fajne, ale wole oryginalna wersje radiohead :)
nie wiem, czy to przez swieta, czy cu - wieczorem daje odpowiedz jesli nikt nie zgadnie, bo nudne juz to moje pytanie :/
moze taka podpowiedz jeszcze cos pomoze - pierwszy wariant slowa w pisowni jest trzyliterowy, drugi- czteroliterowy i to liczba mnoga od pewnego slowa ( latwo sie domyslic, ze tez trzyliterowego)
Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak się do tego pytania zabrać. Pewnie
odpowiedź będzie bardzo banalna. Odp. można znaleźć w jednym odcinku?
Przypominam, że została jeszcze jedna rzecz, którą kradnie Ross:)
A co do pytania Satie - czy to jest rzecz czy czynność, może jakieś okoliczności towarzyszące?
Ploteczki tylko w Tobie nadzieja, ja się poddaję. Na Twoje też nie znam
odp.
P.S. Wymarzony półfinał Barca vs. INTER :)
jedno to rzecz, a drugie hmmm no tez w sumie cos ( l mnoga). o kradnacym rossie zapomnialam zupelnie !
Jol!!!!!!Siemanko dziewki:):) Merry czyli meczyk typu: Ty versus Ja!!!!!!!!! Ja nie znam zadnych odpowiedzi wiecz czuje sie jakos nieswojo!!!!!
sory wszystkich, mialam wczoraj podac odpowiedz... no wiec...
rach: ice, I need ice
bronek willis : ok
ross: you and your ice!
chyba homofon jest juz jasny?
czy chodzi o to ze ross i emily zwedzili klamke? ( bo to bylo zartem raczej?) jakies podpowiedzi please, sama juz nie pamietam dokladnie, ktore odp padly
Ja tylko w gwoli scislosci: czy chodzi o oko???:):) Znaczy sie scena Me Mylself and EYEEEEEEE:);)
To tak poza konkursem:):):) Tak tylko pytam...film z jednym z Friendsow plus 3 aktorow drugoplanowych. Jeden wystepowal wiecej niz 5 razy we Friendsach a dwojka pozostalych (facet i babka) po jednym z epizodow jako randki naszych bohaterow. Tak sie sklada ze i tu i tu bohater mial tego samego partnera tzn. i we Friendsach i tym filmie grali ta sama pare????:):):) czy ktos zajarzy (wiem ze to nic z Friends a jednak troszke)
jednym z friendsow, czyli facet czy babka?:> czy za bardzo by to ulatwilo? powiem wam, ze ciagle jak cos ogladam- to- o ten gral we friendsach, tamta...
filmy z "friendsami" w rolach glownych, te ktore kojarze nie maja takiego zestawu postaci drugoplanowych, wiec raczej nie wiem :)
Dodam ze to glupia komedia romantyczna...i grala tam nasza Friendsowka:):) (czyli kobitka:P)
kojarze komedie romantyczna z rachel i mike'iem, ale raczej nie o to chodzilo?
Ja żadnych komedii romantycznych nie kojarzę, tym trudniej heh :)
Właśnie wyczytałam, że Aniston w "Love Happens" gra postać o nazwisku
Eloise Chandler, jak dla mnie żenua.
no rzeczywiscie tani chwyt :/
eloise kojarzy mi sie natomiast z zupelnie innym serialem... :D
Ah no fakt Lost :)
Mam jakiś tytuł gdzie występuje Lisa Kudrow i Hank Azaria, ale nie mam
pojęcia co to za film, tytuł "Bark".
ja nie mam pojecia ani o "bark" ani, kto to hank azaria :/ ( tzn pewnie jak gral we friends to z buzki kojarze)
a propos lostow- to dlugo dluuuuugo nic ( jak dla mnie) a przedostatnio - odc o richardzie - łooo! :)
Mam jeszcze jeden "Along Came Polly" występują Jennifer Aniston i Ben
Stiller, Hanka Azaria, Alec Baldwin.
