aha, to nie zrozumialam do konca....
gosc, ktory gra Sandy'ego - freddy prizne junior w family matters
gosc, ktory gra ex chlopaka Charlie ( ale nie pamietam nazwiska ani serialu)
christina applegate i swiat wg bundych
tom seleck gral w serialach np zagubiony w czasie
jennifer saunders ( mama emily) w roseanne
jon lovitz gral w roznych serialach- ja sie zastrzele, swiat wg bundych, opowiesci z krypty....
gary, chlopak phoebe michael rapaport gral w boston public
nie mam juz sily, na pewno przeoczylam cos oczywistego...
Świetnie :) To ja dorzucę to co dla mnie było oczywiste:
Max Wright (Terry) - Alf
John Stamos (Zack) i wspomninay Bob Saget- Pełna Chata
Helen Hunt i Leila Kenzle - Szaleję za Tobą
Lea Thompson - Karolina w mieście
Dodam jeszcze Kirstin Davies (Sex in the City) jako Erin (dziewczyna Joey'a) i ta fajna babeczka ktorej Joey pomogl urodzic (w odcinku kiedy Caroll rodzila) Ona gra w serialu komediowym zone takiego fajciowego grubaska...juz zapomnialam tytulu i nazwiska:):)
Hestona nie mogę skojarzyć w Dynastii :) Jeszcze Giovanni Ribisi (Frank Jr)
grał w gościa porażonego przez piorun w "Z archiwum X"
To czas na następne pytanie.
Gral kogos o nazwisku Colby...a bylo ich tam troche (sprawdzilam w Jego biografi i w kilu odcinkach wystapil a potem The Colbys to tak jakby kontynuacja Dynastii) a ta kobitka ktorej imiona nie kojarzylam to Leah Marie Remini i grala Ona Lydie a gra w serialu King of Queens (to tak dla scislosci)
Też sprawdzałam, ale pojawił mi się tylko w Dynastii II, a tego już nie
oglądałam :) To strzelaj pytanie Asia :)
O nieeeee, znowu ja. Szczerze mowiac to juz nie mam pomyslow na wyszukane pytania:):):)
Jaka "zdrowa rzecz" zrobil kiedys ojciec Chandlera z czego Chandler nie byl zadowolony????
kapelusz z owocami, ktory potem rozdal kolegom chandlera as a healthy snack :))))
kurcze alf! pelna chata! seks w wielkim miescie- wiedzialam, ze cos przegapie
to tak moze pod ten dzien kobiet - w jakich sytuacjach jest mowa o puszczaniu bąkow? ( ja mam na razie 4 plus jeden extra)
Ojejjjj ja tylko pamietam podczas pozegnania Rachel przed Paryzem jak Chandler sie z Nia zegnal i zaczal pierdziec (ustami ofkors):):)
ojejj, a ja tego akurat nie pamietalam! a do seriali jeszcze byla mowa o melrose place, ale bez aktora goscinnego
Heh pod dzień kobiet o puszczaniu bąków, a to dobre :) Btw wszystkiego
najlepszego z okazji święta :)
J jako Dr. Drake Remoray słynna sztuczka jak grać - "wąchanie bąków"
J jako dubler tyłka Al. Pacino - cicha desperacja (mnie to się kojarzy z
cichaczem) :D
Z wpadek - po zamianie mieszkań, na pytanie P "What do I smell?" J
odpowiadający "Sorry" :D
CH podczas pożegnania Rachel wydaje dźwięk ustami
to taki zarcik:) najlepszego!
brawo - i bloopersa masz :D to jeszcze zostaja mi 3 ......
Do you know that feeling when you’re trying to blow a Saint Bernard out your ass - to ten przyklad:):)
to porownanie nie kojarzy mi sie do konca z bakiem ( coz za gornolotna dyskusja tak btw hahaha) zostaja 3
Czy ktoras z Was widziala "niepokazany" kawalek przed odcinkiem "Boobs Job" jak Rachel wola wszystkich zeby zobaczyli jak Emma raczkuje???? To chyba moj ulubiony kawalek, po prostu wymiata:):):)
Mysle ze Julia:):) juz podala reszte przykladow...czy jeszcze cos sie nie pokrywa???:):)
widzialam, fajny :)) jeszcze nie wszystkie. dla ulatwienia - 1 sytuacja dotyczy rachel i 2 rossa
A no teraz mi swita z Rossem. Przeciez slynna scena pierdzenia na weselu:):) A z Rachel????
