i jeszcze entuzjastyczny sposób w jaki Joey to wypowiada a raczej wykrzykuje :) :D Dawaj pytanie bo ja nie mam ;p
A ze niby ja mam!!!:):) Ja nigdy nie mam:PPPPP
Jak mial na imie facet z Human Resource ktore tak entuzjastycznie wykrzykiwala Rachel???
widze że jakiś przestój to ja zadam jakieś łatwe pytanie
jak się nazywa chłopak z którym umawiała się rachel, ksywa Yeti ??? ;)
OMG faktycznie latwe...Danny.
Gdzie mieszkala blondynka ktora zalozyla sie z sama ze soba ze Ross ma ladne oczy?????
dobrze kojarzę: chodzi o tę dziewczynę którą Ross poznał w pociągu jak zajechał aż do Montrealu?
Tak tak Nowa Szkocja czyli 2,5h promem z Montrealu...Satie co sie dzieje:):):PPPPPPP??
shit, nie wiem co jest wiosna, hormony? ;) sory, bylam pewna, ze montreal. musze sobie odswiezyc odcinki
boje sie, ze zadam i znowu mi sie cos popierdaczy
ale ok, kto okazal sie byc osoba na zdjeciu w mieszkaniu mamy phoebe? ( kiedy myslala, ze to jej ojciec)
Chuck Mandjonni (nie wiem czy tak się piszę )
pyt: Dlaczego Joshua boi się drobiu ??
…and even though none of the other kids believed me, I swear to God, that duck pushed me!
xD Za kogo Amy wzięła Rossa?
za sprzedawce fallafeli
jaka byla jedna z potraw, jaka dla chandlera przygotowala monika z powodu swojej wpadki na walentynki?
( with cut up hot dogs ;))
jak monika go "wykorzystala" w lozku ( miala owulacje, byla zla, ze palil, ale udala, ze nie jest zla, zeby dostac swoje)
jak ojciec moniki nazywal chandlera?
Chansy (uznajmy że to poprawna pisownia i poprawna odpowiedź) :)
Pod jakim nazwiskiem widniała Rachel na liście gości do nowego klubu
Joshuy?
Ale na tej probnej z Phoebe czy moze chodzi o ta z mnostwem DUTIES i kupanko i ze bedzie pod nim wiele osob na ktore bedzie mozna czesto zwalic...:):) (czesc roboty)????
Co M chciala oddac jako souvenir ktorego nie przywiezli z podrozy poslubnej????
I'll give you $500!!!!! They on fire!!! beka:):)
Dlaczego Ch chodzil o lasce?????
wywrócił się jeżdżąc na rolkach?
Jeśli tak to czemu Rachel bała się huśtawek?
1. bo wyrżnął orła w tramposzczakach 2. cold weather hurts my hip :):)
To jedziemy z tym odcinkiem :D
Jak miał na imię kolega Ph, który napadł na Nią i R?
Co Ph "zakaszlala" do Ch kiedy po raz pierwszy ogladali "wielka ksiage weselna" (ze wszystkim o slubie i weselu)?????:):)
Do Myszowata break it off now :)
Do Buzzkill bo "wkręciły" jej się kiedyś włosy łańcuch od huśtawki :)
z bogatym i stanowczym ( jakos tak), jak nie chcial dac calej kasy na slub
latwe, ale jaki klasyk: jakim okrzykiem ross komenderowal podczas wnoszenia kanapy?
lalam w majtki, jak ta scene pokazywali w bloopersach, ross tzn david sie chyba poplul i poplakal :))))))