Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Przedostatni już odcinek tego lata.

1.Opis: (przetłumaczyła youhaveamessage):

Związek Emily z Paige nie jest łatwy, ale Emily wreszcie odczuwa, że ich relacja idzie w dobrym kierunku. Kiedy Spencer przychodzi do niej (Emily) z okropną historią o przeszłości Paige z Alison, Emily nie jest gotowa jej posłuchać. Spencer wie o brutalnej przeszłości Paige i krwawych porachunkach z Alison zaraz przed zaginięciem Ali i nie może pozwolić, żeby jej przyjaciółka zbliżyła się do potencjalnego wroga. Czy Spencer przekroczy granicę i upewni się, że Emily dowie się, kim Paige jest naprawdę?
Aria czuje, że musi pomóc Ezrze odsunąć się od przeszłości, jeśli ich związek ma iść naprzód. Dowie się czegoś nieoczekiwanego.

( http://prettylittleliars.us/photos/thumbnails.php?album=468 zdjęcia )

2.Promo:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_AOslfD-ZM

3.Zdjęcia:
http://www.youtube.com/watch?v=wEG7B3pdqqQ

Leo_Wyatt

"(Extra) And Toby returns to Rosewood, armed with answers that will change everything the girls thought they knew."

W końcu Toby <3

Black_strawberry

mnie bardziej zaintrygowało promo ********************SPOILER******************* Spencer i te węże :) będzie ciekawie....

Black_strawberry

Jasne, ciągle dają nam spoilery "ta informacja zmieni wszystko" "to odmieni całą sytuację" i jednak nic takiego się nie dzieje.

youhaveamessage

no niestety tak to już jest.... im większa oglądalność tym większa kasa, i nic na to nie poradzimy.

Leo_Wyatt

Podobno Em i Paige mają zerwać w tym odcinku.

youhaveamessage

tzn: 11? w sumie to się nie dziwię, jak Em dowie się, że Paige miała zatargi w przeszłości z Ali.....

Leo_Wyatt

Tak, w 11.

youhaveamessage

tak się zastanawiam co się porobiło, że nie ma kanadyjskiego proma :((

Leo_Wyatt

może kanadyjczycy mają dosyć wymysłów Marlenki :D

promo i opis zapowiada się ciekawie, mam nadzieję, że Paige okaże się być postacią negatywną, bo jej nie lubię.
jeżeli te węże to sprawka A., to mnie to baaardzo ucieszy. niech A. zacznie coś robić w starym stylu!

yootsuu

mi brakuje smsów od -A liścików, itp. Na szczęście ostatni odcinek mnie zadowolił jak -A pozostawiło ten napis na domku.... niech wrócą do tego.

Leo_Wyatt

mam takie samo zdanie :) napisy w widocznych miejscach tworzą lepszy klimat niż smsy czy nawet ich brak!

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

zgadzam się, dawniej to po kilka sms na odcinek dostawały a teraz?
Ten napis na domku to taki powrót -A. ale moim zdaniem to i tak za mało. Przedtem było widać że są zastraszane a teraz już się tego tak nie odczuwa

ocenił(a) serial na 5
yootsuu

Przypomniało mi się "Mona bawiła się lalkami, ja bawię się częściami ciała", a wyszło na to, że obecne "A" przy Monie to nic...

Leo_Wyatt

Słabe to promo ogólnie.
Wkurza mnie, że na początku nie było Paige, a tu nagle pojawia się i niby miała jakieś zatargi z Ali. Już nie mają co wymyślac;./

Hoax

w sumie to prawda co piszesz... ale sam jest ciekaw jak to przedstawią, jak będzie to ciekawe i miało ręce i nogi to ok, ale póki co trzeba czekać na kolejny odcinek.

Leo_Wyatt

A tam trzeba;) Rzucić to w cholerę i obejrzeć jak już wszystkie będą;) ;]

Hoax

chyba bym nie wytrzymał... za bardzo się przywiązałem do tego serialu, chociaż ostatnimi czasy trochę zatracił swój klimat, mimo to po ostatnim odcinku wróciła nadzieja, że będzie lepiej. Więc czekam :)

Leo_Wyatt

A ja mam nadzieję, że zapomnę o nim w trakcie tej przerwy:)

Hoax

a czemuż to? Marlenka Cię zawiodła??? :) wiesz co, może ta przerwa będzie dobra, a dlaczego? bo przynajmniej odpoczniesz, zdążysz zatęsknić i w styczniu z ochotą zasiądziesz do komputera!

Leo_Wyatt

Możliwe, ale patrząc na poprzednie sezony ten to po prostu dno i nie czuję już potrzeby obejrzenia jak najszybciej. W zeszłym tygodniu obejrzałam jak mi się przypomniało. Dziś też. Jakoś już mnie nie ciagnie do tego, bo jest coraz gorzej...:)

Hoax

to ja życzę Ci, a żeby wróciła chęć do oglądania PLL tak jak miało to miejsce dawniej. Sam jestem ciekaw jaki będzie finał... bo na pewno wydarzy się coś mega, i będą nas trzymać do stycznia, mam nadzieję, że ten finał, będzie 100 razy lepszy niż finał 2 sezonu.