No i tam wlasnie byl text z pierdzeniem. Monika do Chandlera ze to nie jest tak fajnie jak ktos tobie napierdzi na kolana (bo Chandler powiedzial ze jeszcze niedawno Emma mu pierdziala na kolanach):):)
ok, chociaz tego nie pamietalam, bo ze 2 razy tylko kiedys widzialam ten fragment
ross, oprocz wesela byl tez posadzony o baka w skorzanych spodniach na skorzanej kanapie
rachel - szef, ktory kazal jej sortowac wieszaki mowil, ze ma wiatry, a rachel " I know ;]"
tag gra w CSI :) i babka z soap opera digest
nie wiem kto zadaje
Ah no tak, takie proste odpowiedzi :)
Ja pozwolę sobie zadać.
Kto miał koszulkę z zespołem Motorhead i z zespołem Antrax? (jest to postać
drugoplanowa)
tak podejrzewalam, sprawdzilam i sie zgadza - frank jr jr ma z anthraxem, wiec z motorhead tez, choc juz nie szukam odcinka :)
nad pytaniem musze chwile pomyslec....
Zgadza się :) Dzieciaki poprzestawiały figurki i wymazały wszędzie słowo
sapiens :D
Też kończą mi się pomysły. Ile zajęło P myślenie o CH?
huhuhu. nie kojarze nawet kontekstu, myslalam, ze everybody finds out, ale tam to Ch "myslal" o Ph caly dzien. cos mi sie kolacze, ze bardzo krotko, ale nadal nie jarze
aaaa w salnie masazu? chandler's costam, chandler's ankle hair ? a ile czasu? od 13.15 do 15.30 czyli 2h 15 min :P
Pierwsze co mi się skojarzyło to końcówka jakiegoś odcinka 5 serii. Grali w
madlibs?? The most popular Phoebe in tennis ...... Ale to nie to. To musi
być coś śmiesznego :)
w zasadzie to dla chandlera nie :) dla drugiej osoby tez w sumie nie... i to tak naprawde nie jest zabawa, tylko Ch tak mowi
Wiem dla Niego najmniej szmieszna "zabawa" bylo kiedy wyciagal papierosa za papierosem z paczka a Rachel kazdy po kolei lamala:):) Pytania brak:PPPPP
Uznajmy, że to poprawna odpowiedź :) Ja mam pytanie, bo właśnie obejrzałam
jeden z moich ulubionych odcinków :D Co wg Joeya było super pracą (nie
wykonywał jej)? :D
To daj jakies trudne tak zebym mogla sie poglowic od rana w pracy!!!! A tymczasem borem lasem mowie dobranoc:):)
No to moze ja zadam 2 pytania powiazane ze soba:
1. Najmocnijesze narzedzie, jakim dysponuje Phoebe
2. Czego najabadrziej boi sie Chandler
to ja może takie łatwe: kto oprócz joyego był klientem estelle i czym się zajmował?
Al Zebooker, jadł papier.
Już nie mam pomysłów :) Wymieńcie sytuacje, jak ktoś na kogoś pluje, coś
wypluwa. Ja mam 7 plus 5 extra :)
Kurde Merry ja w niedziele myslalam zeby zarzucic to pytanie o plucie:):):)
- oczywiscie na probie do filmu o WW1 - duzoooo plucia
- Ross plujacy na Rachel mowiac Unagi w CP
- Rachel wypluwa sernik z buzi bo Chandler kazal Jej zagwizdac
- Ross w Vegas wypluwa szbybko orzecha ktory wcale nim nie byl:):)
- Chandler zamkniety z Jill G. wypluwa nie swoja gume
- Ross oplul Joey'a w Londynie mowiac do niego "I don't care about the stupid band!!"
- Ross pytal sie Chandlera czy ma pozyczyc jemu krawat bo Emma jego oplula...i juz dalej jestem bezsilna bez moich plytek:):):)