Merrulek to nie jest odpowiedz na moje pytanie...a ta druga Amanda to juz mysle:):);)
2 Amanda była na ślubie Chandlera i Monici. Rachel myślała że właśnie Amanda jest ojcem Chandlera
Do Merylka...automat z batonikami a odpowiedz do pani/pana ponizej to Rachel to powiedziala kiedy toczyla sie rozmowa z Amy ktora mowiac ze uzadzila biuro ojaca nazwala sie dekoratorka:):):)
Witaj:) To na przyklad w czym kiedys przez przypadek Ch chcial sobie zagotowac mleko zeby w koncu zasnac???????:):)
Aaaaaa! czyżby w czajniku? nie, chyba. skleroza mi dokłucza niestety:(
A pozatym, witam,witam;))
D o babci Geller
Kim byla babcia Geller w przeszlosci...mozna podciagnac to pod zawod:DDDDD?????
w dzbanku?
Chandler: Shhhhhhhhh!!! (Monica enters) I’m sorry, I thought maybe I’d make some warm milk and it would help me sleep.
Monica: With a wok? (Chandler’s holding a wok.) I thought you were going to read my boring book to put you asleep.
Chandler: It got interesting! Damn you Oprah!
Monica: Here, let me make the milk, I’m up anyway.
Chandler: Hey, y’know what we can do? Y’know, now that we are up? We can just like talk to each other all night long, y’know like we did when we were first going out. It’d be fun!
Monica: Okay that does sound like fun.
Chandler: Okay, so how bummed were you when the second sister died huh?
Monica: The second sister dies?!
Chandler: (Pause) No. No, I-I was, I was talking about the book I was reading.
Monica: The second sister dies in Archie and Jughead Double Digest?
Chandler: That’s correct.
this is it?
Jak to Ross i Chandler powiedzieli...I respectfully disagree...TOW Nana die twice (znaczy sie ze babcia im umarla) a Ross w Vegas do Phoebe: My nana used to do it...wiec wnioskuje ze nana to zdrobnienie od babci a nanny to niania...jak myslisz Satinek:):):)????
masz racje, jechalam z pamieci, wydawalo mi sie zawsze, ze mowil nanny - zwrot honoru, niestety bez gratyfikacji pienieznych ;)
nikt nie zadaje - to ja zadam: jakie tematy przewodnie wieczoru panienskiego moniki zaproponowala phoebe?
Lust of the flesh albo Cowboy Theme:):)
Gdzie Joey schowal sie przed Ginger???????:):)
Mam nadzieje ze tylko tyle wystarczy: Kiedy siadzial i czytal magazyn w CP (ale nie moge skojarzyc kiedy to bylo):):):)
Wydaje mi sie ze Ross ale pewnosci nie mam...no i caly czas nie ,moge tego umiejscowic w czasie!!!
To Rachel byla na niego zla kiedy on nie zadzwonil do Joanny (ladne imie BTW:DDDD)i wyrwala mu w CP magazyn powodujac "multiply paprecuts":):)
Za ktorym razem Chandler wlozyl toxido Diane Keaton???:)
jak przymierzał garnitury na ślub swój, akurat on pasował na niego idealnie ;p
kiedy Ross ma urodziny ??? (dzień i miesiąc)
Nie to ze sie czepiam ale moje pytanie brzmialo: Za ktorym razem dopiero wlozyl ten tox...tam padla liczba:):):) Pozdrawiam
A Ross sie urodzil 18 - go Pazdziernika...
no ja zadałem pytanie o urodziny Rossa na które padła odpowiedź więc Twoja kolej ;)
czasy kolonialne , dawne czasy i niegdysiejsze
jak nazywa się facet który według Phoeby jest pokrewną duszą Monici ??
Uderzyła go w brzuch po czym okazało się, że jest świeżo po operacji :) P chciała 'przetestować' jego mięśnie :))
Joey wystąpił w teleturnieju 'Piramida'. Jakie skojarzenia miał za każdym razem gdy jego współgracz mówił 'to jest białe'? :D
A GHOST!!!!!!!! To bylo mocne...po co w kawie duch???:):):)
Z jakiego innego "soap opera" byla przeciwniczka Joey'a w tymze konkursie?????