Nie oglądam Lostów, zdarzyło mi się obejrzeć kilka odcinków, więc nie
podyskutujemy na ten temat :(
Hank Azaria to David naukowiec :)
Na 99,9 jestem pewna, że Myszowata miała na myśli "Along Came Polly'
Pyt. W co ubrany był Gunther kiedy po raz pierwszy pojawia się w serialu?
Dokladnie Along Came Polly czyli Aniston, Screamer, David, dziewczyna od mieszkania z ultrafioletami (grala przyjaciolke Polly) David Naukowiec i nawet (pominelam Go) Parker!!! Ale i tak lubie w tym filmie tylko i wylacznie gre Phillipa Seymora Hoffmana...po prostu cud, miód i orzeczki jego rola!!!!! A Gunter byl ubrany w bordo marynare i błękitną koszule i krawacior:):)
Uff, ciężki dzień, ale "już" w domku:) Podp. do pytania o coś co kradnie Ross - 2. sezon:)
Jak to nie kojarzysz bordo manyrarki, toc to właśnie najbardziej rzuca się w oczy:):) I chyba pojawia się po raz pierwszy w drugim odcinku TOW Sonogram At The End...A co do kradnacego Rossa w drugim sezonie nie mam bladego pojęcia:):)
Ale wtopa, ja Go dopiero zauważyłam w 3 odc. The Thumb i tam też ma ten sam
strój, ale mi się rzucił w oczy dopiero po intro <sciana>
Ploteczki, albo podasz odp., albo naprowadź jeszcze bardziej. Jest to rzecz
i to widać, czy wspomina o kradzieży? Listę za i przeciw Rachel vs Julie?
(teraz już wymyślam) :) Za hujnogę nie wiem o co Ci chodzi :(
I'm Slow and Stoned :D
high five Merry :))) ja mam lajtowe pytanie z innej beczki i bez kolejki :P
kiedy friendsi sa nago?
Hehe ja już ledwo na oczy patrzę :)
Nagi Ross (to z uncut) Joey w mieszkaniu Moniki flashback :D
P.S. Oglądam Acid Drinkers z mojego ostatniego łódstoku z Żarach :D
prawidlowo :D
a ja sobie slucham roznych rzeczy , teraz np http://www.youtube.com/watch?v=H4PN7Xbexq4&feature=fvst ( oczywiscie nie slucham z jutjuba)
golasow troche wiecej bylo :P
ps. nie spac, chodzic! :D
ps2 slucham bardzo roznych roznosci np teraz : http://www.youtube.com/watch?v=k5OcHy4rNO0
Ale za Kaliber44 Masz albo myślisz, zajebisty szacun, moje ulubione więc
zamieniam je w zielone, a zielone w siwy dym, siwy dym w dobry humor, dobry
humor w dobry rym :D
mam jeszcze kilka, ale ogolnie prawidlowo, zadaj cos merry zanim pojdziesz spac bo ja jeszcze pohulam :D
http://www.youtube.com/watch?v=rvuO2EvCTAE&translated=1
zanim poszukam to strzele "I could have a cat" :D
A Slayer to klasyk :) Z polskich dla mnie Kat no i oczywiście Acid Drinkers
(mój ulubiony zespół) :D
ja nie mam ulubionego, mam duuuzo ulubionych, ale do tych co sie bylo na koncertach jest jakis sentyment :) ps. acidow tez b b b lubie, kata nie i w sumie to nie znam, wiec sie nie wypowiadam :P
masz racje- tu nie miejsce na takie linki, ale troche mnie ponioslo, bo mam dzisiaj zajawke na duzo rzeczy naraz - eh ta wiosna ;)
ale to moze przez maila nie?
mysl o golasach
a ja z heckelsem tak szczerze to nie chce mi sie teraz przegladac odcinkow, moze podaj pierwsza litere i sprobuje zgadnac, a jak nie to zostanie na jutro
i przed gg wyslij mi jakis fajny link now please :)