Btw. nie ma tego w googlach? :] Leniwy jesteś i tyle :) Drugi link masz napisaną wersję :)
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aoffici al&hs=45H&q=friends+monica+peter+moss+invented&btnG=Szukaj&lr=&aq=f&oq=
No dobra 865 byl ostatni ale nie mow ze bylo wiecej bo to rzuci blady cien na moj scrisp:):)
Wlasnie sie zastanawialem co to jest scrisp :) Myslalem,ze jakies angielskie okreslenie, ktorego nie znam :P A z którego skryptu korzystasz? :D
kamorek - za łatwe pytanie :) Daj coś co nas zmusi do myslenia...albo chociaż do włączenia googli :P
Dla Rachel, ze będzie w ciąży i będzie robiła jakies badania w laboratorium, a dla Monici... zaraz :)
Myslisz ze wyjawie te slodka tajemnice...i pozbawie sie tego pucharu zwyciezcy na koniec?????? !!!!!!!!! Twoje niedoczekanie, usze mic jakies asy w kieszeni:PPPPPPP
Dla Rachel, ze będzie w ciąży i będzie robiła jakies badania w laboratorium, a dla Monici...awans albo śmierć :)
Coś trudniejszego, prosimy :D
To dla Rachel to pamiętałem, a drugie musiałem poszukać.
PS.Też mam skrypt i byłem ciekaw czy korzystamy z tego samego ;P
No wlasnie pewnie kazdy kozysta z czegos bo kurka nie da sie zapamietac calych 10-ciu lat...odcinek po odcinku!!!!
I wydaje mi sie ze wyzwaniem jest (jezeli sie nie wie odrazu) znalezdz dana seria i odcinek z ktorego pochodzilo dane pytanie...i szczeze mowiac bylam w takiej sytuacji nie raz - kumam pytanie ale nie moge umiejscowic akcji:)
I z gory przepraszam za wszystkie bledy ort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do kogo zaadresowany jest program telewizyjny ktory przychodzi poczta do joey'a i chandlera?? tzn- jakie imie na nim jest napisane?
a pamietacie scene jak ross ciagle dostawal w nos (albo w piesc ;P)
jaki to byl odcinek?
Po pierwsze to Miss Chanandler Bong a po drugie to bylo w odcinku jak Joey mowi Ross'owi ze kocha sie w Rachel
Dobrze napisałeś:) Kojarze że było to po urodzeniu Emmy jak Ross myślał że Joey oświadczył się Rachel, ale kurcze nie pamiętam numeru odcinka:D
hmmm Whitney żona już nie pamiętam jak miał na imię ale spotykał się z Phoebe:D
Jaką piosenkę zaśpiewała Rachel Emmie żeby się zaśmiała?
Dlaczego , wtedy kiedy Chandler i Joey rzucali monetą które dziecko to Ben, dlaczego dziecko w ubranku z kaczkami miało orła ?
ponawiam pyt : wymień trzy incydenty ze stłuczeniem lampki plus okoliczności/ ew odc