Nie nie futbal:) A tak przy okazji z innej beczki jak sie zapatrujesz na trzeci krzyzyk w przyszlam roku????:):):)
Myślę, że 3 z przodu ślicznie będzie wyglądać :) Nie będę płakać jak Joey,
ale pewnie się upiję jak Monika :):) Nie ważny krzyżyk ważne na ile się
czujemy :):)
A to ja jeszcze z innej beczki. Jak masz teraz możliwość słuchania piosenki
wpisz sobie na youtube Ada Krawczyk Weselny Klimat. Genialna piosenka
:):):)
Teraz nie mam opcji ale w domku napewno...a ja jeszcze z inne beczki...czy chociasz w polowie albo w calosci spelnily sie twoje marzenia lub postanowienia...no wiesz jak juz sie wkracza w trzydziesty rok to powinno sie juz czegos dokonac ze swoim zyciem. Jak myslisz?? (i bron Boze nie jetem wscibska...tak tylko pytam:):):):)
I przepraszam za te pytania to nawet nie jset odpowiednie miejsce ale ja szukam ze tak sobie powiem "polskosci" gdzie sie da!!!! Dlatego lubie sobie popisac...:)
Dokonałam 3 rzeczy:
znalazłam kilkoro oddanych i zaufanych przyjaciół
nauczyłam się, że człowiek to najwyższa wartość i zgodnie z tym postępuję(z
tego jestem najbardziej dumna) :)
spełniam się zawodowo na samodzielnym stanowisku
A Ty jakie masz odczucia?
Może nikt nas nie zlinczuje za dyskusję w tym miejscu. Zresztą i tak tylko
Satie333 i my się głównie tu udzielamy :)
ale was ponioslo kobitki :) czy chodzi moze o przewrotna wygrana w wymienianiu stanow joey 56 ( a phoebe rodzajow selera)?
Nie Satie nie chodzi o selera:):)
A ja coz: mozna powiedziec ze jestem spelniona uczuciowo (wrecz wybornie), zawodowo... lecz najbardziej boli mnie to ze stracilam kontakt (fizyczny)z moimi rodzicami i najblizszymi przyjaciolmi poprzez wyjazd z Gdanska (mojego kochanego miasta) i z Polski:(:(...dlatego tak lubie sobie pogadac...jak juz znajde kogos:):):)
No tak po części Cię rozumiem, ja też już od kilku lat mieszkam z dala od
rodziny, ale to zawsze ten sam kraj przynajmniej :) Satie, a Ty co byś
dodała do tej dyskusji? :)
Phoebe spała z największą ilością facetów, a Joey z największą ilością
kobiet?
No wlasnie najpierw P wygrala bo zalala ognien J a potem J uzyl balona z woda zeby zwinac plaster indyka:):) Brawo!!!
to by sie zgadzalo, merry, chociaz nie wiem, czy cala piatka brala udzial jak grali pierwszy raz? a co do dyskusji to napisalam cos a potem stwierdzilam jednak, ze to bez sensu, nie nadaje sie do publikacji :)
Dziś I'm on fire :D To może z pytań opisowych, wymieńcie nazwy restauracji, barów, cukierni, kawiarni, fast foodów itp. jakie pojawiły się w serialu.
Znowu ten sam czas :) To się działo na korytarzu i w zabawie nie brali udziału Monika i Chandler. W późniejszym poście Myszowata poprawiła się i napisała, że 3 osoby zostały pokonane :)
nazwy restauracji, barów, cukierni, kawiarni, fast foodów
cholera, chcialabym odpowiedziec szybko, a nie chce mi sie wszystkiego szukac, wiec dam odp polowiczna
wendy's
mcdonalds
cololel sanders= praktycznie kfc
little mama's bakery
cukiernia w new jersey skad rachel zamawiala tort, a gdzie monika jezdzila autostopem
centarl perk
taco bell
bar przed CP - nie pamietam nazwy
subway sanwich ( brad pitt)
gean george ( zapewne nie tak sie pisze)
javu
slim pickens
cheesy
full hog
chucky cheese
allesandro's
paul's cafe
knajpa moniki ze sztucznymi cyckami i peruka- nie pamietam nazwy
i jeszcze sporo, ktorych nie pamietam nazwy!!!
To ja dorzuce jeszcze: Iridium, , Moondancer, Burger King, The Wheatsheaf (pub w Londynie), Plaza...
