Nie wykręcisz się tak łatwo od pytania:) też zgadłaś a ja nie mam weny, więc w nawiązaniu do poprzedniego - wymieńcie sytuacje kradzieży
sernik, kaseta, pierscionek w jubilerskim, kasa od rossa - m, r, j, jean claude van damme, oki cos zaraz wymysle ...
Rachel kradnie kase Rossowi i mowi ze to alimenty, Monika kradnie kase z mieszkania Rossa notorycznie, Phoebe okrada ludzi w mlodosci:)
i kurtke i cos moniki. faktycznie to pytanie kiedys bylo. ja mam z serii nieprzekrojowek dzisiaj :) sa dwa wyrazy, zupelnie inaczej sie je pisze ( wersja angielska tylko wchodzi w gre) - jeden z nich to cos, czego rachel potrzebuje, a na dzwiek drugiego od razu sie wkur..rza. o co chodzi ???? :D
ross - hotele, ale on nie kradnie, tylko bierze to co mu sie nalezy od hotelu :D
ross jeszcze playboye tacie, szkoda, ze tylko ross, bo przypomniala mi sie MY SANDWICH????!!!!!!!!!! :)
a jakas podp? lazi mi po glowie - swoja wlasna koszulke z domu mony, tort howiego, ciastka od moniki, ale to w sumie nie kradziez?
nie wiem czemu mi umknelo, i nie napisalam, ze oczywiscie tak samo sie wymawia, darujcie :) GET OFF MY SISTEEEEEERRRRRRRRRRRR <lol>
do juterka :) szkoda, ze lecisz i nawet na moje pytanie nie sprobujesz odpowiedziec <chlipchlip>
To Myszowatek nie wiem czy jutro będę, więc spokojnych świąt, niech Cię
porządnie zleją w poniedziałek (chociaż pewnie w UK nie ma takich tradycji)
:) Jakby co dozo we środę :)
______$$$_______________$$$
_____$___$_____________$___$
____$_____$___________$_____$
____$______$_________$______$
___$_______$_________$_______$
___$________$_______$________$
___$________$_______$________$
___$_________$_____$_________$
___$_________$_____$_________$
____$________$_____$________$
____$_________$___$_________$
____$_________$___$_________$
_____$________$___$________$
_____$________$___$________$
______$_______$___$_______$
______$_______$___$______$
_______$______$___$_____$
________$_____$___$_____$
_________$____$$$$$____$
_________$$________$$
_______$$____________$$
______$_____$$__$$_____$
_____$__________________$
____$____________________$
____$ ________$$$$________$
$$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$
____$_______$_____$______$
___$$$$$_____$$$$$____$$$$$
_$$_$__________$_________$_$$$
_____$______$__$__$_____$
______$______$$_$$_____$
_______$$____________$$
_____$$$$$$$______$$$$$$$
_____$__$$$$$$$$$$$$$$__$
_____$_____$$$$$$$$_____$
_____$___$$$$$$$$$$$$___$
______$______$$$$______$
______$____$$____$$____$
_____$$___$________$___$$
___$$__$$$$________$$$$__$$
__$_____$____________$_____$
__$____$______________$____$
__$____$ ______________$____$
___$$$$$______________$$$$$
_______$______________$
________$____________$
__$$$$$$$$__________$$$$$$$$
_$________$$______$$________$
$_____________$$_____________$
$___________$$__$$___________$
$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$
Umyj jajka,
upiecz babę,
Złap zająca,
Kup sikawkę,
Bo Wielkanoc już nadchodzi,
więc się bawić nie zaszkodzi,
Lecz uważaj też na kaca,
bo we wtorek czeka praca
To dla Was kochanienkie:);)
Wiem troche to czizi...ale jak Swieta to Swieta!!!!!!! Buziaki (ale ja jutro pewnie wpadne)
ale byczy :) dziekuje i skoro Was ma nie byc, to tez dzisiaj juz zloze - duuuzo radosci, smacznosci i milosci :)
Ploteczki, a co z tymi kradzieżami Rossa, może coś podpowiesz, a może to co
wymieniła Satie miałaś na myśli :):)
te sie troche inaczej wymawiaja, niestety to nie to. klucz tkwi w definicjach tych wyrazow ( troche musialam napisac nie do konca wprost przy jednym, zeby nie bylo skapy od razu, niemniej jednak skojarzenie jednej z nich wystarczy chyba, zeby zgadnac) :) nie wiem, czy cos pomoglo, to co wlasnie napisalam :P
oj, chyba same zostalysmy na placu boju. jestem zmeczona, ale nie chce mi sie jeszcze zlazic, kevin sam w domu :(
Nic nie wymóżdżę już dzisiaj :(
Jeszcze raz, miłego całowania przy jajkach :D
Wesołych i do papa :):):)
ross jeszcze ukradl dowcip chandlera. jest jeszcze moje pytanie za zabawie regular, ale jak musisz leciec to lec merry, "nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma" :)))
Pod pistoletem nie, ale może pod siekierą :D
Lecę, jutro mam znowu szefa na głowie :/ a miałam sobie zrobić wolne.
Do spisania we środę :):):) P.S. wiesz jakie masz świąteczne zadanie :P
Wesołego po Świetach!!!!! Przerywam tutaj "zmowę milczenia":):) komunikujac ze nie mam pojęcia z tym "Satinkowym" pytaniem i nie wstyd mi powiedzieć że nawet nie luknełam żeby je rozwiązać!!!!!:):):) Do jutra...czuwaj młodzieży:PPP
pytanie nie zajac ;) mam nadzieje, ze po swietach wszyscy dobrze podżarli i sie wyrodzinkowali ( ja tak!) powtorze pytanie, bo gdzies tam zginelo : sa dwa wyrazy, ktore wymawia sie tak samo ( po ang) a pisze zupelnie inaczej. w pierwszym wariancie jest to cos, czego rachel potrzebuje, a w drugim cos, co jak slyszy to od razu sie wkurza i spina. o co chodzi?:)
czyzby chodzilo o unisex? Rachel odczytywała to normalnie, a Joey interpretowal to jako U-N-I-sex (you-and-i-sex, pl. ty-i-ja-sex)??
Witojcie po świętach :) Podobnie jak Ty Satie wyrodzinkowałam się i czas
przejść na dietę :D Co do Twojego pytania pomyślę jutro. Do miłego spisania
:)
P.S. Orvaldi, poetka (czyt. Satinek) na99,9% co innego miała na myśli :)
dokladnie tak jak merry napisala :) nie przypomnialam, ze wyraz jednosylabowy, pytanie o unisex bylo calkiem niedawno :)
witam wszystkich po swietach :D i wspolczuje wrednego pytania ;)