Leo_Wyatt

No ja też, bo przywykłam już do tego serialu, ale cóz;) Tak sie zdarza. Obejrzeć na pewno obejrzę do końca, ale nie wiem czy na bieżąco czy kiedyś siupnę i oblookam do końca;)

Hoax

ja mam tak, że jak już coś zacznę oglądać to chcę to zobaczyć do końca... więc na pewno obejrzę cały serial do końca choćby nie wiem co się działo. Mam nadzieję, że nie zrobią z tego serialu "Mody na sukces" tylko zakończą go godnie...

Leo_Wyatt

A jakby zrobili - odcinek 2541 - widzimy paznokieć A, oglądałbyś?:D

Hoax

pewnie nie xD ale mam nadzieję, że już na coś takiego nie polecą.... w sumie oglądalność jest cały czas bardzo dobra ponad 2 mln w USA. Chociaż amerykańskie nastolatki kupią chyba wszystko :D my natomiast nie.

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Jak na amerykańskie standardy to oglądalność nie na jakimś zadowalającym poziomie, jednak pewnie ABC produkuję dalsze odcinki tej produkcji. Blok reklamowy jest opłacalny z tego względu,że targetem są nastolatki a to największy segment konsumentów utrzymujący przepływ gotówki w obiegu.;)

użytkownik usunięty
Hoax

Hoax to jak po finale przeczekamy cały III sezon i w hurtowym tempie obejrzymy cały sezon;)?

A wytrzymasz?;>

użytkownik usunięty
Hoax

Pewnie;p

Ok, to jestem jak najbardziej za...:) Bez oglądania promo:P

użytkownik usunięty
Hoax

I tak ich nie oglądam;p

Okey, ale skąd mam wiedzieć, że nie oszukujesz?:>:>

użytkownik usunięty
Hoax

To tylko A będzie wiedziało ;p

użytkownik usunięty
Hoax

To tylko A będzie wiedziało ;p

A już wie :D

użytkownik usunięty
Aguslava

No,nie A puściło plotkę w ruch,ze nie oglądam Promo... Co ja pocznę?;p

Czekać na sms, liścik lub napis na drzwiach sklepu, do którego jutro pójdziesz - nic innego Ci nie pozostało :P.

użytkownik usunięty
Aguslava

Tylko jeszcze czekać na napis na lustrze
"Nie ma tak łatwo, suki";d

Albo "znam Twój sekret, xoxo -A"

ocenił(a) serial na 10
Hoax

Zgadzam się, teraz wymyślają po śmierci Mayi, że chodziła na te imprezy braci Kahn, że odwoziła czasami Jennę, a wcześniej nie było o tym mowy. Nie planują niczego, tylko wymyślają wszystko na ostatnią chwilę..

ocenił(a) serial na 5
little_liar

Dokładnie! Tak jak kiedyś twórcy powiedzieli, że sami jeszcze nie wiedzą, kto jest 'A'.
Oni to wymyślają na bieżąco, odcinek po odcinku.
Dla mnie w ogóle idiotyczne jest mieszanie do tego wszystkiego Mayi, Paige, Noela...wychodzi na to, że Em nic nie wie o swoich dziewczynach!
Ciekawi mnie, o co chodzi z tymi zatargami z Ali. Aczkolwiek jest dla mnie rozczarowaniem, że Paige ma mieć takie negatywne znaczenie.

ocenił(a) serial na 10
Fabulous_Killjoy

tak jak Aria o Ezrze.

megaami

Wiesz, zdarza się, że facet ukrywa przed dziewczyną fakt, że jest/miał być ojcem. Ale żeby każda dziewczyna ukrywała przed dziewczyną, że jest psychiczna (lub ma predyspozycje) to chyba znaczy, że z Em jest coś nie halo. Ali (niby nie dziewczyna, ale kochała się w niej, wiec powiedzmy) - do normalnych nie należała moim zdaniem, Maya (mówi, że wyjeżdża, a nie wyjeżdża tylko chowa się w domku wroga Em - wtf?), no i Paige, która kiedyś nie istniała, nagle się pojawia i bam! Miała zatargi z Ali, której równie dobrze mogła nie znać!! Dżizas...
A już nie wspominam o Nacie (choć to nie dziewczyna), ale normalny też nie jest:D

Hoax

Może Em przyciąga takich ludzi :D

ocenił(a) serial na 10
little_liar

Hmm co do tej tajemniczej przyjaźni Jenny & Mayi nie sądzę, że jest to dopiero teraz wymyślone. Wątek ich przyjaźni był w książce także coś może być na rzeczy.

ocenił(a) serial na 10
meel

Aa to zwracam honor, nie czytałam książek i nie wiem jak to tam jest. Ale mimo to i tak jestem zdania, że niektóre wątki wymyślają na ostatnią chwile. ;P

ocenił(a) serial na 10
little_liar

Ja właśnie dostałam na urodziny wszystkie części jakie do tej pory wyszły w Polsce i zdążyłam je przeczytać :) Fakt różnią się od serialu niesamowicie, ale niektóre rzeczy są takie same.

Hoax

Dokładnie. I niby ona jest A.... na pewno nie

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

no ciekawe.. :)

ocenił(a) serial na 6
Bayaaa

Sneak Peek #1 http://www.youtube.com/watch?v=TwcMnyc2UCA
Sneak Peek #2 http://www.youtube.com/watch?v=gmIF0A1XST0
Sneak Peek #3 http://www.youtube.com/watch?v=SWB4ZYygmtI
Sneak Peek #4 http://www.youtube.com/watch?v=YhSh1ZUMDn8