Johnos
Mama Lisettie's
na pewno wiecej bylo, ale chyba nie w kazdym przypadku byla podana nazwa?
nie wiem, czy mam te, o ktore ci chodzilo, ale screw it, zadaje pytnie :P
kto i w ktorym odc ma koszukle z napisem 88?
ni ma szczelania i ni ma podpowiedzi poki co :)a co - tylko wy macie miec monopol na wywalone w kosmos pytania? :D
juz nie udawaj myszowata, i tak moje pytania sa zawsze latwiejsze niz twoje i merry, pewnie juz masz odpowiedz
Trochę trudne :) Tamte 2 miałam na myśli. Powtórzę się wpiszcie na youtubie
Ada Krawczyk Weselny Klimat. Ja się posikałam ze śmiechu jak usłyszałam
tekst tej piosenki :)
oczywiscie nie sroko tylko skoro - teraz dopiero widze, co wypisuje :)
podpowiedz- sezony 1-5 :)
A ja lubie to i juz zawsze bedzie mi sie to kojarzylo z Chandlerem...i ta zaba z winem...i Feel the Love Bitches do ryb!!!!!:):):)
http://www.youtube.com/watch?v=Xi-oFc3w7aU
jak juz jestesmy na jutjubie, to pewnie juz widzialyscie, ale mnie zawsze rozwala : http://www.youtube.com/watch?videos=rRCTIV7LKzU&v=m1TnzCiUSI0
<lol>
O Boze to bylo REWELACYJNE...I pissed myself:):):) Zajebioza, dzieki za to Ju dzast mejk maj dej:):):)
Siemka!!!! Wczoraj poswiecial 2,5 godziny na sprawdzenie tych odcinkow. Przejzalam na PS3 (bo tak latwiej sie przewija) prawie klatka po klatce 5 calych serii!!! Dla ulatwiena dodam ze prawie we wszystkich odcinkach jak juz maja cos na sobie to nosza to caly odcinek (no chyba ze zmiana na jakies wieczorowe - wychodne) i cholera jasna nie widzialam nikogo z numerem 88 na koszulce czy spodniach czy nawet majtkach:):):) Byc moze jest to jakas "przelotna osoba" lub numer pojawia sie i znika??? Ja juz odpadam przy tym pytaniu. Dziekuje:):DDDD
cos mi sie wydaje, ze Joey mial koszulka z numerem 88. Bylo to chyba w odcinku z gra w football. Z takim numerem oey gral. Ale nie jestem pewien, czy nie mial tez koszulki z takim samym numerem w odcinku Late thanksgiving (ja wszyscy spoznili sie na swieto dziekczynienia) - tyle, ze to juz pozniejszy sezon niz 5.
Jak bys mial racje to poszlabym postac na jakies tory:):) 2 i pol godziny NIE MOJE!!!!!!! Satie badz dumna ze swojego pytanka:):):)
Cześć. Nie zawsze noszą te same ciuchy przez cały odcinek. Nie miałam
planów na dzisiejszy urlop, więc wiem co będę robić cały dzień :):)
dzien dobry, tylko nie bijcie!!! pamietajcie, ze wyslalam wam smieszny linek:P
podpowiadam- koszulka z krotkim rekawem, osemki sa biale, widac ja juz w otwierajacej scenie
Ja juz mam dosyc...poczekam na inne pytanko a w miedzy czasie dalej bede plakala ze smiechu z tego linka!!!!!:):)
dobra jeszcze jedna podpowiedz. pamietacie pytanie o "maslo maslane"? ksywki typu smokey smokerson, czy lovey loverson? w tym odcinku tez jest jedna, ktorej wtedy nie wymienilam w odpowiedzi
No muszę Ci powiedzieć Satie, że nas załatwiłaś tym pytaniem. Wyrazy uznania :) Podaj tę ksywkę, to może uda nam się skojarzyć, albo jakąś inną nakierowującą podpowiedź :)
jakie bylo pytanie? jesli ciagle z ta blyuza to moge jeszcze strzelic, ze Monika taka miala po rozstaniu z Richardem, bo w ogole dziewczyny lubily chodzic po rozstaniach w takich bluzach. Wie, ze Rachel gdy zerwala z Rossem tez iala bluze z jakims numerem, ale nie pamietam jakim.
Pytanie brzmiało "kto miał koszulkę z nr 88" Już wiemy że to serie 1-6 oraz
że ósemki są białe i była to koszulka z krótkim rękawkiem widoczna już w
otwierającej scenie. Kolejna podpowiedź, w tym odcinku padła ksywka typu
"masło maślane", np. "lovey loverson" :)
Ja się poddaję :( Przejrzałam wszystko co było możliwe.
Wiem kto nosił bluzy, koszulki itp. z nr 7,22,27,65 itd. heh
Satie You're The Best :)
nie wiem w jakiej fazie kretynizmu napisalam, ze sezony 1-5, bardzo was przepraszam. I'm the worst :/ sezony 6-10 a ksywka dotyczyla zachowania chandlera