dostałyśmy ciacho z logiem serialu! aż żal było kroić! Dziewczyny się ze mnie śmiały, że gdyby tam był Alex zamiast loga to bym nie dała pokroić :D! No i oglądałyśmy strasznie dużo odcinków, nie tylko finał, później poszłyśmy na rynek i prałyśmy się na drewniane miecze. Później połaziłyśmy po krakowie i poszłyśmy do schroniska dalej oglądać ulubione odcinki i się wydurniać... co można zobaczyć na filmikach. Później było gadanie na skypie i w ogóle. Ja chcę już kolejny zlot!!! A jak oglądałyśmy odcinki w restauracji to tacy ludzie którzy siedzieli koło nas popatrzyli się dziwnie na ekran jak Morgana się wydarła "I want him dead" :D
A później jak oglądałyśmy odcinek w którym Merlin chciał zabić Artura to taki facet się przyłączył xD
Sory za chaotyczną wypowiedź, ale kopiowałam posty z głównego tematu :D

użytkownik usunięty
agga_95

No to "grubo", jak to mawia młodzież xD

użytkownik usunięty
agga_95

No to "grubo", jak to mawia młodzież xD
Lol, post mi się zdublował ;D

ocenił(a) serial na 10
agga_95

Żałuję, że mnie tam nie było... Może następnym razem:)

użytkownik usunięty
agga_95

"ludzie którzy siedzieli koło nas popatrzyli się dziwnie na ekran jak Morgana się wydarła "I want him dead" :D"

Nie dziwię im się ;D

ocenił(a) serial na 10

Ja też nie:D

ocenił(a) serial na 10

Ja jak oglądałam, to aż odskoczyłam i myślałam, że z krzesła spadnę :)

agga_95

Jejku jak żałuję, że mnie tam nie było. No strasznie! Kiedy powtórka? Pewnie w wakacje?

ocenił(a) serial na 9
carolina8977

Pewnie tak :)

ocenił(a) serial na 6
agga_95

Jak będziecie w miarę pewne, co do terminu, to daj znać, żebym mogła załatwić sobie urlop :)

xena_4

Ojejku. Ale byłoby super jakbyś wpadła. To ja nawet z gorączką bym przyjechała żeby cię poznać ;p No ale nie mam zamiaru znów się rozchorować.

ocenił(a) serial na 6
carolina8977

A bylas wtedy chora? Jesli tak, to wspolczuje <przytula>
A ja bym chciala poznac Was wszystkie. No i wreszcie zobaczylabym Krakow:)

ocenił(a) serial na 10
xena_4

A ja moglabym wpasc?Najlepiej byloby w
lipcu badz sierpniu,bo na wakacje wpadam do Polski ; )

ocenił(a) serial na 10
martyna_veltau

A ja na wakacje wyjeżdżam z Polski... Ale drugiego zlotu nie chciałabym opuścić:)

Roksolana_13

Będzie trzeba się umówić w miarę wcześniej bo ja też mam praktyki i też wyjeżdżam na wakacje.

ocenił(a) serial na 6
carolina8977

Ja mam tak jak Martyna - lipiec, albo sierpień. Inne miesiące niestety u mnie odpadają :(

xena_4

No chorowałam ale drugi raz nie dam się pokonać wirusowi !