Tak sie tym wszystkim podniecila ze zapomnialam co my tu robimy:PPPPP Ide juz spac...jutro ostatni dzien w pracy i 4 dni wolnego!!!!!!!! Jupiiiiim
poprosze o jakas podpowiedz - np kolory mniej wiecej tego obrazu, albo jego charakter/ styl?
w ogole to dzien dobry :)
Dobry, dobry!!!!! Wiecie co tak sobie mysle ze jezeli kiedys (jakims cudem) bysmy sie razem spotkaly pewnie przegadalybysmy (przy jakims dobrym alkoholu) cala noc o muzyce (Obituaries) i biegajacych przystojniakach w krotkich spodenkach:):):)!!!!! Czasem to sie wie. Szkoda ze zadna z Was nie bedzie przypadkiem po 05 czerwca w Gdansku:PPPP:):) Pozdo i do pozniej...
niestety nie przewiduje byc w gdansku wtedy:/ ( chyba, ze wygram w totka, wezme urlop i hulaj dusza) z muza, to mysle, ze do imprezy troche by mozna poszerzyc "zasieg", ja mam bardzo "rozstrzelony" :)
a z obrazem, merry, czy to obraz, czy plakat? i czy to sa 3 rozne, czy np monika wziela swoj jak sie zamienili mieszkaniami?
Kto wie, gdzie będę w czerwcu, może będzie to Gdańsk :)
Co do Twoje pytania Satie, obraz/ plakat. Widziałam w różnych miejscach w
różnych odcinkach różnych serii. Znakiem tego M nie brała go jak się
zamieniali mieszkaniami. Widnieje na nim czerwony napis, rzuca się w oczy.
Ja moge Tobie podpowiedziec (bo mi wczesniej napisala) to ma byc obraz i w dodatku sa to jakies napisy 9tez na poczatku probowalam z tymi filmowymi plakatami). Ja odpadam bo nie moge ogladac:):)
Ps: Z ta muza to byl takim zarcik (odnosnie nekrologowego pytania Twojego) oczywiscie ze bysmy skakaly przy Miley Cyrus:):):):PPPPP
hahahahahaha, trzymam za slowo! <lol> ja niestety tez nie mam za bardzo czasu sie tak wglebiac, jestem w trakcie porzadkow i wpadlam na szort brejk ...
Wieczorem podam Wam zakres sezonów, w których to widziałam. Teraz muszę
spadać, bo szefowi się zachciało przed świętami przyjechać :/
Obraz/plakat musiał należeć do Rachel, przecież Ona mieszkała u M, J i R :) Teraz powinno być dużo łatwiej :)
poszło :) musze sie przyznac, ze w ogole nie ruszylam nic w sprawie pytania. wiecie jak to przed swietami ...
Odp. też poszła, ale z konta prv :)
Spoko, ja też jeszcze walczę z przedświąteczną gorączką.
Musicie skojarzyć tylko motywy kiedy Rachel mieszkała w poszczególnych
mieszkaniach i będzie łatwo.
Czy chodzi o ten duzy obrazo - plakat ze stupka maszynowa i jawalkiem materialu i jakis napis po francusku????
Czy moze obraz z czytajacym chlopcem w pizamie a pod nim jakies czerwone napisy??????
Poczekaj, bo ja kojarzę tylko napis czerwony na literę E i coś czerwonego
jest na tym plakacie.
Puściłam Ci jeszcze jedną fotę Myszowata :D
P.S. I like your bow zajebiste :D
Juz widze poczatek tego wyrazu EX i on jest zolty a reszta to stopka od maszyny do szycia szyjaca kawalek czerwonego materialu i zawsze wisi on w pokoju w ktorym rachel pomieszkuje:)
Tak Myszowata :) Wyraz excelsior, f*** i ten napis jest żółty, a materiał
czerwony. Sorry po raz kolejny :)
No dobra macie to chcecie:):) Jaka gra (w ktora grali P i J) zostala narysowana na tej tablicy ktora wisi u Joya na drzwiach w chacie, czasem nawet stoi sobie u niego na stole w salonie (ta gra)???
Kobieta, jedna z friendsów, "osąd" ten był nastąpił po "kradzieży" Ch.
Nie pada imię tylko "ksywka".
ja nie kumam juz ani tego, ani tego :| czy to jest typowa gra ( jak np w/w warcaby), czy jakas wymyslona przez nich? a moze to byly szachy, tylko grali po swojemu?
Może plastikowy ring i 2 bokserów a Rachel nazwała Ch złodziejem jak zwinął sernik?
Moja gra jest do grania rekoma, plaskitowa potem widzimy ja narysowana na tej ramce na drzwiach a potem nawet stoi sobie (ta gra) na stole w salonie J
Komu Ch coś ukradł? Był wtedy z J. Jak osoba osądzająca się o tym
dowiedziała, opieprzyła Go. I wtedy pada właśnie magiczne zdanie :)
cholera mialam ta odp przed oczami, ale nie pamietalam, ze j i ph w to grali :(