Dart calkiem przypadkiem strzelil poprawna odpowiedz mowiac ze Monika miala taka koszulke ale nie po zerwaniu z Richardem tylko bedac przed slubem z Chandlerem. Tak kurczaczki Monika miala rozowa koszulke z dwoma bialymi 88 w odcinku jak szla z Rossem na slub kuzyki Frannie. I gdybysmy tylko wiedzieli ze to od 6 -10 to juz dawno by to ktors zauwazyl... ale Satie wciaz mam Twoj link:):):) Ale ja nie zadaja:PPPPP
Droga Myszowata, jak dla mnie, ta koszulka była fioletowa i w odcinku z
kuzynką Cassie :):):)
Ja mam przygotowane pytanie, troszkę muzyczne i myślę że dość łatwe :) W
którym odcinku i w jaki sposób pojawia się odniesienie do Madonny :):):)
Spoko byla fioletowa tylko jak juz zaczelam odpowiadac na pytanie to zapomnialam...tak zdecydowanie fioletowa. A Twoje pytanie calkiem niezle bo jak na pierwszy "wysilek" mojego mozgu to nie mam pojecia:):)
Oj cholera juz wszystko mi sie poplatalo no tak chodzi o kuzynke Cassie a nie Frannie:):)
dobra, nie mecze was. tow ross' and monica's cousin, monica, pervey perverson
nie zauwazylam siodmej strony. w ogole jeszcze raz excuse mła za zamieszanie. w koncu myszowata chyba odpowiedziala sama juz nie wiem. w ogole to :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
No co Ty Satie nie przejmuj się. Przynajmniej dałaś nam radość w postaci
oglądania fragmentów serialu :):):)
nie ta? o kurde. tzn nie wiem, czy ktos mowil like a virgin, ale ta byla na pewno z papa... no to szukam dalej.
jednak nic nie wymysle. jako, ze dalam w sumie poprawna odpowiedz czuje sie zwolniona :)
Narazie Asia (czyli ja) nic nie wymysli tylko zapyta: Czyli chodzi o po prostu tytul jakiejs Jej piosenki czy np. kawalek z textu jednej z Jej piosenek??????
No dobra to jeszcze jedno pytanko. Czy to wiadomo ze to jest tytul piosenki Madonny czy jest to po prostu jakies zdanie ale my wiemy ze taki tutul ma rowniej jedna z piosenek Madonny???????
Ja tam jeszcze przypomnialam sobie o Erotica kiedy Rachel tlumaczyla sie Joey'owi ze swojej ksiazki....:)
No widzisz Satie z Merry mam taki sam wiek a z Toba imie...jednak to wszystko bylo nam razem pisane:PPPPPP A co do pytania to juz koniec czy jeszcze mamy zgadywac jakies tytuly???
Nie to jeszcze nie koniec. Nikt nie wymienił tytułu, który mam na myśli.
Ten tytuł widać w jednej ze scen.
strzele sobie - holiday? pewnie gdzies sie znajdzie. a moze frozen - ross chcial zjesc frozen yoghurt, zeby sie chill out-nąć w odc r i r take a break...
music? bedtime stories? americn life? spotlight? hollywood? nie wiem, poddaje sie
kurcze takie proste <sciana> :)
to ja moze zadam jeszcze prostsze, co friendsi zakupili z produktow typu telezakupy/ akwizycja? ( ja mam 4)
Dodam jeszcze Moniki mopa ktorego kupila kiedy druga Monika sie pod nia podszyla no i super wosk do depilacji...:)
waxine:D zostaje jeszcze jedno- to jest bardziej akwizycja i w sumie nie do konca jest powiedziane, ze ta osoba to kupila. podpowiem, ze dziewczyna
bardzo ladne imie, znam same fajne julie, choc duzo mlodsze. w sumie wszystkie na "j" ale jakos i tak was bede po nickach identyfikowac. wysiadam z kompa do jutra :)
Siemano z rana!!!! Juzlia i Joanna...bardzo ladnie dziewczynki!!! A czy chodzi o noze jakie zakupila Phoebe w ciazy coby rozkrecic interes???????:):)
Pomyleczka...chodzi ofkors o Julia...musze przyznac ze masz bardzo romantyczne imie:):):)